Bagaimana untuk menonton Apple TV +

Apple TV + adalah perkhidmatan streaming eksklusif yang dilancarkan untuk menawarkan pelbagai jenis kandungan Apple TV. Walaupun ia’s salah satu platform penstriman terbaru untuk memasuki bidang yang sesak, ia masih memberi orang Amazon Prime Video, Hulu, dan Netflix untuk menjalankan wang mereka.


Apple TV Plus dilancarkan pada 1 November 2019 dan boleh diakses oleh penonton di lebih 100 negara. Ia menampilkan rancangan asal, dokumentari dan filem baru yang eksklusif dari pencerita yang paling imaginasi hari ini. Pelanggan di negara dan wilayah yang disokong akan dapat menikmati Apple TV + di iPad, Mac, iPhone, iPod touch, Apple TV dan pilih TV pintar Samsung.

Jika awak’tidak didasarkan pada mana-mana 100+ negara dengan sokongan Apple TV +, anda boleh menggunakan perkhidmatan VPN seperti NordVPN untuk mengakses semua kandungan streaming.

Tonton Apple TV + dengan VPN

Menggunakan VPN menjadi perkara biasa pada hari ini’s dunia teknologi. VPN boleh digunakan untuk memastikan aktiviti dalam talian anda selamat dan tanpa nama. Ia juga boleh digunakan untuk streaming kandungan yang disekat geo. Jadi jika anda’tidak sabar-sabar untuk belajar bagaimana untuk menonton kandungan Apple TV +, anda boleh mendapatkan VPN yang boleh dipercayai yang akan memberi anda akses kepada pelbagai filem dan rancangan TV. Rangkaian Peribadi Maya (VPN) akan membolehkan anda menyambung ke Apple TV + melalui pelayan jauh, menjadikannya kelihatan seperti IP pelayan VPN adalah IP peranti anda.

Jika anda tidak berada di salah satu negara atau kawasan yang layak, anda perlu menyambung ke Apple TV + melalui pelayan VPN di AS atau lokasi yang disokong lain. Terdapat banyak perkhidmatan VPN di pasaran hari ini, tetapi ada yang lebih baik daripada yang lain di masking alamat IP anda dan mendapat akses ke perkhidmatan streaming Apple.

VPN terbaik untuk menonton TV Apple+

Menggunakan VPN dengan Apple TV + boleh mendalamkan jumlah kandungan yang boleh anda strim. Walau bagaimanapun, VPN yang berbeza datang dengan pelbagai ciri, keupayaan serta kos yang berbeza. Faktor yang paling penting apabila memilih perkhidmatan VPN untuk mengakses perkhidmatan streaming Apple TV adalah bilangan pelayan, keselamatan, VPN’kelajuan dan keupayaan untuk memintas geo-blocking. Aplikasi VPN yang paling boleh dipercayai untuk streaming rancangan TV Apple ialah NordVPN, CyberGhost, dan ExpressVPN.

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Harga minima sebulan: $ 3.49

Jika anda tertanya-tanya bagaimana untuk menonton Apple TV + di mana sahaja tanpa sebarang sekatan serantau yang buruk, NordVPN adalah pilihan padat. Ia mempunyai 58 negara yang boleh anda sambungkan dan setiap pelayan dijaga oleh penyulitan kuat.

VPN dilengkapi dengan alat proksi DNS yang disulitkan yang dikenali sebagai SmartPlay. Ciri ini membantu dalam membuka sekatan kandungan yang disekat geo supaya anda boleh mendapatkan akses ke perkhidmatan streaming TV Apple dengan mudah.

Aplnya serasi dengan peranti dan perisian yang berbeza dan boleh menampung sehingga enam peranti. Ia adalah serba baik yang berfungsi dengan baik dengan perkhidmatan streaming Apple.

2. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Harga Minimum sebulan: $ 2.75

CyberGhost mengetuai pek VPN terbaik untuk perlindungan VPN yang berpatutan. Ia menyulitkan dan menyiarkan aktiviti Internet anda, menyembunyikan IP anda dan memastikan anda selamat apabila anda’menggunakan Wi-Fi.

