Bagaimana untuk menonton Great British Bake Off dalam talian dari mana sahaja di dunia


Kemas kini terakhir: 07.26.2019

Dapur UK memanaskan setiap musim gugur ketika tukang roti amatur bersaing dalam The Great British Bake Off. Sejak dilancarkan pada tahun 2010, persaingan penaik British ini mempunyai peserta dari seluruh UK dan seterusnya. Panduan kami akan membantu anda menonton The Great British Bake Off dari mana sahaja di dunia.

Apakah The Great British Bake Off??

The Great British Bake Off adalah pertandingan penyair yang terkenal dan memenangi anugerah di mana para peserta mempamerkan kemahiran membakar mereka kepada panel hakim dengan penghapusan mingguan sehinggalah pemenang muncul.

Dalam setiap episod, para peserta mendapat tiga tugas:

  1. Cabaran Tandatangan - untuk menunjukkan resipi yang telah dicuba dan diuji
  2. Cabaran Teknikal - untuk membakar produk tertentu dengan hanya arahan terhad
  3. Cabaran Showstopper - untuk menunjukkan kemahiran anda dengan bakar yang akan dinilai berdasarkan rasa dan rupanya

Pemenang Great Bake Off Great telah menubuhkan kerjaya kilang yang berjaya, dan para peminat tidak sabar menunggu pertandingan memasak setiap tahun. Di bawah ini anda akan menemui panduan tentang bagaimana untuk menonton pertunjukan sebelumnya dan akan datang.

Di mana untuk menonton The Great British Bake Off?

Di mana untuk menonton The Great British Bake Off?

Keadaan ini agak rumit selepas pertunjukan berpindah dari BBC ke Channel 4 pada 2017 untuk musim kelapannya. Anda tidak boleh lagi mencari musim 1-7 di BBC iPlayer, dan Channel 4 juga tidak’t mempunyai mereka dalam platform penstriman dalam talian Semua 4. Untungnya, anda boleh mencari pertunjukan era BBC di Netflix.

netflix

Musim 1-7 di Netflix

Netflix mempunyai semua yang menunjukkan sehingga musim 8. Malangnya, platform streaming ini tidak tersedia di mana-mana di dunia. Sekiranya anda mendapati diri anda berada di tempat yang sama dan ingin melihat musim 1 di Istana Fulham, anda’anda perlukan Rangkaian Persendirian Maya atau VPN secara ringkas.

Menggunakan VPN untuk menyembunyikan alamat IP sebenar anda’akan dapat menyambung ke pelayan Netflix di negara tempat pameran tersedia. Dinasihatkan bahawa tidak semua VPN adalah baik untuk membuka sekatan Netflix. Oleh itu untuk mendapatkan hasil yang terbaik, periksa senarai VPN teratas kami untuk Netflix.

Saluran 4

Musim 8 dan seterusnya di Saluran 4

The Great British Bake Off kini disiarkan di Channel 4. Anda juga boleh menstrimkan episod panjang selama satu jam di Channel 4’perkhidmatan penstriman percuma, Semua 4.

Walau bagaimanapun, yang mengukus persaingan penaik ini pada Semua 4 adalah terhad kepada pengguna di UK disebabkan oleh hak pengedaran. Hak-hak ini, yang dibeli oleh rangkaian, biasanya disertakan dengan syarat dan syarat yang mana geo-blocking adalah yang popular, yang membatasi kandungan kepada orang yang tinggal di kawasan tertentu.

Bagaimana untuk menonton The Great British Bake Off di luar UK pada tahun 2020

Ekspat, peminat pertunjukan yang tinggal di luar UK dan sesiapa yang mungkin keluar dari UK semasa musim gugur akan terlepas episod pertandingan jika mereka tidak dapat memintas sekatan. Dalam seksyen ini, kami akan melihat cara pengguna dapat mengekalkan akses ke The Great British Bake Off dan menyalurkannya secara online secara percuma di All 4 atau TVPlayer.com dari mana-mana bahagian dunia.

Ikutilah ini panduan langkah demi langkah untuk mendapatkan alamat IP UK dan aliran The Great British Bake Off:

  1. Mendaftar dengan pembekal VPN yang mempunyai pelayan di UK
  2. muat turun dan pasang aplikasi VPN
  3. Sambung ke pelayan UK
  4. Pergi ke sama ada Laman web Channel 4 atau muat turunnya Semua 4 aplikasi. Sebagai alternatif, anda boleh memilih TVPlayer.com perkhidmatan. Kedua-duanya adalah percuma.
  5. Masuk atau mendaftar. Anda’Anda memerlukan alamat e-mel yang sah.
  6. Mula penstriman The Great British Bake Off!

Untuk memastikan bahawa anda tidak’t pergi melalui semua kerumitan untuk mencari VPN sesuai untuk keperluan anda, kami memutuskan untuk mengumpulkan senarai VPN yang berkhidmat dengan tujuan ini dengan baik. Pasaran VPN agak banjir, tetapi ketiga-tiga alat yang dipanggang itu dimenangi’t meninggalkan anda dengan rasa masam di dalam mulut.

3 VPN terbaik untuk menonton The Great British Bake Off secara online secara percuma

Berikut adalah tiga VPN teratas untuk menonton The Great British Bake Off dari luar UK.

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN, perkhidmatan VPN terpantas, membolehkan anda menyiarkan episod The Great British Bake Off dan juga memastikan aktiviti dalam talian anda dijamin.

Sesetengah ciri yang membuat ExpressVPN pilihan yang sangat baik termasuk bilangan pelayan yang ada, protokol yang telah disediakan untuk menyediakan keselamatan kepada pengguna, dan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik yang ada yang membolehkan penyelesaian masalah yang timbul pada masa yang mungkin timbul.

Pengguna ExpressVPN menikmati tanpa nama tanpa nama semasa dalam talian kerana VPN mempunyai dasar tidak log yang diterangkan dengan ketat.

2. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

CyberGhost adalah VPN lain yang hebat untuk streaming The Great British Bake Off dari luar UK sambil menikmati beberapa keselamatan dan privasi terbaik di web hari ini. Ia mempunyai 3,800+ pelayan di 60+ negara yang menjamin sambungan yang cepat dan stabil.

Ciri-ciri penting lain CyberGhost termasuk membolehkan sehingga 7 sambungan serentak dan percubaan percuma sehari. Apa’Lebih banyak, ia mempunyai industri’Jaminan 45 hari wang pendahuluan.

3. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Selain daripada menjadi VPN yang paling kos efektif di pasaran, NordVPN dikenali untuk ciri-ciri mewah yang ditawarkannya. Kami’yakin bahawa NordVPN akan membantu anda menstrimkan kandungan Inggeris kerana kemampuan geo-unblockingnya yang sangat baik. Selain itu, 5,700+ pelayan di 60+ negara menjamin sambungan berkualiti.

NordVPN mungkin adalah alat yang paling selamat dengan dasar tiada log yang sangat ketat. Pengguna NordVPN boleh menyambung sehingga 6 peranti pada satu lesen, yang akan menelan belanja hanya $ 3.49 sebulan dengan pelan langganan tiga tahun.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =