Bagaimana untuk menonton MasterChef Australia dalam talian dari mana sahaja di dunia


Setiap tahun, beribu-ribu orang mempamerkan kemahiran memasak mereka dengan Australia dan seluruh dunia untuk kedudukan MasterChef Australia yang dicemburui. MasterChef Australia adalah versi Australia MasterChef dari Australia dan telah berkhidmat sebagai pelancaran pad untuk kerjaya masakan profesional untuk peserta dan pemenang pertunjukan selama bertahun-tahun.

Beribu-ribu orang mengikuti audisi kepada tiga panel hakim di mana 50 orang separuh akhir dipilih untuk meneruskan persembahan secara langsung. Melalui emosi, ketegangan dan tekanan, pemenang yang akan menerbitkan buku masakan dan memenangi $ 250,000 muncul. MasterChef Australia pertama kali disiarkan pada tahun 2009 dan menjadi kegemaran para peminat di seluruh dunia. Rangkaian Sepuluh mempunyai hak eksklusif untuk persembahan dan peminat di Australia dapat melihat episod langsung dari pertunjukan dari Ahad hingga Khamis setiap minggu. Ten Play adalah rakan kongsi video-on-demand dari MasterChef Australia. Walau bagaimanapun, Ten Play hanya boleh diakses oleh penonton di Australia.

Apabila peminat dari luar Australia cuba mengakses MasterChef Australia pada Sepuluh Play, mereka mendapat mesej ralat yang dibaca, “Video ini tidak tersedia dalam geografi ini pada masa ini”. Mesej ralat ini muncul kerana algoritma Sepuluh Play menyedari bahawa alamat IP anda bukan dari Australia, oleh itu, membawa mesej ralat itu.

Kami percaya bahawa semua orang harus dibenarkan akses kepada hiburan yang mereka inginkan tanpa mengira lokasi mereka, tetapi hak pengedaran MasterChef Australia sebaliknya. Walau bagaimanapun, kami telah mengolah kaedah di mana anda boleh menyiarkan acara tidak kira di mana anda berada.

Bagaimana untuk menonton MasterChef Australia secara dalam talian secara percuma di luar Australia

Kami telah menetapkan Ten Play sebagai saluran dalam talian di mana orang Australia boleh menonton MasterChef Australia dalam talian. Kami sekarang akan berkongsi spesifikasi tentang bagaimana peminat di luar Australia boleh menghidupkan episod-episod hidup acara masakan terkemuka di Australia.

Pembatasan geo menghalang orang dengan alamat IP asing daripada mengakses kandungan dari bahagian tertentu di dunia, dan ini boleh terdiri daripada kandungan hiburan untuk bahan pembelajaran. Dengan VPN, seseorang boleh menukar alamat IP mereka ke negara di mana akses dibenarkan. VPN menyediakan beberapa alamat IP dan pelayan bagi pengguna untuk mencapai tujuan ini.

Setelah menetapkan bahawa anda boleh menukar alamat IP peranti anda ke alamat IP Australia dengan VPN, kami kini membawa anda beberapa VPN yang berkesan dalam melakukan ini. Ingat bahawa walaupun terdapat banyak VPN di pasaran, mereka tidak berkesan dalam tugas seperti membuka kunci kandungan Ten Play. Dengan teliti, kami dapati VPN ini, dan anda terjamin akses tanpa henti ke pameran kegemaran anda pada Sepuluh Main dari mana saja di dunia.

1. BulletVPN

Logo perkhidmatan BulletVPN Lawati BulletVPN

BulletVPN menawarkan pelayan pengguna di sekitar 19 negara. Berpusat di Estonia, BulletVPN mempunyai pelayan di negara-negara seperti Australia, Brazil, Amerika Syarikat, Jerman dan Perancis. Pengguna BulletVPN juga dijamin lebar jalur tanpa had. BulletVPN menawarkan protokol standard penggunanya seperti OpenVPN yang mempunyai ciri keselamatan dan privasi yang canggih.

