Bagaimana untuk menonton Bull dalam talian


Bull adalah siri drama yang pada mulanya disiarkan pada 2016 di CBS. Watak yang dibintangi, Michael Weatherly, bertindak sebagai Dr. Jason Bull. Persona dramatik ini diilhamkan oleh Dr. Phil McGraw, yang telah mengasaskan firma perundingan percubaan yang berjaya.

In Bull, Dr. Bull menggunakan maklumat berteknologi tinggi, psikologi, dan intuisi manusia untuk mempelajari apa yang membuatkan peguam, juri, tertuduh, dan saksi menyoal. Pengeluaran terkini adalah musim 3 episod 9, yang boleh anda nonton melalui kabel, TV satelit, atau perkhidmatan penstriman AS. Jika anda tidak berada di Amerika Syarikat, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menonton Bull dalam talian menggunakan Rangkaian Peribadi Maya.

Tanpa log kabel atau langganan, anda akan kehilangan rancangan rangkaian CBS. Walau bagaimanapun, terdapat pelbagai cara untuk mendapatkan sekitar jika anda berada di luar AS. Dengan VPN (lihat pilihan utama kami di bawah), anda boleh menggunakan peranti penstriman dan log masuk ke perkhidmatan TV langsung berikut.

Hulu dengan TV Live

Hulu dengan TV langsung menyediakan pelbagai perpustakaan seperti Netflix. Anda’anda akan mencari satu kumpulan 50+ saluran TV, termasuk CBS. Apa yang perlu anda lakukan ialah mendaftar dengan perkhidmatan dan menonton aliran langsung Bull pada peranti anda melalui apl atau laman web Hulu.

Sekiranya anda tidak dapat bersaing Bull tinggal, semak perpustakaan mengenai rancangan yang ada yang telah disiarkan di kategori Hulu yang bertaraf permintaan dengan TV Live.

Baca lebih lanjut: Bagaimana untuk menonton TV Live dengan Hulu

CBS All Access

Dengan VPN, anda boleh mengakses aliran langsung saluran CBS ditambah seluruh perpustakaan yang dikehendaki. Tidak seperti Hulu, CBS All Access membolehkan anda menonton Bull melalui platform digital dan bukannya Amazon. Lihat jika anda boleh menggunakan percubaan 7 hari percuma untuk menonton pertunjukan melalui aplikasi mudah alih CBS.

FuboTV

FuboTV menawarkan sejumlah 85 saluran. CBS dimasukkan ke dalam kumpulan Fubo. Sebaik sahaja anda mendaftar untuk FuboTV, anda’akan menonton aliran langsung Bull pada peranti pintar anda. Aplikasi FuboTV tersedia untuk dimuat turun. Jika anda lupa untuk merakam satu episod, periksa ciri Lookback 72 jam di FuboTV yang membolehkan anda melihat sebahagian besar rancangan 3 hari selepas disiarkan.

Amazon Prime

Adakah anda mempunyai Amazon Prime? Kemudian anda mempunyai akses kepada semua kandungan CBS termasuk Bull. Sama ada anda mahu melihatnya secara langsung atau menggunakan perpustakaan atas permintaan, pergi ke CBS All-Access Amazon Channel. Percubaan percuma selama 7 hari tersedia.

Selepas mendaftar untuk Amazon Prime dan saluran CBS, anda boleh menikmati Bull episod pada telefon, PC atau tablet anda. Anda mungkin mendapati aplikasi Video Amazon lebih mudah.

Penyekatan geo dijelaskan

Geoblocking

Undang-undang penyiaran dan pelesenan adalah alasan syarikat media seperti blok CBS mengekspos ekspatriat AS dari mengakses kandungan web mereka. Syarikat-syarikat pengeluaran media mempunyai kontrak yang menentukan di mana kandungan dalam talian mereka boleh dilihat.

Wang adalah sebab lain perkhidmatan streaming menyekat melihat. Sebagai contoh, Netflix mempunyai caj yang berbeza untuk negara yang berbeza.

Di sesetengah negara, terdapat undang-undang penapisan yang mengharamkan pertunjukan tertentu. Ini benar terutama di negara-negara seperti China dan Rusia. Begitu juga, sebuah laman web boleh mengenakan geo-blocking untuk melindungi dirinya daripada kandungan haram, contohnya, virus yang boleh mendatangkan malapetaka pada rangkaian mereka.

Ia boleh mengganggu apabila anda keluar dari Amerika Syarikat dan tidak dapat menonton Bull musim 3. Langkah-langkah menghalang geo mengesan alamat IP asing dan menghalang anda daripada mengakses video khusus wilayah, TV langsung, atau sebarang maklumat lain.

Berita baiknya ialah VPN boleh menipu perisian menyekat dan menjadikannya kelihatan seolah-olah anda melayari dari AS. Anda juga akan berada dalam kedudukan untuk melihat saluran lain selain CBS.

Bagaimana untuk menonton Bull dalam talian menggunakan VPN

Tertanya-tanya bagaimana untuk menonton Bull dalam talian dengan Rangkaian Peribadi Maya? Berikut adalah pilihan VPN teratas yang tidak pernah mengecewakan.

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Berikut ialah pilihan yang baik untuk menyahsekat CBS All Access! ExpressVPN menggabungkan ciri DNS Pintar yang dikenali sebagai MediaStreamer, yang melindungi anda dan pada masa yang sama memintas kebanyakan geo-blocking di seluruh dunia. Bahagian terbaik dari MediaStreamer ialah ia menyokong pelbagai peranti penstriman, termasuk TV Pintar, Xbox One, PS4, Switch, Apple TV, kotak Kodi, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, dan lain-lain..

Aplikasi ExpressVPN berfungsi dengan baik pada kebanyakan sistem dan peranti pengendalian: penghala, Android, Mac, iOS, Windows, dan Linux. Pada masa ini, ExpressVPN menawarkan diskaun ditambah jaminan wang balik 30 hari. Kami telah mencubanya sendiri dan dapat memberi jaminan bahawa perkhidmatan berfungsi dengan sempurna dengan CBS.

2. IPVanish

Logo perkhidmatan IPVanish Lawati IPVanish

IPVanish adalah VPN yang cepat, jadi pilihan hebat untuk streaming CBS. Selepas mendaftar, cari pelayan AS dan sambungkannya. Pada penyemak imbas anda, lawati laman web CBS dan gunakan kelayakan anda dari langganan satelit atau kabel. Sekiranya anda tiada tempat’t melanggan sama ada, mendaftar untuk CBS All Access yang mengenakan yuran bulanan.

IPVanish juga boleh menyahsekat Netflix, bermakna anda akan menikmati beratus-ratus saluran TV AS serta sukan langsung. Kami amat menyukai VPN untuk kelajuan dan kebolehpercayaannya. Terdapat juga aplikasi TV Kebakaran yang boleh anda gunakan dengan firestick.

Apa’Lebih banyak lagi, IPVanish memudahkan sehingga 10 sambungan peranti serentak. Jika anda mahu, hubungkan VPN melalui penghala untuk melindungi semua peranti keluarga anda dalam rangkaian anda.

3. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Satu lagi pilihan mewah untuk membuka kunci perkhidmatan penstriman seperti CBS All Access dan acara sukan langsung adalah NordVPN. Sebaik sahaja anda mengetik ke pelayan AS, anda juga boleh mengakses Amazon Prime, Hulu, Netflix, antara platform lain.

Anda tidak’t perlu menjadi teknisi untuk menggunakan NordVPN. Sebaik sahaja anda memuat turun dan melancarkan perisian pada peranti penstriman anda, NordVPN akan memberi anda IP USA yang sememangnya anda perlukan untuk menyahsekat rangkaian CBS dan menonton Bull. Jangan lupa untuk menyambung ke NordVPN sebelum anda menonton apa-apa!

Apakah VPN yang baik untuk menonton? Bull dalam talian?

Menonton Bull secara online hanya sebagai pelanggan VPN yang anda pilih. Pertimbangkan:

Kelajuan sambungan: pernahkah anda menonton video dalam talian dalam potongan 2 minit kerana ia’s mengambil terlalu lama untuk penampan dan beban? Anda boleh menghentikan ini daripada berlaku dengan memilih VPN berkelajuan tinggi seperti ExpressVPN.

Bilangan pelayan: dengan banyak pelayan, anda boleh dengan mudah menyambung dan mula mengukus TV CBS dalam beberapa saat. Plus, ada’kurang kemungkinan bahawa anda akan disekat daripada mengakses kandungan.

Lokasi pelayan: Ia tidak berguna untuk membeli VPN yang tidak’t menyediakan pelayan AS.

Dasar privasi: Adalah sangat penting agar anda kekal tanpa nama apabila mengakses kandungan yang disekat geo. Semak penyulitan, kerahsiaan, dan dasar pembalakan VPN sebelum melanggan.

Harga: Anda mungkin tergoda untuk mendapatkan VPN percuma, tetapi ia tidak akan memberi anda akses kepada kebanyakan perkhidmatan streaming di AS. Itu tidak’t bermakna anda perlu memecahkan bank untuk mendapatkan VPN yang baik.

Kesimpulannya

Realiti perkara ini ada begitu banyak VPN yang tidak berkesan di pasaran hari ini. Apa gunanya VPN jika ia tidak dapat membantu anda menonton CBS All Access? Malah beberapa penyedia popular juga’t pintasan penapisan dan geo-larangan.

Kami telah memberikan anda alat terbaik untuk menyahsekat Bull season 3, dan kami berharap anda’akan gembira dengan salah satu pilihan utama kami.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2