Πώς να παρακολουθήσετε το online χόκεϊ IIHF


Αν αγαπάς το χόκεϊ και το αρένα’δεν είναι αρκετά τυχεροί για να έχουν πρόσβαση στο κανάλι IIHF, πιθανότατα θέλετε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε το online χόκεϊ IIHF. Με έδρα τη Ζυρίχη, η Διεθνής Ομοσπονδία Χόκεϊ επί πάγου φιλοξενεί τουρνουά χόκεϋ και διατηρεί κατατάξεις χόκεϊ. Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IIHF, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβακία αυτή την άνοιξη. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα από τις 10 Μαΐου έως τις 26 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το online πρωτάθλημα στο κανάλι YouTube IIHF, αλλά το κανάλι έχει γεωγραφικούς περιορισμούς. Το 2018, το τουρνουά φιλοξενήθηκε στη Δανία, αλλά το κανάλι δεν έγινε’t εργάζονται για όσους ζουν στη Σουηδία, τον Καναδά, την Αυστρία, τη Νορβηγία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ινδία και ακόμη και τη Δανία. Έκανε δουλειά στην Αυστραλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία, έτσι’είναι μια μικτή τσάντα. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να παρακολουθείτε το online χόκεϊ IIHF από οπουδήποτε στον κόσμο. Το καλό είναι ότι το YouTube είναι δωρεάν, έτσι εσείς’θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν δωρεάν.

Γεω-μπλοκάρισμα

Geoblocking

Υπάρχει μεγάλη ομορφιά στο Διαδίκτυο, αλλά ένα πράγμα που μπορεί πραγματικά να επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία σας στο διαδίκτυο είναι το geo-blocking. Αν εσύ’στην Αμερική, για παράδειγμα, έχετε παρατηρήσει πιθανώς ότι μπορείτε’t πρόσβαση στο περιεχόμενο στο iPlayer του BBC. Ομοίως, τα περισσότερα αμερικανικά δίκτυα δεν είναι προσβάσιμα εκτός των ΗΠΑ. Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η οικογένειά σας στο εξωτερικό έχει μια εντελώς διαφορετική βιβλιοθήκη Netflix από εσάς. Οι περισσότερες υπηρεσίες ροής, τα τηλεοπτικά δίκτυα και οι ιστότοποι πολυμέσων έχουν περιεχόμενο με γεωγραφικό περιορισμό. Μερικές φορές η πλατφόρμα προσπαθεί να μειώσει την κυκλοφορία, αλλά συνήθως έχει να κάνει με άδειες και άλλες ανησυχίες περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Το ίδιο το Youtube μπλοκάρεται σε ορισμένες χώρες. Η χρήση ενός VPN μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στο YouTube, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, και να σας επιτρέψει να παρακάμψετε τυχόν γεωγραφικούς περιορισμούς με τους οποίους ενδέχεται να έρθετε σε επαφή. Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε το χόκεϊ IIHF από οπουδήποτε.

Πώς να παρακολουθήσετε online χόκεϊ IIHF με ένα VPN

Ένα VPN αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας - τη διεύθυνση που επιτρέπει στους ιστότοπους και τους παρόχους σας να αναγνωρίζουν τη γεωγραφική σας θέση - και ανακατευθύνει τη δραστηριότητά σας σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να φανεί σαν να βρίσκεστε σε μια τελείως διαφορετική τοποθεσία. Έτσι, με ένα VPN μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο YouTube από οπουδήποτε και να παρακολουθήσετε χόκεϊ IIFH ακόμα και αν βρίσκεστε σε περιορισμένη περιοχή.

Ένα VPN θα σας δώσει ανωνυμία, ασφάλεια και ιδιωτικότητα, αλλά μόνο εάν χρησιμοποιείτε ένα καλό VPN. Ορισμένα δίκτυα VPN ισχυρίζονται ότι παρέχουν ιδιωτικότητα, αλλά καταγράφουν στην πραγματικότητα την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα, η οποία εξουδετερώνει εντελώς τον σκοπό της κατοχής ενός VPN. Επειδή τα VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές διαφορετικές συσκευές, εσείς’θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο χόκεϊ που χρειάζεστε σε PC, Mac, Roku, Apple TV, Xbox και πολλά άλλα.

