Bagaimana untuk menonton Brooklyn Sembilan-Sembilan dalam talian


Peminat Brooklyn Sembilan-Sembilan sangat kecewa apabila Fox mengumumkan bahawa mereka membatalkan sitkom tersebut. Nasib baik, NBC telah menyelamatkan hari dengan musim keenam yang ditayangkan pada 10 Januari 2019. Bagi mereka yang berada di luar Amerika Syarikat, mereka perlu menunggu beberapa bulan sebelum dapat menonton rancangan itu. Alasan utama untuk ini adalah bahawa ia’s hanya tersedia di perkhidmatan penstriman berasaskan AS termasuk NBC, semuanya tidak dapat diakses dari luar AS.

Walau bagaimanapun, ada cara anda boleh melampaui batasan geo ini dan menikmati siri kegemaran anda tanpa perlu bergantung pada spoiler, potongan dan salinan bajakan.

Acara Brooklyn Nine-Nine adalah seperti yang popular kerana ia adalah kerana plot yang menarik dan jenaka yang besar. Ia terletak di Precinct ke-99 Jabatan Polis New York dan mengikuti satu pasukan pengesan yang diketuai oleh Kapten baru yang dilantik Raymond Holt.

Siri ini mengkaji bagaimana skuad menyesuaikan diri dengan kehadiran kapten baru, perjuangan untuk tetap di atas dan akhirnya, kehidupan lelaki di belakang lencana.

Bagaimana untuk menonton Brooklyn Sembilan-Sembilan

Brooklyn Sembilan-Sembilan adalah sitkom Amerika dengan sekatan pada penonton dari bahagian lain di dunia. Pembatasan geo ini diletakkan oleh syarikat-syarikat seperti NBC untuk mengekalkan kawalan yang lebih baik dari pengedaran kerja mereka.

Pertunjukan ini juga boleh didapati di Netflix dan sama seperti di NBC, menyekat orang dari bahagian lain dunia dari melihatnya ketika ia disiarkan. Bagaimana anda melewati batasan geo ini? Kami akan membincangkan bagaimana anda boleh melakukan ini dalam artikel ini.

Gunakan VPN

Cadangan yang pertama dan mungkin paling penting untuk membolehkan anda melewati sekatan geo ialah untuk mendapatkan VPN. VPN (rangkaian peribadi maya) adalah apa yang membolehkan anda melewati mesej ralat yang muncul di skrin anda memberitahu anda “Malangnya kandungan ini tidak tersedia di negara anda.” VPN menyembunyikan lokasi anda dan membolehkan anda menonton Brooklyn Nine-Nine seolah-olah anda berada di Amerika Syarikat.

Di samping membenarkan anda menonton Brooklyn Nine-Nine, VPN kami akan mencadangkan juga menyediakan keselamatan rangkaian, menyembunyikan lokasi anda daripada penggodam dan kerajaan.

VPN biasanya berbeza dalam harga dan ciri mereka tetapi kebanyakannya tidak cukup kuat untuk memintas penyekatan platform seperti NBC dan Netflix. Orang-orang yang cukup kuat sama ada terlalu lambat atau mempunyai terlalu banyak iklan menjengkelkan yang merosakkan pengalaman pengguna.

Berikut adalah beberapa VPN yang kami cadangkan jika anda mencari cara untuk menonton Brooklyn Sembilan-Sembilan dalam talian dari mana-mana lokasi.

ExpressVPN

Logo ExpressVPNExpressVPN adalah salah satu VPN terpantas yang tersedia hari ini dan mempunyai beberapa ciri unik untuk boot.

VPN Express mempunyai pelayan di seluruh 94 negara dengan kebanyakan mereka di Amerika Syarikat. VPN mempunyai ciri keselamatan dan privasi yang hebat untuk memastikan pengguna dapat mengakses kandungan dengan selamat tanpa mengira lokasi mereka. Sekiranya anda’lagi ragu-ragu tentang melanggan, ExpressVPN datang dengan jaminan wang kembali 30 hari dan membolehkan pembayaran menggunakan Bitcoin.

Perlu dinyatakan bahawa ExpressVPN juga mempunyai suis bunuh yang merupakan ciri keselamatan penting untuk VPN.

CyberGhost

Logo CyberghostVPN ini mempunyai beberapa ciri yang menjadikannya sesuai untuk membuka kunci Brooklyn Nine-Nine. Terdapat ketersediaan pelbagai pelayan dan keserasian dengan pelbagai peranti. Terdapat juga beberapa ciri keselamatan di VPN seperti suis membunuh. CyberGhost juga sangat berpatutan.

CyberGhost menawarkan sokongan pelanggan 24 jam sehari sepanjang tahun. Pengguna CyberGhost mempunyai akses kepada kira-kira 3,000 pelayan dan alamat IP. Ciri-ciri keselamatan CyberGhost termasuk perlindungan kebocoran WebRTC. CyberGhost juga mempunyai dasar tidak log yang menjamin pengguna tidak mahu disebutkan total.

Baca kajian CyberGhost kami

NordVPN

Logo NordVPNNordVPN adalah VPN yang popular dan berkesan dengan ciri-ciri yang diperlukan. Ia adalah salah satu perkhidmatan yang paling selamat dan mempunyai 1,900 + pelayan di AS. Jumlah pelayan, serta alamat IP yang ditawarkan oleh NordVPN, adalah lebih daripada 5,700 dengan kehadiran di 60 negara.

NordVPN membenarkan 6 sambungan serentak dan serasi dengan kebanyakan sistem operasi dan peranti.

NordVPN juga agak berpatutan: anda boleh membayar sekurang-kurangnya $ 3.49 / bulan. Ia juga mempunyai jaminan wang balik 30 hari.

Baca kajian NordVPN kami

PrivateVPN

Logo PrivateVPNPrivateVPN mempunyai kelajuan hebat dengan jalur lebar tanpa had yang membolehkan pengguna menstrimkan video dengan mudah dalam talian. Ia juga mempunyai pelayan AS yang mencukupi dan protokol selamat di tempat untuk melindungi privasi pengguna. Terdapat juga jaminan jaminan wang selama 30 hari untuk anda menentukan sama ada VPN sesuai untuk anda.

Apa lagi yang harus dilihat oleh penonton?
Sejak Netflix AS adalah sumber paling mantap dari semua episod Brooklyn Sembilan-Sembilan, adalah penting untuk membincangkan pembayaran untuk Netflix AS sebagai sebahagian daripada panduan ini mengenai cara menonton Brooklyn Sembilan Sembilan.

Netflix menerima kad kredit serta PayPal sebagai pilihan pembayaran utama.

Kesimpulannya, untuk menonton Brooklyn Sembilan-Sembilan dalam talian tanpa mengira lokasi anda’yang terbaik untuk mengakses Netflix dengan pelayan AS perkhidmatan VPN pilihan anda. Selagi anda memilih alat yang betul, itu’s semua ada padanya!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 98 =