Πώς να παρακολουθήσετε Rick και Morty online


Μία από τις πιο ζωντανές κινούμενες κωμωδίες που έπληξε τη μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια, ο Rick και ο Morty είναι μια πολύ δημοφιλής εκπομπή μετά από τις εκμεταλλεύσεις και τις περιπέτειες του τρελού επιστήμονα Rick Sanchez και του naive grandson του Morty Smith. Ένα τυπικό επεισόδιο της επίδειξης χαρακτηρίζει τον Rick και τον Morty να πηγαίνουν σε κάποια περιπετειώδη περιπέτεια, συχνά αναρριμένος στο Rick’και ταξιδεύοντας σε απομακρυσμένους πλανήτες και παράλληλες διαστάσεις.

Δημιουργήθηκαν από τους Justin Roiland και Dan Harmon, οι αστέρες του Roiland εμφανίζονται ως οι φωνές του Rick και του Morty και επίσης χαρακτηρίζονται από τον Chris Parnell και τον Spencer Grammer σε υποστηρικτικούς ρόλους.

Η εποχή 4 του Rick και Morty άρχισε να εκπέμπει στις 10 Νοεμβρίου 2019 - θα έχει συνολικά 10 επεισόδια. Όλα τα επεισόδια του Rick και Morty μπορούν να προβληθούν στο κολύμπι ενηλίκων, με τα διάφορα επεισόδια να επαναλαμβάνονται τακτικά και να διατίθενται επίσης στον ιστότοπο Swim Adult.

Ωστόσο, βλέποντας τον Rick και τον Morty online δεν είναι’t πάντα τόσο εύκολο όσο θα μπορούσε να είναι - Το Swim Adult είναι διαθέσιμο μόνο στους Αμερικανούς θεατές. Ευτυχώς, μπορείτε να λύσετε αυτό το ζήτημα χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία όπως το NordVPN.

Κοινά προβλήματα με την παρακολούθηση του Rick και του Morty online

Το Geo-blocking είναι αυτό που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να παρακολουθήσετε Rick και Morty online όταν εσείς’δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Τα δικαιώματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και άλλα μέσα λαμβάνουν διαφορετική μεταχείριση και βρίσκονται στα χέρια διαφορετικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο, οπότε αν’είστε εκτός των ΗΠΑ και θέλετε να παρακολουθήσετε τους Rick και Morty, απλώς επισκεφθείτε το site Swim Adult που κέρδισε’t εργασία.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ιστότοπος είναι αυτόματα σε θέση να εντοπίσει την τοποθεσία σας και να αποκλείσει το περιεχόμενο. Ακόμα και αν εσύ’είσαι Αμερικανός στο εξωτερικό, εσύ’θα μπλοκαριστεί από την παρακολούθηση Rick και Morty και άλλες δημοφιλείς συναυλίες online αν προσπαθήσετε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το είδος περιεχομένου. Αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολο για τους οπαδούς του Rick και Morty να απολαύσουν την παράσταση, αλλά υπάρχουν ορισμένοι τρόποι γύρω από το θέμα.

Πιθανές λύσεις για την παρακολούθηση του Rick και του Morty online

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές πιθανές λύσεις για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθήσετε Rick και Morty online. Εδώ’s πώς μπορείτε να το κάνετε:

  • VPN: Αν μπορείς’t βρείτε Rick και Morty διαθέσιμα για να παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση όπου κι αν βρίσκεστε, η χρήση ενός VPN είναι η καλύτερη επιλογή. Ένα VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) λειτουργεί καλύπτοντας την ταυτότητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο, κάνοντάς το να μοιάζει σαν εσένα’στην πραγματικότητα σε διαφορετική περιοχή ή χώρα όπου βρίσκεστε πραγματικά. Αυτό μπορεί αποτελεσματικά να ξεγελάσει τα συστήματα γεω-μπλοκαρίσματος και να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε διαδικτυακά κανάλια όπως το Swim Adult ή υπηρεσίες ροής όπως Hulu και Netflix από άλλες περιοχές.
  • Διεθνή τηλεοπτικά κανάλια: Ο Rick και ο Morty είναι μια παγκόσμια δημοφιλής επίδειξη με πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή μεταδίδεται σε πολλές διαφορετικές χώρες, έτσι ακόμα κι αν εσείς’εκτός των ΗΠΑ, υπάρχουν τρόποι να παρακολουθήσετε online το Rick και το Morty μέσω άλλων καναλιών και υπηρεσιών. Στον Καναδά, για παράδειγμα, ο Rick και ο Morty εμφανίζονται στο Adult Swim Canada. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή online μέσω του καναλιού Fox.
  • Υπηρεσίες ροής: Rick και Morty είναι επίσης διαθέσιμα μέσω διαφόρων πλατφόρμες streaming. Στις ΗΠΑ, επεισόδια από τις τρεις πρώτες εποχές του Rick και Morty μπορούν να παρακολουθούνται online μέσω του Hulu. Εκτός των ΗΠΑ, οι χρήστες Netflix σε άλλες χώρες μπορούν να παρακολουθήσουν τα επεισόδια όποτε τους αρέσουν σε υπολογιστές, έξυπνες τηλεοράσεις, τηλέφωνα και άλλες συνδεδεμένες συσκευές.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση του Rick και του Morty online

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε Rick και Morty online, αυτό’είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε το σωστό. Ορισμένα δίκτυα VPN είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από άλλα όταν πρόκειται για την πρόσβαση σε κανάλια και την παρεμπόδιση παρεμβολών γεωλογικού αποκλεισμού και γεωγραφικών περιορισμών στις υπηρεσίες ροής. Τα παρακάτω VPN είναι μεταξύ των καλύτερων για όσους ψάχνουν για το πώς να παρακολουθήσουν Rick και Morty online:

1. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Ένα από τα καλύτερα συνολικά VPN που μπορείτε να επιλέξετε, το ExpressVPN είναι εξαιρετικά γρήγορο, εξαιρετικά αξιόπιστο και πολύ ασφαλές επίσης. Το’είναι ιδανικό για streaming ταινίες και παρουσιάσεις όπως το Rick και Morty, προσφέροντας πλήρη πρόσβαση σε Netflix, Hulu και άλλες υπηρεσίες και κανάλια συνεχούς ροής σε όλο τον κόσμο.

2. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Το NordVPN είναι επίσης μια εξαιρετικά εκτιμημένη υπηρεσία VPN η οποία είναι γνωστή για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας της. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε Rick και Morty online και να είστε απόλυτα ασφαλείς, ασφαλείς και ανιχνεύσιμοι, ενώ κάνετε κάτι τέτοιο, είναι καλή υπηρεσία για να επιλέξετε. Διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες και προσφέρει χωρίς περιορισμούς πρόσβαση σε διαδικτυακά κανάλια και δίκτυα συνεχούς ροής.

3. CyberGhost

Λογότυπο υπηρεσίας CyberGhost CyberGhost

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το CyberGhost είναι ένα άλλο μεγάλο VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε Rick και Morty και άλλες μεγάλες εκπομπές και ταινίες online χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό το VPN προσφέρει επεκτάσεις για δημοφιλή προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome και τον Firefox και διαθέτει επίσης εξαιρετική υποστήριξη πελατών και δυνατότητες προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Συμπέρασμα

Συνολικά, αν εσείς’αν ψάχνετε για το πώς να παρακολουθήσετε Rick και Morty online, ένα VPN είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάτε. Είναι κρυπτογράφηση εντελώς σύνδεση στο διαδίκτυο και σας δίνει μια νέα IP, καθιστώντας εύκολη την παράκαμψη γεω-μπλοκαρίσματος και άλλα συστήματα που κάνουν την παρακολούθηση αυτής της δημοφιλούς κινούμενης κωμωδίας τόσο δύσκολες κατά περιόδους.

Για οποιονδήποτε εκτός των ΗΠΑ, ένα VPN είναι σχεδόν απαραίτητο για την παρακολούθηση του Rick και του Morty online, καθώς σας δίνει άμεση πρόσβαση σε κανάλια όπως το Swim Adult, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής απλά κάνοντας χρήση ενός αμερικανικού διακομιστή.

Ένα VPN έρχεται επίσης με πολλά πρόσθετα οφέλη ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας της ταυτότητάς σας εάν επιλέξετε να χτυπήσετε το show.

Για περισσότερα μεγάλα δίκτυα VPN, ανατρέξτε στην πλήρη λίστα των καλύτερων VPN για το Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =