Bagaimana untuk menonton Chernobyl HBO Miniseries


Dengan Game of Thrones yang mencapai akhir bulan ini, banyak penonton telah dilaporkan memikirkan untuk membatalkan langganan HBO mereka. Tetapi tidak begitu pantas!

HBO, rumah rancangan yang terkenal seperti The Sopranos, The Wire, Six Feet Under dan, dengan baik, Game of Thrones, mempunyai miniseries baru untuk anda yang lebih bernilai menyimpan langganan anda secara langsung untuk: Chernobyl.

Di sini di pejabat, beberapa rakan sekerja kami menamakan pameran itu “yang terbaik dalam satu dekad.” Miniteri HBO baru yang diperolehi didambakan “Segar” penarafan pada Rotten Tomatoes dengan lebih daripada 96% kelulusan, menduduki ranking lebih tinggi di IMDB, dan memegang Markah Pengguna terbaik pada Metacritic. Dan ini bukan pencapaian yang kecil.

Bencana nuklear telah memberi kesan sedemikian pada jiwa manusia sejak tahun 1986’s sukar untuk mengira berapa banyak buku, filem, dan permainan video yang dibuat tentang (atau berdasarkan) bencana Chernobyl. HBO’s siri meletakkan bar sangat tinggi.

Drama tidak seperti yang lain

Siri Chernobyl menggambarkan selepas itu selepas letupan reaktor nombor 4, pada tengah malam pada 26 April 1984.

Mengikut saintis hidup ahli sains Valery Legasov (Jared Harris, sangat baik), Majlis menteri’ pengerusi Boris Shcherbina (Stellan Skarsgârd, tanpa cacat) dan saintis fiksi Ulana Khomyuk (Emily Watson sober dan tepat) kerana mereka menggunakan semua sumber yang mungkin untuk melindungi berjuta-juta nyawa “sesuatu yang tidak pernah berlaku di planet ini sebelum ini” sementara itu berhadapan dengan budaya kerahsiaan Soviet dan over-administrativism.

Tunjukkan pencipta Craig Mazin mencapai yang luar biasa - untuk menyampaikan kisah sebagai setia kepada peristiwa sejarah yang mungkin untuk mencipta ketegangan dan drama yang hebat, dan menyampaikan mesej yang sangat menyerupai zeitgeist semasa.

Kesan Sindrom Radiasi Akut di tubuh manusia akan berputar perut anda beberapa kali di sekeliling. Namun, Pengarah Johan Reck’kamera tidak pernah bersembunyi dari yang mengerikan, tetapi hanya di mana dan bila ia’sungguh diperlukan. Ia bergerak dengan rahmat dan kecekapan, tinggal dekat dengan orang mungkin. Sementara itu, udara di sekelilingnya berubah menjadi pembunuh yang tidak kelihatan dan senyap.

Lupakan tentang kontroversi mengenai bagaimana semua pelakon berbahasa Inggeris manakala setiap set TV dan radio di sekeliling mereka berdesir di Rusia yang sempurna, atau bagaimana sesetengah tingkap plastik ketika pada masa itu mereka akan dibingkai dengan kayu.

Chernobyl lebih banyak daripada itu (lihat podcast di bawah untuk lebih). Ia’s mesti menonton. Tiada alasan. Walaupun alasan anda adalah geo-blocking.

Sekarang, mari’s melihat bagaimana anda boleh memastikan anda menang’t miss the miniseries everybody’bercakap tentang.

&# 65279;&# 65279;

Isu dengan geo-blocking

Mula-mula, cara mudah: Chernobyl menyiarkan pada Isnin pada HBO pada pukul 9 malam di Amerika Syarikat, dan di Sky Atlantic dan NOWTV di UK, setiap malam pada pukul 9 malam. Sekiranya anda mempunyai langganan dengan salah seorang penyiar dan tinggal di AS atau UK, anda sepatutnya dapat menonton rancangan itu. Dan jika awak’semula di situ dan surga’t melihatnya lagi, dengan baik, apa yang anda tunggu?

Untuk seluruh dunia, masalahnya ialah HBO menggunakan langkah-langkah geo-blocking yang memeriksa IP anda untuk melokalkan anda dan menghentikan anda daripada mengakses kandungannya dari negara-negara tertentu.

Tidak perlu panik, walaupun. Di sana’s cara yang mudah dan berkesan untuk memintas langkah-langkah geoblocking itu.

Menggunakan VPN akan membolehkan anda memalsukan IP anda dan menjadikannya kelihatan seolah-olah anda berada di Amerika Syarikat atau di UK.

Sama ada anda tinggal di negara yang disekat geo atau sedang menikmati percutian yang layak di bawah matahari dan berasa seperti menyiarkan pertunjukan tentang Chernobyl di pantai (untuk setiap pilihan mereka sendiri, siapa yang kita boleh menilai?), VPN yang baik adalah di sini untuk membantu anda. Di sini’s bagaimana:

  • Buka sekatan HBO dari mana saja: VPN yang baik biasanya mempunyai pelayan dari pelbagai lokasi negara yang memudahkan untuk menyambung ke pelayan dari mana-mana lokasi sebelum mengakses kandungan disekat geo.
  • Elakkan pemantauan ISP atau penjejakan pihak ketiga: kerana VPN menggantikan alamat IP sebenar anda, mereka membantu anda mencegah pihak ketiga memantau aktiviti web anda atau menghubungkan perkara yang anda lakukan secara dalam talian kepada anda.
  • Cegah iklan mengganggu: jika anda secara konsisten menggunakan perkhidmatan tertentu dalam talian, agensi iklan dapat menggunakan kuki anda untuk menolak iklan yang mungkin menarik minat anda. Menggunakan VPN sepatutnya mengehadkan berapa banyak maklumat yang mereka ada mengenai anda.

Apakah VPN terbaik untuk menonton Chernobyl?

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN hebat untuk mengakses HBO dan pilihan utama kami di kalangan VPN terbaik untuk menonton Chernobyl. Ia popular secara meluas kerana menawarkan harga langganan yang sangat rendah, hampir 5,000 pelayan AS, dan pelayan yang dibongkar.

Kami benar-benar menikmati penyedia ini’aplikasi berdedikasi yang mudah digunakan untuk setiap platform utama yang anda boleh fikirkan.

NordVPN juga berfungsi di negara-negara dengan sekatan internet seperti China. Terima kasih kepada ciri keselamatan yang tiada tandingannya dan senarai pelayan yang besar’anda dapat menyekat sebarang kandungan geografi yang terhad dan membolehkan anda mengalir dengan selamat dan secara peribadi, menjadikannya pembekal yang ideal untuk menonton Chernobyl tanpa mengira lokasi anda.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Jika sambungan asas anda bukan yang terpantas dan anda’kembali mencari kelajuan ketika datang ke streaming, ini adalah pilihan yang ideal untuk anda.

ExpressVPN menyekat HBO dengan lancar dan menawarkan kelajuan sambungan yang tiada tandingan untuk pergi dengan itu. Ia’s lebih mahal daripada NordVPN tetapi ia menawarkan satu ton ciri dan pelayan AS / UK untuk mengakses katalog HBO serantau. Nasib baik, ExpressVPN juga berfungsi di China.

3. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

PrivateVPN adalah pilihan ketiga kami untuk mengakses HBO, kebanyakannya kerana walaupun rangkaian pelayan yang lebih kecil, ia’s masih sangat berkesan untuk membuka kunci HBO dan streaming Chernobyl dalam talian. VPN ini juga mempunyai persediaan keselamatan yang betul untuk memenuhi semua keperluan privasi anda.

4. Astrill VPN

Astrill logo perkhidmatan VPN Lawati Astrill VPN

Pada keseluruhannya, perkhidmatan VPN terkenal kerana memperlahankan sambungan internet anda secara mendadak. Walau bagaimanapun, ini tidak berlaku dengan VPN Astrill. Malah, Astrill adalah salah satu VPN terpantas yang kini tersedia di pasaran.

Dengan lebih 320 pelayan di lebih daripada 60 buah negara, ada’tiada kandungan yang anda menang’t dapat membuka sekatan. Selain privasi dan keselamatan yang hebat, VPN ini akan membolehkan anda menyalurkan apa sahaja yang anda mahu dengan menukar lokasi anda dan menyulitkan data anda dengan selamat.

Alternatif kepada HBO

Jika anda tidak’t mempunyai, jangan’tidak mahu, atau boleh’t membeli langganan HBO untuk aliran Chernobyl, anda’semula daripada pilihan, secara sah. Selain menunggu hari hipotetikal apabila hak kepada pameran akan dibeli dan disiarkan oleh salah satu daripada stesen TV tempatan anda. Tetapi ini tidak bermakna bahawa anda tidak dapat menikmati rancangan sama sekali.

Kami mempunyai pilihan laman web penstriman alternatif di mana anda boleh mencari rancangan yang paling diingini untuk ditonton. Hanya sedar bahawa banyak laman web itu membiayai diri mereka dengan menggunakan iklan mengganggu.

Malangnya, mereka’juga merupakan sumber sekali malware sekali-sekala.

Jika awak’tidak semestinya pasti kemas kini sebenarnya dari Adobe, tidak’t muat turun pengemaskinian flash yang beberapa laman web ini akan ditawarkan.

Oleh itu VPN tidak menjadi pilihan, tetapi mesti, sekurang-kurangnya ketika menavigasi laman web tersebut.

Anda juga boleh melawat bahagian torrenting kami untuk mencari tracker torrent yang baik yang dapat membantu anda mencari kandungan kegemaran anda. Walaupun kita boleh’t menyokong cara menyalahi undang-undang untuk menonton HBO’s Chernobyl miniseries, kami juga tidak’t mahu anda menjangkiti peranti anda dengan perisian hasad. Jika anda ingin mengelakkan risiko pelacakan ISP anda dan berakhir dengan denda berat, gunakan torrents dengan berhati-hati, dan sentiasa dengan VPN dihidupkan.

Amaran!

Torrenting tanpa VPN adalah masalah

Walaupun BitTorrent adalah undang-undang di kebanyakan negara, memuat turun kandungan hak cipta tidak. Don’t terperangkap melakukannya - menggunakan VPN!

Pilih VPN untuk Torrenting Sekarang ▸

Pokoknya

Di sana’Sedikitnya perkhidmatan VPN yang baik boleh’t lakukan untuk membantu anda menyahpasang kandungan yang disekat geo seperti perpustakaan HBO AS atau UK.

Sama ada anda ingin menghidupkan semula salah satu halaman paling gelap dalam sejarah baru-baru ini, atau hanya menikmati thriller tanpa pengisi yang hebat, dan dapat menyertai perbualan di sekitar pembuat kopi pada hari berikutnya, setiap VPN yang kami nyatakan di atas adalah di sini untuk membantu.

Sekiranya kita terpaksa memilih satu, ia akan menjadi NordVPN kerana harga yang munasabah, ciri keselamatan, dan keupayaan untuk menyahsekat hampir apa-apa kandungan geografi yang terhad.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 69