Πώς να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή του Super Bowl 2020 online


Το μεγαλύτερο ποδόσφαιρο του έτους είναι σχεδόν εδώ, έτσι εμείς’δίνοντάς σας όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή του Super Bowl 2020 online, ακόμα κι αν εσείς’εκτός των ΗΠΑ 2 Φεβρουαρίου 2020 (ώρα kickoff στις 6:30 μ.μ. EST).

Το’είναι τώρα γνωστό ότι οι Rams θα αγωνιστούν για το κύριο τρόπαιο εναντίον των Πατριωτών. Αυτό αποφασίστηκε την περασμένη Κυριακή, με το Πατριώτες που επισκέπτονται τους αρχηγούς στο AFC (Αμερικανικό Ποδόσφαιρο) και κερδίζοντας 37:31 στο OT, ενώ το Οι βιασμοί ξεπέρασαν τους Αγίους μετά από μια αμφιλεγόμενη μη κλήση από τον διαιτητή στο τελικό του NFC (Εθνική Διάσκεψη Ποδοσφαίρου). Οι νικητές κάθε συνεδρίου θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στη μάχη για το NFL’(Εθνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα) το κύριο βραβείο - το Trophy Vince Lombardi.

Contents

Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο?

Οι τελικοί μεταξύ των Rams και των Πατριωτών θα μεταδοθούν από το δίκτυο CBS φέτος, το οποίο θα μεταφέρει και το Super Bowl 2020 online μέσω CBS All Access, CBSSports.com και την εφαρμογή CBS. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί συνδρομή μέσω καλωδίου, οπότε αν εσείς’ενδιαφέρεστε μόνο για το Super Bowl LIII μόνο, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό γιατί εσείς’απλά έσωσες ένα χρηματικό ποσό.

Αλλά προτού να πηδήσετε για χαρά, παρακαλώ επισκεφθείτε πρώτα τον ιστότοπο της CBS για να ελέγξετε αν η περιοχή σας δεν θα βλάψει. Αν αυτό συμβαίνει, μπορείτε να το αποφύγετε χρησιμοποιώντας ένα VPN (Virtual Private Network), το οποίο εμείς’Θα συζητήσουμε λεπτομερώς λίγο αργότερα.

NordVPN Αξιολόγηση NordVPN VPNpro: 9.6 / 10

Πώς να κάνετε streaming Super Bowl 2020 ζωντανά μέσω CBS?

Το CBS θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 ζωντανά σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις Η.Π.Α. στον υπολογιστή σας, στο τηλέφωνο, στο tablet σας και σε πολλές συσκευές τηλεόρασης, όπως Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Samsung Smart TV, Vizio Smart TV και Chromecast. Εκτός αυτού, είναι δυνατή η ροή του Super Bowl μέσω του Play Station 4 ή του Xbox One. Οι έξυπνες οικιακές συσκευές, όπως το Amazon Alexa και το Google Home, υποστηρίζονται επίσης.

Τιμές CBS All Access και σχέδια: πόσο κοστίζει η παρακολούθηση του Super Bowl 2020 ζωντανά?

Εμείς’επανατοποθετώντας το CBS All Access ως το πρώτο γιατί αυτό’μικρό η φθηνότερη από όλες τις επιλογές ροής του Super Bowl 2020 αν δεν συμπεριλάβουμε διάφορες δωρεάν δοκιμές ή εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων από διαφορετικές υπηρεσίες.

Πώς να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή του Super Bowl 2020 online

Η τιμή του βασικού πακέτου CBS All Access είναι 5,99 δολάρια / μήνα μόνο. Η επιλογή ελεύθερου εμπορίου είναι επίσης διαθέσιμη στην τιμή των 9,99 δολαρίων.

Εκεί’επίσης α 25% έκπτωση για φοιτητές λαμβάνοντας περιορισμένα εμπορικά σχέδια, καθιστώντας το λιγότερο από $ 4,5 / μήνα.

Μπορείς ξύστε το 15% από κάθε σχέδιο, λαμβάνοντας την ετήσια συνδρομή. Οτι’δ είναι $ 59.99 / έτος ή $ 99.99 / έτος, αντίστοιχα.

Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές πληρωμής - πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, Discovery, American Express) και PayPal. Η πληρωμή για την υπηρεσία CBS All Access είναι επίσης δυνατή με εξαργύρωση δωροκάρτες από το Barnes & Noble, Best Buy, CVS, GameStop, Meijer, Speedway και Walmart. Κατά την εγγραφή, η δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μηνιαίο σχέδιο. Αργότερα, μπορείτε να αναβαθμίσετε το ετήσιο πρόγραμμα είτε πληρώνοντας είτε χρησιμοποιώντας τις κάρτες δώρων.

Λάβετε υπόψη σας τους πιθανούς κρατικούς φόρους που προστίθενται στην τιμή βάσης και των δύο σχεδίων. Επί πλέον, Η ζωντανή τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων NFL, μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες αγορές.

Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 online δωρεάν?

Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl LIII online

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 online δωρεάν κάνοντας μια δωρεάν δοκιμή του CBS All Access για επτά ημέρες. Υφηγητής’μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά. Ως εκ τούτου, κερδίσατε’μην μπορείτε να το τραβήξετε αν το CBS θα μεταδώσει επίσης το Super Bowl 2021.

Κατά την εγγραφή σας για τη δωρεάν δοκιμή CBS All Access, θα χρειαστεί να καταχωρίσετε το πλήρες όνομά σας, το email, τον ταχυδρομικό κώδικα και τις πληροφορίες πληρωμής. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard, Discovery, American Express) και PayPal. Δυστυχώς, για αυτό θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό ΗΠΑ ως η χρήση δωροκάρτας για δωρεάν δοκιμή δεν είναι δυνατή.

Η ροή θα είναι επίσης διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Αλάσκας και της Χαβάης, και εξαιρουμένου του Πουέρτο Ρίκο και των Νήσων Βόρειας Μαρίνας.

Η ροή θα είναι διαθέσιμη όχι μόνο στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Αλάσκας και της Χαβάης, και εξαιρουμένου του Πουέρτο Ρίκο και των Νήσων Βόρειας Μαρίνας. Το CBS All Access είναι επίσης διαθέσιμο τώρα στον Καναδά και κοστίζει $ 6 το μήνα.

Τελευταίο αλλά όχι το λιγότερο, don’μην ξεχάσετε να ακυρώσετε πριν από τη λήξη της συνδρομής CBS All Access. Διαφορετικά, εσείς’Θα χρεωθεί μια μηνιαία τιμή για το επιλεγμένο σχέδιο.

Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl στο CBS All Access εκτός των ΗΠΑ

Οι πιθανότητες είναι εσείς’είστε ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης της υπηρεσίας CBS All Access τώρα. Δεν θα θέλετε να χάσετε το Super Bowl 2020, ανεξάρτητα από το τι, ακόμα κι αν εσείς’στο εξωτερικό κατά το kickoff. Οτι’είναι λίγο δύσκολο γιατί, όπως ήδη γνωρίζετε, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στην επικράτεια των ΗΠΑ. Τέτοιος τα ζητήματα γεω-μπλοκαρίσματος μπορούν να λυθούν με τη βοήθεια ενός VPN. Μπορεί να παραβιάσει τη γεωγραφική σας θέση, αποκρύπτοντας την πραγματική σας διεύθυνση IP και συνδέοντάς σας σε ένα διακομιστή VPN στην επιθυμητή τοποθεσία σας - που είναι οι ΗΠΑ στην περίπτωση αυτή.

Θα πρέπει να αναζητήσετε το ταχύτερο VPN που μπορεί να σας παραδώσει τουλάχιστον τα 5 Mbps που απαιτούνται για ροή HD ή τουλάχιστον 1,5 Mbps όπως συνιστάται από την ίδια τη CBS.

Τώρα που γνωρίζετε τη μέθοδο πρόσβασης στο ρεύμα του Super Bowl ζωντανά έξω από τις ΗΠΑ, αυτό’Ο χρόνος που έχετε επιλέξει είναι η υπηρεσία που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αναζητήσετε το ταχύτερο VPN που μπορεί να σας παραδώσει τουλάχιστον τα 5 Mbps που απαιτούνται για ροή HD ή τουλάχιστον 1,5 Mbps όπως συνιστάται από την ίδια τη CBS. Η ασφάλεια είναι επίσης σημαντική γιατί δεν παίζεις’δεν θέλω να πιάσει streaming Super Bowl από μια τοποθεσία όπου CBS doesn’t το επιτρέπει. Αυτό πιθανόν να τελειώσει σε μια αποσύνδεση και περιμένετε για το επόμενο έτος’s Σούπερ Μπολ.

Ενώ υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN, δεν συνιστούμε να επιλέγετε ένα για τη ροή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος σας’περίμενα όλο το χρόνο. Ενώ ορισμένα από τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι εντάξει, δεν μπορούν να συγκριθούν με την αξιοπιστία ότι κατάλληλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όπως ExpressVPN ή NordVPN δίνουν.

Ψάχνετε για μια σύσταση υπηρεσίας VPN; Σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε το εξής:

Λογότυπο NordVPN

NordVPN

Το NordVPN θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 online σε CBS All Access και άλλες πλατφόρμες. Επιλέξτε το NordVPN, την ασφαλέστερη, βραβευμένη υπηρεσία VPN και απολαύστε ποιοτική ζωντανή ροή αυτή την Κυριακή.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο ▸Δημιουργία αναθεώρησης NordVPN ▸

Τι’s περισσότερο, ακριβώς όπως το CBS All Access, τα πιο πληρωμένα VPNs έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι έως και 45 ημέρες, όπως στην περίπτωση του CyberGhost. Ορισμένες από αυτές διαθέτουν επίσης δωρεάν δοκιμές, όπου δεν θα απαιτούνται λεπτομέρειες πληρωμής για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Γεγονός διασκέδασης: αν εσύ’είστε πελάτης του Hulu και έχετε το σχέδιο με τη Live TV, μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή CBS ή στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας πιστοποιήσεις Hulu χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις ή πληρωμές.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Super Bowl 2020 με το NFL Game Pass?

Αυτή είναι η επιλογή για μη ΗΠΑ πρόσβαση στο ρεύμα του Super Bowl 2020 στην Ευρώπη αν υπάρχει’Δεν υπάρχει αποκλειστικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας σε μια συγκεκριμένη χώρα ή εάν δεν είστε’όπως ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας για κάποιο λόγο, που θα μπορούσε να είναι η τιμή’ζητώντας το ρεύμα. Χώρες εκτός Ευρώπης δεν είναι επιλέξιμες για το παιχνίδι NFL και θα πρέπει να δούμε στους τοπικούς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς.

Με το NFL Game Pass, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις εποχές’καθώς και το κύριο γεγονός.

Οι τιμές Pass Pass διαφέρουν μεταξύ των χωρών (η ΕΕ θα πληρώσει $ 32,99 και το Ηνωμένο Βασίλειο μόνο $ 25,99).

Ορισμένοι οπαδοί ποδοσφαίρου έξω από τις ΗΠΑ ίσως αισθάνονται την τάση να αγοράζουν αμέσως, αλλά το θέμα είναι ότι το οι τιμές διαφέρουν μεταξύ των χωρών. Για παράδειγμα, ενώ η Γερμανία και το μεγαλύτερο μέρος της ΕΕ έχει την τιμή που έχει οριστεί στα € 28.99 ($ ​​32.99), οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου χρεώνονται μόνο £ 19.99 ($ ​​25.99).

Αλλά τι να κάνετε αν εσείς’στη Γερμανία και δεν βλέπει την τιμή του Ηνωμένου Βασιλείου; Για να αγοράσετε το φθηνότερο παιχνίδι NFL Pass για να κάνετε stream στο Super Bowl 2020, θα χρειαστείτε ένα VPN (Virtual Private Network) για να παραβλέψετε την τοποθεσία σας και να κάνετε την ιστοσελίδα του NFL να πιστεύει ότι εσείς’από τη Βρετανία.

NFL Game Pass πέρα ​​από τον ευρωπαϊκό κατάλογο τιμών

NFL Game Pass για παρακολούθηση του Super Bowl 2019 live stream

Εκτός της ΕΕ, εκεί’είναι μια μεγαλύτερη σειρά στην NFL Game Pass διακύμανση των τιμών.

Εδώ είναι ο κατάλογος των τιμών στο διαφορετικά νομίσματα σύμφωνα με την ιστοσελίδα NFL Game Pass. Όπως μπορείτε να δείτε, οι τιμές εξαρτώνται προφανώς από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες (όλες οι τιμές είναι σε δολάρια ΗΠΑ):

 • Στα καναδικά δολάρια, αυτό’s ίσο με 41,50 δολάρια
 • Σε δολάρια ΗΠΑ, αυτό’$ 44,99
 • Στο μεξικάνικο πέσο, αυτό’$ 42
 • Σε ευρώ, αυτό’$ 39,80
 • Στα δολάρια Αυστραλίας, αυτό’39,50 δολάρια
 • Σε βρετανικές λίρες, αυτό’$ 45
 • Στην πραγματικότητα της Βραζιλίας, αυτό’$ 41,80
 • Στη Νότια Κορέα κέρδισε, αυτό’$ 40.40
 • Στη σουηδική κορόνα, αυτό’$ 40,60
 • Σε κινεζικό γιουάν, αυτό’$ 39,80
 • Στο γιεν Ιαπωνίας, αυτό’$ 40,9
 • Στη δανική κορώνα, αυτό’s $ 39,70
 • Στη νορβηγική κορώνα, αυτό’s $ 38,60

Εάν επιλέξετε μια μη ευρωπαϊκή χώρα της οποίας το νόμισμα δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα, πιθανότατα θα σας προσφερθεί να πληρώσετε σε ευρώ, το οποίο δεν είναι τόσο κακό.

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτή τη λίστα, με νόμισμα, το’είναι φθηνότερο να πληρώσει με Νορβηγικά Krones για το ρεύμα Super Bowl, η επόμενη επιλογή είναι τα δολάρια Αυστραλίας. Οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες, αλλά σε σύγκριση με τις υψηλότερες τιμές των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα από $ 6. Αυτό είναι εάν μπορείτε να αποφύγετε τους φόρους ανταλλαγής νομισμάτων όταν πληρώνετε.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με Visa, MasterCard, American Express ή PayPal.

Πώς να παρακολουθήσετε απευθείας σύνδεση το Super Bowl 2020 στο YouTube

Εκεί’περισσότερα από τα βίντεο γάτα σε αυτήν την πλατφόρμα βίντεο. Τα περισσότερα καλωδιακά δίκτυα διαθέτουν δικά τους κανάλια στο YouTube, συμπεριλαμβανομένου του CBS. Με μια εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε streaming Super Bowl όχι μόνο στον υπολογιστή σας αλλά και στο smartphone και την έξυπνη τηλεόραση.

Η τιμή συνδρομής είναι περίπου $ 40 / μήνα, αλλά έχει δωρεάν δοκιμή, επιτρέποντάς σας να αποφύγετε οποιοδήποτε κόστος.

Πώς να παρακολουθήσετε το ρεύμα Super Bowl 2020 ζωντανά online στο Sling TV

Η Sling TV είναι διαθέσιμη μόνο στις Η.Π.Α.’μην σχεδιάζετε να μείνετε εκεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl LIII, καλύτερα να έχετε ένα VPN για να αλλάξετε την εικονική σας θέση. Έχει μια δοκιμή 7 ημερών και ως εκ τούτου μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέθοδος για τη ροή του Super Bowl 2020 online δωρεάν.

Δυστυχώς, τα πακέτα καναλιών της Sling TV δεν περιέχουν CBS ή CBS Sports.

Δυστυχώς, τα πακέτα καναλιών της Sling TV δεν περιέχουν CBS ή CBS Sports, καθιστώντας τους συνδρομητές αδύνατον να παρακολουθήσουν το Super Bowl 2020.

Καθώς τα μεγάλα δίκτυα περιστρέφονται τα δικαιώματα μετάδοσης του Super Bowl, οι πιθανότητες είναι ότι οι χρήστες Sling TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Super Bowl 2021 επειδή το NBC, το Fox και το ESPN είναι άμεσα διαθέσιμα.

Πώς να κάνετε streaming Super Bowl 2020 online στο DirecTV Τώρα

Μάντεψε τι - η CBS έγινε επίσης διαθέσιμη σε αυτή την πλατφόρμα streaming! Και πάλι, έχει ένα $ 40 / μήνα συνδρομή με δωρεάν δοκιμή, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε το Super Bowl 53 χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα.

Οι πιο δημοφιλείς συσκευές υποστηρίζονται από την DirecTV Now, και θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε τη δική σας για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες ενέργειες πριν από το kickoff.

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει το CBS που είναι το μόνο που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το Super Bowl 53 online.

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει το CBS που είναι το μόνο που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το Super Bowl 53 online. Ακριβώς πριν από τη δέσμευσή σας, βεβαιωθείτε ότι όλα τα κανάλια που χρειάζεστε είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας.

Πώς να κάνετε ζωντανά το Super Bowl 2020 ζωντανά στο Verizon Wireless (μόνο για κινητά)

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε stream Super Bowl 53, αν εσείς’μια Verizon’ο οποίος δεν θα είναι σε θέση να καθίσει και να παρακολουθήσει το Super Bowl 2020 σε μεγάλη οθόνη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτός ο ελεύθερος τρόπος να παρακολουθήσετε τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό αγώνα είναι μόνο για κινητές συσκευές.

Αυτή η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη μέσω του Yahoo! Αθλητικές εφαρμογές.

Αυτή η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη μέσω του Yahoo! Αθλητικές εφαρμογές που υποστηρίζουν τηλέφωνα και tablet Android και Apple. Αν εσύ’σκέφτεστε να ρίξετε το ρεύμα του Super Bowl LIV σε δευτερεύουσα οθόνη - καλύτερα να το σκεφτείτε ξανά καθώς μια τέτοια επιλογή θα αποκλειστεί.

Πώς να ρεύμα το Super Bowl 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο στο fuboTV

Πώς να μεταδώσετε το Super Bowl 2019 στο FuboTV

Οι επιλεγμένες αγορές έχουν πρόσβαση σε CBS και Fox, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε αυτό καλά πριν το Super Bowl 2019 kickoff για να το μεταδώσετε ζωντανά στο fuboTV. Η τιμή είναι παρόμοια με αυτή που χρεώνουν οι ανταγωνιστές - $ 40 για τον πρώτο μήνα και $ 45 / μήνα αργότερα.

Ευτυχώς, Το fuboTV έχει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε δωρεάν τον αγώνα Vince Lombardi Trophy.

Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 Σε σύνδεση στο Hulu με τη ζωντανή τηλεόραση

Αυτή η επιλογή είναι και πάλι διαθέσιμη σε ορισμένες περιοχές μόνο, έτσι εσείς’Πρέπει να το ελέγξω για τον Hulu’της ιστοσελίδας της εταιρείας. Επίσης, ενώ ο Hulu υποστηρίζει τις περισσότερες συσκευές, οι κονσόλες PlayStation δεν είναι κατάλληλες για ζωντανό προγραμματισμό αυτήν τη στιγμή.

Οι τυχεροί με ένα σχέδιο χούλου Hulu με Live TV έχουν ένα πράσινο φως για να παρακολουθήσουν το Super Bowl 2020.

Αλλά οι τυχεροί με ένα Hulu με το πρόγραμμα τιμολόγησης της ζωντανής τηλεόρασης ($ 40 / μήνα, δωρεάν δοκιμή 7 ημερών διαθέσιμη) έχετε ένα πράσινο φως για να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή CBS και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του Hulu.

Πώς να κάνετε ζωντανά το Super Bowl 2020 στο Kodi live

Αυτό πιθανότατα θα είναι δυνατό, αλλά το ίδιο το Kodi είναι απλώς ένα μέσο αναπαραγωγής πολυμέσων, οπότε πιθανότατα θα χρειαστείτε βοήθεια από την κοινότητα για να υπολογίσετε τον καλύτερο τρόπο ροής του Super Bowl στην τοποθεσία σας. Να γνωρίζετε ότι μερικά από αυτά τα ρέματα που προσφέρονται στο Kodi δεν είναι απαραιτήτως νόμιμα, παρόλο που το πρόσθετο τους επιτρέπει.

Η CBS Sports δεν συμπεριέλαβε τη μετάδοση μέσω του Kodi ως επιλογή.

