Bagaimana untuk menonton Disney + di luar AS


Disney + adalah perkhidmatan video dalam talian di mana anda boleh mengesan beratus-ratus filem Disney, rancangan TV, dan kandungan lain. Ia masih agak baru tetapi sudah dianggap saingan untuk banyak penyedia perkhidmatan penstriman hiburan dalam talian, termasuk Apple TV +, Amazon, dan juga Netflix.

Perkhidmatan yang disediakan oleh Disney + adalah milik Walt Disney Company dan sekutunya. Ini termasuk Lucasfilm National Geographic, Abad Twentieth, Pixar, Marvel Studios, Fox dan banyak lagi syarikat.

Disney Plus hidup pada 12 November, 2019 di Amerika Syarikat, Belanda, dan Kanada. Liputan ini berkembang ke Australia, New Zealand, dan Puerto Rico pada 19 November, 2019, dan enam negara Eropah (Jerman, Perancis, United Kingdom, Ireland, Sepanyol, dan Itali) akan mendapat akses ke perkhidmatan tersebut pada 31 Mac, 2020. Bagi seluruh dunia - anda hanya perlu menunggu kandungan Disney Plus kerana syarikat itu masih belum memberikan tarikh keluaran.

Walau bagaimanapun, di sana’s akan ada di sana’s cara: jika anda boleh’t tunggu menonton filem Disney dalam talian, anda boleh menggunakan perkhidmatan seperti NordVPN untuk mengakses kandungan streaming + Disney.

Tonton Disney + dengan VPN

Sekiranya anda ingin menonton kandungan Disney +, anda boleh mendapat akses kepada platform dan pelbagai rancangan TV dan filem menggunakan VPN untuk Disney Plus. VPN akan membolehkan anda menyambungkan pelayan jauh, menjadikannya kelihatan seperti IP pelayan VPN adalah IP anda. Dengan cara ini, anda boleh menipu platform yang anda’semula penduduk sesetengah negara lain.

Sebagai contoh, jika anda ingin mengakses Disney +, anda boleh menyambung ke Disney + melalui pelayan VPN di AS, Kanada, atau Belanda. Tetapi jangan’t tertipu: sementara terdapat beratus-ratus perkhidmatan VPN yang boleh menutup IP anda, tidak semua mereka akan memberikan anda kelajuan yang baik (dan tidak akan paling dapat menangani Disney Plus melarang pelayan mereka).

VPN terbaik untuk menonton Disney+

VPN yang berbeza mempunyai keupayaan yang berbeza. Pembolehubah yang paling penting apabila memilih VPN untuk mengakses Disney Plus dari lokasi anda adalah VPN’kelajuan, tahap keselamatan dan bilangan pelayan. Tiga aplikasi VPN menonjol sebagai pilihan hebat untuk membuka kunci dan menonton filem Disney Plus dan rancangan TV. Ini adalah ExpressVPN, NordVPN, dan CyberGhost.

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Harga minima sebulan: $ 3.49

NordVPN menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk harga yang berpatutan. Ini adalah antara beberapa aplikasi VPN yang mampu membuka kunci perkhidmatan disekat geo Disney+.

Perkhidmatan ini mempunyai aplikasi untuk peranti dan platform yang berbeza, semuanya akan memberi anda akses kepada syarikat’rangkaian dan perkhidmatan besar. NordVPN adalah antara perkhidmatan VPN terpantas di pasaran, serta mungkin yang paling selamat. Mereka melangkah lebih jauh lagi, menawarkan keupayaan untuk mendapatkan IP statik khusus anda di AS - sesuai untuk memastikan anda sentiasa boleh mengakses Disney + tanpa gagal.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Harga minima sebulan: $ 8.32

ExpressVPN adalah satu lagi perkhidmatan VPN berkelajuan tinggi, membolehkan anda menyiarkan media Disney + tanpa sebarang lag. Selain daripada ciri keselamatan yang hebat yang ditawarkan oleh ExpressVPN, ia juga mempunyai alat SmartDNS yang dipanggil MediaStreamer - sesuai untuk membuka kunci kandungan jika anda tidak’t memerlukan penyulitan lalu lintas yang datang dengan menggunakan VPN.

Ia serasi dengan pelbagai peranti mudah alih, komputer dan sistem pengendalian. Ia juga boleh digunakan pada lima peranti yang berbeza sekaligus. ExpressVPN mempunyai sokongan khidmat pelanggan yang menyediakan bantuan 24 jam atas permintaan.

3. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Harga minima sebulan: $ 2.75

CyberGhost adalah perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dan kos efektif yang memberikan anda keselamatan dan privasi yang kukuh juga. Dengan menggunakan perkhidmatan ini, anda boleh mengakses Disney + di AS, Belanda, dan Kanada dari seluruh dunia.

Walaupun ia tidak mempunyai ciri DNS pintar, perisian ini serasi dengan pelbagai peranti dan aplikasi. Harganya menjadikannya pilihan ideal jika anda ingin mengakses Disney +, dan VPN yang paling mesra pengguna dalam senarai ini.

Bundle Disney Plus

Bundelan Disney Plus membolehkan anda mengakses kandungan Disney + dan kandungan afiliasi Disney. Berikut adalah tawaran yang ada:

  • Bundel Disney Plus bulanan standard: $ 6.99 / bulan + percubaan percuma 7 hari
  • Bundel Disney Plus tahunan: $ 69.99 ($ ​​5.83 / bulan)
  • Pakej Disney +, Hulu, dan ESPN +: $ 12.99 / bulan

Jika anda sudah mempunyai langganan Hulu, anda boleh menyimpannya dan menambah Disney + untuk tambahan $ 5.99 / bulan - bukan masalah yang tidak baik.

Kenapa Disney + disekat di negara saya?

Anda mungkin tertanya-tanya mengapa Disney + tidak boleh diakses di negara anda. Anda tidak bersendirian. Beribu-ribu peminat tidak’t memahami mengapa mereka tidak boleh mendapatkan sebarang kandungan di negara mereka. Lagipun, ia’tidak mustahil dari segi teknologi.

Sebahagian daripada sebabnya ialah pembekal kandungan streaming tidak semata-mata pemilik tunggal lesen untuk memberikan anda kandungan. Oleh itu, untuk mengelakkan isu perundangan dan pelesenan, mereka akan memastikan bahawa hanya orang dalam lokasi geografi tertentu yang dapat menonton kandungan yang mereka berikan. Blok berterusan sehingga syarikat memiliki hak eksklusif untuk menyiarkan kandungan tersebut di lokasi tersebut.

Di sini’contoh contoh geo-blocking: Universal memberikan Netflix America hak untuk menyiarkan filem atau rancangan TV. Hak ini hanya terpakai kepada Netflix AS, yang bermaksud bahawa sesiapa sahaja yang mempunyai IP UK (atau lokasi lain) tidak akan mendapatinya di Netflix mereka.

Jadi jika anda berada di luar Amerika, Belanda dan Kanada pada masa ini, anda hanya boleh menikmati kandungan Disney + semasa menggunakan VPN.

Apa yang boleh anda nonton di Disney+?

Walt Disney telah menunjukkan bahawa anda akan dapat menonton semua yang mereka hasilkan melalui perkhidmatan penstriman kandungan Disney +. Ini sudah termasuk beberapa rancangan TV dan filem.

Juga, anda akan dapat mengakses pelbagai kandungan dari syarikat Walt Disney (studio dan televisyen) dan ahli gabungannya, termasuk Marvel Studios. Syarikat ini telah mencipta lebih daripada 30 filem dan rancangan TV dalam dekad yang lalu, dan semua Marvel Cinematic Universe akan disediakan di Disney secara eksklusif.

Dua rancangan yang sudah ada di Disney + adalah Muzik Mandalorian dan Sekolah Menengah.

Mandalorian - Pertunjukan ini menampilkan pemburu limpah tunggal yang bergerak melalui galaksi jauh dari jangkauan Republik Baru.

Muzik Sekolah Tinggi - Pertunjukan ini adalah kira-kira dua orang pelajar sekolah yang cuba untuk mencari muzik di sekolah mereka. Keputusan itu mengubah hidup mereka dan membuatkan mereka sangat terkenal di sekolah mereka.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 53