Bagaimana Menonton Masa Popcorn di Mac


Adakah anda suka menstrim filem dan televisyen di Mac anda? Adakah anda bosan dengan beralih antara beberapa aplikasi untuk mencuba dan mencari tajuk tepat yang anda mahu lihat? Popcorn Time adalah aplikasi berbilang platform yang membolehkan pengguna mengakses dunia hiburan semua dalam satu perhentian!

Seperti perkhidmatan penstriman lain, video permintaan Popcorn Times adalah pengguna yang mesra dan terkini, tetapi mempunyai manfaat tambahan yang sangat besar! Ia’cukup banyak kedai sehenti video-on-demand.

Ia’tidak hairanlah bahawa Popcorn Time telah menyaksikan perkembangan yang besar dalam pengguna sejak 2016. Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan program ini pada hampir semua peranti anda, termasuk Mac anda. Biarkan’s melihat selok-belok aplikasi Popcorn Time Mac.

Mengenai Masa Popcorn di Mac

Menggunakan masa Popcorn di Mac adalah mudah, tetapi sesetengah pengguna mendapati proses muat turun sedikit rumit. Mac mempunyai sistem keselamatan terbina dalam yang tidak menyukainya apabila pengguna cuba memuat turun aplikasi pihak ketiga yang tidak diketahui. Ini bermakna percubaan anda untuk memuat turun Popcorn Time mungkin digagalkan pada percubaan pertama.

Masa Popcorn Beta untuk Mac mungkin memerlukan kerja keras sedikit lagi, tetapi hasilnya sangat bernilai. Dengan hanya beberapa langkah tambahan, anda boleh memuat turun pustaka video atas permintaan ini kepada sistem anda.

Muat turun Masa Popcorn - Mac

Untuk memuat turun Popcorn Time di Mac, pertama anda perlu menavigasi ke halaman muat turun yang sesuai di laman web Popcorn Time.

Muat turun Masa Popcorn - Mac

Selepas anda’dan klik Muat turun, fail .pkg boleh didapati dalam senarai muat turun anda.

Muat turun Popcorn Time - Mac - muat turun

Bagaimana untuk memasang Masa Popcorn di Mac

Sekarang anda telah memuat turun Popcorn Time untuk Mac, kita boleh memulakan proses pemasangan, yang bermula dengan mengklik fail .pkg dalam senarai Muat Turun anda.

Pada ketika ini, Mac anda mungkin memberitahu anda bahawa ia tidak boleh membuka aplikasi pihak ketiga daripada pemaju yang tidak diketahui.

Bagaimana untuk memasang Masa Popcorn di Mac

Tidak risau! Kepala ke Pilihan Sistem anda dan navigasi ke Keselamatan & Keutamaan Privasi.

Keutamaan Keselamatan & Privasi

Akan ada pemberitahuan mengenai fail dan butang Open Anyway. Pilih Buka Anyway.

Sekarang, anda akan mendapati diri anda pada panduan pemasangan Popcorn Times.

Panduan pemasangan Popcorn Times - pengenalan

Cuma ikut panduan di skrin untuk menyelesaikan pemasangan Masa Popcorn untuk Mac.

Persediaan

Sekarang anda’Telah memuat turun aplikasi anda, mari’sila lihat pada tetapan dan bincangkan kepentingan mereka.

Lokasi tetapan Popcorn Times

Dalam menu tetapan, anda’akan mendapati pelarasan yang boleh dibuat kepada antara muka, seperti bahasa dan tema. Di bawah tetapan antara muka adalah pelarasan saiz subtitle. Terdapat pelarasan saiz yang sangat rumit yang boleh dibuat di sini untuk memastikan pengalaman tontonan yang menyeronokkan.

Yang terakhir, tetapi sudah pasti tidak, adalah tetapan yang paling penting - pilihan muat turun. Di sini anda boleh menyediakan folder cache baru dan mengarahkan aplikasi untuk mengosongkan cache anda apabila meninggalkan aplikasi Masa Popcorn. Tetapi, kotak semak terakhir adalah di mana anda benar-benar perlu melihat.

Pilihan terakhir membolehkan Waktu Popcorn untuk memberi amaran kepada anda apabila anda menggunakan program ini tanpa VPN. Menggunakan VPN dengan Masa Popcorn sangat disyorkan. Penetapan ini pada dasarnya sama dengan ibu anda yang mengingatkan anda untuk merebut payung anda sebelum menuju ribut.

Kami’akan membincangkan lebih lanjut mengenai pentingnya VPN untuk Masa Popcorn, tetapi kami sangat mengesyorkan kedua-dua menggunakan VPN dan memastikan tetapan ini diperiksa.

Tetapan Popcorn Times

Masa Popcorn Streaming di Mac

Masa Popcorn mempunyai pemain video terbina dalam, yang menjadikan streaming dari aplikasi anda di Mac sangat mudah!

UI Masa Popcorn sangat serupa dengan Netflix dan membolehkan carian mudah, baik melalui genre atau jenis program. Anda juga boleh menggunakan fungsi carian manual yang terletak di sebelah kanan atas halaman pendaratan.

Perpustakaan media Popcorn Times

Hanya mencari pertunjukan atau filem yang anda berminat dan memberikannya satu klik. Anda’kemudian akan berada pada program itu’halaman, yang membolehkan anda memilih dari episod (jika berkenaan) dan melihat statistik program itu sendiri, termasuk ulasan.

Pengenalan filem Popcorn Times

Sekali awak’telah datang ke keputusan akhir anda, memastikan bahawa tetapan bahasa dan kualiti di sebelah butang Watch It Now adalah betul, maka hanya klik Watch It Now!

Penyelesaian Masalah - Masa Popcorn tidak berfungsi pada Mac

Terdapat beberapa bug yang sering dilaporkan dengan Popcorn Time untuk Mac. Di sini’senarai pendek dan pembetulan mereka.

  • App menang’kerja / buka - ia’s mungkin bahawa versi aplikasi anda mempunyai masalah. Cuba pengemaskinian atau pengunduran kepada versi yang berbeza. Juga, pastikan bahawa fail yang anda muat turun adalah dari halaman web yang dipercayai, seperti yang berakhir pada .to atau .io.
  • Kesalahan pemuatan data - ini mungkin masalah jalur lebar atau isu firewall. Cuba mulakan semula sambungan internet anda dan pastikan anda mempunyai Masa Popcorn disenaraikan sebagai aplikasi yang dipercayai!
  • Elektronik lain akan ditendang dari Wifi apabila menggunakan Masa Popcorn - ini mungkin kerana penggunaan bandwidth. Anda boleh menetapkan had penggunaan lebar jalur ke peranti menggunakan Masa Popcorn untuk mengelakkan ini.

Alternatif Masa Popcorn - Mac

Berikut adalah beberapa alternatif untuk Popcorn Time for Mac:

  • Streamio
  • DuckieTV
  • WebTorrent

Kepentingan VPN untuk Masa Popcorn

Seperti yang kita nyatakan di atas, menggunakan VPN Mac dengan Popcorn Time yang penting. Masa Popcorn menggunakan kuasa merosakkan untuk menyediakan akses cepat, mudah, dan bebas ke katalog video yang sangat besar. Seperti mana-mana program yang memuat turun fail melalui P2P, anda perlu memastikan anda’semula dilindungi daripada mata bersuara dan penjenayah siber.

Cara terbaik untuk melakukan ini ialah menggunakan VPN, atau Rangkaian Peribadi Maya. Dengan VPN yang baik, lokasi dan identiti anda menjadi tanpa nama. Anda benar-benar tersembunyi dan bebas di internet. Ini bukan sahaja melindungi anda daripada orang jahat digital tetapi juga melindungi anda dari tuduhan memuat turun kerja-kerja cetak rompak.

Ia’s penting untuk mematuhi undang-undang hak cipta apabila menjatuhkan, tetapi dengan VPN, tidak ada kebimbangan mengenai mengklik tajuk atau pautan yang mengelirukan dan berakhir dengan denda multi-ribu dolar.

Masa Popcorn adalah video-on-demand untuk era moden. Ia’semua yang anda inginkan dalam aplikasi streaming, dan dengan perlindungan yang betul dari VPN yang baik, anda boleh menikmatinya tanpa bimbang!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =