Bagaimana untuk menetapkan lag Fortnite


Kemas kini terakhir: 07.26.2019

Mempunyai sambungan yang buruk apabila bermain dalam talian adalah masalah yang lebih baik, terutamanya apabila anda’semula peserta dari Piala Dunia Fortnite. Itu’kenapa kita’kembali memberi anda petua-petua ini mengenai cara untuk membetulkan isu ketinggalan Fortnite, yang mungkin berguna jika anda membuat keputusan untuk menonton Piala Dunia dan bermain pada masa yang sama menggunakan mod Gambar dalam-gambar Epic Games.

Bagaimana untuk menonton Final Piala Dunia Fortnite

Final Piala Dunia Fortnite ditetapkan untuk hujung minggu ini, bermula pada hari Jumaat dan berakhir pada hari Ahad. Epic Games menyiarkan semua acara secara langsung di YouTube dan Twitch. Anda boleh menonton Piala Dunia Fortnite bukan sahaja di komputer anda, tetapi juga pada telefon pintar anda, TV Kebakaran, Roku, Chromecast, dan Apple TV.

Akan ada banyak pemain Fortnite yang akan mahu menonton Finals ketika bermain. Ini mungkin dengan mod gambar gambar dalam Epik. Apa yang perlu anda lakukan adalah memasuki lobi permainan untuk melihat tetingkap terus dari tindakan Final Piala Dunia Fortnite. Aliran langsung boleh dimatikan dengan menutup tetingkap atau menghentikannya dalam permainan’s menu.

Mengenai Fortnite

Dikeluarkan pada Julai 2017, Fortnite adalah permainan video berbilang talian yang dicipta dan dimajukan oleh Epic Games. Piala Dunia Fortnite yang pertama berlangsung hujung minggu ini, 26-28 Julai. Kejohanan multi-bahagian besar ini akan mengumpulkan pemain Fortnite terbaik di stadium Arthur Ashe di New York.

Fortnite boleh didapati dalam tiga mod permainan yang berbeza, yang boleh dibeli sebagai pakej perisian berasingan. Walaupun mod permainan semuanya berbeza antara satu sama lain, mereka berkongsi enjin permainan yang sama dan tema permainan umum.

Fortnite’tiga mod permainan berasingan termasuk:

 • Fortnite: Simpan Dunia - permainan survival penembak, di mana sehingga empat pemain bekerja bersama untuk mempertahankan objek, membina kubu pertahanan dan melawan gerombolan makhluk seperti zombie.
 • Fortnite: Kreatif - permainan konsep terbuka di mana para pemain boleh membuat dunia adat dan arena mereka sendiri untuk bertarung sehingga mati.
 • Fortnite: Battle Royale - mod ini adalah permainan pertempuran gaya bebas, di mana sehingga 100 pemain berperang melawan satu sama lain untuk menjadi lelaki terakhir yang berdiri.

Walaupun dua mod permainan pertama sangat berjaya selepas dibebaskan, Fortnite: Battle Royale adalah kejayaan yang memberangsangkan dalam komuniti permainan. Begitu juga, ia berhasil menarik lebih dari 125 juta pemain pada tahun pertama.

Sejak itu, permainan itu terus meraup berjuta-juta dolar sebulan dan sejak itu menjadi fenomena budaya di dunia permainan multiplayer dalam talian.

Permainan’Kejayaannya adalah disebabkan oleh keupayaan berbilang pemain dalam talian, yang bagus untuk dapat bermain bersama rakan anda dari seluruh dunia, tetapi kerana permainan bergantung pada sambungan internet, pemain sering menghadapi masalah latensi dan kegagapan.

Fortnite lag

Lag adalah salah satu isu yang paling sering dilaporkan oleh pemain Fortnite di seluruh dunia. Tetapi masalahnya tidak’t hanya dibawa oleh satu sebab, yang bermaksud bahawa terdapat beberapa sebab yang berbeza mengapa anda boleh mengalami masalah ini.

Di bawah, kami’kembali akan mencari beberapa alasan yang paling umum untuk paku Fortnite lag, serta menerangkan beberapa pendekatan yang berbeza untuk menyelesaikan masalah ini.

Apa yang menyebabkan Fortunite lag paku?

Sebelum kita dapat butir-butir sebenar mengenai bagaimana anda boleh membetulkan isu latensi anda, ia’s penting untuk memahami mengapa ia’berlaku.

Seperti mana-mana permainan video dalam talian lain, ketinggalan Fortnite di PC boleh disebabkan oleh beberapa isu yang berbeza. Ini mungkin termasuk masalah sama ada dengan sistem anda, tetapannya, atau sambungan anda ke internet.

Oleh itu, sebelum anda cuba membetulkan isu itu, ia’s penting untuk mengetahui apa’s menyebabkan lag anda’telah mengalami semasa bermain Fortnite.

Jadi, perkara pertama anda’anda akan mahu lakukan adalah untuk memastikan bahawa sistem anda memenuhi keperluan minimum untuk menjalankan permainan pada PC anda.

Keperluan sistem untuk Fortnite

Langkah pertama dalam mencari cara untuk membetulkan kelebihan Fortnite adalah memastikan isu itu tidak’t disebabkan oleh perkakasan PC yang tidak mencukupi. Di bawah, adalah keperluan sistem yang disyorkan untuk bermain Fortnite tanpa sebarang lag.

Perlu diingat bahawa walaupun anda tidak’t memenuhi keperluan ini, anda mungkin masih dapat melarikan diri dengan menjalankan permainan. Tetapi komputer anda akan menghadapi masalah dengan permainan, dan anda’semula hampir dijamin untuk menghadapi masalah latency.

Keperluan sistem minimum

 • Pemproses: Core i3 2.4Ghz
 • RAM: 4 GB
 • Kad Grafik: Intel HD 4000
 • Penyimpanan: 16 GB
 • Sistem Operasi: Windows 7

Keperluan sistem yang disyorkan

 • Pemproses: Core i5 2.8Ghz
 • RAM: 8 GB
 • Kad Grafik: Nvidia GTX 970 atau AMD R9 390 atau ke atas
 • Penyimpanan: 20GB
  Sistem Operasi: Windows 10 64-bit

Jika anda memenuhi keperluan di atas dan anda’masih lagi mengalami lag, anda mungkin mahu mencuba kaedah berikut untuk menyelesaikan masalah ini.

Fortnite FPS lag

Prestasi FPS yang lemah, atau kadar bingkai yang rendah, adalah satu lagi isu biasa yang boleh menyebabkan kegelisahan dan lag semasa bermain Fortnite. Ini biasanya muncul seolah-olah permainan itu hanya berkelakuan perlahan-lahan, tetapi sebenarnya, masalah ini disebabkan oleh komputer anda tidak dapat bersaing dengan permainan.

Jenis lag ini menjadi masalah apabila sistem anda tidak memenuhi syarat minimum untuk menjalankan permainan. Untuk menyelesaikan masalah ini, anda’Anda perlu meningkatkan kad grafik (GPU) anda, menambah komputer anda’s RAM, atau memasang pemproses yang lebih cepat (CPU).

Jika awak’anda mengalami lag disebabkan oleh kadar bingkai yang rendah, menaik taraf komputer anda’s perkakasan adalah satu-satunya cara untuk pergi.

Sebaliknya, jika sistem anda memenuhi keperluan sistem yang disyorkan, dan anda’masih lagi mengalami masalah latensi, masalah anda kemungkinan besar disebabkan oleh masalah dengan sambungan rangkaian anda.

Fortnite server atau lag rangkaian

Kelebihan Fortnite pada PC juga boleh bermula kerana sambungan internet lambat atau tetapan rangkaian yang tidak wajar. Untuk menyelesaikan masalah ini, perkara terbaik untuk dilakukan ialah mengubah rantau pencocokan anda dalam permainan’s.

Untuk melakukan ini, muatkan Fortnite dan navigasi ke permainan’menu tetapan s. Klik pada Tetapan Lanjutan dan kemudian cari Matchmaking Region.

Di sini, anda’akan dapat mengehadkan rangkaian anda untuk menggunakan hanya pelayan tertentu yang paling dekat dengan lokasi geografi sebenar anda.

Anda’Akan ada pilihan untuk memilih dari Amerika Utara, Eropah, Asia, atau Oceania. Jadi anda’kembali ingin memilih rantau yang paling dekat dengan anda, yang sepatutnya membantu anda mencari kadar ping yang paling rendah dan diharapkan dapat mengurangkan lag rangkaian.

Kemas kini kad grafik dan pemandu rangkaian

Pemandu tidak bersalah atau ketinggalan zaman juga boleh menjadi sebab anda’lagi mengalami lag Fortnite. Ini kerana pemandu kad grafik yang hilang atau buruk boleh menyebabkan kejatuhan FPS yang menyebabkan kegagapan, sementara pemandu kad rangkaian buruk boleh menyebabkan masalah lag internet.

Oleh itu, ia’s penting untuk memastikan bahawa semua pemandu anda dikemas kini dan mengemas kini yang ada’t.

Anda boleh melakukannya secara manual, dengan memuat turun versi yang paling penting dari pemacu dari pengilang anda dan memasangnya ke PC anda. Walau bagaimanapun, kaedah ini memerlukan sedikit masa dan pengetahuan.

Pilihan lain anda ialah untuk mengemaskini pemacu anda secara automatik dengan menggunakan alat kemas kini pemandu, seperti Pemandu Mudah, yang secara automatik akan mengimbas komputer anda dan mengemas kini mana-mana pemandu yang hilang atau ketinggalan zaman.

Gunakan VPN untuk menetapkan lag Fortnite pada PC

VPN, atau Rangkaian Peribadi Maya, adalah rangkaian milik peribadi, yang membolehkan anda menyambung ke internet menggunakan sambungan yang cepat dan selamat. VPN berfungsi dengan menyulitkan sebarang data yang meninggalkan komputer anda, pada dasarnya memasangkan alamat IP anda dan menyembunyikan aktiviti dalam talian anda dari mana-mana pengguna lain pada rangkaian yang sama seperti anda.

Seperti yang dinyatakan, menggunakan VPN memastikan sambungan cepat ke internet. Oleh itu, VPN boleh digunakan untuk mencuba dan membetulkan sebarang masalah lag yang anda’telah mengalami di Fortnite.

Untuk ini, awak’pertama anda perlu memilih pembekal VPN untuk permainan yang memenuhi semua keperluan anda dan memuat turun dan memasang perisian VPN mereka. Kami mengesyorkan NordVPN untuk permainan kerana ia’s cepat dan selamat.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Amalan privasi yang tidak bertanggungjawab, ciri keselamatan lanjutan, dan kemampuan geo-unblocking yang boleh dipercayai menjadikan NordVPN sebagai pemimpin industri yang tidak dipertikaikan. Apa sahaja keperluan anda, VPN ini telah dilindungi - semuanya bermula dari hanya $ 3.49 / bulan.

 • Keselamatan yang sangat baik
 • Senarai pelayan yang hebat
 • Hebat untuk Netflix
 • Baik untuk torrenting
 • Sangat mudah digunakan
 • Harga berpatutan

Selepas pemasangan, buka aplikasi VPN dan pilih sambungan berkelajuan tinggi dari pilihan yang diberikan.

Gunakan pelayan permainan berdedikasi

Pemain Fortnite juga boleh cuba menggunakan pelayan permainan yang berdedikasi, seperti Kill Ping, yang sepatutnya membantu mengurangkan sebarang masalah latency atau glitching.

Sama seperti VPN, perkhidmatan seperti ini memberikan anda laluan yang lebih langsung untuk paket data anda untuk bergerak antara peranti anda dan permainan’pelayan s. Mereka membantu data anda untuk mencari cara yang paling singkat untuk sambungan anda dan memastikan anda menang’t menghadapi sebarang kesesakan semasa disambungkan melalui pelayannya.

Orang sering mengelirukan permainan permainan berdedikasi dengan menggunakan VPN. Tetapi sementara kedua-dua pelayan permainan yang berdedikasi dan VPN akan memberikan anda sambungan yang lebih cepat, Kill Ping menang’t menjaga keselamatan anda dengan menyulitkan data anda dengan cara yang sama seperti VPN akan.

Pembetulan lain untuk lagungan Fortnite pada PC

Jika awak’telah mencuba segala-galanya’Telah disebutkan sejauh ini dan masih mengalami masalah latensi, ada beberapa perkara lagi yang boleh anda coba. Untuk satu, isu anda mungkin disebabkan jika program lain dijalankan pada komputer anda yang menggunakan RAMnya.

Untuk menyelesaikannya, buka sistem anda’Pengurus Tugas, kemudian klik pada tab Prestasi untuk melihat berapa banyak RAM yang sedang digunakan. Jika anda perasan RAM anda tinggi, anda boleh membebaskan sedikit ruang dengan menutup sebarang program yang tidak perlu yang berjalan di latar belakang.

Anda juga boleh cuba menyelesaikan masalah anda dengan mengehadkan jumlah orang yang mengakses internet pada rangkaian yang sama seperti anda.

Terakhir, jika anda’semula bermain Fortnite melalui sambungan tanpa wayar, anda mungkin mahu cuba bertukar kepada sambungan langsung, yang sepatutnya memberi anda sambungan yang lebih cepat dan lebih selamat.

Pastikan anda’semula menggunakan patch permainan terkini

Memasang patch permainan yang paling terkini adalah satu lagi penyelesaian yang berpotensi untuk menyelesaikan masalah lag Fortnite.

Fortnite’Pemaju s rutin melepaskan kemas kini untuk membantu menyelesaikan beberapa permainan’s bug dan meningkatkan prestasinya. Oleh itu, pastikan untuk menyemak permainan’laman web rasmi untuk mengetahui sama ada terdapat kemas kini terkini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =