Bagaimana untuk mendapatkan alamat IP Kanada


Sekiranya anda seorang ekspatriat Kanada, bercuti di luar negara, atau anda hanya mahu mengakses kandungan Kanada, anda’anda perlukan alamat IP Kanada. Kebanyakan perkhidmatan dalam talian seperti perkhidmatan penstriman, enjin carian, rangkaian sosial, dan bank dalam talian, antara lain semak alamat IP anda untuk menentukan lokasi anda.

Sebahagian daripada mereka kemudian boleh menghalang anda jika mereka melihat bahawa anda tidak berada di negara ini walaupun anda mempunyai akaun dengan mereka. Oleh itu, alamat IP Kanada adalah penting jika anda ingin menstrim kandungan Kanada, mengakses bank dalam talian atau mendapatkan kandungan yang disesuaikan Kanada antara lain.

The Cara terbaik dan paling boleh dipercayai untuk mencapai ini adalah melalui penggunaan VPN. Dalam panduan ini, kami’akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mendapatkan alamat IP Kanada hanya dalam beberapa minit.

Mendapatkan alamat IP Kanada

Menukar alamat IP awam anda ke Kanada adalah agak mudah. Di sini’s apa yang perlu anda lakukan:

  1. Daftar dengan perkhidmatan VPN (Lihat syor kami di bawah)
  2. Muat turun aplikasi VPN ke peranti anda dan pasangkannya.
  3. Selepas log masuk, pilih pelayan berasaskan Kanada.
  4. Cuba perkhidmatan terhad yang anda mahu akses.
  5. Nikmati perkhidmatan Kanada dari luar negara!

Nota: Tidak semua VPN berfungsi dengan baik dengan perkhidmatan Kanada, dan oleh itu anda perlu memilih satu dengan teliti.

Memilih VPN untuk Kanada

Sebelum anda menyelesaikan VPN untuk Kanada, pastikan ia sesuai dengan kriteria berikut:

  • Tidak menyimpan log (Untuk privasi maksimum)
  • Mempunyai pelayan di Kanada
  • Mempunyai kelajuan yang baik
  • Buka sekatan perkhidmatan apa pun yang anda ingin akses
  • Mempunyai aplikasi yang mesra dan boleh dipercayai

VPN juga harus mempunyai sokongan pelanggan yang baik sekiranya anda menghadapi sebarang masalah dengan perkhidmatan tersebut.

VPN terbaik dengan pelayan di Kanada

Untuk menghalang anda daripada sakit kepala memilih VPN terbaik untuk mendapatkan alamat IP Kanada, kami telah membuat senarai anda yang boleh dipilih.

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN adalah pilihan yang sangat baik untuk mendapatkan alamat IP Kanada. VPN berpangkalan di kawasan yang mesra privasi Pulau British Virgin, dan ia tidak’t menyimpan sebarang log. Ia mempunyai rangkaian pelayan besar 3,000+ pelayan di 160+ lokasi di 90+ ‚Äč‚Äčnegara. Daripada ini, ada yang berpusat di Toronto, Vancouver, dan Montreal untuk membantu pengguna mendapatkan akses kepada kandungan Kanada.

ExpressVPN juga salah satu VPN terpantas anda boleh menggunakan, seperti nama namanya. Ini bermakna anda boleh menstrim dalam HD tanpa perlu berhadapan dengan masalah buffering. Untuk memastikan bahawa anda tidak disekat sentiasa pastikan anda mengaktifkan VPN’ciri perlindungan Leak IPv6. Anda juga boleh memilih protokol yang anda mahu antara OpenVPN (UDP dan TCP), IKEv2, L2TP, dan PPTP. Sekiranya terdapat sebarang masalah dengan VPN, anda boleh menghubungi mereka dengan menggunakan 24/7 sokongan sembang hidup di laman web mereka.

VPN berharga tinggi ($ 8.32 / bulan atau lebih), tetapi anda menjangkakan untuk membayar lebih untuk perkhidmatan terbaik dan nama yang dipercayai. Rancangan mereka bagaimanapun dilindungi oleh a Jaminan wang balik 30 hari.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN telah berkembang pesat dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan ia’s sekarang salah satu VPN terbaik untuk alamat IP Kanada. VPN dikenali untuknya rangkaian pelayan, yang merupakan yang terbesar dalam industri. Ia terdiri daripada 5500 pelayan di 58 negara. Ini adalah VPN dengan kebanyakan pelayan di Kanada dan mempunyai 400+ pelayan yang terletak Toronto, Montreal, dan Vancouver. VPN berfungsi dengan baik dengan hampir semua perkhidmatan penstriman, dan perkhidmatan yang disediakan adalah teratas.

NordVPN adalah berpangkalan di Panama dan menyimpan sambungan sifar dan log penggunaan. VPN juga mengambil perhatian dengan serius, dengan ciri seperti suis bunuh automatik, Bawang atas VPN, VPN Double, pelbagai protokol, dan DNS & Perlindungan Leak IPv6.

NordVPN mempunyai pelan 3 tahun yang sangat baik yang membolehkan anda menikmati perkhidmatan pada hanya $ 3.49 / bulan. Semua pelan ditutup dengan a Jaminan wang balik 30 hari, dan anda sentiasa boleh mencapai ejen sokongan mereka melalui a 24/7 sokongan sembang hidup.

3. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark VPN

Surfshark VPN adalah VPN yang agak baru, tetapi ia’s telah membuat gelombang di pasaran. VPN telah menjadi terima kasih yang sangat popular dengan kelajuan dan fungsi yang sangat baik, ditambah dengan keupayaan untuk menyahsekat Netflix, Hulu, dan perkhidmatan penstriman lain. VPN berpusat di Pulau British Virgin, dan kamu’akan senang mendengarnya tidak’t menyimpan sebarang log.

SurfShark boleh’t berbangga bilangan pelayan yang ditawarkan oleh NordVPN dan ExpressVPN, tetapi ia juga mempunyai pelayan masuk Toronto, Montreal, dan Vancouver. Beberapa ciri yang ditawarkan VPN ialah suis bunuh automatik, terowong perpecahan, multi-hop, CleanWeb (menyekat iklan, pelacak & malware), Sifar pengetahuan DNS, dan sambungan tanpa had.

Harga bulanannya agak tinggi, tetapi anda boleh menggunakan VPN di hanya $ 5.99 / bulan dengan pelan tahunan. Semua pelan ditutup dengan a Jaminan wang balik 30 hari. Anda juga boleh mendapatkan Percubaan percuma 7 hari untuk macOS, iOS, dan Android.

4. Astrill VPN

Astrill logo perkhidmatan VPN Lawati Astrill VPN

Astrill VPN adalah satu lagi VPN yang hebat untuk Kanada, kerana ia mempunyai pelayan di Toronto, Saint-Quentin, dan Beauharnois. Pelayan ini agak pantas, dan oleh itu anda sentiasa boleh mengalir dengan kelajuan yang baik. Astrill membuka kunci kebanyakan perkhidmatan penstriman, termasuk Kanada’saluran penstriman TV.

VPN berpangkalan di Seychelles, dan sebagainya’s dapat menunaikan janjinya log kosong. Keselamatannya juga pepejal dengan penyulitan dan ciri-ciri AES 256-bit seperti suis bunuh, penapis aplikasi, multi-hop, Bawang melalui VPN, penghantaran pelabuhan, dan banyak lagi. Satu kemuncak VPN ialah ia membolehkan anda menyambung seberapa banyak peranti yang anda perlukan dan menggunakan 5 daripadanya pada masa yang sama.

Astrill VPN bagaimanapun agak sangat berharga, dengan pelan satu bulan akan $ 20.00 dan pelan tahunan berharga $ 10.00 / bulan. Mereka menawarkan a versi Android percuma, dan di sana’s a 24/7 sokongan sembang hidup dalam kes masalah.

5. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

PrivateVPN adalah VPN yang lain adalah VPN terbaik kami untuk senarai alamat IP Kanada. VPN ialah berpangkalan di Sweden, yang bukan negara yang mesra, tetapi undang-undang tidak’t memerlukan VPN untuk menyimpan data. Oleh itu, PrivateVPN a perkhidmatan tanpa log.

VPN tidak’t mempunyai rangkaian pelayan besar, tetapi ada pelayan masuk Toronto dan Montreal yang menawarkan kelajuan yang baik dan jalur lebar tanpa had. Aplikasi ini ringan, dan anda’akan dapat menggunakan ciri-ciri seperti suis membunuh, pengawal aplikasi, dan penghantaran pelabuhan.

PrivateVPN adalah salah satu VPN paling murah pada senarai ini pada hanya $ 7.67 untuk pelan bulanan. Semua rancangan mereka dilindungi oleh a Jaminan wang balik 30 hari, dan anda boleh sentiasa hubungi mereka 24/7 dalam hal sebarang isu.

Kesimpulannya

Sekarang, anda harus tahu bagaimana untuk mendapatkan alamat IP Kanada. Prosesnya agak mudah, dan anda boleh mendapatkan IP anda dalam beberapa minit. Satu-satunya bahagian yang rumit ialah anda perlu memilih VPN anda dengan hati-hati. Kamu telah menang’t pergi salah dengan mana-mana VPN yang disenaraikan di atas.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =