Bagaimana untuk menonton DirecTV dalam talian dari mana sahaja di dunia


Ramai orang suka menonton DirecTV dan bergantung pada kombo saluran kanak-kanak yang unik (Disney, Nick, dan Cartoon Network) dan saluran sukan seperti NBCSN, Fox Sports, ESPN, dan CBS Sports. Semua ini boleh didapati dalam satu pakej dengan kelajuan yang baik dan harga pembunuh.

Malangnya untuk kebanyakan dunia, penonton mesti secara teknis berada di Amerika Syarikat untuk menonton DirecTV dalam talian.

Anda boleh merakam rancangan kegemaran anda dan menyiarkannya secara dalam talian dari mana-mana sahaja (DVRing dengan cara yang paling terkini!) - selagi anda’semula di Amerika Syarikat. Bergantung kepada rancangan anda, anda boleh mendapatkan satu tan kandungan yang diminta - dari filem-filem dan blokbusters terkini seperti M. Night Shyamalan’s Kaca, untuk klasik seperti Schindler’s Senarai dan rancangan TV termasuk Game of Thrones, Membunuh Hawa, dan banyak lagi.

Anda juga boleh log masuk ke kebanyakan aplikasi saluran dan menggunakan banyak tawaran hebat, seperti Apple TV atau HBO, yang merupakan cabutan besar untuk perkhidmatan.

Bolehkah saya menonton DirecTV dalam talian di mana sahaja saya mahu?

Ya, dan tidak - sementara DirecTV adalah sama di mana-mana dan membolehkan anda mengakses semua yang diterangkan di atas, “dimana - mana” hanya bermakna Amerika Syarikat.

Ini jelas membawa ramai kepada soalan titul bahawa kita’kembali ke sini untuk menjawab: bagaimana untuk menonton DirecTV dari mana sahaja di dunia?

Masalahnya, seperti beberapa pembaca kami sudah tahu, adalah geo-blocking. Penyekatan geo adalah istilah teknikal bagi notis yang menjengkelkan yang mungkin anda lihat di YouTube “Video ini tidak tersedia di negara anda.”

Apabila sekatan diletakkan pada kandungan, mengehadkannya hanya ke kawasan tertentu, kami menyebutnya geo-blocking, walaupun “geo-larangan” adalah istilah yang digunakan secara meluas juga.

Seperti yang mungkin telah ditebak (atau dihadapi secara langsung), ini bermakna bahawa walaupun anda’semula penduduk AS yang melancong di luar negara, anda menang’t dapat menonton DirecTV dalam talian seperti biasa.

Tonton DirecTV dalam talian di Amerika Syarikat

Apa yang anda’mencari lagi DirecTV Everywhere, aplikasi yang membolehkan DirecTV anda dipaparkan di komputer, tablet, atau telefon pintar anda.

Dalam talian, anda boleh log masuk dengan ID anda di laman web DirecTV (menggunakan apa yang dahulunya AT anda&T Access ID, jika anda’kembali keliru tentang apa yang hendak digunakan).

Anda boleh membayar melalui Pay Bill Auto atau dalam talian dengan kad bank anda.

Tonton DirecTV mana-mana sahaja dengan VPN

Pada akhirnya, cara terbaik untuk mengelakkan penyekatan geo serantau adalah melalui penggunaan Rangkaian Peribadi Maya (VPN). VPN pada dasarnya topeng identiti dalam talian anda dan membentangkan anda sebagai “orang lain” dari “di tempat lain” - VPN yang baik akan membolehkan anda menyambung dari lokasi maya pilihan anda, tetapi kebanyakan akan menawarkan lokasi terbaik untuk keperluan anda sama ada.

Sesetengah orang juga mencadangkan perkhidmatan DNS Pintar, tetapi dalam pengalaman kami, mereka masih ada’t sebagai halus dan boleh dipercayai. Oleh itu, laluan VPN adalah yang terbaik untuk sesiapa sahaja yang ingin memanfaatkan pengalaman mereka dan menonton DirecTV dalam talian dari mana sahaja mereka mahu, setiap kali mereka mahu.

Ia’Anda juga perlu membayar untuk VPN anda, kerana VPN bukan sahaja mengubah alamat IP anda, tetapi juga menyulitkan data anda dan melindungi identiti anda sahaja. Selain itu, ia juga menghentikan ISP (Penyedia Perkhidmatan Internet) anda daripada membataskan lebar jalur anda secara artifisial (terutamanya untuk perkhidmatan tertentu seperti streaming) dan membasmi sekatan kerajaan.

Dengan itu, apa yang berikut adalah cadangan kami untuk tiga VPN terbaik yang boleh anda gunakan untuk menonton DirecTV.

1. IPVanish

Logo perkhidmatan IPVanish Lawati IPVanish

IPVanish memberikan anda privasi dan ketenangan fikiran, kelajuan muat turun yang cepat, dan pelbagai lokasi untuk dipilih.

Salah satu ciri terbaik IPVanish adalah mereka juga mempunyai aplikasi tersuai untuk sejumlah besar peranti dan platform, dari Windows / Mac dan iOS / Android ke Linux, Fire TV, dan bahkan router yang dibolehkan VPN.

Mereka juga menawarkan 10 sambungan serentak. Gabungkan ini dengan ciri-ciri terdahulu, dan ini bermakna anda boleh mendapatkan DirecTV langsung-pergi-merentasi hampir semua peranti anda.

Harganya juga sangat baik, bermakna anda menang’tidak perlu bimbang tentang menimbulkan terlalu banyak kos tambahan di atas apa yang anda’sudah membayar untuk DirecTV. Di samping itu, aspek keselamatan IPVanish sahaja menjadikannya bernilai pembelian.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN memberikan anda apa yang dijanjikan produk VPN yang lain (walaupun orang lain mungkin tidak menyampaikan, NordVPN selalu), dan harganya hampir tidak adil - untuk VPN lain, itu.

Bermula dengan hampir $ 3.49 / bulan, NordVPN bersaing dengan yang terbaik dengan lebih baik dengan lebih daripada 5500 pelayan dan mod stealth untuk negara-negara VPN yang kita bicarakan. Di sana’s juga keselamatan yang mengikuti piawaian tertinggi industri dan kelajuan yang memastikan anda tidak perlu bimbang tentang masa anda akan membazir menunggu sesuatu untuk dimuatkan.

Bukan sahaja mereka menyediakan banyak wang untuk wang anda, tetapi mereka pergi ke atas dan seterusnya dengan menawarkan ciri khas seperti VPN berganda, keupayaan serangan anti-DDOS, IP berdedikasi, dan banyak lagi.

3. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN mempunyai beberapa kelajuan terbaik dalam permainan, menjadikan ia mendahului senarai VPN terbaik sering dan dengan alasan yang baik.

Dengan pelayan di 90 negara, kelajuan hanya boleh digambarkan sebagai menghairankan yang mengagumkan, terutamanya mengingat keselamatan yang ditawarkannya. Perkara seperti penyulitan gred tentera, protokol keselamatan yang paling mantap seperti OpenVPN, dan sama sekali tidak ada DNS, WebRTC, atau kebocoran data.

ExpressVPN juga mahir memintas penapisan di negara-negara di mana walaupun penggunaan VPN sangat diharamkan, serta mempunyai ciri DNS Pintar yang dibina, menjadikannya hebat ‘semua bulat’ macam macam.

Kesimpulannya

Untuk menonton DirecTV secara dalam talian tanpa perlu bimbang untuk dikunci daripada akaun anda sendiri, VPN adalah pertaruhan terbaik anda. Kami’Anda telah melakukan banyak penyelidikan untuk anda, tetapi keperluan bebas mungkin berbeza - beritahu kami dalam komen jika anda’anda dapati cara yang berfungsi dengan lebih baik menurut pendapat anda!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 61