Bagaimana untuk menonton Masa Popcorn di Firestick


Menstrimkan rancangan televisyen kegemaran anda dan filem tidak pernah lebih mudah daripada dengan Masa Popcorn. Masa Popcorn adalah aplikasi streaming yang luas, multiplatform, percuma yang membolehkan pengguna mengalir terus pada telefon dan komputer mereka.

Masa Popcorn adalah alternatif yang hebat untuk kebanyakan perkhidmatan video-atas-permintaan yang dibayar yang mempunyai sekatan terhad katalog dan peranti. Sekarang anda boleh mencari pertunjukan dan filem terbaik di satu tempat dan tanpa melanggar bank.

Bahagian yang terbaik ialah Masa Popcorn boleh dimuat turun ke Firestick anda untuk memastikan bahawa anda boleh menonton program anda di skrin besar, juga!

Mengenai Popcorn Time Firestick App

Masa Popcorn mempunyai fail .apk yang sangat baik dan sering diperbaiki. Jenis fail ini dimaksudkan untuk Android, yang bermaksud bahawa mana-mana peranti android harus dapat menggunakan program dengan sambungan itu. Inilah sebabnya mengapa begitu mudah untuk mendapatkan program di Firestick anda. Berikut adalah panduan langkah demi langkah tentang bagaimana untuk memuat turun dan memasang Aplikasi Popcorn Time Firestick.

Muat turun Popcorn Time on Firestick

Untuk memuat turun Waktu Popcorn di Firestick, anda perlu melakukan sedikit penubuhan. Jadi, pertama anda perlu pergi ke peranti Firestick anda dan kemudian Tetapan.

In Tetapan cari Peranti.

Tetapan kayu api Amazon - Peranti

In Peranti cari Pilihan pemaju.

Amazon Fire Stick - Device - Pilihan Pemaju

Pastikan kedua-dua tetapan di bawah Pilihan pemaju adalah Pada.

Amazon Fire Stick - Device - Pilihan Pemaju - ADB debugging

Seterusnya, anda perlu mencari aplikasi itu Muat turun pada Firestick anda dan muat turunnya.

Pemadam Stick Fire TV Amazon

Sebaik sahaja dimuat turun, anda harus memastikannya JavaScript didayakan di Muat turun tetapan.

The Muat turun kini boleh digunakan untuk menavigasi ke Masa Popcorn untuk halaman muat turun Android. Mula memuat turun aplikasi.

Bagaimana untuk memasang Masa Popcorn di Firestick

Sebaik sahaja anda telah memuat turun aplikasi Masa Popcorn melalui Muat turun, anda perlu klik Pasang.

Pemasangan akan berjalan sendiri dan memaklumkan anda apabila selesai.

Anda kini bersedia untuk menikmati Masa Popcorn di Firestick!

Persediaan

Sekarang bahawa anda mempunyai Masa Popcorn yang dipasang pada Firestick anda, anda boleh menonton rancangan kegemaran anda dan filem pada mana-mana peranti yang anda pasangkan Firestick anda. Ini boleh menjadi skrin besar di ruang tamu, atau mungkin pc di dalam den. Bergantung pada tempat anda menggunakan Firestick anda, anda mungkin perlu menyesuaikan tetapan Masa Popcorn anda. Sentiasa pastikan untuk melihat mereka sebelum anda mula streaming.

Terdapat banyak pengurai dalam tetapan. Anda boleh menyesuaikan pilihan cache anda, bahasa permohonan anda, dan saiz / paparan subtitle.

Cara menggunakan Masa Popcorn di Firestick

Menggunakan aplikasi Masa Popcorn di Firestick adalah super mudah! Permohonan, sekali dimuat turun, akan muncul di Firestick anda. Pasang Firestick anda ke dalam Peranti anda dan buka aplikasi Masa Popcorn.

Masa Popcorn pada Stick TV Kebakaran

Halaman arahan penuh dengan filem popular untuk dipilih. Anda boleh memutuskan untuk bertukar untuk menonton rancangan televisyen. Anda juga boleh mencari mengikut genre atau menggunakan bar carian manual untuk mencari tajuk atau pelakon yang tepat.

Selepas anda’Saya melihat sekeliling dan mendarat dengan tajuk, memberikannya satu klik. Anda akan mendapati tajuk itu’halaman info s. Di sini anda boleh melihat senarai episod (jika berkenaan), melihat ulasan dan penarafan, lihat masa berlalu, dan banyak lagi!

Masa Popcorn pada batang TV Kebakaran

Sebaik sahaja anda tahu apa yang anda ingin tonton, cuma klik Watch It Now dan nikmati!

Penyelesaian Masalah - Masa Popcorn tidak berfungsi pada iOS

Seperti mana-mana program, dibayar atau sebaliknya, terdapat beberapa isu yang sering dilaporkan dengan aplikasi Popcorn Time untuk Firestick. Berikut adalah dua kesilapan yang paling biasa dan beberapa resolusi:

  • Ralat Mendapatkan Senarai Papar - ini boleh diselesaikan dengan sama ada memulakan semula aplikasi, atau jika itu tidak’t bekerja, memasang versi aplikasi yang lebih lama.
  • Tidak Ada Ruang Bebas di Disk - ini bermakna apa yang ia suka. Tidak semestinya ruang kosong pada Firestick anda. Anda boleh mulakan terlebih dahulu dengan membersihkan cache anda, tetapi jika itu tidak’t kerja hanya keluarkan aplikasi berlebihan untuk membuat lebih banyak ruang pada peranti. Jika ini adalah isu yang kerap anda mungkin ingin menaik taraf ke peranti dengan lebih banyak storan.

Kepentingan VPN untuk Masa Popcorn

Fungsi Waktu Popcorn melalui perkongsian peer2peer, yang mengerut. Selalu dinasihatkan supaya anda menggunakan VPN apabila merosakkan kandungan yang dilindungi hak cipta.

VPN, atau Rangkaian Peribadi Maya, berfungsi dengan mewujudkan penghalang antara data anda dan mata yang licik bagi mereka yang mencarinya. Dengan VPN ISP anda yang baik, jejak digital anda, data peribadi, dan aktiviti dalam talian umum sepenuhnya tersembunyi. Ini menjadikan anda selamat dan terjamin dan memberikan anda kebebasan digital yang benar.

Ini sangat penting pada Masa Popcorn jika anda tidak berpengalaman dengan menavigasi tapak yang mengotorisasi dan mengelakkan bahan berhak cipta. Pembajakan digital membawa masa penjara yang baik dan berpotensi besar, yang merupakan harga yang tinggi untuk membayar secara tidak sengaja dengan mengklik pautan yang samar! Dengan VPN anda tidak’t perlu bimbang tentang kesan untuk masa anda di dunia perkongsian fail peer2peer.

Sekiranya anda menggunakan VPN dan menggunakan aplikasi Masa Popcorn anda secara bertanggungjawab, tidak ada sebab anda boleh’t mulailah dengan menikmati hiburan streaming terbaik hari ini!

Bacaan yang disyorkan:

VPN Terbaik untuk masa Popcorn

Adakah Masa Popcorn selamat?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 14 =