Η CBS Sports δεν συμπεριέλαβε τη μετάδοση μέσω του Kodi ως επιλογή. Ως εκ τούτου, εάν δείτε ένα λογότυπο CBS στη γωνία της οθόνης σας όταν κάνετε streaming του Super Bowl 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο, σημαίνει ότι εσείς’πιθανώς να παραβιάσει το νόμο.

Η λίστα των ραδιοφωνικών σταθμών Super Bowl LIV εκτός των ΗΠΑ και της Ευρώπης

Αυτές είναι μερικές από τις χώρες όπου θα μεταδοθεί το Super Bowl 2020. Η αλήθεια λέγεται, υπάρχουν’όπου πολλοί θα μαυριστούν.

 • Καναδάς - CTV 2, RDS, TSN 1-5,
 • Αυστραλία - ESPN και Επτά δίκτυα
 • Βραζιλία - ESPN
 • Κίνα - BesTV, Fox Sports, GDTV, SMG, Tencent
 • Γαλλία - Bein Sport, W9
 • Γερμανία - DAZN ($ 20 / μήνα, αλλά έχει ένα μήνα δωρεάν), ProSieben
 • Χονγκ Κονγκ - ASN
 • Ιταλία - Fox Sports, Ιταλία Uno, Premium Sport 2
 • Ιαπωνία - DAZN, NHK, NTV
 • Μεξικό - Azteca Channel 7, ESPN, Fox Sports, Τηλεοπτικό κανάλι 5
 • Ολλανδία - Αθλητισμός Fox
 • Νέα Ζηλανδία - ESPN, TVNZ
 • Τουρκία - Αθλητισμός Fox
 • Το Ηνωμένο Βασίλειο - BBC, British Sky Broadcasting

Θα πρέπει να επιλέξετε αυτές τις επιλογές μόνο εάν θέλετε τα τοπικά συστήματα ανά αναπαραγωγή ή έχετε ήδη εγγραφεί σε ένα από τα προαναφερθέντα κανάλια. Η μόνη εξαίρεση είναι το Ηνωμένο Βασίλειο και το BBC One επειδή σας επιτρέπει να κάνετε streaming του Super Bowl 2020 online δωρεάν εάν εσείς’στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και ακόμα κι αν δεν είστε’t, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τη γεωγραφική σας θέση. Εδώ’s πώς να τραβήξει αυτό μακριά.

Παρακολουθήστε το Super Bowl 2020 ζωντανά online στο BBC One μέσω του TVPlayer.com (UK)

Το TVPlayer.com είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους φίλους του ποδοσφαίρου στο Ηνωμένο Βασίλειο και το υπόλοιπο Ευρώπη, επειδή έχει α δωρεάν δοκιμή ενός μηνός του Premium σχεδίου του, το οποίο περιλαμβάνει το BBC One Channel που θα εκπέμπει το Super Bowl LIII στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν εσύ’δεν είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα χρειαστείτε ένα VPN για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου πριν χρησιμοποιήσετε το TVPlayer.com για να κάνετε stream Super Bowl 2020. Don’μην ξεχνάτε να ελέγχετε εάν η ταχύτητά σας είναι αρκετά καλή για να κάνετε streaming από το Ηνωμένο Βασίλειο - εάν η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο δεν είναι τόσο καλή ή εσείς’χιλιάδες μίλια μακριά, εσύ’θα έχετε μια όχι τόσο μεγάλη εμπειρία.

Δεν έπρεπε’t έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα με τη ροή του Super Bowl 2020 ζωντανά σε δύο διαφορετικές οθόνες την ίδια στιγμή.

Το TVPlayer.com υποστηρίζει πολλά λειτουργικά συστήματα και συσκευές, όπως iOS, Android, AppleTV, Amazon Fire TV, τηλεόραση EE, Samsung Smart TV, Windows 10, Xbox One, Roku, Freesat και Humax H3. Επομένως, δεν πρέπει’t έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα με τη ροή του Super Bowl 2020 ζωντανά σε δύο διαφορετικές οθόνες την ίδια στιγμή.

Τι’περισσότερα, η υπηρεσία είναι δωρεάν και σας επιτρέπει επίσης καταγράψτε μέχρι και δέκα ώρες, η οποία μπορεί να γίνει χρήσιμη αν καθυστερείτε για την έναρξη του αγώνα.

Αν ξεχάσετε να ακυρώσετε πριν από τον μήνα σας’Η αξία της δοκιμής τελειώνει, η τιμή είναι $ 9 / μήνα.

Παράνομες ζωντανές ροές του Super Bowl 2020

Θα υπάρξουν πολλές παράνομες ροές του Super Bowl 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο όταν ξεκινήσει ο αγώνας. Ενώ αυτό’μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το Super Bowl χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, αποθαρρύνουμε έντονα αυτό. Αν παραβλέψουμε ολόκληρο το νομικό πλαίσιο, οι συνδέσεις σε αυτές τις ροές γεμίζουν με διάφορα κακόβουλα προγράμματα που εγκαθίστανται αυτόματα στο πρόγραμμα περιήγησης και στον υπολογιστή σας αφού κάνετε κλικ σε κάποιο ύποπτο κουμπί.

Μην μολύνετε τον υπολογιστή σας είναι δύσκολο γιατί τέτοιες παράνομες ροές συχνά προσθέτουν φορτία banners που πρέπει να κλείσετε πριν αρχίσετε να παρακολουθείτε το Super Bowl 2020. Και ακόμα κι αν απομακρυνθείτε από όλα αυτά, εκεί’δεν υπάρχει εγγύηση ότι η παράνομη ροή του Super Bowl LIV δεν θα βγει εκτός σύνδεσης στη χειρότερη δυνατή στιγμή του αγώνα, αφήνοντάς σας να αγωνιστείτε για μια εναλλακτική πηγή για να παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο NFL ποδοσφαιρικό αγώνα online.

Πού θα πραγματοποιηθεί το Super Bowl LIV?

Το Super Bowl LIV θα πραγματοποιηθεί στο Hard Rock Stadium στο Miami Gardens της Φλόριντα, όπου τα δελφίνια παίζουν τα παιχνίδια τους στο σπίτι. Αυτό πιθανότατα δεν είναι τελευταίο παιχνίδι Super Bowl στην αρένα, ειδικά αφού το στάδιο έχει ήδη φιλοξενήσει πέντε Super Bowls (XXIII, XXIX, XXXIII, XLI και XLIV). Είναι λογικό γιατί ήταν μια τόσο δημοφιλής επιλογή, καθώς μπορεί άνετα να περιέχει περισσότερους από 66.000 ανθρώπους.

Ποιος είναι ο χρόνος για το kickoff του Super Bowl 2020?

Ο χρόνος kickoff του Super Bowl 2020 έχει οριστεί στις 6:30 μ.μ. EST. Αυτό δεν ήταν’μια μεγάλη έκπληξη επειδή το Super Bowl LII και LIII ξεκίνησε επίσης στις 6:30 μ.μ. EST.

Εδώ’s πώς μοιάζει η ώρα kickoff του Super Bowl LIV σε διαφορετικές ζώνες ώρας:

 • Λος Άντζελες (PST): 3:30 μ.μ.
 • Σικάγο (CST): 5:30 μ.μ.
 • Νέα Υόρκη (EST): 6:30 μ.μ.
 • Λονδίνο (BST): 11:30 μ.μ.
 • Παρίσι (CET): 12:30 π.μ., Κυριακή
 • Μόσχα (MSK): 1:30 π.μ., Κυριακή
 • Τόκιο (JST): 7:30 π.μ., Κυριακή
 • Σίδνεϊ (AET): 9:30 π.μ., Κυριακή

Ποιος θα κερδίσει το Super Bowl 2020?

Το’είναι λίγο πολύ νωρίς για να απαντήσω στην ερώτηση ποιος θα κερδίσει το Super Bowl 2020 γιατί μόλις μάθαμε τις δύο ομάδες που παίζουν σε αυτό. Παίρνει ένα τραυματισμό για να αλλάξει ολόκληρο το τοπίο της επερχόμενης μάχης.

