Bagaimana untuk mendapatkan alamat IP AS


Amerika Syarikat berada di barisan hadapan pembangunan internet. Banyak syarikat berasaskan web yang terdapat di AS. Malah mereka yang tidak dijumpai hampir pasti memberikan perkhidmatan mereka di Amerika Syarikat. Perkhidmatan seperti HBO GO, Crackle, dan sebagainya adalah semua AS sahaja, bermakna mereka hanya boleh diakses jika anda mempunyai alamat IP AS.

Malah laman web dan perkhidmatan yang tersedia di luar AS, seperti Netflix, mungkin tidak menyediakan kandungan perpustakaan penuh kepada pengguna luar kerana undang-undang hak cipta tertentu. Oleh itu, anda memerlukan alamat IP AS untuk mempunyai akses lengkap ke laman web seperti Netflix.

Kadang-kadang, kandungan disekat geo, bermakna mereka’dibataskan berdasarkan pengguna’lokasi geografi. Dengan menukar alamat IP anda, anda secara efektif menyembunyikan lokasi anda dan mengarahkan lalu lintas melalui lokasi pilihan anda. Ini boleh memberi anda akses kepada kandungan yang tidak tersedia kepada anda.

Bagaimana untuk mendapatkan alamat IP AS

Berikut adalah langkah-langkah yang anda boleh ambil untuk mendapatkan alamat IP AS pada komputer Windows.

  1. Muat turun VPN dan Pasang dengan mengikut set arahan yang diberikan dalam persediaan.
  2. Setelah dipasang, buka aplikasi. Ia akan meminta kelayakan anda untuk log masuk.
  3. Setelah log masuk, anda akan melihat senarai pelayan dan peta yang menunjukkan kedudukannya di atasnya. Anda boleh klik pada pin yang diletakkan di AS dalam peta atau pilih pelayan AS dari senarai.
  4. Setelah dipilih, pin di AS akan bertukar menjadi hijau.
  5. Tutup tetingkap aplikasi. Alamat IP anda telah ditukar kepada alamat IP AS.

VPN Terbaik untuk Dapatkan Alamat IP AS

Kebanyakan VPN mempunyai proses yang sama dengan beberapa variasi. Walaupun terdapat banyak perkhidmatan VPN, terdapat beberapa yang lebih baik daripada yang lain. Kami sekarang akan membawa anda melalui beberapa VPN terbaik yang boleh anda gunakan jika anda mahu memalsukan lokasi anda dan muncul seolah-olah anda disambungkan dari AS.

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN terbaik kerana ia menyediakan prestasi yang kukuh dalam semua tugas yang perlu dilakukan oleh VPN seperti keselamatan, prestasi, sokongan, dan ciri. Ia dipuji untuk keselamatannya di seluruh komuniti VPN.

VPN Express juga boleh didapati di semua Sistem Operasi utama termasuk macOS, Windows, Android, iOS, dan Linux. Mereka juga mempunyai sokongan 24 jam live chat dan sokongan hebat untuk Netflix serta torrents. Walau bagaimanapun, semua faedah ini datang dengan satu kelemahan: ia’s mahal, bermula pada $ 8.32 / bulan dan pergi sepanjang jalan hingga $ 12.95 / bulan.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN mungkin mempunyai keselamatan terbaik dalam industri ini, walaupun ia sedikit ketinggalan berbanding dengan ExpressVPN. Ia mempunyai pelayan di 58 negara, termasuk AS, dan ia menyokong semua platform dan peranti utama.

NordVPN juga menyediakan sokongan 24 jam live chat. Seperti ExpressVPN, ia juga menyediakan akses kepada perpustakaan Netflix yang tersedia untuk alamat IP AS. Ia juga membolehkan anda mengakses perkhidmatan berasaskan AS yang lain, seperti Hulu. NordVPN juga mempunyai harga hebat, bermula pada $ 3.49 / bulan.

3. IPVanish

Logo perkhidmatan IPVanish Lawati IPVanish

IPVanish adalah beg campuran. Ia mempunyai beberapa ciri yang sangat hebat, tetapi ia juga mempunyai beberapa masalah yang boleh menjadi agak bermasalah dengan harga VPN. Masalah utama yang ditawarkan oleh IPVanish adalah hakikat bahawa walaupun ia mempunyai pilihan keselamatan, kelajuan, dan penyesuaian yang baik, ia dilangkau oleh NordVPN atau ExpressVPN di setiap jabatan tersebut.

Kami tidak mengatakan ia adalah perkhidmatan VPN yang buruk; ia’s, sebenarnya, yang hebat. Tetapi kami akan mengesyorkan melekat dengan ExpressVPN atau NordVPN. Juga, penting untuk diingati bahawa IPVanish tidak mempunyai sokongan yang baik untuk China, maka tolonglah jika anda merancang untuk menggunakannya untuk mengelakkan penapisan internet Cina.

4. TorGuard

Logo perkhidmatan TorGuard Lawati TorGuard

TorGuard juga merupakan perkhidmatan VPN yang hebat. Ia mempunyai beberapa ciri keselamatan terbaik, termasuk teknologi penyulitan yang sangat kuat, suis bunuh, dan segala yang anda harapkan daripada VPN berkualiti tinggi.

Ia juga merupakan VPN yang hebat untuk orang di China kerana ia boleh memintas Great Firewall of China. Walau bagaimanapun, rancangan harga mereka sangat mengelirukan. Setakat yang dapat kita katakan, rancangan mereka berbeza dari $ 4.17 / bulan hingga $ 9,99 / bulan, menjadikannya agak kompetitif.

5. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

PrivateVPN adalah lebih kecil daripada VPN lain dalam senarai tetapi juga tidak mempunyai beberapa ciri yang tersedia di ExpressVPN atau NordVPN. Ia mempunyai protokol keselamatan yang betul dan penyulitan yang baik. Ia mungkin bukan VPN terpantas di luar sana, tetapi ia agak boleh digunakan.

Walau bagaimanapun, ia berpusat di Sweden, yang bukan merupakan tempat yang ideal untuk perkhidmatan VPN kerana mereka mempunyai pendirian yang kuat terhadap pelanggaran hak cipta yang digunakan oleh perkhidmatan ini. Walau bagaimanapun, ia boleh digunakan untuk mengakses Netflix AS dan membuat semua kandungan yang tersedia di sana.

Sebab utama yang PrivateVPN menonjol adalah harganya. Ia sangat murah, bermula pada $ 3.82 / bulan dan pergi ke $ 7.67 / bulan. Ia adalah masalah yang baik untuk orang yang tidak’t memerlukan keselamatan peringkat teratas tetapi memerlukan VPN untuk tugas seperti mengakses perpustakaan Netflix AS dan perkhidmatan geo-lokasi lain.

Dan itu’s! Dengan alamat IP AS anda dengan menggunakan salah satu VPN yang menakjubkan yang disenaraikan di atas, anda boleh menikmati semua yang ada di AS.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1