Bagaimana untuk menonton Doktor Baik dalam talian


Jika awak’semula peminat TV yang menggembirakan, mencengkam drama berasaskan hospital, atau hanya televisyen hebat pada umumnya’akan suka Doktor yang baik.

Berdasarkan drama Korea Selatan yang memenangi anugerah, Doktor yang baik adalah drama perubatan AS di ABC yang mengikuti cabaran watak utamanya, Shaun Murphy (dimainkan oleh Freddie Highmore), seorang pakar bedah autistik yang bekerja di sebuah hospital bandar.

Kisah ini menunjukkan kemunculan Shaun’hidup sebagai seorang doktor dengan autisme, menawarkan gambaran menarik tentang bagaimana keadaannya mempengaruhi kerjayanya. Pertunjukan ini juga meneroka hubungannya dengan rakan sekerjanya, termasuk pemimpin pembedahan Dr. Melendez (Nicholas Gonzalez), Shaun’rakan rapat Dr. Browne (Antonia Thomas), Dr Kalu (Chuku Modu) yang emak dan emosi, dan banyak watak yang lebih menarik.

Doktor yang baik telah menjadi topik perbualan yang popular sejak perdana, menjemput orang untuk membincangkan gangguan spektrum autisme dan gambarannya di televisyen. Ulasan dari pengkritik kebanyakannya positif, dengan Highmore menerima pujian yang tinggi untuk peranannya sebagai Dr. Murphy. Malah, persembahannya telah memperolehnya beberapa pencalonan anugerah, termasuk mengangguk untuk Golden Globes, Anugerah Pilihan Remaja, dan Orang’s Choice Awards.

Musim 2 tahun Doktor yang baik bermula pada September 2018. Sudah tentu, sejak ia’s pameran TV Amerika, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana untuk menonton Doktor yang baik dalam talian di negara anda.

Geo-blocking: mengapa Doctor Good isn’tidak terdapat di negara anda

Malangnya, beberapa perkhidmatan penstriman antarabangsa ditawarkan Doktor yang baikr sebagai sebahagian daripada perpustakaan kandungan mereka. Selepas gagal menemui persembahan di negara mereka sendiri, kebanyakan orang bertanya-tanya bagaimana untuk menonton Doktor yang baik kepala secara langsung ke sumber: ABC. Malangnya, platform tontonan ABC dalam talian disekat geo.

Geo-blocking adalah langkah khas yang digunakan oleh laman web untuk menghalang anda daripada mengakses platform mereka jika anda tinggal di negara tertentu. Dalam kes Doktor yang baik, laman web ABC akan melihat alamat IP anda untuk melihat di mana anda berada’terletak semula. Kecuali anda’mengakses laman web ini dari IP AS, anda’akan mendapati diri anda menerima mesej ralat apabila anda cuba memainkan episod.

Syarikat-syarikat seperti ABC menggunakan geo-blocking untuk banyak sebab - khususnya, kerana pelesenan dan sekatan pengiklanan. Walau bagaimanapun, geo-blok ada’tidak dapat ditembusi. Malah, mereka’kembali mudah apabila anda tahu bagaimana.

VPN: bagaimana anda boleh mengelilingi geo-blocking

Cara paling mudah dan paling berkesan untuk memintas ABC’Langkah-langkah menghalang geo adalah untuk menggunakan sesuatu yang dipanggil VPN (rangkaian peribadi maya). VPN adalah perkhidmatan yang menutup alamat IP anda dengan mengarahkan semua penggunaan internet anda melalui pelayan di negara lain.

Apabila anda menggunakan VPN untuk menyemak imbas web melalui pelayan AS, laman web seperti ABC menang’t dapat memberitahu di mana anda’benar-benar dari. Ini bermakna mereka boleh’Anda menghalang anda mengakses perpustakaan persembahan mereka, membolehkan anda menonton Doktor yang baik dari mana saja di dunia.

Platform: di mana untuk menonton Doktor Baik

Sebaik sahaja anda mendaftar ke VPN, anda’akan tahu bagaimana untuk menonton Doktor yang baik dalam talian. Sekarang anda perlu tahu di mana untuk menontonnya. Setakat ini, kami’Anda sudah menyebut salah satu daripada dua platform rasmi di mana anda boleh menonton pertunjukan: laman web ABC.

