Bagaimana untuk menonton Dibuat di Chelsea dalam talian


Kini pada musim ke-17, Dibuat di Chelsea terletak kukuh di hati lebih dari sejuta penonton biasa. Dengan tumpuannya pada kehidupan cinta yang sensasi di kalangan milenium di London Barat, siri TV realiti berstruktur telah menjadi nama isi rumah di UK, di mana ia disiarkan secara berkala di E4.

Dalam zaman penstriman, ramai peminat boleh bergantung kepada keupayaan untuk mengejar apa-apa episod yang mungkin mereka terlepas. Ini amat relevan bagi mereka yang kini berada di luar UK dan, agak difahami, tidak mahu ketinggalan pada rancangan TV kegemaran mereka.

Dengan musim terkini yang dimulakan pada 25 Mac, 2019, Dibuat di Chelsea musim bersama kami sekali lagi. Bagi mereka yang tidak dapat menangkap setiap episod semasa siaran asalnya, jangan’t bimbang: di sini’s primer tentang bagaimana untuk menonton Dibuat di Chelsea dalam talian.

Di manakah Dibuat di Chelsea tersedia untuk aliran?

Selepas siaran awalnya, Dibuat di Chelsea ditambah ke Saluran 4’platform video-on-demand, Semua 4 (sebelum ini dikenali sebagai 4oD). Semua 4 boleh dilihat di United Kingdom, dengan syarat anda mempunyai lesen TV, yang berharga sekitar 197 $ setahun.

Dibuat di Chelsea juga tersedia melalui perkhidmatan streaming bernama Hayu, yang mengkhususkan diri dalam siri TV realiti. Hayu kos kira-kira $ 6.55 sebulan untuk melanggan, dan tersedia untuk dilihat di negara-negara berikut:

  • United Kingdom
  • Ireland
  • Australia
  • Denmark
  • Sweden
  • Norway
  • Finland
  • Belanda
  • Belgium
  • Luxembourg

Jika awak’semula di Itali, anda boleh melihat Dibuat di Chelsea melalui SEKARANG TV, yang bersekutu dengan langganan Hayu (SEKARANG TV juga boleh didapati di UK dan Ireland). Perkhidmatan ini sedikit lebih mahal dan kini berharga 8.99 $ sebulan.

Penonton British mungkin tidak ingin membayar untuk sesuatu yang mereka boleh akses secara percuma, tetapi manfaat penstriman Dibuat di Chelsea melalui Hayu atau NOW TV adalah bahawa mereka tidak menjalankan iklan, sedangkan All 4 menjalankan tiga atau empat iklan di pelbagai titik melalui episod. (Anda juga tidak memerlukan lesen TV untuk Hayu atau TV SEKARANG!)

Boleh saya tonton Dibuat di Chelsea dari luar kawasan tersebut?

Malangnya tidak. Kandungan yang dihoskan di Semua 4 dan Hayu hanya dilesenkan untuk kawasan di mana perkhidmatan mereka aktif, dan oleh itu perkhidmatan menggunakan geo-blocking untuk memastikan kandungan tidak dapat diakses dari kawasan yang tidak berlesen.

Sekiranya anda merancang perjalanan ke luar negara dan mahu terus berjalan Dibuat di Chelsea semasa anda’kembali, Semua 4 mempunyai pilihan untuk memuat turun kandungan untuk dilihat di luar talian.

Walau bagaimanapun, anda tidak boleh melakukan ini dengan episod yang akan datang, jadi jika episod disiarkan semasa anda’kembali, anda’tidak akan dapat melihatnya sehingga anda’semula di UK.

Tiada siapa yang mahu ini, sudah tentu; jika awak’kembali untuk masa yang lama, di sana’Akan jadi banyak TV lain untuk mengejar apabila anda pulang ke rumah juga!

Salah satu penyelesaian terbaik untuk isu ini ialah menggunakan rangkaian peribadi maya (VPN). Biarkan’s melihat apa yang membuatkan ini begitu hebat untuk streaming Dibuat di Chelsea dari luar zon berlesen untuk perkhidmatan penstriman.

Mengapa menggunakan VPN?

VPN mengalihkan trafik anda melalui pelayan jauh, yang menyamarkan alamat IP sebenar anda dan membuat laman web mempercayai anda’semula di tempat yang berbeza daripada yang anda’semula sebenarnya.

Penyedia VPN menggunakan armada pelayan besar untuk membuat kerja ini. Pelayan ini akan ditempatkan di pelbagai lokasi di seluruh dunia, yang membolehkan pengguna memilih dan memilih lokasi berpura-pura mereka.

Untuk mengakses All 4, misalnya, anda akan memilih pelayan yang terletak di UK untuk memintas perkhidmatan’sekatan geo-UK sahaja.

Sekali awak’semula dihubungkan, penyedia VPN kemudian menyulitkan saluran untuk menyembunyikan hakikat anda’semula menggunakan proksi. Ini adalah kerana perkhidmatan terhad seperti lesen seperti All 4 tidak mahu sesiapa sahaja mengakses kandungan mereka dengan memalsukan lokasi mereka; Lagipun, ini masih merupakan pelanggaran pelesenan.

