Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Mac – ο οδηγός βήμα προς βήμα


Εκεί’που είναι άφθονη για να αρέσει όταν πρόκειται για το Kodi, τον κόσμο’το πιο αγαπημένο λογισμικό οικιακού κινηματογράφου. Ωστόσο, ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτή την εφαρμογή είναι η ευρεία πλατφόρμα υποστήριξής της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το Kodi υποστηρίζεται πλήρως και από το MacOS και μπορείτε εύκολα να το εγκαταστήσετε.

Πιστεύουμε ότι οι Mac, ειδικά εκείνοι που προστατεύονται από ένα VPN υψηλής ποιότητας για Mac, είναι τα καλύτερα μηχανήματα όταν πρόκειται για τη χρήση του Kodi. Οτι’s επειδή έρχονται με εξαιρετικά ικανές οθόνες που κάνουν το Kodi’s UI φαίνονται πανέμορφα. Αυτό σημαίνει ότι εκεί’δεν υπάρχει λόγος να μην αποθηκεύσετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας μέσα στο Kodi και να διατηρήσετε όλα τα αρχεία σας οργανωμένα.

Σε αυτό το άρθρο, εμείς’Θα σας πω πώς να εγκαταστήσετε το Kodi, τον ευκολότερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, εμείς’Θα επεκτείνουμε επίσης αυτό το θέμα και θα σας μετατρέψουμε σε έναν προηγμένο χρήστη του Kodi.

Πώς να εγκαταστήσω & καταργήστε την εγκατάσταση του Kodi σε Mac

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι αυτό - το Kodi έρχεται ως εγγενής εφαρμογή macOS. Ακόμα κι αν αυτό’s παρόν σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, εμείς’μην μιλάτε για μια έκδοση που έχει μεταφερθεί. Αντ 'αυτού, το Kodi έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί πλήρως το σύστημά σας, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών χειριστηρίων και χειρονομιών που είναι διαθέσιμα μόνο σε macOS.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Mac

Αρχικά, εμείς’θα ασχοληθώ με την εγκατάσταση μιας έκδοσης Mac του Kodi. Για αυτή τη διαδικασία, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ενεργή σύνδεση στο Web και ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web, το οποίο εμείς’βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη.

 • Ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web και επισκεφθείτε το Kodi’s επίσημος ιστότοπος.
 • Τώρα, Κάνε κλικ στο “Κατεβάστε” κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία. Αν μπορείς’t βλέπετε αυτό το κουμπί, εσείς’πιθανώς χρησιμοποιώντας ένα Mac με οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης. Σε αυτή την περίπτωση, κάντε κλικ στο κουμπί χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία, και εδώ βρίσκεστε’Θα βρούμε το περίφημο μπλε χρώμα “Κατεβάστε” κουμπί;
 • Σε αυτή τη σελίδα, εσύ’θα δείτε ένα πλέγμα εικονιδίων που αντιπροσωπεύουν τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες. Κάντε κλικ στο “MacOS”.
 • Τώρα εσύ’Θα δούμε τρεις καρτέλες που ονομάζονται “Συνιστάται”, “Προ-απελευθέρωση”, και “Ανάπτυξη χτίζει”. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε την τελευταία σταθερή έκδοση στην πρώτη καρτέλα. Έτσι, προχωρήστε και επιλέξτε αυτήν την καρτέλα.
 • Τώρα κάντε κλικ στο “Εγκαταστήρας (64bit),” και Kodi’Το αρχείο DMG θα μεταφορτωθεί στο Mac σας.
 • Αν εσύ’αισθάνεστε περιπετειώδης, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα από τα Kodi’s προ-απελευθέρωσης χτίζει. Προς το παρόν, αυτό είναι όπου εσείς’θα βρούμε την τελευταία εκ των προτέρων έκδοση του Kodi 18 Leia.
 • Ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Web, μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά μέχρι να γίνει το Kodi’Το αρχείο εγκατάστασης του συστήματος είναι πλήρως κατεβασμένο (αυτό’s μέγεθος περίπου 80MB).
 • Επόμενο, άνοιξε το “Λήψεις” ντοσιέ (αν αυτό είναι όπου το πρόγραμμα περιήγησης του ιστού σας κατεβάζει τα αρχεία από προεπιλογή) και lKodi’s DMG.
 • Πρέπει να εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, όπου μπορείτε να δείτε το Kodi’s. Ολα εκεί’s αριστερά είναι να σύρετε το Kodi’s μέσα στο “Εφαρμογές” ντοσιέ.
 • Ο Mac θα κάνει τώρα το υπόλοιπο της εργασίας. Μετά από λίγα λεπτά, το Kodi θα εγκατασταθεί πλήρως.
 • Οτι’Καθίστε! Μπορείς βρείτε το Kodi στο δικό σας “Εφαρμογές” ντοσιέ τώρα. Απολαμβάνω!

