Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN για Roku


Η δημιουργία ενός VPN για το Roku είναι σχετικά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε κανάλια από την άνεση του σπιτιού σας, ασφαλής γνωρίζοντας ότι η δραστηριότητά σας δεν παρακολουθείται.

Ωστόσο, χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να το απολαύσετε. Ένα καλό VPN για το Roku θα πρέπει να είναι σε θέση να σας κρατήσει ασφαλή ενώ βρίσκεστε στο διαδίκτυο. Με το σωστό VPN για Roku, θα πρέπει να μπορείτε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε μουσική, σπορ, ταινίες, σειρές και πολλά άλλα. Αυτό το άρθρο θα περιγράφει επίσης τα καλύτερα VPN για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας που καλύπτει πτυχές όπως η προσβασιμότητα, η ευκολία χρήσης, η ταχύτητα και πολλά άλλα.

Ρύθμιση ενός δρομολογητή

Το πρώτο σας βήμα είναι να ρυθμίσετε έναν δρομολογητή, ο οποίος είναι ενεργοποιημένος με VPN. Για να το κάνετε αυτό, απενεργοποιήστε το μόντεμ και αποσυνδέστε το καλώδιο Ethernet από το Roku σας. Συνδέστε το καλώδιο στη θύρα του διαδικτύου στο νέο σας δρομολογητή, στη συνέχεια ενεργοποιήστε το μόντεμ και το δρομολογητή. Συνδέστε το καλώδιο Ethernet στο Roku και ενεργοποιήστε το. Αλλάξτε τον δρομολογητή’s προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης. Ρυθμίστε την ασφάλεια του δρομολογητή σας. Αυτό ενισχύει την αποτελεσματικότητά του παρακολουθώντας τους χρήστες. Ρυθμίστε το με τη διεύθυνση διακομιστή που σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε.

Σύνδεση του Roku στον δρομολογητή

Συνδέστε το Roku στο δρομολογητή σας πηγαίνοντας στο κύριο μενού και κάνοντας κλικ Ρυθμίσεις. Κάνε κλικ στο Δίκτυο κουμπί. Στο μενού Δίκτυο, κάντε κλικ στο κουμπί εντολών Ασύρματη σύνδεση (Wi-Fi). Θα εμφανιστούν πολλά δίκτυα. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το δίκτυό σας. Επιλέξτε τον δρομολογητή που έχετε μόλις ρυθμίσει. Εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης για το δρομολογητή σας και κάντε κλικ στο Κουμπί σύνδεσης. Το VPN σας για το Roku είναι πλέον συνδεδεμένο και μπορείτε να απολαύσετε περιεχόμενο από διάφορα κανάλια.

Χαρακτηριστικά μιας συσκευής Roku

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής Roku είναι:

 • Κάθε συσκευή Roku σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από τρεις χιλιάδες κανάλια.
 • Όλες οι συσκευές μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI. Αυτό του δίνει ευκολία στη χρήση.
 • Οι συσκευές υποστηρίζουν βίντεο ποιότητας βίντεο έως και 1080p HD.
 • Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή Roku Mobile, η οποία όταν εγκατασταθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο κάθε συσκευής. Κάντε λήψη από το iTunes ή το Google Play Store.
 • Ένα gadget τηλεχειρισμού έρχεται μαζί με κάθε συσκευή Roku.
 • Κάθε συσκευή Roku διαθέτει ασύρματη σύνδεση στο internet.

Οι συσκευές έρχονται επίσης με μια αποθήκευση USB. Ορισμένοι διαθέτουν θύρα που σας επιτρέπει να αναπαράγετε εξωτερικά αποθηκευμένα βίντεο. Ο οπτικός ήχος σας επιτρέπει να συνδέεστε με εξωτερικά συστήματα ήχου στο σπίτι σας. Μια απομακρυσμένη φωνή θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση στα αγαπημένα σας κανάλια χωρίς να πληκτρολογείτε. Αυτό το λέει δυνατά. Ένα κουμπί απομακρυσμένης εύρεσης στη συσκευή προκαλεί στο τηλεχειριστήριο να κάνει συναγερμούς και να διευκολύνει την εύρεση του. Τα κουμπιά παιχνιδιών στο τηλεχειριστήριο σας βοηθούν επίσης να παίξετε παιχνίδια από το δίχτυ χρησιμοποιώντας τη συσκευή Roku σας.

Τύποι συσκευών Roku και τα χαρακτηριστικά τους

Streaming ραβδί - είναι μια μικρή συσκευή συνδεδεμένη στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας. Διαθέτει απομακρυσμένη και καταπληκτική ρύθμιση έντασης ήχου με φωνητική αναζήτηση.

Roku Ultra - έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά και πολύ μοναδική λειτουργικότητα. Έρχεται με ακουστικά, καλώδιο USB και προσαρμογέα.

Roku Premiere - αυτή είναι η τελευταία συσκευή με χαρακτηριστικά όπως φωνητική αναζήτηση, κουμπιά παιχνιδιών και υποδοχή ακουστικών.

Roku Express - είναι κινητό και πολύ κατάλληλο για ταξίδια και μεγάλη απόσταση.

Πώς λειτουργεί το Roku

Έχοντας συνδέσει τη συσκευή Roku στην τηλεόραση, το Roku κατεβάζει βίντεο από το διαδίκτυο και τα παρακολουθείτε στην τηλεόρασή σας. Ρυθμίζει αυτόματα το βίντεο, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να φορτώσετε κανάλια και να παρακολουθήσετε τα προγράμματα που προσφέρουν. Τα περισσότερα προγράμματα δεν είναι ζωντανά αλλά καταγράφονται. Ωστόσο, μπορούν επίσης να μεταδοθούν και ζωντανά προγράμματα. Τα περισσότερα κανάλια στέλνουν τα προγράμματά τους στον πάροχο υπηρεσιών Roku. Ο χρήστης είναι επομένως ελεύθερος να παρακολουθεί οποιοδήποτε πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή σε αντίθεση με το κανονικό, όταν τα κανάλια υπαγορεύουν το πρόγραμμα.

Τα κανάλια που διατίθενται στο Roku είναι πολλά. Κατατάσσονται σε διάφορες κατηγορίες όπως:

 • Τις Ταινίες και την τηλεόραση, όπου βρίσκετε κανάλια όπως το Netflix, το Amazon Instant, το Google Play και το Hulu.
 • Νέα που διαθέτει στο BBC, στο Fox News, στο Weather Nation και πολλά άλλα.
 • Αθλητικό χαρακτηριστικό στο Κέντρο παιχνιδιών NHL, NFL Now, WWE Networks, κλπ.
 • YouTube, Break, Vimeo και αμέτρητες άλλες.
 • Υπάρχουν επίσης μουσικά κανάλια τα οποία προβάλλουν την τελευταία μουσική όλη την ημέρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Roku για να κάνετε ροή οτιδήποτε από οπουδήποτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παραμένει δημοφιλής.

Καλύτερα δίκτυα VPN για Roku

Ενώ το Roku παραμένει μια δημοφιλής συσκευή ροής, το θλιβερό είναι ότι ο κατάλογος των καναλιών που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε στο Roku παραμένει περιορισμένος για τους ανθρώπους που ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το VPN για να αποκρύψετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο.

Ακολουθεί μια λίστα κορυφαίων υπηρεσιών VPN που αποτελούν μια καλή επιλογή για συσκευές Roku. Με οποιοδήποτε από αυτά τα VPN, είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στο Roku ακόμα και όταν κρατάτε το ιστορικό περιήγησής σας ανώνυμο.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι σίγουρα ο pro και είναι σε μια δική του κλάση. Είναι επίσης μία από τις λίγες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να ξεμπλοκάρετε τη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για να ξεκλειδώσετε αμερικανικά κανάλια όπως το Hulu, το Amazon Prime, το Netflix, το Showtime και πολλά άλλα στο Roku. Επίσης, καθιστά δυνατή την ταυτόχρονη εκτέλεση 3 συνδέσεων VPN, κάτι που είναι απλά εξαιρετικό.

Το ExpressVPN χρησιμοποιεί πολιτική μη-logs και έχει εξαιρετική υποστήριξη για όλους τους χρήστες. Το VPN έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και είναι κατάλληλο για Mac, PC, Android και iOS. Είναι σε περισσότερες από 136 τοποθεσίες, σε περίπου 90 χώρες. Δεν έχει καταγραφεί για την κυκλοφορία δικτύου και είναι κατάλληλη για streaming Netflix. Το μοναδικό con του ExpressVPN είναι ότι είναι λίγο πιο ακριβό σε σύγκριση με τις άλλες υπηρεσίες VPN. Ωστόσο, θα έχετε πραγματική αξία για τα χρήματα.

Διπλό VPN

Αυτή είναι μια εφαρμογή για Android, Mac, PC, iPad και iPhone και είναι από τα πιο φιλικά όταν πρόκειται για εξυπηρέτηση πελατών. Θα σας πάρει λιγότερο από ένα λεπτό για να το ρυθμίσετε. Μετά από αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή και να συνδεθείτε με τον προτιμώμενο διακομιστή VPN.

Έρχεται επίσης με περίοδο εγγύησης 30 ημερών. Αυτή είναι μια περίοδος που είναι αρκετή για να ελέγξει πλήρως τους διακομιστές της. Το VPN είναι διαθέσιμο σε περίπου 57 χώρες. Ενώ είναι σχετικά φθηνότερο, παρέχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για Roku.

Έχει μια δυνατότητα κρυφού IP και επιτρέπει πρόσβαση σε Netflix και Roku. Έχει επίσης 2 διαφορετικούς τύπους διακόπτη σκοτώματος. Έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στο κλείσιμο μιας εφαρμογής εντελώς ή την επιλογή τερματισμού της σύνδεσης στο διαδίκτυο όπου υπάρχουν απροσδόκητες διακοπές.

Επιτρέπει 6 ταυτόχρονες συνδέσεις και επιτρέπει πρόσβαση σε διακομιστές σε πάνω από 5000 τοποθεσίες. Επιτρέπουν την πρόσβαση στους διακομιστές DoubleVPN και αυτό μπορεί να χρησιμεύσει για την κρυπτογράφηση δεδομένων δύο φορές. Σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε έξι ταυτόχρονες συνδέσεις.

BulletVPN

Αυτό είναι ένα άλλο VPN που είναι από τα καλύτερα για Roku. Παρόλο που είναι σχετικά καινούργιο, το κάνει πολύ καλά για τον Roku. Αυτό είναι πάνω από το γεγονός ότι έχουν έναν οδηγό που είναι εύκολο να ακολουθηθεί κατά την εγκατάσταση του VPN σε δρομολογητές και τη δημιουργία του εικονικού δρομολογητή στον υπολογιστή σας ή στο Mac.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του BulletVPN είναι ότι έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Διαθέτει επίσης ζωντανή υποστήριξη που διατίθεται για 24 ώρες.

Chek από την πλήρη λίστα με τα καλύτερα δίκτυα VPN για Roku

Είναι δυνατόν να jailbreak μια συσκευή Roku?

Προς το “απόδραση εκ φυλακής” σημαίνει την κατάργηση τυχόν περιορισμών που θέτει ο κατασκευαστής. Οι περισσότεροι χρήστες δοκιμάζουν το jailbreaking Roku για να εγκαταστήσουν το Kodi, το οποίο είναι λογισμικό που μπορεί να προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας.

Για να εγκαταστήσετε το Kodi στο Roku, συνδέστε το ασύρματο δίκτυο δύο προς ένα. Κατεβάστε το λογισμικό Kodi στη συσκευή σας. Με τη χρήση της συσκευής Roku θα ενεργοποιηθεί ο καθρέφτης οθόνης. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια επιλέξτε “Σύστημα” και σε αυτό το μενού επιτρέπουν την αντιστοίχιση οθόνης.

Ενεργοποιήστε την κατοπτρική απεικόνιση οθόνης στη συσκευή σας πηγαίνοντας στο “Ρυθμίσεις”, έπειτα “Δίκτυο”, έπειτα “Απεικόνιση”, και τελικά “Σύνδεση” κουμπιά. Μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου και επιλέξτε μια ασύρματη συσκευή. Επιλέξτε τη συσκευή σας και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το Kodi. Αυτό που βλέπετε στο Kodi θα εμφανίζεται στη συσκευή που συνδέεται με το Roku.

Hacks και κόλπα για Roku

Αντί να χρειάζεται να περιηγηθείτε σε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε μέσω της συσκευής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RokuApp. Αγγίξτε το “Τι’s On” και όλες οι κατηγορίες ταινιών θα εμφανιστούν. Για να βρείτε κανάλια που δεν περιλαμβάνονται στο Κατάστημα καναλιών Roku, ανατρέξτε στον Οδηγό Roku για να δείτε περισσότερα κανάλια.

Για να αναπαράγετε περιεχόμενα χωρίς επανάδοση, μεταβείτε στο μενού Λογαριασμός. Κάντε κλικ στο “Το ΠΡΟΦΙΛ μου”, έπειτα “Αναπαραγωγή” Ρυθμίσεις. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε περιεχόμενο που είχε μεταδοθεί πριν από ώρες χωρίς τη χρήση δεδομένων.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Roku για να συγκρίνετε το κόστος ροής περιεχομένου από διαφορετικά κανάλια. Κάντε κλικ στο μεγεθυντικό φακό και θα έχετε αποτελέσματα σε μια αναζήτηση σε όλα τα κανάλια. Αυτό περιλαμβάνει κανάλια στα οποία δεν είστε εγγεγραμμένοι. Αναζητήστε χρησιμοποιώντας τον τίτλο, τον ηθοποιό ή τον διευθυντή μιας ταινίας και μιας σειράς και να πάρετε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 56