Πώς να ξεμπλοκάρετε το Snapchat


Το Snapchat απαγορεύτηκε στην τοποθεσία σας; Οχι πια! Ο οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του Snapchat θα σας δείξει πώς να ξεκινήσετε την αποστολή στιγμιότυπων στους καλύτερους φίλους σας και τους χειρότερους εχθρούς σας αμέσως.

Το Snapchat είναι δημοφιλές για την αποστολή μηνυμάτων και την αποστολή εικόνων. Σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε τις αγαπημένες σας ιστορίες και στιγμιότυπα καθώς εξερευνάτε ιστορίες που έφερε ο κόσμος’τα καλύτερα γεγονότα και τους εκδότες.

Η εφαρμογή καθιστά την επικοινωνία εύκολη και διασκεδαστική. Ωστόσο, αυτό’Είναι λυπηρό το γεγονός ότι είναι απροσπέλαστο σε ορισμένες περιοχές. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν τη χρήση του Snapchat και άλλων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης λόγω λόγων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Snapchat σε μια χώρα όπως η Κίνα, για παράδειγμα.

Είναι ατυχές το γεγονός ότι τα κολέγια, τα πανεπιστήμια και ορισμένοι χώροι εργασίας περιορίζουν επίσης τη χρήση του Snapchat. Σε τέτοιες καταστάσεις, μπορείτε’t χρησιμοποιήστε την εφαρμογή, εκτός αν ξέρετε πώς να ξεμπλοκάρετε το Snapchat.

Γιατί ορισμένες χώρες και ιδρύματα περιορίζουν το Snapchat

Οι περισσότεροι εργοδότες και σχολεία επιμένουν ότι όποιος χρησιμοποιεί το ίδρυμα’το δίκτυο του οποίου θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο θα πρέπει να το χρησιμοποιεί μόνο για την προβλεπόμενη εργασία. Η χρήση του διαδικτύου για άλλους σκοπούς θεωρείται απώλεια χρόνου και πόρων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα ιδρύματα εμποδίζουν την πρόσβαση σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Snapchat.

Χώρες όπως η Κίνα και το Μπαγκλαντές έχουν απαγορεύσει τη χρήση του Snapchat λόγω κανονισμών διαδικτύου. Η Κίνα, για παράδειγμα, λογοκρίνει το διαδίκτυο για την προστασία της “Κυβερνητική κυριαρχία.”

Αυτό το είδος λογοκρισίας στο Διαδίκτυο αποκλείει οτιδήποτε θεωρείται δυσμενές από ξένες χώρες. Περιορίζει επίσης την πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους, αλλά οι εφαρμογές και οι ιστότοποι κοινωνικών μέσων ενημέρωσης είναι οι πιο επηρεασμένες. Από την άλλη πλευρά, ένας διαχειριστής δικτύου μπορεί να αποκλείσει την πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία με μερικές πληκτρολογήσεις και μερικά κλικ του ποντικιού.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Snapchat και να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Snapchat

Δεδομένου ότι η λογοκρισία στο Διαδίκτυο σε ορισμένες χώρες είναι ισχυρή και μπορεί να φαίνεται ανυπέρβλητη, πολλοί χρήστες της Snapchat ανησυχούν για το πώς να τις αποκτήσουν πρόσβαση. Χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο εργαλείο VPN, είναι δυνατή η πρόσβαση στο Snapchat από οπουδήποτε στον κόσμο.

Ένας πελάτης VPN σας παρέχει ένα κρυπτογραφημένο και ασφαλές δίκτυο το οποίο είναι εγκατεστημένο μέσω δημόσιων συνδέσεων στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες μπορούν να αποκρύψουν την πραγματική τους ταυτότητα μέσω του Διαδικτύου. Ένα καλό VPN κρύβει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου και την κυβέρνηση.

Το VPN σας επιτρέπει επίσης να αποφύγετε τη λογοκρισία που διαχειρίζεται η εργασία, το σχολείο, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου ή η κυβέρνησή σας και σας επιτρέπει να αποκρύψετε την τοποθεσία σας. Συνοπτικά, ένα VPN ανοίγει πρόσβαση σε οποιοδήποτε γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο. Αυτό το καθιστά το τέλειο εργαλείο για την πρόσβαση στο Snapchat από τα σημεία όπου έχει μπλοκαριστεί.

Οι υπηρεσίες VPN καλύπτουν τη σύνδεση στο διαδίκτυο με ένα επίπεδο κρυπτογράφησης. Ως εκ τούτου, όχι μόνο ξεμπλοκάρει τους ιστότοπους, αλλά προσφέρει επίσης προστασία για την ιδιωτική ζωή και τα δεδομένα.

Επιλέγοντας το καλύτερο VPN για την απεμπλοκή του Snapchat

Το καλύτερο VPN για streaming

Ο κύριος στόχος είναι να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat στο σχολείο wifi ή wifi εργασίας. Ωστόσο, πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι ένα VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς. Εκτός από την απεμπλοκή του Snapchat και άλλων κοινωνικών δικτύων, μπορεί να χρειαστεί να εξετάσετε το VPN’άλλα χαρακτηριστικά.

Η σύστασή μας είναι να χρησιμοποιήσουμε το NordVPN, το πιο ασφαλές και αξιόπιστο VPN στην αγορά.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Παράλληλες πρακτικές απορρήτου, προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και αξιόπιστες δυνατότητες γεωγραφικής απενεργοποίησης καθιστούν το NordVPN τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της βιομηχανίας. Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας, αυτό το VPN καλύπτεστε - όλα ξεκινούν από μόλις $ 3.49 / μήνα.

 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Μεγάλη λίστα διακομιστών
 • Εξαιρετικό για το Netflix
 • Καλό για torrenting
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Προσιτές τιμές

Ακόμα στο φράχτη; Εδώ’τι πρέπει να εξετάσετε κατά την αναζήτηση του καλύτερου VPN:

Ταχύτητα σύνδεσης

Η υπηρεσία VPN που επιλέγετε πρέπει να σας παρέχει γρήγορες, κρυπτογραφημένες συνδέσεις. Εάν η ταχύτητα είναι σωστή, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα κατά την αποστολή ή την προβολή βίντεο με βάση το Snapchat ή άλλου περιεχομένου βίντεο. Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειώσετε ότι η συνολική ταχύτητά σας θα διαφέρει ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης της γραμμής βάσης.

Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών

Το Snapchat είναι διαθέσιμο μόνο σε πλατφόρμες συσκευών Android και iOS, αλλά μπορεί να θέλετε να εξετάσετε ένα VPN’η δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών πλατφορμών. Οι περισσότεροι άνθρωποι διαθέτουν συσκευές επιτραπέζιων υπολογιστών, οπότε είναι λογικό να αναζητήσετε ένα VPN που υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας - Windows, Mac, Linux κ.λπ..

Η ευελιξία να μετακινηθείτε από τη μια συσκευή στην άλλη με το ίδιο VPN μπορεί να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους και να προστατεύσετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο για υπηρεσίες ροής και διακομιστές τυχερών παιχνιδιών σε οποιαδήποτε συσκευή επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε.

Υποστήριξη πελατών

Κάποιες φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις συνδέσεις VPN και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δυσκολευτείτε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί γρήγορη βοήθεια για να επανασυνδεθείτε ή να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία VPN.

Επομένως, ο πάροχος VPN θα πρέπει να έχει εξειδικευμένη υποστήριξη πελατών καθώς και ένα τμήμα συχνών ερωτήσεων στον ιστότοπο του παρόχου. Η υποστήριξη πελατών πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα και να προσφέρει βοήθεια όποτε χρειάζεται.

Παγκόσμια κάλυψη διακομιστή

Ως ανεμιστήρας Snapchat, θα καταλήξετε να βλέπετε πολλά ροή βίντεο και να ακούτε άφθονη ροή μουσικής. Παρόλο που ορισμένοι πάροχοι περιεχομένου ενδέχεται να περιορίζουν την ακρόαση ή την προβολή περιεχομένου σε συγκεκριμένες περιοχές μόνο, ένα παγκόσμιο δίκτυο VPN θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Το VPN πρέπει να διαθέτει διακομιστές σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες για να επιτρέψει έναν πιο ευέλικτο τρόπο απεμπλοκής περιεχομένου.

Τιμή

Τα κορυφαία VPN ενδέχεται να κοστίζουν λίγο περισσότερο σε σύγκριση με λιγότερα VPN. Ωστόσο, το κόστος συνήθως αντιστοιχεί στην προσφερόμενη υπηρεσία. Υπάρχουν επίσης δωρεάν υπηρεσίες VPN που μπορούν να είναι χρήσιμα αν λειτουργούν καλά στην επιθυμητή συσκευή σας.

Με όλες τις εκτιμήσεις, ένα VPN μπορεί να κάνει χρήση του Snapchat εύκολο και ασφαλές, προσφέροντας ταυτόχρονα την ίδια ασφάλεια και πρόσβαση σε περιεχόμενο για άλλες δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Με αυτό κατά νου, εδώ’s πώς να χρησιμοποιήσετε το Snapchat στο σχολείο wifi, wifi εργασίας ή περιορισμένες περιοχές χρησιμοποιώντας ένα VPN:

 • Κατ 'αρχάς, θα χρειαστεί να περάσετε από τους καλύτερους παρόχους VPN και να επιλέξετε κάποιον που αισθάνεστε ότι θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 • Εγγραφείτε στην υπηρεσία VPN επιλέγοντας ένα σχέδιο τιμολόγησης και αποκτώντας τα διαπιστευτήρια χρήστη (δηλαδή το όνομα χρήστη και τον κωδικό VPN)
 • Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το πρόγραμμα-πελάτη VPN στη συσκευή σας
 • Μετά την εγκατάσταση, ξεκινήστε το VPN και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή εκτός της περιοχής σας. (ένα VPN έρχεται με μια λίστα με διακομιστές από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε)
 • Αφού συνδεθείτε στο διακομιστή, κάντε λήψη της εφαρμογής Snapchat. Για συσκευές Android, κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play Store. Για χρήστες του iOS, κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store.
 • Εγκαταστήστε το Snapchat στη συσκευή σας, εγγραφείτε για λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή συνδεθείτε εάν έχετε ήδη ένα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat για όσο διάστημα διατηρείτε το VPN ενεργό.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3