Πώς να εγκαταστήσετε το Titanium στο Kodi


Το Kodi είναι συχνά το πρώτο λιμάνι για όσους θέλουν να πάρουν την επόμενη διασκέδαση. Μετά από όλα, αυτό’είναι ένα one-stop shop για αποθήκευση, streaming και αναπαραγωγή μουσικής, βίντεο και πολλά άλλα. Έτσι, αυτό’είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί είναι τόσο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Τι’Επιπλέον, η δυνατότητα εγκατάστασης πρόσθετων, θεμάτων και κατασκευών από τρίτους, σημαίνει ότι οι επιλογές προσαρμογής είναι απεριόριστες. Αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του λογισμικού ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το τιτάνιο συμβαίνει ακριβώς να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κατασκευάσματα Kodi τρίτων που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να το προσθέσετε στο set-up σας με μερικά απλά βήματα, που σημαίνει εσείς’σύντομα θα είστε σε καλό δρόμο για να μεταδώσετε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με πολλά πρόσθετα εγκατεστημένα στο πλαίσιο της διαδικασίας εγκατάστασης του Titanium στο Kodi.

Τι είναι ακριβώς το Τιτάνιο; Πώς μπορώ να το εγκαταστήσω; Τι μπορώ να παρακολουθήσω στο Titanium; Συνεχίστε να διαβάζετε καθώς απαντούμε σε κάθε μία από αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα. Χωρίς άλλο λάθος, εδώ’τα πάντα που πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι το Κτίριο Τιτάνιου Κοντί?

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός custom builds που διατίθενται για την πλατφόρμα Kodi, που σημαίνει ότι εσείς’θα είναι λίγα μόνο βήματα μακριά από την προσαρμογή της εκδοχής σας Kodi σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Το τιτάνιο είναι μία από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας - παρέχοντας πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες και πρόσθετα που δεν είναι διαθέσιμα’t διαθέσιμα σε μια τυποποιημένη εγκατάσταση του Kodi.

Το τιτάνιο συμβαίνει ακριβώς να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κτίρια τώρα, και αυτό’Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί. Μετά από όλα, αυτή η συγκεκριμένη κατασκευή προ-εγκαθιστά μια πληθώρα πρόσθετων για εσάς ως μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης, καθιστώντας τη ζωή πολύ πιο εύκολη, ιδιαίτερα για εκείνους που είναι περιορισμένοι όσον αφορά τις τεχνικές γνώσεις.

Τα πρόσθετα τρίτων που διατίθενται μέσω του Titanium περιλαμβάνουν τη ζωντανή τηλεόραση, τα αθλήματα, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα πρόσθετα ταινιών. Συνεχίστε να διαβάζετε καθώς παρέχουμε τις οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Titanium στο Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Titanium στο Kodi

  • Εκκινήστε το Kodi στη συσκευή σας
  • Κάνε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων (⚙) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις συστήματος Ενότητα
  • Βεβαιωθείτε ότι επιτρέπονται εφαρμογές από άγνωστες πηγές
  • Επιστρέψτε στο μενού ρυθμίσεων, κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων, Προσθήκη πηγής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή
  • Πληκτρολογήστε την ακόλουθη διεύθυνση URL: http://repo.supremebuilds.com/ και πατήστε OK. Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα όπου θα χρειαστεί να ονομάσετε το φάκελο (επιλέξτε κάτι που θα σας επιτρέψει να το αναγνωρίσετε αργότερα)
  • Επιστρέψτε στο κύριο μενού, κάντε κλικ στα Πρόσθετα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με ένα ανοικτό πλαίσιο στο επάνω αριστερό μέρος
  • Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αρχείο zip, τότε εντοπίστε το αρχείο που έχετε’που μόλις ονομάσατε, κάντε κλικ στο respository.supremebuilds-1.0.2.zip (μπορεί να είναι διαφορετικός αριθμός εάν έχει κυκλοφορήσει μια νεότερη έκδοση)
  • Αφού εγκατασταθεί, γυρίστε πίσω ένα βήμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή install from repository: Το Supreme Builds repository > Πρόσθετα προγραμμάτων > Ο ανώτερος οδηγός κατασκευάζει > Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση
  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να περιμένετε ένα “Το πρόσθετο έχει εγκατασταθεί” μήνυμα, μετά από το οποίο μπορείτε να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο ή δύο - απλά κάντε κλικ Απολύω. Επιστρέψτε στο κύριο μενού και έπειτα κάντε κλικ στο Πρόσθετα->Πρόσθετα προγραμμάτων->Ο ανώτερος οδηγός κατασκευάζει->Ανώτατες κατασκευές και κάντε την επιλογή του διακομιστή σας για να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης (π.χ. USA Server). Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τυπική εγκατάσταση για να διατηρήσετε τα υπάρχοντα σας πρόσθετα ή Νωπά Εγκατάσταση για να ξεκινήσει από το μηδέν
  • Περιμένετε να εγκαταστήσει το Kodi το build. Θα πρέπει αυτομάτως να κλείσει. Εάν όχι, μπορείτε απλώς να επανεκκινήσετε με μη αυτόματο τρόπο την εφαρμογή ή τη συσκευή σας και στη συνέχεια να ανοίξετε ξανά το Kodi. Αφού τα πρόσθετα έχουν ρυθμιστεί, η νέα σας έκδοση θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει!

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προστασία του εαυτού σας είναι υψίστης σημασίας σε μια εποχή όπου οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο αυξάνονται και οι αρχές κατασκοπεύουν ακριβώς αυτό που κάνετε online. Η μη λήψη των κατάλληλων προφυλάξεων μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη σας’Θα κάνω πάντα. Έτσι, για να αποφύγετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN (Virtual Private Network).

Ελέγξτε τη λίστα με το Best VPN για το Kodi

Εάν το κάνετε ακριβώς αυτό, εσείς’θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από χαρακτηριστικά όπως IP masking, κρυπτογράφηση δεδομένων και πολλά άλλα. Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζεται εξασφαλίζοντας ότι ο ISP σας και η κυβέρνηση κέρδισαν’να είστε σε θέση να παρακολουθείτε κάθε κίνηση σας online. Αυτό είναι κάτι που εσείς’χωρίς αμφιβολία θέλουν να αποτρέψουν αν εσείς’Θα θέλατε να βελτιώσετε σημαντικά το ιδιωτικό σας απόρρητο.

Το ιδιωτικό απόρρητο στο διαδίκτυο θα πρέπει να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες σας όσον αφορά τη χρήση προσαρμοσμένων δομών στο Kodi, καθώς το περιεχόμενο τρίτων σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πλούσιο υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς κόστος. Να πιάσετε την πρόσβαση σε αυτήν χωρίς άδεια ή πληρωμή μπορεί δυνητικά να σας οδηγήσει στη λήψη προειδοποιητικών επιστολών, διακοπής της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο ή ακόμα και σε πρόστιμο ή φυλάκιση.

Ως εκ τούτου, αυτό’Είναι σημαντικό να επενδύσετε σε ένα VPN προτού καν να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοιες κατασκευές όπως το Titanium. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καλύτερα VPN που διατίθενται αυτήν τη στιγμή ελέγχοντας τις πολλές κριτικές VPN που διαθέτουμε. Αυτό θα σας επιτρέψει να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση για το ποια συγκεκριμένη υπηρεσία ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εσείς’τότε θα είναι σε θέση να κάνουν χρήση των προσαρμοσμένων Kodi χτίζει με πλήρη ηρεμία.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =