Bagaimana untuk menonton hoki IIHF dalam talian


Jika anda suka hoki dan aren’T cukup bernasib baik untuk mempunyai akses kepada saluran IIHF, anda mungkin ingin mengetahui cara menonton hoki IIHF dalam talian. Berpusat di Zurich, Persekutuan Hoki Ais Antarabangsa menganjurkan pertandingan hoki dan mengekalkan kedudukan hoki. Salah satu acara utama ialah Kejohanan Dunia IIHF, yang akan berlangsung di Slovakia pada musim bunga ini. Acara ini berlangsung dari 10 Mei hingga 26 Mei.

Anda boleh menonton kejohanan dalam talian di saluran YouTube IIHF, tetapi saluran itu mempunyai sekatan geografi. Pada 2018, kejohanan itu dihoskan di Denmark, tetapi saluran itu tidak’t bekerja untuk sesiapa sahaja yang tinggal di Sweden, Kanada, Austria, Norway, Perancis, Rusia, UK, Amerika Syarikat, India, dan juga Denmark. Ia berfungsi di Australia, Jerman, Itali, Sepanyol, dan Jepun, jadi ia’s beg campuran. Panduan ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menonton talian Hoki IIHF dari mana sahaja di dunia. Perkara yang baik adalah bahawa YouTube adalah percuma, jadi anda’akan dapat menonton secara percuma.

Penyekatan Geo

Geoblocking

Terdapat banyak kecantikan di Internet, tetapi satu perkara yang benar-benar boleh menjejaskan pengalaman dalam talian anda adalah geo-blocking. Jika awak’Di Amerika, contohnya, anda mungkin menyedari bahawa anda boleh’t mengakses kandungan pada BBC iPlayer. Begitu juga, kebanyakan rangkaian Amerika tidak boleh diakses di luar AS. Anda mungkin menyedari bahawa keluarga di luar negara mempunyai perpustakaan Netflix yang berbeza daripada yang anda lakukan. Kebanyakan perkhidmatan penstriman, rangkaian TV dan laman media mempunyai kandungan yang mempunyai sekatan geografi diletakkan pada mereka. Kadang-kadang platform sedang cuba untuk mengurangkan lalu lintas, tetapi biasanya, ia mempunyai kaitan dengan lesen dan kebimbangan hak cipta yang lain.

Youtube sendiri disekat di beberapa negara. Menggunakan VPN boleh mendapatkan anda akses ke YouTube tidak kira di mana anda berada dan membolehkan anda memintas sebarang sekatan geografi yang mungkin anda hubungi. Inilah cara anda boleh menonton hoki IIHF dari mana-mana sahaja.

Bagaimana untuk menonton hoki IIHF dalam talian dengan VPN

VPN menyembunyikan alamat IP anda - alamat yang membolehkan laman web dan penyedia anda mengenal pasti lokasi geografi anda - dan mengalihkan aktiviti anda ke pelayan jauh. Anda boleh menggunakan VPN untuk menjadikannya kelihatan seolah-olah anda berada di lokasi yang sama sekali berbeza. Oleh itu, dengan VPN anda boleh mengakses YouTube dari mana sahaja dan menonton hoki IIFH walaupun anda berada dalam kawasan yang terhad.

VPN akan memberikan anda rahsia, keselamatan, dan privasi, tetapi hanya jika anda menggunakan VPN yang baik. Sesetengah VPN menuntut untuk memberikan privasi tetapi sebenarnya log aktiviti dalam talian anda, yang benar-benar mengalahkan tujuan memiliki VPN. Oleh kerana VPN boleh digunakan pada banyak peranti yang berbeza, anda’akan dapat mengakses kandungan hoki yang anda perlukan pada PC, Mac, Roku, Apple TV, Xbox, dan banyak lagi.

Langkah pertama adalah memilih perkhidmatan VPN. Sebaik sahaja anda memasang perisian itu, anda boleh menyambung ke pelayan pilihan anda - pilih satu yang ada di rantau yang kandungannya tidak disekat - dan sekarang anda hanya perlu pergi ke saluran YouTube IIHF. ExpressVPN, IPVanish, dan NordVPN adalah tiga penyedia VPN yang akan membolehkan anda melihat kandungan IIHF.

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN

Walaupun lebih mahal daripada pilihan lain, ExpressVPN menawarkan penyemakan imbas yang sangat selamat dan peribadi. Rangkaian ini mengandungi lebih daripada 2,000 pelayan tersebar di lebih daripada 90 negara yang berbeza. Anda juga boleh menemui aplikasi yang sesuai untuk sebahagian besar peranti anda, termasuk Windows, Mac, iOS, Android, dan Linux. Ia juga berfungsi di China, di mana YouTube disekat.

VPN melambatkan Internet anda kerana peralihan semula, bagaimanapun, ExpressVPN masih sangat cepat. Satu-satunya kelemahan sebenar adalah bahawa tidak ada percubaan percuma. jadi anda boleh’t ujinya dan lihat jika anda suka. ExpressVPN telah agak sedikit untuk itu. Mereka tidak’t log aktiviti pengguna. Penyulitan adalah sebahagian daripada VPN yang terkuat. Terletak di Kepulauan British Virgin, yang terletak’t tertakluk kepada undang-undang pengekalan data, sesuatu yang perlu dipertimbangkan oleh VPN yang lain. ExpressVPN juga mempunyai sokongan pelanggan yang baik, termasuk sokongan 24 jam live chat.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Seperti ExpressVPN, NordVPN mempunyai reputasi yang hebat. Adalah diketahui oleh kerana ia mengutamakan privasi dan keselamatan. Ia mempunyai dasar pembalakan kosong, suis bunuh, perlindungan kebocoran DNS, dan VPN Double - pada dasarnya semua ciri keselamatan yang anda inginkan untuk melayari tanpa nama.

NordVPN mempunyai lebih daripada 5,700 pelayan, yang terletak di 60 negara. Anda tidak akan menghadapi masalah untuk mengakses Kejuaraan Dunia IIHF dari mana sahaja anda berada. Anda juga boleh menyambung sehingga enam peranti sekaligus, jadi ia’akan berfungsi pada semua peranti yang berbeza yang anda aliran kandungan. NordVPN juga cukup pantas. Anda tidak’t perlu bimbang tentang VPN yang melambatkan aliran anda terlalu banyak. NordVPN digunakan untuk menjadi lebih lambat daripada sekarang, tetapi syarikat itu telah bekerja keras untuk mempercepatkan kelajuannya, dan kerja itu telah melunaskan.

3. IPVanish

Logo perkhidmatan IPVanish Lawati IPVanish

IPVanish adalah pilihan yang lebih murah yang akan membolehkan anda mengakses hoki IIHF dari mana-mana sahaja. Negatif terbesar dengan IPVanish adalah bahawa mereka tidak menawarkan sembang langsung yang boleh dipercayai dan syarikat itu berasaskan AS. VPN yang terletak di Amerika Syarikat mempunyai kebimbangan privasi yang melekat pada mereka, tetapi itu sepatutnya’t menghalang anda daripada menonton Kejohanan Dunia IIHF.

IPVanish mempunyai lebih dari seribu pelayan di lebih dari 60 buah negara. Ini bagus untuk kandungan geo-disekat streaming. Mereka juga mempunyai dasar pembalakan, penyulitan kuat, dan kelajuan muat turun yang baik.

Walaupun ketiga-tiga penyedia ini akan melakukan tipuan itu, kegemaran kami adalah ExpressVPN kerana ia pantas, selamat, dan peribadi. Anda akan dapat menonton IIHF Hoki di mana-mana di dunia dengan sepenuhnya tanpa nama. Tetapi NordVPN juga merupakan pilihan yang sangat baik. Kedua-duanya menawarkan privasi dan keselamatan yang sangat baik.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 59 =