Bagaimana untuk menonton NCIS New Orleans dalam talian


Berita baik untuk semua NCIS: New Orleans peminat! Selepas apa yang kelihatan seperti tunggu lama, musim 5 akhirnya telah dikeluarkan di CBS pada 25 September 2018, yang bermaksud tidak ada masa yang lebih baik untuk menyimpan banyak popcorn, berkhemah di sofa anda dan pastikan anda tahu bagaimana untuk menonton NCIS: New Orleans dalam talian. Dengan episod baru ditayangkan setiap malam Selasa pukul 10 malam (ET), musim 5 akan menampilkan 24 episod.

Bagi mereka yang tidak menyangka plot itu, NCIS: New Orleans adalah drama tindakan yang mengikuti kerja pejabat lapangan tempatan di The Big Easy, AS’bandar yang paling berwarna-warni, dikenali dengan sama untuk muzik dan artis pelindung serta sisi gelap dan dekad.

Kebanggaan dan pasukannya yang pelbagai dan kompeten menyiasat kes-kes jenayah yang terikat dengan Angkatan Laut atau Kor Marin, yang membawa mereka ke pembunuhan, pengintipan, pembuatan bom dan beberapa situasi tegar yang cukup. Mempunyai gabungan humor dan adegan aksi rahang yang rumit, pertunjukan yang menarik telah mendapat populariti untuk alasan.

Memecahkan khabar angin pelakon Scott Bakula meninggalkan - selepas musim lalu’s tunggangannya menyaksikan wataknya ditembak dan dibiarkan mati - yang Quantum Leap bintang kembali pada musim kelima untuk peranan utama sebagai NCIS Special Agent dalam Charge Dwayne Cassius Pride.

Disokong oleh Lucas Black sebagai komander kedua dalam Christopher LaSalle dan Vanessa Ferlito sebagai Agen FBI yang keras Tammy Gregorio, pelepasan lama yang ditunggu-tunggu’t kelihatan lebih baik! Sesungguhnya, NCIS: New Orleans Pelakon berbakat mempunyai banyak pelakon berbakat, termasuk Rob Kerkovich bermain Sebastian Lund, Daryl Mitchell sebagai Patton Plam, dan CCH Punder sebagai Loretta Wade.

Sebilangan besar akan sedar, NCIS: New Orleans telah berada di tengah-tengah ribut media untuk tahun lepas, disebabkan penembakan kontroversi Brad Kern. Setelah bertugas sebagai siri showrunner sejak 2016, pengeluar dan penulis TV Amerika keluar dari syarikat itu selepas tuntutan gangguan.

Walau bagaimanapun, pengeluar eksekutif Christopher Silber telah mengambil alih musim 5, memastikan peminat mereka akan gembira dengan tindakan yang akan datang. Silber telah bekerja NCIS: New Orleans sejak episod 14 musim, bermakna veteran tahu persembahan di dalamnya.

Jika anda ingin tahu bagaimana untuk menonton NCIS: New Orleans dalam talian, baca terus!

Geo-blocking: apa itu dan bagaimana ia menjejaskan anda?

Pernahkah anda cuba membuat pembelian dalam talian atau menonton video dalam talian dan telah disekat dari laman web ini? Jika ya, saya’Saya takut awak’anda sudah mengalami geo-blocking!

Itu’betul, jenis teknologi ini menggunakan pengguna’alamat IP untuk mengehadkan akses dalam talian ke kandungan yang berpusat di zon geografi yang berbeza. Penyekatan geo biasanya digunakan untuk menghadkan akses kepada kandungan dalam talian premium dan mempengaruhi rancangan televisyen dan filem.

Laman streaming seperti Netflix dan HBO menggunakan ini, jadi jika anda tidak’t tinggal di Amerika Syarikat dan mahu memikirkan bagaimana untuk menonton NCIS: New Orleans dalam talian, terdapat beberapa pilihan yang ada.

Bagaimana hendak mengelilingi geo-blocking

Pilihan yang paling mudah, bagi mereka yang mampu membelinya dan berlaku untuk tinggal di negara di mana perkhidmatan ini ditawarkan, adalah untuk membuka akaun pada tapak tontonan kandungan yang popular.

Netflix, HBO, Amazon Prime, Hulu, Youku dan BBC iPlayer hanyalah beberapa contoh platform penstriman dalam talian rasmi yang tidak’t perlu bimbang tentang undang-undang hak cipta. Bagaimana ini berfungsi ialah anda membayar yuran langganan bulanan sebagai pertukaran untuk perkhidmatan ini. Melakukannya akan membolehkan anda mengakses semua kandungan dan menghindari pop timbul pengiklanan yang menjengkelkan, serta mengelakkan buffering kandungan perlahan.

Sekiranya anda ingin menonton NCIS: New Orleans dalam talian, baik Amazon Prime dan CBS’laman web streaming sendiri mempunyai rancangan TV.

Pilihan alternatif adalah menggunakan Rangkaian Awam Maya. Dikenali sebagai VPN untuk jangka pendek, ia terdiri daripada rangkaian yang menyulitkan permintaan anda, yang bermaksud alamat IP anda adalah peribadi, dan teknologi geo-blocking boleh’t menentukan lokasi anda.

Walaupun ahli-ahli industri hiburan sering mengutuk alternatif ini, penggunaan VPN tidak menyalahi undang-undang. Selain itu, VPN menyediakan pengguna dengan keselamatan tambahan, dalam erti kata bahawa data mereka dienkripsi dan dihantar melalui saluran peribadi.

Jadi kembali kepada tip bagaimana untuk menonton NCIS: New Orleans dalam talian, ini adalah beberapa pengguna VPN yang boleh melihat jika mereka memilih untuk tidak melanggan tapak web streaming tempatan mereka atau tidak dapat melakukannya kerana lokasi.

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Di satu pihak, di sana’s ExpressVPN, yang mempunyai penilaian tertinggi dalam talian. VPN yang mudah digunakan adalah selamat dan pantas dan boleh membawa pengguna ke perkhidmatan streaming yang sering disekat seperti Netflix. Kelebihannya yang mengagumkan menjadikannya sesuai untuk pemain dalam talian yang boleh menggunakan VPN (ya, permainan juga boleh disekat geo!).

Walau bagaimanapun, ia’s perkhidmatan paling mahal di pasaran, jadi anda perlu membayar tambahan jika anda mahu alat terbaik.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Jika awak’mencari VPN yang sedikit lebih murah itu’s masih berkualiti tinggi, NordVPN adalah cara ke hadapan.

Wang yang bijak, anda boleh mendapatkan dua tahun untuk harga satu dengan ExpressVPN, dan masih memastikan sambungan yang sangat selamat dan peribadi. Semua fungsinya adalah kedudukan tertinggi, dan anda akan dapat melupakan keseluruhan situasi geo-blocking dan menikmati kandungan.

3. Akses Internet Persendirian

Logo perkhidmatan akses Internet Persendirian Lawati Akses Internet Persendirian

Bagi mereka yang memilih untuk pergi setiap bulan dan mencari penyelesaian yang lebih murah, Akses Internet Persendirian adalah pilihan untuk anda.

Perkhidmatan VPN ini berjaya mengekalkan kelajuan dan keselamatan peringkat teratas, walaupun ciri-cirinya tidak sebegitu seperti ExpressVPN dan NordVPN. Dengan kata lain, ia memenuhi keperluan yang anda perlukan untuk mengakses platform penstriman dalam talian, walaupun anda mungkin memerlukan sedikit kesabaran setiap sekarang dan kemudian.

4. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Sedang CyberGhost tidak’t semurah PIA, perkhidmatannya boleh dikatakan lebih lengkap. Dari klik pertama, perkhidmatan ini menawarkan pilihan yang boleh diakses untuk mereka yang tidak dikenali dengan butiran VPN, yang bermaksud anda tidak’t perlu menjadi pakar teknologi yang bijak untuk menggunakan alat ini.

CyberGhost melakukan tugas yang hebat apabila ia datang untuk mempercepatkan, yang merupakan aspek yang paling penting dalam VPN, bersama dengan keselamatan.

Jadi mana yang harus anda pilih untuk menonton NCIS: New Orleans dalam talian? Sesungguhnya, setiap pilihan sesuai profil yang berbeza: jika anda’semula gamer maka anda mungkin lebih berminat untuk membeli VPN kelas atas, dan sebaliknya jika anda’semula rendah dengan wang tunai yang mungkin anda nyatakan’Saya tidak sabar menunggu dengan PIA selagi ia memastikan anggaran rendah.

Pilihan peribadi kami akan menjadi langganan dua tahun di NordVPN, bersama dengan akaun Perdana Amazon. Dengan cara ini anda’tidak akan ketinggalan kegemaran anda NCIS: New Orleans episod!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 57