Bagaimana untuk menonton filem Harry Potter di Netflix dari mana sahaja di dunia


Banyak peminat Harry Potter akan melakukan apa sahaja untuk mendapatkan tangan mereka di semua lapan filem Harry Potter. Sekiranya anda jatuh ke dalam kategori itu, kami’Anda mendapat berita baik dan buruk untuk anda. Biarkan’s bermula dengan berita baik. Berita baiknya ialah Netflix mempunyai semua lapan filem. Ya, Harry Potter di Netflix wujud, untuk semua lapan filem.

Sekarang kita’akan memberi anda berita buruk: filem tidak tersedia untuk semua pengguna Netflix. Kami telah mengesahkan bahawa semua filem Harry Potter hanya terdapat di perpustakaan pengguna Netflix di Perancis dan Belgium. Ini bermakna bahawa melainkan anda’semula di Perancis atau Belgium, anda boleh’T aliran filem Harry Potter di Netflix. Sebelum anda mendapat semua kegelisahan, kami harus menambahkan bahawa kami telah menemui jalan sekitar sekatan geo ini, dan anda menang’tidak memerlukan tongkat sihir.

Netflix menyekat kandungan kerana hak pengedaran kandungan yang berbeza. Untuk filem Harry Potter, sebagai contoh, perjanjian Netflix menandatangani menyatakan bahawa akses harus dihadkan kepada pengguna dari Perancis dan Belgium. Walaupun semua pengguna Netflix pergi ke www.netflix.com, mereka diarahkan ke versi Netflix yang terdapat di negara mereka seperti yang dikesan oleh alamat IP mereka. Kandungan yang terdapat dalam perpustakaan berbeza dari versi Netflix.

Walaupun kita boleh’t beritahu mengapa Netflix menandatangani perjanjian yang membatasi filem Harry Potter kepada pengguna dari Belgium dan Perancis, kami fikir para penggemar siri filem yang menarik seperti Harry Potter seharusnya’t dibuat untuk mengalami halangan ini. Netflix mungkin telah membuat langkah terbaik untuk perniagaan, tetapi ia tidak’t pergerakan terbaik untuk peminat Harry Potter, dan kami bersama peminat yang satu ini.

Oleh itu, kami akan berkongsi dengan jelas bagaimana untuk memintas sekatan geografi yang diletakkan pada filem Harry Potter. Oleh kerana Netflix mengalihkan pengguna kerana alamat IP asing mereka, kaedah kami akan berkongsi perubahan alamat IP pengguna Netflix.

Untuk menukarnya’alamat IP s, penggunaan VPN aktif diperlukan. Dengan VPN yang aktif, anda boleh menukar alamat IP anda dan dengan itu lokasi ke Belgium atau Perancis. VPN menyediakan pelayan untuk tujuan ini. Sedang satu’peranti diberi lokasi pengguna sebagai lokasi sebenar mereka, dengan VPN aktif, lokasi yang dikesan oleh perisian geo-restriction menjadi pelayan VPN. Jadi, pelayan VPN memilih pengguna menentukan lokasi mereka.

VPN untuk membantu anda menonton Harry Potter di Netflix

Oleh kerana Netflix telah melaksanakan ciri-ciri untuk mengesan perubahan lokasi, setiap VPN tidak berfungsi untuk melangkau geografi-pembatasan Netflix. VPN di bawah adalah beberapa pilihan terbaik untuk membuka kunci kandungan Netflix. Kami membawa butiran setiap VPN yang akan membimbing anda dalam memilih yang paling sesuai.

1. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

CyberGhost adalah salah satu pilihan terbaik untuk membuka kunci kandungan Netflix. VPN ini mempunyai ciri penting yang memastikan pengguna tidak dapat dikesan oleh algoritma Netflix. CyberGhost dikenali untuk sambungan cepat kilat yang menawarkan pengguna serta beberapa protokol keselamatan. Protokol keselamatan yang ditawarkan oleh CyberGhost termasuk OpenVPN dan PPTP.

CyberGhost membolehkan pengguna menyambungkan tujuh peranti secara serentak dengan satu lesen dengan pelayan di lebih 60 negara. VPN ini memiliki lebih daripada 2,900 pelayan, dan beberapa pelayan ini dikhaskan untuk mengutak dan perkongsian fail. CyberGhost mempunyai dasar tiada log yang sangat ketat yang menjamin pengguna tidak mahu dikenali sepenuhnya. CyberGhost berpangkalan di Romania, sebuah negara yang merupakan salah satu yang paling mesra privasi di Eropah.