Perkhidmatan streaming lebih pintar daripada itu, walaupun. Kebanyakan penyedia VPN menggunakan alamat IP dikongsi di pelayan mereka, yang bererti ramai pengguna boleh mendapat akses dari alamat yang sama. Apabila ini berlaku, perkhidmatan penstriman akan menghalang alamat IP tersebut, yang menjadikannya tidak berguna.

Oleh itu, ia’sungguh mengetahui VPN yang betul untuk digunakan untuk menonton Dibuat di Chelsea di luar negara, jadi di sini’s senarai berguna pilihan terbaik untuk pergi.

1. NordVPN - pilihan terbaik

NordVPN - logo perkhidmatan pilihan terbaik Lawati NordVPN

NordVPN adalah salah satu penyedia VPN yang paling terkenal di pasaran. Ini sebahagiannya disebabkan oleh kombinasi harga yang kompetitif, kelajuan yang hebat, kemudahan penggunaan, dan yang paling penting untuk kebimbangan kami, satu kumpulan besar pelayan yang menjadikannya sangat baik untuk mengurai atau mengalir.

Walaupun kebanyakannya menggunakan alamat IP dikongsi, NordVPN sentiasa menambah pelayan baru, dan pada masa ini, ia mempunyai lebih daripada 5,700. Oleh kerana hampir 700 orang berada di UK - ada sentiasa pelayan lain untuk mencuba jika salah satu daripadanya telah dikesan dan disekat oleh perkhidmatan streaming pilihan anda.

Jika anda tidak’Sekiranya anda mengambil kesempatan ini, anda boleh menyimpan alamat IP UK yang berdedikasi, yang akan menjadi milik anda dan anda sahaja. Ini akan menjadikan perkhidmatan streaming tidak dapat dilihat bahawa anda’mengakses laman web mereka melalui VPN.

Ini datang pada harga, tentu saja; harga alamat IP berdedikasi adalah sekitar 5.90 $ sebulan, yang berada di atas NordVPN’harga permulaan biasa $ 3.49 / bulan. Walau bagaimanapun, ia kekal sebagai salah satu pilihan yang paling murah di pasaran hari ini.

2. Astrill VPN - Pilihan Terpantas

Astrill VPN - Logo perkhidmatan terpantas

NordVPN tidak menyebelahi ketika datang ke kelajuan sambungan, tetapi tidak ada perbandingan dengan Astrill VPN, yang merupakan antara penyedia terpantas di pasaran hari ini.

Apa yang mungkin pengguna penggera pada mulanya adalah harga yang diminta. Astrill adalah penyedia VPN yang agak mahal; rancangannya bermula pada $ 10.00 sebulan, dan ia’s tambahan 5.00 $ di atas itu jika anda ingin membeli IP berdedikasi.

Dan betul, awak’akan memerlukan IP khusus kerana Astrill’armada pelayan yang lebih kecil menjadikannya lebih sukar untuk meyakinkan laman streaming itu’t VPN. Dengan IP berdedikasi, walaupun, ada’tidak menghalang anda daripada menikmati Dibuat di Chelsea ‘sehingga hati anda’kandungan s.

Jika awak’cuba untuk mencari cara untuk menonton Dibuat di Chelsea dalam talian tanpa sebarang risiko gangguan, buffering atau koneksi yang kurang, maka Astrill adalah sebaik yang diperolehnya.

3. Ivacy VPN - pilihan bajet

Ivacy VPN - logo perkhidmatan pilihan bajet Lawati Ivacy VPN

Walaupun pesaing yang lebih mahal seperti Astrill VPN boleh memberikan kelajuan terbaik secara keseluruhan, Ivacy VPN masih boleh dipercayai dengan streaming kerana pelayan yang dioptimumkan dengan baik dan pakej IP berdedikasi yang dimenangi’Anda memerlukan lengan dan kaki.

Sesungguhnya, pakej asas Ivacy bermula pada sekitar $ 0.99 / bulan, dan ciri IP khusus tambahan adalah tambahan $ 1.99 sebulan. Oleh itu, kedua-dua bungkusan yang digabungkan ini hanya bernilai sedikit daripada NordVPN’harga permulaan s!

Dengan kelajuan dan keupayaan alirannya-dan walaupun tanpa IP yang berdedikasi, ia’s biasanya dipercayai-Ivacy adalah alat yang hebat untuk menjaga dengan Dibuat di Chelsea semasa anda’di luar negara.

Ia’s juga salah satu penyedia VPN yang paling ringan, mesra pengguna di pasaran, jadi ia’s pilihan yang sangat padat jika anda hanya memerlukannya untuk sebab itu.

Ringkasan

Semoga, sekarang anda’akan menjadi semua pengetahuan anda tentang bagaimana untuk menonton Dibuat di Chelsea dalam talian, dan anda’Anda tidak perlu terlepas satu episod apabila anda’semula perjalanan di luar UK sekali lagi

Apabila semuanya dikatakan dan dilakukan, kita’d pasti mengesyorkan NordVPN sebagai yang terbaik, tetapi ketiga pilihan termasuk di sini adalah alat yang bagus untuk memastikan anda dapat bersaing dengan Dibuat di Chelsea apa pun yang terjadi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 28