Bagaimana untuk menonton Blue Bloods dalam talian


Ingin tahu bagaimana untuk menonton Blue Bloods dalam talian - walaupun anda tidak’t tinggal di Amerika Syarikat? Panduan kami akan membantu anda melakukan ini dengan kerumitan minimum dan masa. Bersedia untuk menikmati keghairahan anda untuk pameran polis yang sangat popular dan cepat ini? Kemudian baca dengan cepat kepada bunyi Reagan’Tema s…

Mengenai Blue Bloods

Pertama kali disiarkan pada tahun 2010 dan ditetapkan di New York City, Blue Bloods adalah pertunjukan polis hit yang membintangi Tom Selleck sebagai Pesuruhjaya Polis New York, Frank Reagan. Sebagai ketua keluarga Reagan, dia mengawasi dua generasi polis. Anak sulung, Danny (dimainkan oleh Donnie Wahlberg) adalah seorang detektif dan veteran Perang Iraq yang berpengalaman. Dia’s peminat menggunakan kaedah yang tidak sengaja untuk menyelesaikan jenayah dan seringkali dua langkah jauh dari masuk ke dalam air.

Erin (yang dimainkan oleh Bridget Moynahan) adalah satu-satunya wanita penguatkuasa undang-undang profesional saudara kandung, seorang penolong peguam daerah dan menjauhkan diri daripada adik beradiknya yang panas. Jamie (Will Estes), yang termuda, baru-baru ini telah menamatkan Hukum Harvard dan merupakan keluarga yang tidak diragukan ‘budak emas’ - melepaskan masa depan yang berkilauan dalam undang-undang korporat untuk menjadi seorang pegawai polis sendiri. Jadi menjanjikan adalah pejuang jenayah muda yang dia’s bahkan diminta untuk mengambil bahagian dalam operasi rahsia bahawa walaupun Frank isn’t parti kepada.

A melarikan diri

Pertunjukan itu adalah satu hit yang telah dijalankan untuk 185 episod, dan rangkaian CBS memiliki hak. Telah sembilan musim setakat ini, dengan siri perdana semasa di Amerika Syarikat pada bulan September. Peminat telah meracau tentang realisme kejutan pertunjukan itu’set lokasi lokasi, dan plot plot yang menarik yang masih sesuai untuk penonton yang lebih muda.

Setiap episod mengambil kes baru atau jenayah, dan hampir selalu termasuk perbincangan meja makan mengenai kerumitan menegakkan undang-undang. Serta melihat kejahatan, episod menyelidiki setiap watak individu dan hubungan mereka, mewujudkan rangkaian pencirian dan garis besar yang mempunyai peminat yang ketagih!

Bagaimana untuk menonton Blue Bloods dalam talian

Ingin tahu bagaimana untuk menonton Blue Bloods dalam talian? Tanpa teknologi yang betul, ia membantu untuk berada di Amerika Syarikat! Terdapat beberapa cara untuk ditonton Blue Bloods di UK, tetapi semuanya dibayar untuk pilihan, seperti berikut:

 1. Amazon Prime dan iTunes

Di UK anda boleh membeli dan menonton episod atau siri individu melalui Amazon Prime untuk menonton dalam talian. Satu kos siri dari antara £ 22,99 dan £ 29,99 - dan anda’akan mencari harga yang serupa di iTunes juga. Episod tunggal bernilai £ 2.49 setiap satu.

 1. Langit

Anda juga boleh menonton Blue Bloods dengan Sky melalui saluran Sky Atlantic. Sky menjalankan tawaran yang berbeza, tetapi mengharapkan membayar sekitar £ 30 sebulan untuk tempoh promosi awal.

 1. Sekarang TV

Anda juga boleh mengejar pada musim 9 Blue Bloods pada TV Sekarang, tetapi ia’kini tidak dapat melihat siri sebelumnya. Sekarang pakej TV berharga sekitar £ 6.99 sebulan.

Isu ini: geo-blocking

Sekarang, Blue Bloods ditunjukkan di AS di CBS All Access. Saluran - yang paling popular di Amerika - mempunyai plug-in dan aplikasi Amazon Prime, tetapi ia’tidak tersedia di UK pada masa ini, hanya di AS dan Kanada. Terdapat rancangan untuk melancarkannya secara global, namun pada masa ini satu-satunya cara untuk mengaksesnya melalui UK adalah melalui teknologi override geo-blocking seperti VPN.

Ini adalah kerana CBS mengenal pasti alamat IP pelanggan yang cuba menonton Blue Bloods untuk memastikan mereka berpangkalan di Amerika Syarikat. Jika alamat IP ditunjukkan sebagai di UK atau negara lain, anda akan dipaparkan mesej ralat dan tidak dapat menikmati kandungan melalui firewall.

