Bagaimana untuk menonton Gotham dalam talian


Musim kelima siri Gotham yang disiarkan pada Januari 2019, tetapi kerana geo-larangan, peminat di luar Amerika Syarikat tidak akan dapat menonton pertunjukan itu. Episod pertama akan memukul skrin pada 3 Januari dan menonton pertunjukan ketika ia bermula disiarkan atau untuk mengejar pada musim sebelumnya, anda memerlukan VPN untuk melewati blok geo.

Gotham adalah pertunjukan yang sangat menghiburkan. Ia adalah pengeluaran FOX yang menceritakan kisah Batman. Menurut pertunjukan’pencipta Bruno Heller, dia memutuskan untuk mendasarkan siri Gotham pada masa Bruce Wayne’ibu bapa terbunuh.

Watak utama dalam pameran tersebut ialah James Gordon, seorang pegawai dari Jabatan Polis Bandar Gotham yang bersama dengan rakannya ditugaskan menyiasat pembunuhan Bruce Wayne’ibu bapa. Dalam usahanya untuk mencari orang yang terlibat dalam pembunuhan Thomas dan Jane Wayne, dia menjadi terikat dengan pelaku kejahatan utama di Gotham City, dari anggota geng kepada keluarga jenayah. Pencipta Gotham telah menyatakan bahawa keupayaan untuk memperkenalkan dunia kepada lebih banyak penjahat adalah salah satu perkara yang mereka suka tentang siri ini. Penonton boleh mengharapkan lebih banyak daripada mereka pada musim kelima pertunjukan.

Bagaimana untuk menonton Gotham dalam talian tanpa sekatan

Video atas permintaan terhadap siri TV Gotham telah diberikan kepada Netflix. Jadi pengguna yang terlepas pada persembahan ketika menyiarkan pada hari Isnin setiap minggu dapat mengejar siri platform streaming Netflix atau Fox’platform penstriman s. Walau bagaimanapun, bagi orang di luar Amerika Syarikat, tidak ada yang mungkin kerana platform seperti Netflix menyangkal negara-negara tertentu hak untuk mengakses kandungan tertentu. Ini sering dilakukan sebagai cara mengawal pasaran untuk pameran mereka.

Apabila pengguna Netflix mengakses platform, mereka diarahkan ke versi Netflix yang terdapat di negara asal mereka (seperti ditentukan dari pengguna’alamat IP s). Netflix menawarkan kandungan yang berbeza bergantung kepada negara laman web mereka sedang diakses dari. Siri TV Gotham adalah satu persembahan di mana geo-sekatan digunakan dan untuk menonton persembahan dengan jayanya, dan satu akan memerlukan VPN.

Kami telah mengumpulkan panduan tentang bagaimana untuk menonton Gotham di Netflix tanpa mengira lokasi dan alat utama untuk mencapai ini adalah VPN. Di sini’s senarai beberapa VPN yang kami pasti akan menyahsekat sekatan geo.

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Ciri-ciri keselamatan terkemuka, pelbagai pelayan dan ciri-ciri untuk membuka kunci sekatan geografi membuat ExpressVPN pilihan yang sangat baik untuk menonton Gotham dalam talian. VPN ini juga serasi dengan sistem operasi yang berbeza dan membolehkan sambungan 3 peranti yang berbeza pada masa yang sama. ExpressVPN juga menawarkan sambungan berkelajuan tinggi dengan pasukan sokongan pelanggan yang memastikan isu-isu diselesaikan tepat pada waktunya.

ExpressVPN mempunyai kehadiran di beberapa negara di dunia. Ia berpusat di British Virgin Islands dan mempunyai lebih daripada 3000 pelayan di rangkaiannya. Pelayan yang ditawarkan oleh ExpressVPN tersebar di 90 negara. Untuk memastikan jumlah privasi, ExpressVPN menerima Bitcoin sebagai kaedah pembayaran. Ciri keselamatan terkemuka di ExpressVPN ialah suis bunuh (Kunci Rangkaian), yang memastikan sambungan terganggu dimenangi’t menyebabkan kebocoran data.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN adalah satu lagi pilihan hebat untuk menonton Gotham di Netflix dari mana-mana bahagian dunia. Bukan sahaja VPN yang paling selamat di pasaran, tetapi NordVPN juga hebat dalam menangani geo-blocking.

NordVPN serasi dengan pelbagai peranti dan membenarkan sambungan sehingga 6 peranti.

Perkhidmatan ini mempunyai 5500 pelayan di 58 negara di dunia dan menawarkan jaminan wang balik dengan pelan pembayaran yang fleksibel, termasuk pelan tiga tahun yang mencapai $ 3.49 sebulan.

3. SaferVPN

Logo perkhidmatan SaferVPN Lawati SaferVPN

VPN ini menawarkan keselamatan, privasi, pelbagai pelayan dan antara muka mesra pengguna, terutama untuk pemula. SaferVPN menyekat sekatan geo tanpa gangguan dan merupakan pilihan yang baik untuk orang yang mencari VPN untuk menonton Netflix AS atau streaming Gotham di Fox’laman web s.

SaferVPN menyokong beberapa protokol termasuk OpenVPN, SSTP, dan IPSec. Ia boleh didapati sebagai sambungan penyemak imbas dan membolehkan sehingga lima sambungan serentak. SaferVPN menawarkan suis bunuh yang memastikan perlindungan dan keselamatan maksimum dengan lebih 700 pelayan tersebar di lebih daripada 30 negara.

Apa lagi yang perlu diketahui oleh pengguna?

Untuk streaming yang konsisten di laman web Fox, langganan TV diperlukan.

US Netflix menerima bayaran untuk langganan melalui Paypal dan kad kredit AS. Jadi, jika anda tidak mempunyai kad kredit AS, di sana’s masih pilihan pembayaran Paypal. Oleh itu, anda perlu membuat akaun PayPal dan melanggan Netflix dengan membayar dengan dana dari akaun PayPal anda.

Di sini’ringkasan ringkas tentang bagaimana untuk menonton Gotham dalam talian tanpa sekatan. Dapatkan VPN, pasang dan aktifkan VPN. Akses Netflix atau Fox’laman web dengan VPN menggunakan mana-mana VPN’pelayan di AS. Buat pembayaran dengan Paypal, dan anda mempunyai akses kepada semua episod Gotham yang anda mahukan. VPN berkualiti tinggi memberikan anda akses yang selamat, mudah dan berpatutan kepada siri TV Gotham.

Pembatasan geo adalah sebab yang sama mengapa orang tidak dapat mengakses kandungan terbaik dalam talian, tetapi selaras dengan etos di World Wide Web, penonton dari setiap negara di dunia harus mempunyai akses kepada perkara yang sama. Itu’kenapa VPN adalah rakan terbaik anda!

Disyorkan baca:

VPN Terbaik untuk Netflix

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 36