Πώς να απεγκαταστήσετε το Kodi σε Mac

Ίσως να νομίζετε ότι εκεί’δεν χρειάζεται να σας πω πώς να απεγκαταστήσετε το Kodi. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι αυτό γίνεται με τη μεταφορά του Kodi’s σε Trash - εσείς’είναι λάθος. Αυτό θα καταργήσει πράγματι Kodi από τον υπολογιστή σας, αλλά ορισμένα αρχεία φάντασμα θα παραμείνει, λαμβάνοντας πολύτιμο χώρο στο Mac σας’του σκληρού δίσκου.
Για αυτή τη διαδικασία, εμείς’πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μια εύχρηστη εφαρμογή που ονομάζεται AppCleaner. Έρχεται πλήρως δωρεάν, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταργήσετε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή από το Mac σας, συμπεριλαμβανομένων μερικών βαθιά κρυμμένων αρχείων. Οποτε εδω’s πώς να απεγκαταστήσετε το Kodi σε Mac.
Πρώτα, κατεβάστε το AppCleaner και εγκαταστήστε το στο Mac σας. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή.
Εσείς’θα δείτε ένα παράθυρο που λέει “Αφαιρέστε τις εφαρμογές σας εδώ.” Έτσι, drag and drop Kodi’s σε αυτό το παράθυρο.

Μετά από λίγα λεπτά, το AppCleaner θα σαρώσει για όλα τα αρχεία που σχετίζονται με το Kodi και εσείς’Θα δείτε μια λίστα αποτελεσμάτων.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει όλα τα αρχεία και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί “Αφαιρώ” στην κάτω δεξιά γωνία.
Το AppCleaner θα ολοκληρώσει τώρα την κατάργηση του Kodi από το μηχάνημά σας.
Οτι’Καθίστε! Πόσο απλό ήταν αυτό, σωστά?

Τι να κάνετε μετά την εγκατάσταση του Kodi?

Τώρα που έχετε εγκαταστήσει το Kodi στο Mac σας, ίσως αναρωτιέστε τι να κάνετε στη συνέχεια. Λοιπόν, μπορείτε να αρχίσετε να εισάγετε τη συλλογή σας ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, μουσικής, φωτογραφιών και σχεδόν οτιδήποτε ενδιάμεσα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να διερευνήσετε τις επιλογές άλλων κατασκευαστών για την προσαρμογή του Kodi.

 • Επίσημος & ανεπίσημα add-ons: Το Kodi είναι γνωστό ότι διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη πρόσθετων. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι αυτές είναι υπηρεσίες streaming, καθώς έχουμε πρόσθετα για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική, ζωντανή τηλεοπτική ροή και πολλά άλλα. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο “Πρόσθετα” στην αριστερή πλευρά της οθόνης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Λήψεις.”
 • Custom δέρματα Kodi: Ξέρατε ότι μπορείτε να αλλάξετε εντελώς το Kodi’s εμφάνιση; Μπορείτε να το κάνετε αυτό πηγαίνοντας στην εφαρμογή’s. Επιλέγω “Ρυθμίσεις διασύνδεσης,” και εσύ’θα δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη και εφαρμογή νέων skin.
 • Το προσαρμοσμένο Kodi χτίζει: Τέλος, έχουμε κατασκευές τρίτων κατασκευαστών που είναι πακέτα που περιέχουν δεκάδες πρόσθετα. Όταν εγκαταστήσετε ένα build, θα πάρετε ένα προσαρμοσμένο δέρμα, και εσείς’θα λάβετε πολυάριθμα add-ons κατηγοριοποιημένα από τον κύριο τύπο περιεχομένου τους.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το Kodi χωρίς αξιόπιστο VPN

Προτού σας αφήσουμε να φύγετε, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να σας προειδοποιήσουμε να μην χρησιμοποιήσετε το Kodi χωρίς ψηφιακή προστασία. Βλέπετε, πολλά πρόσθετα Kodi αξιοποιούν διαφορετικές πηγές περιεχομένου και μερικά από αυτά οδηγούν σε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό οδηγεί σε πολλά νομικά προβλήματα, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι αρκετά σοβαρά.

Για να παραμείνετε πλήρως προστατευμένοι όταν χρησιμοποιείτε το Kodi, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα κορυφαίο VPN για το Kodi, το οποίο θα κρυπτογραφεί αξιόπιστα τα ηλεκτρονικά σας δεδομένα και θα σας κάνει εντελώς ανώνυμο online. Με άλλα λόγια, θα κρύψει ό, τι κάνετε online από τον ISP σας και άλλους τρίτους.

Αφήνω’Επίσης, δεν ξεχνάμε να αναφέρουμε άλλα πλεονεκτήματα των VPN. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε φορά που εσείς’είστε σε απευθείας σύνδεση, δεδομένου ότι ξεμπλοκάρουν ιστοσελίδες, σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε δημόσια hotspot wifi με ασφάλεια, και κάνουν τη διαδικτυακή σας σύνδεση πιο σταθερή. Και παρόλο που είναι τόσο εξυπηρετικοί και εξαιρετικά ισχυροί, είναι αρκετά προσιτοί επίσης.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας και να επιλέξετε ένα VPN που θα σας κρατήσει ασφαλή και υγιή. Επιπλέον, εσύ’θα ξεκλειδώσετε πλήρως το Kodi και θα απολαύσετε τη χρήση των πρόσθετων χωρίς περιορισμούς.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 53