Ia juga bernilai menyebut bahawa CyberGhost menawarkan jaminan wang balik 45 hari dan serasi dengan sistem operasi yang popular. CyberGhost juga mempunyai suis bunuh.

2. Astrill VPN

Astrill logo perkhidmatan VPN Lawati Astrill VPN

Kami juga mengesahkan bahawa Astrill VPN adalah berkesan untuk membuka kunci kandungan di Netflix dan menjaga aktiviti pengguna secara peribadi dan sangat tanpa nama. Ciri-ciri penting Astrill VPN termasuk privasi lengkap yang dijamin oleh dasar tidak log dan banyak alamat IP yang ditawarkan kepada pengguna. Astrill VPN mempunyai kira-kira 90,000 alamat IP, angka yang melampaui banyak VPN terkenal yang lain.

259 pelayan Astrill VPN boleh didapati di lebih kurang 55 buah negara termasuk Belgium, Perancis, United Kingdom, Jerman dan Amerika Syarikat. Server yang tersedia juga dikemas kini dengan kerap, satu lagi ciri penting Astrill VPN. Kami juga mengesahkan bahawa Astrill VPN mempunyai ciri-ciri keselamatan mewah yang merangkumi protokol VPN yang disesuaikan, StealthVPN dan VPN RouterPro. Kami juga harus memberitahu anda bahawa Astrill VPN adalah serasi dengan peranti Mac, Android, iOS dan Linux.

3. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

Dengan kira-kira 100 pelayan yang terletak di lebih daripada 50 negara, PrivateVPN adalah pilihan yang sangat baik untuk menonton filem Harry Potter tanpa sekatan. Pengguna juga pasti sedikit masa tanpa lag dengan VPN ini kerana kelajuan sambungan ultra-cepat yang ditawarkan.

Pengguna PrivateVPN telah memuji kualiti perkhidmatan yang ditawarkan terutamanya dengan julat harga. Dengan pelan 15-bulan, pengguna PrivateVPN membayar kurang daripada $ 3 setiap bulan. PrivateVPN juga menerima Bitcoin sebagai kaedah pembayaran dan mempunyai suis bunuh; kedua-dua ciri ini amat diperlukan untuk memastikan tahap privasi dan keselamatan yang terbaik. Ciri keselamatan VPN Swasta juga termasuk penyulitan 2048-bit dan AES-256.

Satu juga boleh menyambung sehingga enam peranti pada masa yang sama dengan satu lesen PrivateVPN tunggal. Kami juga harus menyatakan bahawa PrivateVPN berfungsi dengan baik dengan Windows, Android, Mac, peranti Linux dan iOS. Isu juga segera diselesaikan oleh pasukan sokongan pelanggan VPN Persendirian.

Oleh kerana tumpuan kami dalam panduan ini adalah membuka kunci pada Netflix’sekatan geografi pada filem Harry Potter, dan satu keperluan pelayan di Perancis dan Belgium untuk melakukannya, kami secara khusus mengesahkan bahawa VPN di atas mempunyai pelayan di lokasi ini sama dengan tugas.

Selepas anda memilih VPN pilihan anda, langgan perkhidmatan tersebut. Langkah seterusnya ialah memasang dan mengaktifkan VPN. Kemudian pilih pelayan VPN yang paling berkesan sama ada di Perancis atau Belgium dan log masuk ke Netflix dengan pelayan itu. Anda boleh meminta pasukan sokongan pelanggan untuk pelayan yang paling sesuai untuk tujuan itu. Netflix akan melihat lokasi anda sebagai Perancis atau Belgium, seperti mana yang berlaku, dan anda akan dapati filem Harry Potter di pustaka anda.

Ringkasan: menonton Harry Potter di Netflix dengan VPN

Netflix mempunyai semua filem Harry Potter tetapi menunjukkannya kepada pengguna dari Perancis dan Belgium sahaja. Dengan VPN, anda boleh menukar lokasi anda ke Perancis atau Belgium dan menikmati keistimewaan streaming filem Harry Potter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1