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε μια υπηρεσία VPN. Μόλις εγκαταστήσετε το λογισμικό, μπορείτε να συνδεθείτε στο διακομιστή της επιλογής σας - επιλέξτε μία που βρίσκεται σε μια περιοχή όπου το περιεχόμενο που θέλετε δεν αποκλείεται - και τώρα πρέπει απλώς να μεταβείτε στο κανάλι YouTube IIHF. Τα ExpressVPN, IPVanish και NordVPN είναι τρεις παροχείς VPN που θα σας επιτρέψουν να δείτε περιεχόμενο IIHF.

1. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN

Αν και πιο ακριβό από άλλες επιλογές, το ExpressVPN προσφέρει πολύ ασφαλή και ιδιωτική περιήγηση. Το δίκτυο περιέχει περισσότερους από 2.000 διακομιστές σε περισσότερες από 90 διαφορετικές χώρες. Μπορείτε επίσης να βρείτε αντίστοιχες εφαρμογές για τις περισσότερες συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, iOS, Android και Linux. Λειτουργεί επίσης στην Κίνα, όπου το YouTube έχει αποκλειστεί.

Τα δίκτυα VPN επιβραδύνουν το Internet σας λόγω της αναδρομολόγησης, ωστόσο, το ExpressVPN εξακολουθεί να είναι πολύ γρήγορο. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή. ώστε να μπορείτε να’Δοκιμάστε το και δείτε αν σας αρέσει. Το ExpressVPN έχει αρκετή προσπάθεια για αυτό. Δεν είναι’t καταγραφή δραστηριότητας χρήστη. Οι κρυπτογράφηση είναι μερικές από τις ισχυρότερες από κάθε VPN. Βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, το οποίο είναι αρένα’t υποβάλλονται σε νόμους περί διατήρησης δεδομένων, κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα άλλα δίκτυα VPN. Το ExpressVPN έχει επίσης καλή υποστήριξη πελατών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας 24/7.

2. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Όπως το ExpressVPN, το NordVPN έχει μεγάλη φήμη. Είναι γνωστό για το πόσο αποδίδει προτεραιότητα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια. Διαθέτει πολιτική μηδενικής καταγραφής, διακόπτη kill-kill, προστασία διαρροής DNS και διπλό VPN - ουσιαστικά όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα.

Το NordVPN διαθέτει πάνω από 5.700 διακομιστές, οι οποίοι βρίσκονται σε 60 χώρες. Δεν θα έχετε πρόβλημα να έχετε πρόσβαση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IIHF από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα, έτσι’Θα δουλέψουμε σε όλες τις διαφορετικές συσκευές στις οποίες μεταδίδετε περιεχόμενο σε ροή. Το NordVPN είναι επίσης πολύ γρήγορο. Εσείς δεν’δεν πρέπει να ανησυχείτε για το VPN που επιβραδύνει το ρεύμα σας πάρα πολύ. Το NordVPN ήταν πιο αργό από ό, τι είναι τώρα, αλλά η εταιρεία έχει εργαστεί σκληρά για να επιταχύνει την ταχύτητά του σε ανταγωνιστικό ρυθμό και αυτό το έργο έχει αποδώσει.

3. IPVanish

Λογότυπο υπηρεσίας IPVanish Επισκεφθείτε την IPVanish

Το IPVanish είναι μια ελαφρώς φθηνότερη επιλογή που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στο χόκεϊ IIHF από σχεδόν οπουδήποτε. Τα μεγαλύτερα αρνητικά με την IPVanish είναι ότι δεν προσφέρουν αξιόπιστη ζωντανή συνομιλία και η εταιρεία βασίζεται στις Η.Π.Α. Τα VPN που βρίσκονται στις Η.Π.Α. αφορούν ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά αυτό δεν πρέπει’t σας εμποδίζει να παρακολουθείτε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IIHF.

Η IPVanish διαθέτει πάνω από χίλιους διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες. Αυτό είναι ιδανικό για τη ροή περιεχομένου με γεω-μπλοκαρίσματα. Έχουν επίσης μια πολιτική μη καταγραφής, ισχυρή κρυπτογράφηση και αξιοπρεπείς ταχύτητες λήψης.

Ενώ και οι τρεις από αυτούς τους παρόχους θα κάνουν το τέχνασμα, το αγαπημένο μας ήταν το ExpressVPN επειδή είναι γρήγορο, ασφαλές και ιδιωτικό. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Hockey IIHF οπουδήποτε στον κόσμο εντελώς ανώνυμα. Αλλά το NordVPN είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Και οι δύο προσφέρουν εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1