Πριν από τα τελικά της Διάσκεψης, σύμφωνα με το NFL’ο επίσημος δικτυακός τόπος της Οι Άγιοι της Νέας Ορλεάνης είχαν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν το Super Bowl 2019 στο 29%, ακολουθούμενη εκ του σύνεγγυς από τους αρχηγούς του Kansas City στο 28%. Όπως βλέπουμε, και οι δύο ομάδες δεν το έκαναν’t το κάνει. Το τρίτο ήταν τα Los Angeles Rams, με πιθανότητα 22%, με τους New Patriots να σκαρφαλώνουν με τα 21%. Και τώρα θα δούμε αυτές τις δύο τελευταίες ομάδες στην Ατλάντα, στις 2 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με το Super Bowl

Φωτογραφία από το NFL Super Bowl

Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ, και αυτό’ήταν εδώ και πολύ καιρό. Ο πρώτος αγώνας χρονολογείται από τις 15 Ιανουαρίου 1967, όταν η Αμερικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το Εθνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κατέληξαν σε συμφωνία συγχώνευσης και η έναρξη του Super Bowl μεταξύ των νικητών κάθε πρωταθλήματος. Το 1970, τα δύο πρωταθλήματα έγιναν ένα NFL όπως το γνωρίζουμε σήμερα, με το αγώνα Super Bowl να παίζεται ακόμα μεταξύ των δύο διασκέψεων.

Τόσο η AFC όσο και η NFC είναι αρκετά ισορροπημένες όταν πρόκειται να κερδίσουν το κύριο τρόπαιο. Οι ομάδες NFC το έκαναν 27 φορές ενώ οι πρωταθλητές AFC έχουν κερδίσει 25 φορές. Η ομάδα με τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του NFL είναι οι Pittsburgh Steelers με έξι τίτλους, οι πιο κοντινές αντίπαλοι είναι οι Σαν Φρανσίσκο 49ers, οι Dallas Cowboys και οι Patriots της Νέας Αγγλίας με πέντε νίκες το καθένα. Το τελευταίο κατέχει επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες εμφανίσεις (10) και τέσσερις τίτλους που δεν έχουν δει ποτέ σε έξι χρόνια. Έχει επίσης την ευκαιρία να προσθέσει ένα άλλο τρόπαιο Vince Lombardi στη συλλογή τους, αν καταφέρει να στοιχηματίσει τα Los Angeles Rams στο Super Bowl LIII.

Το Super Bowl δεν είναι μόνο για το ποδόσφαιρο

Το Super Bowl είναι γνωστό όχι μόνο για τον αγώνα μεταξύ των δύο μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της σεζόν. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, γίνεται η σκηνή για τις πιο διάσημες πράξεις ψυχαγωγίας, όπως η Lady Gaga, η Beyonce ή ο Justin Timberlake, που ακόμα θυμούνται λόγω της αμφιλεγόμενης απόδοσης του Super Bowl του 2004 με τη Janet Jackson.

Φέτος, ένας από τους σημαντικότερους λατινοαμερικανικούς καλλιτέχνες στις Ηνωμένες Πολιτείες Τζένιφερ Λόπεζ
θα πάρει την κεντρική σκηνή κατά τη διάρκεια του Super Bowl LIV halftime show, μαζί με τη Shakira.

Τι’περισσότερα, αυτό είναι συνήθως το πιο τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ, με επτά Super Bowls να είναι μεταξύ των πιο παρατηρημένων στην ιστορία των ΗΠΑ. Από τώρα, το πιο παρακολουθούμενο γεγονός ήταν το Super Bowl το 2015 με 114,4 εκατομμύρια θεατές. Το’το δεύτερο μόνο στο UEFA Champions League μεταξύ των ετήσιων αθλητικών εκδηλώσεων.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, αυτό’δεν είναι περίεργο πολλές επιχειρήσεις στοχεύουν στη διαφήμιση των προϊόντων τους κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής διακοπής του Super Bowl. Το’s εκτιμάται ότι ένα κομμάτι 30 δευτερολέπτων κοστίζει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια. Για το λόγο αυτό, συνήθως μόνο οι καλύτερες διαφημίσεις πηγαίνουν εκεί και αργότερα καταλήγουν στα βραβεία των Καννών Λιοντάρια, κάνοντας το Super Bowl την πιο σημαντική παγκόσμια σκηνή για επιχειρήσεις, διασκεδαστές και αθλητές.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 64