Bagaimana untuk menonton Masa Popcorn di Kodi


Kodi adalah pusat media sumber terbuka yang boleh digunakan pada kebanyakan peranti dan platform, seperti komputer, telefon, tablet, TV dan juga Raspberry PI. Ia dengan cepat menjadi salah satu perisian yang lebih popular dalam era digital.

Popcorn Time adalah perisian multiplatform yang menyediakan pengguna dengan katalog filem dan rancangan televisyen secara percuma. Apabila digunakan sebagai tambahan kepada Kodi, Popcorn menjadi platform hiburan yang tidak boleh dihalang.

Di sini, kami akan membincangkan cara memuat turun Popcorn Time di Kodi.

Mengenai Masa Popcorn Kodi addon

Kodi dianggap sebagai perisian untuk hiburan. Ia boleh digunakan untuk aliran muzik, mengatur album foto, filem aliran dan rancangan televisyen.

Tambahan Popcorn Time untuk Kodi mudah dipasang dan kegembiraan untuk digunakan! Apa yang diperlukan adalah seting minimum sebelum dimuat turun. Biarkan’s melihat.

Muat turun Masa Popcorn di Kodi

Untuk memuat turun Popcorn Time di Kodi anda perlu menyesuaikan beberapa tetapan. Pada Kodi, arahkan ke Tetapan>Tetapan sistem>Mod pakar>Addons dan aktifkan Sumber Yang Tidak Diketahui.

Ini memastikan bahawa anda akan dapat memuat turun Popcorn Time kerana ia merupakan aplikasi pihak ketiga.

Jika kotak amaran muncul, klik Ya.

Sekarang kembali ke skrin utama Kodi dan navigasi ke Tetapan>Pengurus Fail>Tambah Sumber

Pilih “tiada.”

Masuk sekarang “https://dimitrology.com/repo/,” namakan sesuatu yang anda boleh ingat, dan klik okey.

Muat turun Masa Popcorn di Kodi

Bagaimana untuk memasang Masa Popcorn di Kodi

Kembali ke skrin utama Kodi dan pilih Addons.

Klik Ikon Pemasang Pakej (ia kelihatan seperti kotak kadbod terbuka) di sudut kiri atas.

Pilih Pasang dari Fail Zip dan klik fail yang ditunjukkan di bawah.

Bagaimana untuk memasang Masa Popcorn di Kodi

Tunggu kotak pemberitahuan untuk muncul, katakan Markop 159 Repo Enabled.

Pilih Pasang dari Repo dan pilih fail yang ditunjukkan di bawah.

memasang dari repositori

Klik Pasang.

Selebihnya proses pemasangan akan selesai dengan sendirinya. Apabila anda melihatnya “Kodi Popcorn Time addon enabled” pemberitahuan yang anda tahu anda sudah bersedia untuk menggunakan Masa Popcorn di Kodi!

Persediaan

Sekarang bahawa anda telah memasang Masa Popcorn secara rasmi pada Kodi, anda boleh menghiasi tetapan aplikasi!

Tetapan dalam Waktu Popcorn sangat bagus kerana mereka membenarkan anda menyesuaikan bahasa program, tetapan cache, dan melakukan pelarasan benar-benar rumit untuk tetapan sarikata untuk memastikan pengalaman tontonan yang menyenangkan.

Sebaik sahaja anda telah melihat melalui tetapan dan memilih spesifikasi terbaik untuk anda, sudah tiba masanya untuk mengambil Masa Popcorn untuk berputar!

Cara menggunakan Masa Popcorn di Kodi

Menggunakan aplikasi Masa Popcorn di Kodi adalah angin. Sebaik sahaja anda telah melalui proses pemasangan, anda dapat mencari aplikasi Popcorn Time anda dengan menavigasi ke Tambahan menu di Kodi. Malah, ini adalah di mana sebarang addon yang anda muat turun ke Kodi akan ditempatkan.

Apabila anda membuka masa Popcorn, anda akan bertemu dengan halaman pendaratan video.

Perpustakaan media Masa Popcorn

Di sini anda boleh menatal melalui senarai filem popular semasa atau anda boleh memutuskan untuk mencari menggunakan kaedah yang berbeza. Salah satu cara untuk mencari adalah dengan beralih ke halaman televisyen, yang sama dengan halaman filem. Anda juga boleh mencari mengikut genre, atau hanya gunakan bar carian manual untuk mencari apa yang anda cari.

Untuk mendapatkan pandangan yang lebih baik di beberapa tajuk, berikan imej mereka satu klik. Ini akan membawa anda ke halaman pendaratan untuk rancangan filem atau TV itu. Halaman ini penuh dengan maklumat hebat mengenai program yang anda pilih. Di sini anda dapat melihat panjang program, tarikh ia dibebaskan pertama, penarafan / ulasan, dan senarai episod. Terdapat juga sinopsis plot untuk memberi anda idea yang lebih baik mengenai pertunjukan atau filem.

Pengenalan filem Masa Popcorn

Sekali awak’Anda telah membuat pilihan, anda boleh bersedia untuk aliran. Pertama, anda akan ingin menyemak tetapan dalam menu drop-down berhampiran butang Watch It Now. Menu ini membolehkan anda menyesuaikan bahasa anda serta kualiti penstriman anda. Anda mungkin mahu menstrim dalam 1080 HD, atau mungkin anda berada dalam sambungan yang lambat dan ingin menstrimkan dalam 480p. Ia’pilihan anda!

Sebaik sahaja keputusan anda dibuat dan tetapan anda kelihatan bagus, klik Watch It Now untuk memulakan streaming dengan Masa Popcorn!

Maklumat tambahan - Masa Popcorn Kodi

Kodi dan Popcorn Time adalah kedua-dua sumber terbuka. Ini bermakna beberapa perkara yang perlu diketahui oleh pengguna. Versi program ini akan berubah secara kerap. Ini bermakna anda perlu memastikan versi Popcorn Time anda sesuai dengan versi Kodi anda.

Mungkin sedikit kerja untuk menggunakan Time Popcorn sebagai addon dengan Kodi, tetapi apabila anda menganggap segala-galanya yang dibawa oleh Kodi ke meja, anda benar-benar boleh membuat aplikasi kuasa hiburan yang sempurna untuk teater rumah, pesta atau hiburan sehari-hari.

Kepentingan VPN untuk Masa Popcorn

VPN, atau Rangkaian Peribadi Maya, sangat penting dalam dunia digital moden. Walaupun dalam situasi yang terbaik selalu ada orang di luar sana yang cuba menjejaki data anda, mencuri maklumat anda, atau menambah sasaran dengan cara yang tidak sesuai.

Adalah penting untuk mengetahui bahawa menggunakan program seperti Popcorn Time, yang berfungsi melalui perkongsian P2P, anda lebih terdedah kepada pelbagai risiko.

VPN yang baik boleh melindungi anda daripada pelbagai bahaya perkongsian P2P - termasuk undang-undang yang berkaitan dengan isu hak cipta.

VPN yang bereputasi akan memberikan anda penyulitan peringkat ketenteraan dan kesamaan nama digital yang benar. Tiada sesiapa akan dapat melihat anda, ISP anda, jejak digital anda, atau apa sahaja yang anda’d suka menyimpan talian peribadi. Anda boleh mengalami kebebasan sejati melalui penggunaan Rangkaian Peribadi Maya.

Semasa mencari VPN, pastikan untuk mencari satu dengan dasar tidak log dan ulasan hebat.

Anda boleh mulakan dengan menyemak senarai VPN Terbaik kami untuk senarai Popcorn Time untuk mencari penyedia VPN yang boleh dipercayai.

Kesimpulannya

Streaming dengan Waktu Popcorn boleh menjadi cara yang baik untuk menavigasi keperluan sesetengah aplikasi berbayar atas permintaan yang mempunyai katalog terhad. Masa Popcorn mengetuk aplikasi penstriman lain!

Sekiranya anda mengikuti langkah-langkah untuk pemasangan, gunakan perisian anda secara bertanggungjawab, dan melindungi diri anda dengan Rangkaian Peribadi Maya, benar-benar tiada had untuk hiburan yang anda boleh alami dengan program ini. Masa Popcorn dan Kodi - perlawanan yang dibuat di syurga hiburan.

Bacaan yang disyorkan:

VPN percuma untuk Masa Popcorn

Adakah Masa Popcorn selamat?

Adakah saya perlukan VPN untuk Masa Popcorn?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =