Bagaimana untuk menonton Encik Robot dalam talian


Encik Robot adalah salah satu acara wajib menonton, jika bukan untuk Rami Malek’prestasi luar biasa yang membuktikan Elliot Anderson, jurutera keselamatan siber yang bergelut dengan kemurungan, gangguan identiti disosiatif, dan kecemasan, sekurang-kurangnya untuk pengeluaran’s akaun masyarakat kontemporari.

Sami Esmail, pencipta dan pengeluar eksekutif, mengaku telah dipengaruhi oleh beberapa filem yang patut diberi perhatian, termasuk The Watchowskis’ The Matrix dan David Fincher’s Kelab bertinju. Rangkaian Amerika Syarikat’Thriller drama yang sangat terkenal telah mengambil perhatian terhadap wacana anti-kapitalis, anti-penubuhan, wacana anti-pengguna filem kedua dan mengangkatnya kepada perbincangan yang lebih rumit mengenai cara hidup kita sekarang ini.

Setelah memenangi 20 anugerah daripada pencalonan 69 kekalahan, siri ini secara konsisten menikmati pujian kritikal. Dari premis untuk mengarahkan, bertindak prestasi dan tahap ketepatan teknikal yang tinggi untuk adegan peretasan, terdapat pelbagai sebab mengapa anda harus belajar bagaimana untuk menonton Encik Robot dalam talian.

Malangnya, di tengah-tengah pujian yang luar biasa ia sentiasa menerima daripada para pakar, jumlah keseluruhan penonton kabel A.S. untuk siri ini secara konsisten menurun sejak musim pertamanya, yang merupakan sebab yang paling mungkin mengapa musim keempat yang akan datang juga akan menjadi yang terakhir.

Hai kawan.

Musim pertama berpusat pada Elliot Anderson’induksi ke dalam kumpulan penggodam yang dipanggil fsociety, berdasarkan kumpulan aktivis dalam talian Anonymous, oleh pemimpin misterinya Encik Robot. Yang terakhir, yang dimainkan oleh Christian Slater, mempunyai pemikiran untuk memadam semua rekod hutang kewangan yang dipegang oleh f Corp E fiksi. Untuk jangka masa yang singkat selama beberapa episod, Elliot berundur antara menyertai dan meninggalkan fsociety, sementara juga bergelut dengan penagihan dadah.

Walau bagaimanapun, seperti yang kita ketahui bahawa E Corp bertanggungjawab untuk lebih berbahaya daripada yang difikirkannya pada awalnya, memandangkan penglibatannya dalam tuntutan undang-undang sisa toksik yang besar, Elliot menjadi tegas dengan organisasi hacktivis. Akhir musim membawa klimaks kepada fsociety’percubaan penggodaman s.

Pada musim 2, fsociety meneruskan serangan pencerobohan digital mereka ke Bank of E Corp. Elliot mengalami kesukaran yang besar dengan gangguan disosiatifnya, serta dengan percubaannya untuk melemahkan pengaruh Mr Robot atas kelakuannya. Episod kemudian menunjukkan fsociety cuba berurusan dengan kumpulan penggodam Cina The Dark Army dan watak-wataknya’ cubaan mengendalikan penglibatan FBI dan pihak berkuasa polis.

Menjelang akhir musim, penglibatan politik menjadi lebih jelas apabila kumpulan Cina dibenarkan oleh pemerintah A.S. berikutan pinjaman makro-kewangan dari negara Asia Timur.

Ramai penonton berpendapat bahawa musim ketiga adalah persembahan’s terbaik. Berpindah dari alur cerita panjang Elliot yang cuba mendamaikan dengan Encik Robot, watak utama akan mendedikasikan tenaganya untuk menggagalkan Tentera Darat’serangan pengganas. Lebih penting lagi, fsociety’Pemimpin mendapati bahawa dia dimainkan untuk ahli sihir korporat yang cuba mendapat manfaat daripada kejam ekonomi. Akhir musim membawa bukan sahaja berita politik dan sosial, tetapi juga pendedahan peribadi dan profesional kepada watak-watak dan kisah keseluruhan.

Sebagai musim keempat yang disiarkan pada tahun 2019, pameran ini bersedia untuk menangani akibat Elliot menghantar e-mel yang boleh membalikkan percubaan Lima / Sembilan yang memusnahkan rekod kewangan, memusnahkan pasaran kewangan di seluruh dunia, dan didakwa didistribusikan semula kekayaan di U.S..

Apa’s menghalang anda daripada menonton Mr.Robot dalam talian

Pada masa ini, anda boleh mengalir Encik Robot apabila persembahan menyiarkan, biasanya 10 P. Waktu Timur (ET), jika anda mempunyai Sling atau YouTube TV. AT&T pelanggan boleh menggunakan DirectTV Now, yang biasanya lebih murah berbanding dua sebelumnya, manakala PlayStation Vue dapat mencapai hasil yang sama jika anda’semula dalam rumah PS4. Sekiranya anda mempunyai Hulu dengan naik taraf TV Live, anda’juga akan dapat menjejaki fsociety’tindakan s. Anda boleh membelinya pada Perdana, iTunes, GooglePlay dan banyak lagi, tetapi kosnya terakru agak cepat.

Encik Robot tidak mengalir di Netflix A.S. kerana fakta bahawa ia menyiarkan di Rangkaian Amerika Syarikat dan pengeluar jelas ingin mengekalkan monopoli mereka yang mempunyai hak untuk mengedarkan pertunjukan. Kerana Amazon memegang hak pengedaran, Netflix atau platform lain di seluruh dunia telah berjaya mendapatkan hak istimewa penyiaran. Ini adalah keadaan yang sangat tidak diingini di mana pengeluar siri bertekad untuk menggantungkan lesen hak cipta.

Keadaan ini semakin teruk oleh fakta bahawa, di luar A.S., kedua-dua pilihan ini tidak membenarkan orang untuk mengikuti perkembangan terkini sehingga musim berakhir. Khususnya dalam hal ini, geo-blocking telah menyimpan berjuta-juta orang daripada dapat menerbangkan dan menonton pertunjukan di masa lapang mereka. Kemungkinan bahawa, tanpa dasar pelesenan geo-lokasi dan hak pelesenan hak cipta, rancangan itu akan menikmati lebih banyak penonton daripada yang dilakukannya.

Bagaimana untuk menonton Mr.Robot dalam talian di luar U.S.

Walaupun sukar untuk melewati geo-blok, tugas semacam itu tidak mustahil. Jika awak’semula seseorang yang mempunyai salah satu langganan video-atas-permintaan kami’telah disebutkan, anda boleh dengan mudah mengakses platform dengan bantuan perkhidmatan VPN. Pada musim ketiga’Kesimpulannya, semua persembahan’episod kini boleh didapati di Amazon Prime. Jika anda tidak’t mempunyai akaun, anda boleh menetapkannya secara percuma dan puas-menontonnya sebelum percubaan berakhir. Walau bagaimanapun, ini tidak menjamin anda’akan dapat menstrimkan siri itu sekali musim keempat bermula.

Satu-satunya cara untuk melakukan ini adalah dengan menggunakan VPN untuk mengakses langganan TV secara langsung dalam talian, atau dengan bantuan Kombo VPN combo. Pilihan yang paling berpatutan adalah yang terakhir, di mana anda hanya membayar untuk perkhidmatan VPN yang memastikan privasi dan keselamatan trafik internet anda semasa anda menggunakan streaming P2P untuk mengikuti perkembangan terbaru dari Encik Robot.

Di sini’s senarai beberapa VPN terbaik yang boleh membantu anda melakukan ini:

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN adalah salah satu daripada produk-produk yang pakar-pakar telah mengkritik masa yang sukar. Alasannya ialah ia’s penyedia VPN yang luar biasa pada semua peringkat. NordVPN memberikan penggunanya akses kepada ciri keselamatan dan privasi premium yang mengekalkan ketidaksamaan mereka walaupun di negara yang terhad.

Penyulitan mereka membolehkan pelanggan dengan mudah memintas kandungan yang disekat geo di mana-mana platform, manakala kumpulan mereka yang mengagumkan pelayan antarabangsa menjamin aliran yang terbaik dan mengutuk pengalaman. Harga yang agak rendah telah menjadikannya salah satu perkhidmatan yang paling popular dan terkenal di pasaran.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Reputasi cemerlang ExpressVPN bercakap untuk dirinya sendiri. Walaupun ia’s lebih mahal daripada VPN lain, Express menyampaikan perkhidmatan hebat. Dari kelajuan sambungan cepat dan boleh dipercayai kepada sokongan pelanggan profesional mereka dan aplikasi yang mudah digunakan, ini adalah pilihan yang kuat.

Biarkan’s hanya mengatakan bahawa persediaan privasi dan keselamatan mereka sudah cukup untuk mengambil berat dari dada anda apabila anda pergi dalam talian, kerana tiada siapa yang akan dapat mengintip pada aktiviti anda.

3. Ivacy VPN

Logo perkhidmatan VPacy Ivacy Lawati Ivacy VPN

Jika awak’mencari pakej permulaan yang memberikan nilai yang sangat baik untuk privasi yang baik, Ivacy VPN mungkin menjadi pilihan terbaik untuk anda.

Walaupun perkhidmatan itu berpusat di Singapura, yang berkolaborasi dengan perikatan intelijen transnasional Mata 5/9/14, tiada pelanggaran telah dilaporkan setakat ini. Lebih penting lagi, ciri keselamatannya adalah setanding dengan perkhidmatan VPN premium.

Society.exe adalah rasuah

Buat masa ini, nampaknya musim keempat Encik Robot juga akan menjadi yang terakhir untuk dihasilkan. Dengan pengawal tebing utama yang berakhir dengan musim 3, di sana’tidak memberitahu apa yang akan berlaku dalam episod seterusnya, itulah sebabnya’s penting bahawa anda tahu bagaimana untuk menonton Encik Robot dalam talian. Bahagian terbaik tentang kebanyakan VPN ini ialah mereka juga mempunyai percubaan percuma, yang dapat anda gunakan dengan mudah untuk mencuba streaming siri dari mana saja anda berada.

Jika anda mendapati bahawa di sana’sesuatu yang hilang atau anda’sekali lagi tidak berpuas hati dengan pengalaman itu, anda boleh meneruskan dan beralih ke perkhidmatan lain pada bila-bila masa tanpa kehilangan wang dalam proses. Kami tahu bahawa kedua-dua Elliot dan Encik Robot akan senang melihat anda’telah membuat pilihan yang tepat.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 58 =