Bagaimana untuk menonton Masa Popcorn di Android


Masa Popcorn isn’t hanya untuk desktop - Android dan pengguna mudah alih lain juga boleh menikmatinya. Dalam artikel ini, kita’akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menonton Masa Popcorn di Android.

Aplikasi ini adalah cara yang baik untuk mengakses semua kandungan video yang pernah anda impikan. Tetapi apa sahaja yang Popcorn Time?

Nah, Popcorn Time adalah perkhidmatan streaming video berasaskan BitTorrent. Ia menggabungkan perpustakaan beberapa pelacak torrent besar, mengeluarkan kerumitan untuk memuat turun fail dan melihatnya pada peranti Android anda. Dengan Masa Popcorn untuk Android, yang perlu anda lakukan ialah mencari dan klik mainan.

Bagaimana untuk menonton Masa Popcorn di Android: panduan langkah demi langkah

Aplikasi ini bukan sahaja menyediakan satu lokasi untuk mencari semua program dan filem kegemaran anda, tetapi begitu dengan antara muka yang anggun, profesional, dan intuitif yang terasa hebat walaupun pada skrin yang lebih kecil.

Masa Popcorn berfungsi pada sebarang peranti yang boleh menjalankan Android 4.0 atau lebih tinggi. Di samping itu, anda boleh menggunakan aplikasinya di TV Android anda dan melangkau bayaran untuk beberapa perkhidmatan penstriman lain yang tidak dapat menawarkan pilihan tontonan yang sama.

Di bawah ini anda akan dapati panduan langkah demi langkah yang akan mendapat Masa Popcorn di peranti Android anda dalam masa yang singkat.

1. Bagaimana untuk memuat turun Masa Popcorn untuk Android

Apl ini tidak tersedia di Google Play. Oleh itu anda’Anda perlu memuat turun Waktu Popcorn untuk Android dari laman web Waktu Popcorn, yang sepatutnya akan menawarkan versi yang betul untuk peranti anda.

Masa Popcorn di Android

Anda mungkin mendapat amaran mesej pop timbul tentang fail pihak ketiga yang boleh membahayakan peranti anda. Don’jangan takut untuk mengklik “okey.”

Kini ia’masa untuk masuk ke dalam proses pemasangan.

2. Bagaimana untuk memasang Masa Popcorn di Android

Sebelum anda boleh memasang fail Popcorn Time .apk, anda’anda perlu pergi ke tetapan peranti Android anda untuk membenarkan pemasangan aplikasi dimuat turun dari sumber selain Google Play. Cara untuk melakukannya berbeza sedikit bergantung kepada model peranti anda dan versi Android, tetapi secara umum, ia akan menjadi seperti ini:

Tetapan Masa Popcorn

 1. Navigasi ke Tetapan dan pilih Keselamatan & Privasi atau Tetapan lanjutan
 2. Tatal ke bawah dan tekan Lebih banyak atau Keselamatan
 3. Tatal ke bawah dan pilih Pasang aplikasi yang tidak diketahui
 4. Cari Sumber yang tidak diketahui dan semak “Benarkan pemasangan aplikasi bukan Pasaran”
 5. Cari anda Popcorn Time .apk muat turun fail dan buka
 6. Klik Pasang dan ikuti arahan.
 7. Dapatkan beberapa popcorn, buka aplikasi, dan mula menonton!

Memasang Masa Popcorn di Android TV

Anda boleh memasang aplikasi Android Popcorn Time secara langsung ke Android TV dengan hanya beberapa langkah tambahan:

 1. Pada komputer anda, muat turun fail pemasangan Popcorn Time ke USB
 2. Di TV Android anda, muat turun apl penyemak imbas fail seperti ES File Explorer
 3. Palamkan USB ke dalam TV dan gunakan ES File Explorer untuk mencari dan memasang aplikasi Masa Popcorn

3. Bagaimana untuk menyediakan Masa Popcorn untuk Android

Sekarang bahawa anda mempunyai aplikasi yang dimuat turun, anda boleh mula menggunakan Masa Popcorn pada Peranti Android anda. Sebelum memulakan, anda mungkin mahu mengubah tetapan anda. Anda akan menemui mereka di menu hamburger di kiri atas.

Filem masa Popcorn

Di sini, anda boleh menyesuaikan bahasa anda, tetapan subtitle, tetapan cache, dan yang paling penting peringatan VPN anda, yang harus dihidupkan secara lalai. Isyarat jika VPN anda dimatikan sebelum memuat turun sebarang kandungan.

Tetapan Masa Popcorn

Kami sangat mengesyorkan kedua-dua menggunakan VPN dan memastikan tetapan ini ditandakan.

Kepentingan VPN untuk Masa Popcorn

Masa Popcorn pada asasnya adalah pelanggan torrent. Ini bermakna bahawa menggunakannya untuk menonton filem dan rancangan TV pada jumlah Android anda untuk melanggar hak cipta.

Walaupun terdapat beberapa negara, seperti Kanada, di mana memuat turun kandungan berhak cipta diabaikan, keadaan di Amerika Syarikat jauh lebih teruk. Anda boleh dikenakan denda seperti orang-orang yang memuat turun Adam Sandler’s The Cobbler dan diperintahkan untuk membayar beberapa ratus dolar, yang amat sedih diberikan bagaimana filem yang mengerikan itu.

Untuk mengelakkan daripada ditangkap atau disekat oleh ISP anda, anda harus menggunakan VPN untuk menyembunyikan alamat IP sebenar anda dan menyulitkan lalu lintas anda. Apa’s lebih, ia’Anda juga akan membuat anda lebih selamat pada sambungan wifi umum, membantu anda mengelakkan geo-blocking, dan melindungi data peribadi anda dari penggodam, penjenayah siber, dan pembohong yang lain.

Top 3 VPN untuk Masa Popcorn di Android

Penciptaan akaun VPN

Sedang Popcorn Time mencadangkan VPN Anonymous, ujian kami menunjukkan bahawa ini adalah perkhidmatan biasa-biasa saja. Oleh itu, kami mengesyorkan ketiga-tiga VPN yang sangat sesuai untuk semua pengguna Android yang ingin menikmati Masa Popcorn dengan selamat.

1. CyberGhost

CyberGhost CyberGhost 9.1 / 10Sebagai salah satu VPN yang paling popular di pasaran, CyberGhost mengetik banyak kotak dari segi keselamatan, kemudahan penggunaan, dan pembongkaran kandungan. Walaupun bukan kuda terpantas di kestabilan, ia masih merupakan pilihan yang baik untuk streaming dan mengerikan.

 • Senarai pelayan besar-besaran
 • Keselamatan pepejal
 • Sangat mesra pengguna
 • Bekerja dengan Netflix
 • Baik untuk torrenting
 • 24/7 sokongan sembang hidup

2. NordVPN

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Amalan privasi yang tidak bertanggungjawab, ciri keselamatan lanjutan, dan kemampuan geo-unblocking yang boleh dipercayai menjadikan NordVPN sebagai pemimpin industri yang tidak dipertikaikan. Apa sahaja keperluan anda, VPN ini telah dilindungi - semuanya bermula dari hanya $ 3.49 / bulan.

 • Keselamatan yang sangat baik
 • Senarai pelayan yang hebat
 • Hebat untuk Netflix
 • Baik untuk torrenting
 • Sangat mudah digunakan
 • Harga berpatutan

3. ExpressVPN

ExpressVPN ExpressVPN 9.5 / 10 Keselamatan yang tidak dapat diselesaikan, geo-unblocking yang boleh dipercayai, dan di atas kelajuan purata menjadikan ExpressVPN salah satu VPN kegemaran kami secara keseluruhan. Alat premium dalam semua aspek, termasuk harga.

 • Keselamatan air
 • Senarai pelayan besar-besaran
 • Hebat untuk streaming
 • Sangat baik untuk torrenting
 • Sangat laju
 • 24/7 sokongan pelanggan

Jika tiada satu pun yang kelihatan seperti yang sesuai untuk anda, periksa senarai VPN terbaik kami untuk Android.

Penyelesaian Masalah - Masa Popcorn tidak berfungsi pada Android

Sesetengah pengguna telah membincangkan kesukaran menggunakan aplikasi Masa Popcorn untuk peranti Android. Aplikasi ini kadang-kadang boleh membekukan atau masuk dalam gelung penampan ketika cuba mengalir. Terdapat beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk mencuba dan menyelesaikan masalah ini:

 1. Pastikan anda tidak mengalami masalah internet
 2. Pastikan ISP anda tidak’t menyekat trafik P2P (VPN akan membantu jika itu’s kes itu)
 3. Pastikan bahawa anda telah memuat turun aplikasi dari laman web Masa Popcorn rasmi
 4. Semak bahawa awak’menjalankan versi aplikasi yang paling terkini. Masa Popcorn sering diperbaharui dan bertambah baik.
 5. Pastikan aplikasi firewall atau anti-malware anda tidak berfungsi’t blok Popcorn Time
 6. Jika semuanya gagal, cuba pasang semula aplikasi
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 84