Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent σας


Σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε ένα torrent; Εσείς’θα χρειαστεί να δώσετε μια διεύθυνση IP ως μέρος των απαιτούμενων “ψηφιακό αποτύπωμα.” Τα συστήματα Torrent χρειάζονται τη διεύθυνση IP για να σας επιτρέψουν την πρόσβαση στις ταινίες, τη μουσική και τα ψηφιακά βιβλία που θέλετε να έχετε πρόσβαση και οι χρήστες σας μπορούν να το δουν και για να μοιραστούν περιεχόμενο.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Παρέχετε - κατόπιν μάσκα

Αφού παρέχεται, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να αποκρύψετε την IP σας. Γιατί; Επειδή οι πελάτες BitTorrent μπορούν’t εγγυώνται την ανωνυμία σας όταν κάνετε torrent. Μόλις αποκρύψετε την IP σας, μπορείτε να την ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία VPN λειτουργεί σωστά και ότι η πραγματική σας διεύθυνση IP είναι κρυμμένη για ανωνυμία και για να διατηρήσετε το ιδιωτικό απόρρητό σας.

Με αυτό κατά νου, διαβάστε περαιτέρω τον οδηγό μας σχετικά με:

 1. Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent σας γρήγορα και εύκολα
 2. Πώς να το κρύψετε στη συνέχεια χρησιμοποιώντας την υπηρεσία VPN.

Η άποψή μας για το χτύπημα

Θυμηθείτε, εμείς’δεν είστε εδώ για να υποστηρίξετε παράνομες δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Παρόλο που το torrenting μπορεί να είναι εντελώς νόμιμο σε ορισμένα πλαίσια, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπου θα παραβιάζουν τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι σε αυτό που κάνετε και πού βρίσκεστε πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο torrent.

Τι είναι μια διεύθυνση IP?

Η διεύθυνση IP θα χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αριθμό για να προσδιορίσει τη συγκεκριμένη γραμμή θέσης. Το’s το ψηφιακό ισοδύναμο μιας ταχυδρομικής διεύθυνσης, και αυτό’που σας έχει ανατεθεί ως χρήστης Διαδικτύου από τον ISP σας. Η διεύθυνση IP σας μοιράζεται σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο οικείο σας δίκτυο με τη σύνδεση.

Το βασικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε εδώ, ωστόσο, είναι ότι η διεύθυνση IP σας μπορεί να δει δημόσια, και είναι πιθανό να θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας όταν χτυπάτε. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες σε έναν ιστότοπο torrent - και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων - μπορούν να δουν τη διεύθυνση IP σας. Φυσικά, χρειάζονται για να δρομολογήσουν δεδομένα στη συσκευή σας. Ωστόσο, αν είστε χρήστης torrent, αυτό’Είναι σημαντικό να αποκρύψετε την IP με VPN.

Κάλυψη της IP σας

Το επιλεγμένο Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο ή το VPN θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP μεταβαίνοντας από την προεπιλεγμένη δημόσια προβολή σε έναν ανώνυμο διακομιστή. Παρέχει αποτελεσματικά μια μεσολάβηση.

Οποιοσδήποτε ιστότοπος που σας παρακολουθεί - όπως το Facebook ή το Google, καθώς και άλλοι χρήστες torrent, τότε βλέπετε απλώς την IP διεύρυνσης που παρέχει το VPN σας παρά τη γνήσια που διατίθεται μέσω του ISP.

Πώς να ελέγξετε τις διευθύνσεις IP torrent

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε το torrent σας IP απλά και γρήγορα για να δείτε αν η υπηρεσία κάλυψης σας είναι στη θέση του. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς’θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει έναν γρήγορο έλεγχο νοημοσύνης ότι η υπηρεσία VPN λειτουργεί όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα.

Ελέγχετε το torrent σας σε έναν ιστότοπο που προσθέτει έναν σύνδεσμο μίνι μαγνήτη στην υπηρεσία torrent που επιλέγετε. Από εκεί μπορείτε απλά να κάνετε ένα γρήγορο κλικ για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση IP torrent σας.

Για να γινει αυτο:

 1. Πηγαίνετε σε έναν ιστότοπο ελέγχου IP (οι επιλογές μας είναι παρακάτω)
  Για να ελέγξετε τις διευθύνσεις IP torrent, μεταβείτε σε έναν ιστότοπο όπως το IP Magnet ή το DOILeak. Το IPMagnet είναι η γρηγορότερη υπηρεσία ελέγχου IP, αλλά το DOILeak προσφέρει τις περισσότερες λεπτομέρειες.
 2. Αναζητήστε το σύνδεσμο Magnet και κάντε κλικ πάνω του για να το κατεβάσετε. Στη συνέχεια, ανοίξτε το με την επιλεγμένη υπηρεσία torrent.
 3. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ελέγξτε τη διεύθυνση IP torrent σας, καθώς και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε’s διεύθυνση IP. Αυτά θα σας επιτρέψουν να επιβεβαιώσετε εάν όλα λειτουργούν όπως περιμένατε.
 4. Για να ελέγξετε εύκολα το IP torrent σας στο μέλλον, προσθέστε τον επιλεγμένο ιστότοπο παρακολούθησης IP στη λίστα λήψεων και στη συνέχεια επιλέξτε ‘trackers’ για ένα γρήγορο σελιδοδείκτη σε αυτό.

IP έλεγχοι ιστοσελίδες για χρήση

Αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες μας ιστοσελίδες ελέγχου torrent IP:

 • PMagnet Torrent IP Έλεγχος - την ταχύτερη από τις ιστοσελίδες ελέγχου πύλης torrent IP και όμορφα απλό στη χρήση με πολλές πληροφορίες που προσφέρονται στους χρήστες. Θα εμφανίσει την τοποθεσία IP, τον διακομιστή DNS, το πρόγραμμα περιήγησης και πολλά άλλα.
 • DOILEAK - αυτή είναι μια βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα για κινητά με απλό επίπεδο στυλ και απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Χρησιμοποιήστε το για να μάθετε αν μοιραστείτε κατά λάθος οποιαδήποτε ευαίσθητα δεδομένα κατά την περιήγησή σας. Αυτός ο τύπος διαρροής δεδομένων είναι βασικά οποιοσδήποτε τύπος πληροφοριών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει πίσω σε εσάς και να αποκαλύψει την ταυτότητά σας. Το σύστημα θα εκτελέσει έλεγχο θέσης διεύθυνσης IP για να ελέγξει τυχόν διαρροές. Μπορεί επίσης να ελέγξει τυχόν διαρροές IP στο torrent σας. Αυτό είναι χρήσιμο αν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης ή VPN.
 • CBCDN - αυτό προσφέρει το εργαλείο IPMagnet, και πάλι με ένα διαισθητικό interface και τη δυνατότητα να εντοπίσει τη διεύθυνση IP, το διακομιστή, το πρόγραμμα περιήγησης και την τοποθεσία, καθώς και να επισημάνει τυχόν διαρροές δεδομένων που θα μπορούσαν να επιτρέψουν την αποκάλυψη της ταυτότητάς σας.
 • AirVPN IPLeak - αυτός είναι ένας εξαιρετικά σταθερός ιστότοπος και βοηθά στην εύκολη αξιολόγηση της ασφάλειας και της ασφάλειας των VPN. Το’δεν είναι ένα σύστημα ανοιχτού κώδικα, αλλά παρουσιάζει τεράστιο όγκο πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες που είναι ευρέως διαθέσιμες για δοκιμές IP, από δοκιμές διαρροής DNS ή IP έως λογαριασμούς Mime, Plugins και Google+.

…Και κάποιος να αποφύγει?

Είμαστε λιγότερο πρόθυμοι να προτείνουμε TorGuard καθώς έχει μια φοβερή διαφήμιση και δεν κάνει’t αποκαλύπτουν το ιστορικό IP σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους ιστότοπους ελέγχου IP

Για να ελέγξετε τις διευθύνσεις IP torrent, απλά βρείτε το σύνδεσμο λήψης και επιλέξτε το για να ανοίξετε στο διακομιστή torrent. (Το IPLeak και το IPMagnet σας προσφέρουν μαγνητικές συνδέσεις άμεσα). Επειδή ο torrent παρακολουθεί το IP σας, δεν θα κατεβάσει ποτέ τον μαγνήτη. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή-πελάτη για να δείτε την IP σας ή να συνεχίσετε να την παρακολουθείτε καθώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.

Το πλεονέκτημα της παρακολούθησης του ιστότοπου

Καθώς ελέγχετε το torrent IP σας, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το ιστορικό IP σας. Αυτό θα σηματοδοτήσει γρήγορα εάν εντοπιστούν τυχόν προβλήματα ή αν υπάρχουν πιθανές αποκλίσεις που ενδεχομένως θέλετε να διερευνήσετε περαιτέρω. Επιπλέον, εάν το VPN σας σταματήσει να εργάζεται εξ ολοκλήρου για οποιονδήποτε λόγο, θα σας ενημερώσει. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μπορείτε να εντοπίσετε τον πελάτη torrent.

Πώς να κρύψετε το Torrent IP

Μόλις εσύ’έχετε εντοπίσει την IP σας, μπορείτε να ενισχύσετε την ασφάλειά σας με την απόκρυψη της. Το’s αξίζει να επιλέξετε ένα σύστημα VPN για το περιεχόμενο torrent, καθώς θα σας βοηθήσει να προστατευθείτε από τα διάφορα ζητήματα ασφαλείας που μπορούν να γίνουν.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκρύψετε τη χρήση του torrent από τον ISP σας και να διατηρήσετε την ανωνυμία σας online με ένα VPN. Φυσικά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση IP σας είναι κρυμμένη καθώς κάνετε λήψη του περιεχομένου στο διαδίκτυο, οπότε θα πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς την IP σας χρησιμοποιώντας τον πάροχο BitTorrent της επιλογής σας.

Συμπερασματικά

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία διαθέσιμα για να βοηθήσουν τα εκατομμύρια των χρηστών του Torrent να ελέγχουν και να διατηρούν τη σύνδεση VPN ή μεσολάβησης και να διασφαλίζουν την ανωνυμία και την ασφάλεια τους όταν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Η ικανότητά σας να παραμείνετε ιδιωτική ενώ είστε torrenting είναι σημαντική και σίγουρα αξίζει να διατηρηθεί ενεργά.

Θυμηθείτε να παραμείνετε ασφαλείς σε ιστότοπους torrent επιλέγοντας την καλύτερη υπηρεσία VPN που υποστηρίζει torrenting. κάτι που καλύψαμε εκτενώς σε έναν άλλο συνδεδεμένο οδηγό για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ασφαλή και ιδιωτική σας εμπειρία torrent.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 60 =