Bagaimana untuk memasang Titanium pada Kodi


Kodi sering menjadi pelabuhan pertama bagi mereka yang ingin mendapatkan hiburan seterusnya. Lagipun, ia’s kedai sehenti untuk menyimpan, mengalir, dan bermain muzik, video, dan banyak lagi. Jadi ia’s mudah untuk melihat mengapa ia begitu popular di seluruh dunia.

Apa’Lebih banyak, keupayaan untuk memasang add-on, tema, dan membina pihak ketiga bermakna pilihan penyesuaian adalah tanpa had. Ini membolehkan anda melaraskan rupa dan nuansa perisian untuk memenuhi keperluan anda.

Titanium hanya menjadi salah satu daripada Kodi pihak ketiga yang paling popular yang dibina sekarang. Anda boleh menambahkannya ke set-up anda dalam beberapa langkah mudah, yang bermaksud anda’tidak lama lagi akan berjalan dengan baik untuk menyiarkan semua filem kegemaran anda dan rancangan TV dengan banyak tambahan yang dipasang sebagai sebahagian daripada proses persediaan Titanium di Kodi.

Jadi, apa sebenarnya Titanium? Bagaimana saya memasangnya? Apa yang boleh saya tonton di Titanium? Teruskan membaca seperti yang kita jawab setiap soalan ini dan banyak lagi. Tanpa sebarang masalah lagi, di sini’semua perkara yang perlu anda ketahui.

Apakah Titanium Kodi Build?

Terdapat pelbagai jenis adat yang tersedia untuk platform Kodi, yang bermaksud anda’hanya akan menjadi beberapa langkah lagi dari mendapatkan versi Kodi yang disesuaikan dengan keinginan anda. Titanium adalah salah satu pilihan yang boleh anda gunakan - memberikan akses kepada ciri tambahan dan tambahan yang ada’Tidak terdapat pada pemasangan standard Kodi.

Titanium hanya berlaku untuk menjadi salah satu yang paling popular sekarang, dan itu’s mudah untuk melihat mengapa. Lagipun, ini membina pra-pemasangan banyak jenis tambahan untuk anda sebagai sebahagian daripada proses pemasangan, menjadikan kehidupan jauh lebih mudah, terutamanya bagi mereka yang terhad dari segi pengetahuan teknikal.

Tambahan pihak ketiga yang tersedia melalui Titanium termasuk TV Live, sukan, rancangan TV, dan tambahan filem. Teruskan membaca seperti yang kami berikan arahan langkah demi langkah untuk memasang Titanium pada Kodi.

Cara memasang Titanium pada Kodi

  • Lancarkan Kodi pada peranti anda
  • Klik pada ikon tetapan (⚙) dan kemudian klik pada Tetapan sistem seksyen
  • Pastikan aplikasi dari sumber yang tidak diketahui dibenarkan
  • Kembali ke menu tetapan, klik pada Pengurus Fail, Tambah Sumber, kemudian klik
  • Ketik URL berikut: http://repo.supremebuilds.com/ kemudian tekan OK. Anda kemudiannya akan dibawa balik ke halaman sebelumnya di mana anda perlu menamakan folder (pilih sesuatu yang akan membolehkan anda mengenali dengan mudah kemudian)
  • Kembali ke menu utama, klik pada Add-ons, kemudian klik pada ikon yang kelihatan seperti kotak terbuka di sebelah kiri atas
  • Klik Pasang Dari Fail zip, kemudian cari fail anda’baru sahaja bernama, klik respository.supremebuilds-1.0.2.zip fail (ini mungkin nombor berbeza jika versi yang lebih baru telah dikeluarkan)
  • Selepas ini telah dipasang, kembali langkah dan kemudian klik pasang dari repositori: Supreme Builds repositori > Tambahan program > Supreme Builds Wizard > Klik Pasang
  • Anda kemudian akan perlu menunggu “Penambahan dipasang” mesej, selepas itu anda boleh dibentangkan dengan pop timbul atau dua - klik saja Buangkan. Kembali ke menu utama, kemudian klik Add-ons->Tambahan program->Supreme Builds Wizard->Supreme Builds dan buat pelayan pilihan anda untuk memuat turun versi terkini (mis. USA Server). Kemudian klik Pemasangan Standard untuk menyimpan add-on sedia ada anda atau Pemasangan Segar untuk bermula dari awal
  • Tunggu Kodi untuk memasang binaan. Ia harus secara automatik memaksa rapat. Jika tidak, anda boleh memulakan semula aplikasi atau peranti anda secara manual dan kemudian membuka semula Kodi. Selepas pengaya telah mengkonfigurasi diri mereka, binaan baru anda akan bersedia untuk pergi!

Kenapa anda perlu menggunakan VPN

Ia sepatutnya tidak mengatakan bahawa menjaga diri anda dilindungi adalah sangat penting dalam usia di mana serangan siber semakin meningkat dan pihak berkuasa sedang mengenali apa yang anda lakukan secara dalam talian. Tidak mengambil langkah berjaga-jaga yang sewajarnya mungkin salah satu kesalahan terbesar anda’akan pernah buat. Oleh itu, untuk mengelakkan sebarang penipuan daripada mengakses maklumat peribadi anda, anda perlu menggunakan VPN (Virtual Private Network).

Lihat senarai kami VPN Terbaik untuk Kodi

Jika anda melakukannya dengan tepat, anda’Anda akan dapat memanfaatkan ciri-ciri seperti peletakan alamat IP, penyulitan data, dan banyak lagi. Setiap gabungan ciri-ciri ini akan memastikan bahawa ISP dan kerajaan anda menang’t dapat mengesan setiap langkah anda dalam talian. Ini adalah sesuatu yang anda’tidak akan ragu untuk menghalangnya jika anda’d suka untuk meningkatkan privasi dalam talian anda dengan ketara.

Privasi dalam talian harus menjadi salah satu kebimbangan terbesar anda apabila menggunakan adat membina Kodi, kerana kandungan pihak ketiga itu membolehkan anda mengakses banyak bahan berhak cipta tanpa sebarang kos. Menangkap akses tanpa kebenaran atau bayaran ini berpotensi membawa kepada anda menerima surat amaran, yang mempunyai sambungan internet anda, atau mungkin juga masa yang baik atau penjara.

Oleh itu, ia’s penting untuk melabur dalam VPN sebelum anda mempertimbangkan menggunakan binaan seperti Titanium. Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat tentang VPN terbaik yang ada sekarang dengan menyemak ulasan VPN kami yang banyak. Ini akan membolehkan anda membuat keputusan berdasarkan maklumat mengenai perkhidmatan tertentu yang sesuai dengan keperluan anda. Anda’kemudian dapat memanfaatkan Kodi kustom yang dibina dengan ketenangan pikiran yang lengkap.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 52 =