Ia juga menyediakan anda dengan keupayaan unblocking, seperti menonton TV Apple tanpa sebarang sekatan.

Apabila datang kepada persembahan, anda tidak perlu bimbang tentang berhenti secara tiba-tiba atau kelajuan perlahan. VPN ini boleh dipercayai dan cepat, membayangkan rangkaian global 6200 pelayan di seluruh 90 negara yang berbeza.

3. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Harga Minimum sebulan: $ 8.32

Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana untuk menonton Apple TV Plus dan mendapat pengalaman menonton yang lebih baik tidak kira lokasi anda di dunia, maka ExpressVPN adalah pilihan yang baik. Ia mempunyai lebih daripada 3000 pelayan di seluruh 90 negara. VPN ini menetapkan standard emas untuk keselamatan dan kelajuan. Anda dapat menonton pertunjukan TV dan filem dengan menggunakan perkhidmatan proksi SmartDNS untuk menyahsekat kandungan yang dikunci geo untuk hiburan anda.

ExpressVPN juga serasi dengan pelbagai sistem operasi, peranti mudah alih dan komputer. Anda boleh menggunakannya pada 5 peranti pada masa yang sama. Untuk mengekalkan privasi dan keselamatan, VPN tidak menjejaki aktiviti anda dan dilengkapi dengan ciri suis bunuh untuk memastikan identiti anda tetap tersembunyi di bawah semua keadaan.

Berapa kos Apple TV +?

Apple mengumumkan bahawa perkhidmatan streaming hanya akan dikenakan biaya $ 4.99 sebulan, termasuk perkongsian keluarga. Anda juga boleh memilih langganan tahunan pada hanya $ 49.99.

Percubaan percuma berlangsung selama tujuh hari sahaja. Pelanggan yang membeli iPad, Mac, iPhone, atau Apple TV akan menerima satu tahun langganan Apple TV + secara percuma.

Berkas TV + Apple

Bundaran + TV Apple membolehkan anda mengakses semua kandungan Apple TV +. Langganan bulanan Apple TV + langganan bulanan akan dikenakan biaya $ 4.99 sebulan. Anda boleh menyimpan sehingga $ 9 jika anda memilih untuk langganan langganan tahunan.

Kenapa Apple TV + disekat di negara saya?

Anda mungkin tertanya-tanya mengapa perkhidmatan streaming TV + Apple tidak tersedia di negara anda. Ini adalah masalah yang menyebabkan banyak peminat Apple’t memahami.

Geo-blocking atau geo-restriction adalah perbuatan mengehadkan atau menyekat akses ke kandungan internet berdasarkan lokasi fizikal pengguna. Geo-blocking adalah taktik biasa yang digunakan oleh platform streaming media antarabangsa untuk melindungi tawaran pelesenan.

Sebagai contoh, Universal telah memberikan Netflix UK hak untuk menyiarkan filem atau rancangan TV. Hak ini hanya terpakai kepada Netflix UK, yang bermaksud bahawa jika anda mempunyai IP AS, anda tidak akan menemukannya di Netflix anda. Jadi jika anda berada di luar negara yang disokong, anda hanya boleh menikmati kandungan Apple TV + apabila anda menggunakan VPN.

Apa yang boleh anda tonton di Apple TV+?

Apple telah mengumumkan dan mengesahkan perpustakaan digital Apple TV + dari hari pelancarannya hingga tahun 2020 dan seterusnya. The buzz Apple TV + terbesar berkisar di sekitar siri aslinya yang dikenali sebagai The Morning Show, tetapi ada satu ton kandungan lain yang debut pertama di platform yang anda boleh nikmati.

Kelab Buku Oprah - Acara ini menampilkan ratu bercakap, Oprah, dan dalam bentuk sebuah kelab buku episodik.

The Morning Show - Bintang Jennifer Aniston dalam drama ini yang menangani konflik jantina dengan mengamati tajuk utama yang menguasai media.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 56