Apex Legends Lag Fix: 8 methods


Apex Legends baru-baru ini muncul sebagai sensasi royale pertempuran baru. Jadi ia’Tidak hairanlah sesetengah orang boleh mengalami masalah ketika bermain permainan, yang paling menjengkelkan yang ketinggalan.

Apabila bermain Apex Legends anda’kadang-kadang akan mengalami kesulitan, kegelisahan, dan banding getah semasa respawning.

Ini boleh menghalang pemain daripada terlibat dengan permainan, mereka yang lebih prihatin dengan pengalaman bermain lancar yang berjalan tanpa kesulitan.

Walaupun pelayan telah melakukan yang baik apabila anda menganggap permainan telah melampaui semua harapan, mewujudkan sambungan mainan yang padat dapat menjadi prospek rumit.

Walaupun Respawn bekerja pada penyelesaian, berikut adalah beberapa perbaikan untuk mengelakkan keterlaluan daripada pengalaman permainan anda.

Top 8 Apex Legends lag fixes

Terdapat beberapa cara untuk mengurangkan atau memperbaiki masalah Apex Legends yang tertinggal:

1. Keperluan sistem minimum yang ditetapkan

Untuk menikmati permainan, peranti anda perlu memenuhi keperluan minimum:

 • OS: 64-bit Windows 7
 • CPU: Intel i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core Processor
 • RAM: 6GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 640 / Radeon HD 7730 R9 290
 • GPU RAM: 1GB
 • Cakera Keras: Ruang kosong 22 GB minimum

2. Menaik taraf kepada keperluan sistem yang disyorkan

Untuk pengalaman 100%, pertimbangkan untuk menaik taraf sistem anda kepada yang berikut:

 • OS: 64-bit Windows 75
 • CPU: Intel i5 3570K atau setaraf
 • RAM: 8GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
 • GPU RAM: 8GB
 • Cakera Keras: Ruang kosong 22 GB minimum

3. Kurangkan peranti lain

Anda’anda mahu memastikan lebar jalur anda mengutamakan Apex Legends semasa anda bermain.

Adalah masuk akal untuk mengelakkan menggunakan peranti lain semasa proses, yang akan memakan potensi dari sambungan internet anda. Jika penghala anda memberi keutamaan kepada peranti yang salah, anda mungkin menghadapi masalah.

Mewujudkan slate bersih dengan melepaskan semua peranti lain dan reboot permainan anda.

4. Hentikan muat turun latar belakang

Elakkan memuat turun apa sahaja yang anda mainkan, termasuk mematikan ciri kemas kini auto yang biasanya dihidupkan secara lalai.

Dengan menghentikan kemas kini daripada berlaku semasa anda’bermain semula anda’akan mempunyai lebih lebar jalur untuk dimainkan!

5. Mulakan semula permainan

Tutup permainan dan mulakan semula.

Jika jittering telah berhenti maka anda mungkin telah menyelesaikan masalah itu lebih cepat daripada yang anda sedar mungkin.

6. Pastikan sistem anda adalah terkini

Petua ini hanya untuk PC, di mana masalah bingkai dan masalah prestasi dijalankan rusuhan.

Anda’Anda memerlukan sistem spec dan moden yang agak tinggi untuk memainkan permainan dengan sempurna.

7. Pasang semula Apex Legends

Ini adalah usaha terakhir, tetapi masa-masa terdesak memerlukan langkah-langkah terdesak!

Sekiranya tiada sebarang perbaikan di atas telah dilakukan, memadamkan dan memasang semula bersih mungkin diperlukan untuk menetapkan lag lag Apex Legends.

8. Kurangkan lag dengan VPN

Tanpa diketahui oleh anda, Penyedia Perkhidmatan Internet anda (ISP) mungkin menggandakan lebar jalur anda untuk mengurangkan beban pada rangkaian mereka sementara meningkatkan ping anda dalam proses.

Dengan menggunakan VPN (Rangkaian Peribadi Maya), anda boleh membuat laluan sambungan anda melalui pelayan yang disulitkan jauh di lokasi pilihan anda, sekali gus mengubah alamat IP anda dan menghalang ISP anda daripada mengurangkan kelajuan sambungan anda.

Semak kami “VPN Terbaik untuk Permainan” senarai untuk pilihan VPN yang boleh membantu anda mengelakkan pendambungan jalur lebar ISP sambil menjejaki lalu lintas anda secara serentak.

Apa itu Legenda Apex?

Apex Legends telah mengikuti formula pemenang Fortnite dengan kejayaan yang besar.

Lebih daripada 50 juta pemain telah terlibat dengan platform pada bulan itu’s telah keluar, untuk mencuba permainan yang memberi tumpuan kepada permainan pasukan dan pelbagai watak yang unik dengan kebolehan khas.

Sama ada awak’semula haiwan kesayangan permainan atau semata-mata mencari sampel sesuatu yang baru, Apex Legends mungkin berada di jalan anda. Ia’s platform pertempuran royale berpusat pada menembak orang pertama, di mana pasukan bersaing dalam tetapan yang berbeza untuk tetap berdiri skuad terakhir.

Permainan ini boleh didapati di semua konsol yang baik, dan walaupun ia membandingkan perbandingan dengan Fortnite terdapat beberapa nuansa dengan tarikan menarik. Anda’sekali lagi jatuh ke pulau penangkapan untuk peralatan tetapi sentiasa terlibat dalam persediaan berorientasikan pasukan. Tiada mod solo menjadikannya sangat interaktif, di mana terdapat biasanya 20 kumpulan 3 yang bersaing dalam setiap perlawanan.

Dengan satu tan alat dalam permainan yang ada, ada benar-benar sesuatu untuk semua orang dengan platform hebat ini. Apex Legends mempunyai lapan aksara yang berbeza dengan pergerakan khas, termasuk kegemaran seperti Gibraltar, tangki berjalan kaki, dan Wraith, seorang tentara ninja yang boleh menjadi tidak kelihatan.

Memilih watak yang betul untuk setiap pasukan adalah proses strategik, di mana anda’Saya mahu pejuang yang kemahirannya saling melengkapi.

Kenapa Apex Legends menjadi begitu popular?

Permainan Battle Royale kadang-kadang kesepian dan mengecewakan, di mana beberapa pemain jatuh ke pulau dan berjuang sehingga ke sana’tiada apa yang tinggal. Dengan ini dikatakan, berjuta-juta pemain dari seluruh dunia bermain permainan ini.

Di sana’sesuatu tentang pengalaman yang benar-benar rawak yang menarik kepada orang ramai, dan ciri-ciri yang wujud ini telah melontarkan permainan pertempuran royale ke barisan hadapan komuniti permainan.

Tetapi jatuh ke pulau, mencari semua yang anda perlukan segera, dan kemudian menghabiskan dua puluh minit yang akan datang untuk mengalahkan persaingan anda tidak selalu merupakan pengalaman yang paling menyeronokkan.

Membelanjakan lebih banyak masa di lobi daripada permainan sebenar tidak menyenangkan, tetapi nasib baik, Apex Legends menangani beberapa masalah yang disebutkan di atas dengan estetika baru mereka.

Terletak di alam semesta Titanfall, permainan itu melanda 10 juta pemain dalam tempoh tiga hari pelancaran! Ia’s terus memperluas penonton sejak itu, dan sebab utama popularitinya ialah konsep menyatukan pemain ke arah matlamat bersama.

Apex Legends membunuh orang lebih mencabar, tetapi di sana’sesuatu tentang pergerakan itu’cepat dan cecair. Menembak sangat intuitif, dan apabila dilaksanakan dengan betul di sana’s rasa kepuasan tidak seperti yang lain.

Legenda platform mempunyai keperibadian mereka sendiri, menambah hanya tahap kerumitan yang tepat untuk proses tanpa mereplikasi sesuatu. Tetapi salah satu perkara paling besar yang membuat pemain kembali datang adalah sistem ping.

Ini berkisar mengenai komunikasi interplayer, yang tidak boleh’t menjadi lebih mudah atau berwawasan. Sistem ping berfungsi dengan sewajarnya: anda boleh ping sesuatu dan menghantar pemberitahuan kepada gabungan pemain.

Apa’s hebat ia berfungsi pada hampir apa-apa, di samping menjadi konteks-sensitif. Apabila seseorang mencadangkan tempat pendaratan, pemain lain boleh memasuki tempat itu untuk mengesahkan bermain di sana.

Ini membantu dengan kerja berpasukan, terutamanya mewujudkan hubungan dengan rakan-rakan anda. Ping senjata, peluru, lokasi, musuh, dan banyak lagi. Tetapi anda’Anda mahu mengurangkan ping jika mungkin, terutamanya jika anda’kembali berkembang dalam permainan.

Menjadi berlebihan pada ping boleh menghilangkan beberapa intuisi dan kerumitan yang menjadikan Apex Legends begitu unik, jadi ingatlah untuk mengurangkan ping jika mungkin dan kekal dalam batas cabaran yang baik.

Walau bagaimanapun, Ping adalah sistem yang mantap yang mengatasi ketidakupayaan untuk menggunakan mikrofon, akhirnya memberikan pemain kuasa dan kebijaksanaan yang tidak terhingga.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 13