Laman web ABC adalah pilihan yang hebat kerana ia’s percuma. Anda boleh menonton seberapa banyak rancangan yang anda suka dari pustaka video mereka tanpa membayar sesen pun. Walau bagaimanapun, terdapat dua kelemahan utama. Yang pertama adalah bahawa laman web ABC seringkali hanya mempunyai episod-episod menunjukkan mereka yang tersedia untuk dilihat. Ini bermakna jika anda’semula baru untuk Doktor yang baik, anda mungkin tidak dapat menonton Musim 1 dan awal Musim 2 episod.

Kelemahan kedua ialah, seperti namanya, laman web ABC hanya menawarkan kandungan video yang disiarkan di saluran ABC. Jika anda mahu menonton rancangan dari rangkaian lain atau anda boleh’t cari yang betul Doktor yang baik episod anda’mencari di laman web ABC, platform kedua yang boleh anda gunakan ialah Hulu.

Hulu adalah perkhidmatan yang dibayar, tetapi ia menyediakan pelbagai permintaan pada kebanyakan pertunjukan di perpustakaannya. Ia juga menawarkan kandungan dari saluran lain seperti ESPN dan Fox. Anda boleh membayar Hulu dengan kad kredit atau kad debit yang paling antarabangsa, tetapi jika anda tidak’t bekerja, cuba PayPal sebaliknya.

Ingatlah untuk mengaktifkan VPN anda sebelum mendaftar untuk mengelakkan disekat geo semasa proses pendaftaran.

VPN terbaik: mana yang sesuai untuk anda?

Ketika datang untuk memilih VPN terbaik untuk menonton Doktor yang baik dalam talian, anda’Anda perlu melihat tiga ciri utama.

Yang pertama ialah kelajuan sambungan yang hebat. Ini akan memastikan anda tidak’t perlu berhadapan dengan buffering atau lag apabila anda sampai ke bahagian episod yang berair. Ciri seterusnya yang anda perlukan ialah jalur lebar yang tidak terhad. Sekiranya anda suka menonton pesta, jalur lebar tanpa had akan membolehkan anda menonton banyak episod Doktor yang baik yang anda suka tanpa perlu mengunci akaun VPN anda.

Akhirnya, jangan’t lupa untuk memilih VPN dengan pelayan AS. Pelayan di negara lain akan disekat geo sama seperti anda’semula disekat di negara anda sendiri. Jika anda merancang untuk menonton Doktor yang baik melalui Hulu, anda’anda perlu berhati-hati apabila memilih VPN anda sebagai platform Hulu menghalang pembekal lebih rendah.

Berikut adalah 3 VPN yang baik yang diketahui bekerja dengan Hulu dan ABC.

1. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

VyprVPN adalah pilihan terbaik untuk pemula. Perkhidmatan ini mempunyai banyak pelayan AS untuk dipilih, yang kebanyakannya bekerja dengan Hulu serta platform lain.

Walau bagaimanapun, jika anda boleh’t mencari pelayan yang betul, VyprVPN mempunyai perkhidmatan perbualan langsung mesra yang tersedia yang akan membantu anda. Tidak seperti beberapa syarikat VPN yang lebih kecil, VyprVPN memiliki pelayan mereka sendiri (berbanding dengan menyewa mereka), jadi anda’akan mendapat kelajuan tinggi dan sambungan.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Salah satu VPN yang paling terkenal di Pasaran, NordVPN adalah pilihan yang hebat untuk menonton The Good Doctor di Hulu atau ABC. Mereka mempunyai pelayan AS khas yang tersedia yang dioptimumkan untuk aliran ultra pantas, memberikan anda pengalaman bebas sepenuhnya setiap kali anda menonton.

NordVPN juga salah satu pilihan terbaik untuk privasi, mengarahkan lalu lintas anda melalui dua pelayan dan bukan yang biasa.

3. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Sama seperti NordVPN, ExpressVPN adalah perkhidmatan VPN superfast dengan langkah-langkah keselamatan yang hebat, termasuk penyulitan tinggi, tiada pengesanan pengguna, dan ‘bocor’ perlindungan yang mengekalkan sesi anda walaupun sambungan VPN anda jatuh.

Ia’s cepat cukup untuk menstrim kandungan dalam HD, jadi anda’akan dapat menonton Doktor yang baik pada tetapan kualiti tertinggi tanpa buffering.

Ringkasan

Sama ada anda mahu menonton Doktor yang baik untuk pelakon berbakatnya’keamatan emosi, atau premis yang menarik, anda’tidak akan mempunyai masalah untuk mengaksesnya selagi anda mengikuti arahan di atas.

ust pastikan anda memilih VPN yang hebat dan sentiasa aktifkannya sebelum anda menuju ke laman web Hulu atau ABC (atau aplikasi) untuk membuat pengalaman tontonan anda yang licin.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 92