Don’t bimbang walaupun - jika anda’masih tertarik untuk mengetahui bagaimana untuk menonton Blue Bloods dalam talian dan tanpa perlu melanggan saluran digital atau membayar episod, anda boleh melakukannya dengan memilih pembekal VPN yang betul.

Kenapa perlu VPN?

VPN melakukan dua perkara utama untuk mengekalkan keselamatan dan tidak mahu dikenali apabila anda ingin tahu cara menonton Blue Bloods dalam talian.

 1. Ia menyediakan digital peribadi ‘terowong’ antara peranti anda dan pelayan yang anda sambungkan, membolehkan anda menonton kandungan terhad.
 2. Ia menyulitkan data yang anda hantar ke dalam ‘terowong’ supaya ia adalah lebih selamat dari mana-mana peretas.

Dalam konteks mengatasi isu geo-blocking, ia juga membolehkan anda untuk menyembunyikan lokasi anda supaya anda dapat menetapkan alamat IP anda untuk ditunjukkan sebagai di AS atau Kanada.

CBS kemudian akan mengenali anda sebagai penonton AS yang sah, dan kemudian membolehkan anda menonton Blue Bloods melalui perkhidmatan VPN anda dengan cara yang sama seperti mana penonton di AS akan lakukan.

Faedah lain dari perkhidmatan VPN

Di samping mengatasi blok geografi dengan masker lokasi, anda boleh menikmati faedah tambahan apabila anda menggunakan VPN untuk aktiviti dalam talian anda. Sebagai contoh, anda boleh:

 • Kekal tanpa nama dalam talian
 • Pastikan kandungan internet anda dimuatkan secara peribadi
 • Bypass apa-apa bentuk blok atau penapisan
 • Gunakan alamat IP sementara - sesuatu yang kita bercakap dengan lebih terperinci dalam blog lain
 • Selamat menggunakan wifi awam dengan selamat
 • Sembunyikan aktiviti penyemakan imbas anda dari rangkaian tempatan atau ISP
 • Berkongsi fail dengan selamat

Pembekal VPN yang kami cadangkan

Terdapat sejumlah besar penyedia VPN di pasaran, dan mereka semua menawarkan sesuatu yang berbeza. Pilihan yang disyorkan adalah:

ExpressVPN, yang menawarkan pakej penuh set-up segera, keselamatan teratas, dan kelajuan tinggi. Ia mempunyai titik harga yang lebih tinggi daripada pembekal lain di pasaran, tetapi pada pendapat kami, tawaran - dan perkhidmatan - berbaloi.

NordVPN menawarkan 1,800 + pelayan kelajuan tinggi di Amerika Syarikat. Anda juga boleh mempunyai 6 sambungan serentak setiap akaun. Lebih baik lagi, NordVPN tidak’t menyimpan apa-apa log, jadi privasi anda dikekalkan sepenuhnya.

CyberGhost agak berbeza dengan VPN standard anda. Ia membolehkan anda memilih pelayan mengikut negara, dan juga dengan fungsi. Jadi, anda boleh memilih pelayan terbaik untuk menyekat kandungan CBS terhad dan untuk mengekalkan privasi anda semasa melihat Blue Bloods bebas. Terdapat juga keselamatan dan ciri yang sangat baik seperti menyekat iklan dan perisian berniat jahat.

Bagaimana untuk menyediakan VPN anda

Sekali awak’anda telah memilih perkhidmatan VPN anda, pembekal anda akan memberitahu anda cara untuk disiapkan dan dijalankan. Ramai orang sekarang menggunakan aplikasi yang membolehkan anda secara automatik memilih pelayan di negara pilihan anda sebelum menyambungkan peranti anda kepadanya untuk mula melihat. Proses biasa akan berjalan bersama-sama:

 1. Anda’akan mendaftar untuk perkhidmatan VPN yang anda pilih
 2. Anda’akan membuat akaun pengguna VPN peribadi
 3. Muat turun aplikasi dan gunakannya pada peranti yang anda mahu menonton Blue Bloods melalui CBS
 4. Lancarkannya dan pilih pelayan AS untuk membuat sambungan anda mengatasi blok geo saluran
 5. Gunakan alamat IP sementara ini sebagai topeng lokasi
 6. Lawati CBS All Access dan pilih episod Blue Bloods pilihan anda!

Dan itu’s! Anda’sekarang boleh dibebaskan Blue Bloods pada masa lapang anda.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 59