Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στην Apple TV – Οδηγός βήμα προς βήμα


Το Kodi είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο δημοφιλές λογισμικό οικιακού κινηματογράφου. Το’s σε μια απίστευτα ευρεία γκάμα πλατφορμών και έρχεται με μια απλή μέθοδο εγκατάστασης. Ωστόσο, η Apple’το TVOS App Store κέρδισε’t σας έχετε πρόσβαση σε αυτή την εφαρμογή, και εδώ’Γιατί;.

Είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε το Kodi στην Apple TV?

Σε περίπτωση που δεν το κάνατε’Δεν ξέρω, η Apple είναι αρκετά περιοριστική όταν πρόκειται για εφαρμογές που εμφανίζονται στην εταιρεία’πολυάριθμα καταστήματα εφαρμογών. Πρέπει να πληρούν ένα αυστηρό σύνολο οδηγιών που ελαχιστοποιούν τα προβλήματα απόδοσης και τα προβλήματα που σχετίζονται με το κακόβουλο λογισμικό. Και λοιπόν’είναι το πρόβλημα με το Kodi?

Λοιπόν, το Kodi είναι μια εξαιρετικά ικανή εφαρμογή. Ενσωματώνεται βαθιά με συμβατές πλατφόρμες, γεγονός που αποτελεί πρόβλημα για την Apple. Με αυτό είπε, εκεί’δεν υπάρχει τρόπος για το Kodi’με τους προγραμματιστές να απομακρύνουν πολλά χαρακτηριστικά και να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Kodi σε αυτή την κατάσταση.

Ακόμα εδώ’δεν πρέπει να ανησυχείς. Μπορείτε ακόμα να εκτελέσετε το Kodi στην τηλεόραση χωρίς προβλήματα - απλά πρέπει να βρείτε μια λύση. Έτσι, αφήστε’για το πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στην Apple TV.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στην Apple TV 4

Εκεί’με δύο τρόπους για να φέρετε το Kodi σας σε λειτουργία στο Apple TV 4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Cydia Impactor ή Apple’s Xcode για το σκοπό αυτό.

Λάβετε υπόψη ότι και οι δύο αυτές μέθοδοι απαιτούν να έχετε λογαριασμό προγραμματιστή. Μια δωρεάν έκδοση θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Kodi έως επτά ημέρες πριν να εγκαταστήσετε ξανά το λογισμικό, ενώ ένας πληρωμένος λογαριασμός σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Kodi έως και ένα έτος.

Για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, μεταβείτε στην Apple’s Ιστοσελίδα προγραμματιστή.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στην Apple TV μέσω Cydia Impactor

Η πιο εύκολη μέθοδος λήψης του Kodi για την εκτέλεση της Apple TV σας είναι μέσω του Cydia Impactor. Αυτή είναι μια απλή εφαρμογή που δεν συμβαίνει’t απαιτούν οποιαδήποτε προηγμένη γνώση. Με άλλα λόγια, εμείς’είστε περισσότερο από σίγουροι ότι εσείς’θα περάσει από την ακόλουθη διαδικασία χωρίς προβλήματα.

 • Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει Cydia Impactor και εγκαταστήσετε τον στον υπολογιστή σας. Αυτή η εφαρμογή έρχεται δωρεάν, και αυτό’είναι απολύτως ασφαλές για χρήση.
 • Θα χρειαστείτε επίσης ένα αρχείο εγκατάστασης του Kodi, το οποίο έρχεται σε μορφή αρχείου IPA. Αυτό το αρχείο δεν είναι’t που προσφέρεται στο Kodi’s επίσημος ιστότοπος. Αντ 'αυτού, μπορείτε να το κατεβάσετε από το KodiIPA.com - όπου εσείς’θα βρείτε την τελευταία διαθέσιμη έκδοση.
 • Τώρα, συνδέστε την Apple TV στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.
 • Ξεκινήστε τον Cydia Impactor.
 • Σύρετε και αποθέστε το νέο αρχείο Kodi IPA που έχετε κατεβάσει στο Cydia.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την Apple TV από το αναπτυσσόμενο μενού.
 • Εσείς’θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό της Apple, οπότε φροντίστε να το κάνετε αυτό.
 • Τέλος, η Cydia θα ξεκινήσει να εγκαθιστά το Kodi και μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
 • Οτι’Καθίστε! Τώρα μπορείτε να αποσυνδέσετε την Apple TV από τον υπολογιστή σας. Ρυθμίστε το ξανά, ενεργοποιήστε το και το Kodi θα περιμένει ανάμεσα στις εγκατεστημένες εφαρμογές.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi μέσω της Apple’s Xcod

Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσουμε μια άλλη μέθοδο που περιλαμβάνει την Apple’s εργαλείο ανάπτυξης λογισμικού που ονομάζεται Xcode. Θα ενεργήσετε ως προγραμματιστής που έχει μια εφαρμογή που πρέπει να δοκιμαστεί. Αφήνω’s δείτε πώς γίνεται αυτό.

 • Πρώτον, πρέπει να κατεβάσετε το Xcode στο Mac σας και να το εγκαταστήσετε. Πολύ σύντομα, εσύ’Θα χρειαστεί επίσης Kodi’s αρχείο DEB από τον επίσημο ιστότοπό του (επιλέξτε “iOS” στη συγκεκριμένη σελίδα και κάντε λήψη του αρχείου DEB). Τέλος, κατεβάστε μια εφαρμογή που ονομάζεται Signer App για iOS.
 • Προς το παρόν, εμείς’Θα χρησιμοποιήσω Xcode. Έτσι, ξεκινήστε την εφαρμογή.
 • Πρώτον, πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο έργο. Στην αριστερή πλευρά του “καλως ΗΡΘΑΤΕ” παράθυρο, επιλέξτε ‘tvOS > Εφαρμογή.’
 • Στη δεξιά πλευρά, επιλέξτε ‘Εφαρμογή ενιαίας προβολής.’
 • Κάντε κλικ ‘Επόμενο,’ και εσύ’θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε ορισμένες πληροφορίες. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε οτιδήποτε στο ‘Ονομασία προϊόντος’ και ‘Όνομα Οργανισμού’ πεδία. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε ‘com.codingexplorer’ για το ‘Αναγνωριστικό οργανισμού’ και ‘com.arcade.kodiappletv’ για το ‘Αναγνωριστικό δέσμης’.
 • Πριν μπορέσουμε να προχωρήσουμε, πρέπει να επιλέξετε ‘Ταχύς’ και την προτιμώμενη γλώσσα προγραμματισμού. Στη συνέχεια, επιλέξτε ‘Παγκόσμιος’ όταν σας ρωτήσω για τη συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
 • Μετά την πλήρη φόρτωση του Xcode, ίσως δείτε ένα μήνυμα που δηλώνει ότι υπάρχει’s σφάλμα. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί που λέει: ‘Διορθώστε την έκδοση.’
 • Εσείς’θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple, οπότε φροντίστε να το κάνετε. Μόλις το Xcode επιλύσει τα σφάλματα, εσείς’θα επιστρέψετε στην κύρια οθόνη.
 • Τώρα, ξεκινήστε το Signer App iOS στο Mac σας. Τοποθετήστε το αρχείο DED Kodi στο ‘Αρχείο εισόδου’ πεδίου και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προεπιλεγμένες τιμές για άλλα πεδία. Στο κάτω μέρος, πληκτρολογήστε ‘Kodi’ στο ‘Όνομα εμφάνισης εφαρμογών’ πεδίο. Κάντε κλικ στο ‘Αρχή.’
 • Μόλις τελειώσει η υπογραφή του App iOS, γυρίστε στο Xcode.
 • Βεβαιωθείτε ότι η Apple TV σας είναι συνδεδεμένη με το Mac σας και επιλέξτε την από την αριστερή πλευρά της πλαϊνής γραμμής. Κάντε κλικ στην Apple TV και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘+’ στην δεξιά πλευρά της οθόνης.
 • Προμηθεύετε το πρόσφατα εξαγόμενο αρχείο Kodi και το Xcode θα το στείλει στην Apple TV σας.
 • Οτι’Καθίστε! Ενεργοποιήστε την Apple TV σας και το Kodi θα σας περιμένει.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η μέθοδος απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο γνώσης και έρχεται με πολλά βήματα. Επομένως, συνιστούμε να δοκιμάσετε πρώτα Cydia Impactor. Ωστόσο, αυτό’Είναι πάντα καλό να έχουμε μια εναλλακτική λύση.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στην Apple TV 3

Δυστυχώς, έχουμε κακά νέα για όσους χρησιμοποιούν την τηλεόραση Apple 3. Αυτή η συσκευή είναι πολύ πιο περιοριστική από άλλες γενιές της Apple TV και δεν’t σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε ‘ανεξουσιοδότητος’ εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε’t εγκαταστήσετε το Kodi στην Apple TV 3, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Ακόμα, θα προσφέρουμε μια βιώσιμη λύση. Σε περίπτωση που έχετε Mac, εσείς’επαναλάβετε την τύχη επειδή μπορείτε να εγκαταστήσετε το Kodi στο Mac σας και στη συνέχεια να αντιγράψετε τον υπολογιστή σας’στην οθόνη της Apple TV 3. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του AirPlay (το οποίο διατίθεται ενσωματωμένο) - αλλά υπάρχουν ευκολότερες λύσεις για το mirror screen.

Το AirParrot είναι ίσως η πιο ικανή εφαρμογή που αντικατοπτρίζει την οθόνη και μπορεί να αντικατοπτρίζει μια ενιαία εφαρμογή. Με άλλα λόγια, μπορείτε να αντικατοπτρίσετε το Kodi στην Apple TV σας 3 ενώ χρησιμοποιείτε άλλη εφαρμογή στο Mac σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε το AirParrot δωρεάν και στη συνέχεια εσείς’θα χρειαστεί να πληρώσετε 12,99 δολάρια για να ξεκλειδώσετε πλήρως την εφαρμογή.

Να είσαι σοφός & Προστατεύστε όλες τις δραστηριότητές σας που σχετίζονται με το Kodi

Τέλος, θέλουμε να σας δώσουμε μια ακόμη συμβουλή. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην χρησιμοποιείτε το Kodi χωρίς ικανό VPN. Οτι’επειδή τα διάφορα πρόσθετα Kodi βασίζονται σε προβληματικές πηγές πειρατικών αρχείων, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει γρήγορα σε προβλήματα.

Ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Apple TV

Ένα VPN που’s που βελτιστοποιείται για το Kodi θα σας σιγουρευτεί’προστατεύονται online. Κανείς (συμπεριλαμβανομένου του ISP σας) δεν θα δει τι κάνετε online ή τι είδους αρχεία πολυμέσων προβάλλετε. Και το πιο σημαντικό, κέρδισε το Kodi’t υποφέρουν από προβλήματα ρύθμισης ή επιδόσεων.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 20