Ciri-ciri lain yang diperhatikan BulletVPN termasuk keserasiannya dengan peranti yang dikuasakan oleh sistem operasi yang berbeza. Sistem operasi ini termasuk Android, Mac, iOS dan Windows. BulletVPN juga mempunyai dasar tiada log. Perkhidmatan VPN yang berpangkalan di Estonia menyediakan salah satu sistem penetapan harga terbaik di pasaran hari ini yang termasuk tawaran jaminan wang balik 30 hari.

2. Astrill VPN

Astrill logo perkhidmatan VPN Lawati Astrill VPN

Astrill VPN mempunyai pelayan di 320+ negara di dunia dan menawarkan pengguna sambungan berkelajuan tinggi serta ciri keselamatan seperti suis membunuh. Suis pembunuh adalah ciri yang diperlukan oleh VPN teratas untuk memastikan pengguna’ aktiviti tidak pernah terdedah apabila sambungan hilang.
Astrill VPN mempunyai 320 + pelayan, dan pengguna boleh menyambung sehingga lima peranti pada masa yang sama.

Perisian ini juga serasi dengan pelbagai sistem operasi dan mempunyai sokongan pelanggan siaga melalui LiveChat, telefon, e-mel dan Skype. Astrill VPN menawarkan protokol seperti OpenVPN dan OpenWeb antara lain.

Selain membuka sekatan geo pada kandungan Sepuluh Play, Astrill VPN juga memberikan pengguna akses kepada kandungan geografi terhad pada Netflix. Pengguna Astrill VPN boleh menyambung sehingga 5 peranti pada masa yang sama. Astrill VPN menyediakan penyulitan yang sangat baik walaupun memintas Great Firewall of China.

3. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN menawarkan ciri-ciri yang boleh dipanggil terlalu baik untuk menjadi kenyataan. Ciri-ciri ini termasuk suis bunuh yang merupakan ciri keselamatan yang perlu disediakan hanya VPN terbaik. VPN ini juga menawarkan beberapa protokol terbaik seperti OpenVPN dan IPSec. NordVPN juga menawarkan pengguna lebih daripada 5,700 pelayan yang tersebar di 58+ negara.

Ia juga bernilai menyebut bahawa NordVPN menyahbintangkan platform terkenal seperti Netflix dan membolehkan sambungan sebanyak enam peranti pada satu masa. Pengguna NordVPN juga memuji sokongan pelanggan 24/7 dan kemudahan penggunaannya. NordVPN juga boleh dijalankan pada peranti yang dikuasakan oleh sistem operasi yang berbeza, dari TV pintar ke telefon pintar Android. Kita juga harus menyebut bahawa NordVPN menyimpan penggunanya’ aktiviti yang sama tanpa nama dengan dasar tidak log. Sistem harga NordVPN juga mengesankan, salah satu yang terbaik di pasaran.

Pemikiran terakhir

Untuk menstransikan MasterChef Australia dari luar Australia, anda memerlukan VPN yang berkesan seperti mana-mana tiga yang disebutkan di atas. Anda perlu mengesahkan bahawa VPN akan dapat menyahsekat kandungan Ten Play sebelum anda membuat langganan.

Selepas melanggan VPN, lawati Ten Play dari pelayan Australia. VPN biasanya mempunyai beberapa pelayan di negara tertentu. Jika awak’tidak pasti pelayan Australia terbaik VPN, anda boleh meminta pasukan perkhidmatan pelanggan. Sesetengah pelayan boleh disesuaikan khas untuk platform tertentu. Sebaik sahaja anda melawat Ten Play dengan pelayan Australia, anda akan dapat menonton episod langsung dari MasterChef Australia dalam talian.

Ringkasnya, sama ada anda seorang ekspatriat Australia atau seseorang yang mendapati hiburan Australia amat menarik, anda memerlukan VPN untuk menonton MasterChef Australia. Kami mengetengahkan beberapa VPN terbaik yang dapat memenuhi tujuan ini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 67