Bagaimana untuk menonton Outlander dalam talian


Hanya sedikit yang boleh membanggakan kesilapan genre yang mentakrifkan Starz’ Outlander. Penyesuaian Diana Gabaldon’s Outlander novel yang membanggakan 8 gelaran dan 1 lagi dalam penulisannya, cerita ini adalah gabungan drama perang, kisah masa perjalanan, serta novel fantasi fantasi. Sesungguhnya sungguh! Dalam siri ini, peranti plot utama adalah Claire Randall’perjalanan masa ke Scotland abad ke-18 semasa peningkatan Jacobite.

Berikutan penghujung Perang Dunia Kedua, Claire, yang ditafsirkan oleh seorang pelakon wanita cantik dan bekas model CaitrĂ­ona Balfe, adalah jururawat tentera yang berkahwin pada bulan madu kedua dengan suaminya di Inverness. Mengejutkannya, dia dibawa kembali pada waktunya oleh batu-batu berdiri di Craigh na Dun fiksyen. Yang terakhir, berdasarkan Callanish Stones yang didirikan di kawasan Neolitik di Hebrides Luar Scotland, dikaitkan dengan beberapa makna ritualistik, amalan, dan legenda sepanjang Zaman Gangsa.

Dengan musim keempatnya kini selesai, Outlander dijadualkan sekurang-kurangnya dua lagi. Sama ada untuk plot bersejarah yang kuat, untuk orang-orang kacak yang mengenakan kilt-mengenakan (untuk dibaca sebagai “dengan tiada seluar di bawahnya”), untuk perhiasan puting beliung, atau senaman seks yang baik, kami’akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menonton Outlander dalam talian.

The Skinny on Outlander

Pun dimaksudkan, tentu saja. Musim pertama terutamanya memberi tumpuan kepada Claire’ketibaan ke Scotland pada tahun 1740-an, di mana dia berkahwin dengan highlander cantik Jamie Fraser, yang dimainkan oleh Sam Heughan. Seperti yang dijangkakan, kedua-dua mereka mempunyai adegan perkahwinan yang perlahan, lambat dan memanjakan yang mengambil masa beberapa hari untuk disiapkan pada set itu, tetapi ia sama-sama memberi ganjaran dalam kesannya.

Pengkritik sering memuji aspek ini Outlander, sebagai pengarah dengan tepat mengambil kira pandangan intim kedua-dua pencinta… Saya rasa anda hanya perlu melihatnya untuk difahami. Wanita yang sudah berkahwin semula berkahwin dengan plot yang berpangkalan diikuti dengan pengakuan lain bahawa pemimpin Highlanders’ musuh, Kapten Jonathan Randall, sebenarnya adalah nenek moyang Claire’suami kontemporari.

Musim kedua memberi tumpuan kepada Claire dan Jamie’usaha untuk menggagalkan Jacobites dari seberang Saluran Inggeris. Ia’s sangat sukar untuk tidak memberikan spoiler utama, tetapi biarkan’s mengatakan bahawa episod ini memberi tumpuan kepada tipu muslihat di mahkamah Perancis, serta hubungan dua watak utama, dengan musim’tindakan yang berlaku di Battle of Culloden.

Pada musim 3, Jamie memecah janji yang telah dibuatnya kepada Claire, yang dipaksa dia kembali ke abad ke-20. Berikutan tragedi peribadi, Claire kembali ke abad ke-18 untuk mencari Jamie. Plot itu kemudiannya akan membawa keduanya ke Central dan Amerika Utara dan bekas tanah jajahan Georgia.

Musim lepas yang sedia ada ditetapkan di bekas jajahan Amerika Utara Carolina. Dua pencinta dihadapkan dengan realiti perhambaan dan memutuskan untuk membuat kehidupan baru untuk diri mereka sendiri di lokasi lain, berhampiran Cherokees. Kumpulan yang terakhir akan memainkan peranan penting dalam pembangunan plot dari titik ini dan seterusnya, yang semakin kompleks seperti Claire dan Jamie’s progenies menjadi sebahagian besar tindakan (masa perjalanan).

Mengapa anda mungkin tidak dapat menonton Outlander

Di Amerika Syarikat, Starz memastikan satu-satunya perkhidmatan yang membolehkan anda menonton Outlander dalam talian. Malah, rangkaian cuba memanfaatkan fakta bahawa mereka adalah pengeluar siri sebanyak mungkin. Malangnya, dasar pelesenan hak cipta ini bukan berita baik untuk penonton itu sendiri. Kerana Starz adalah saluran langganan premium, anda hanya boleh mendapat akses kepadanya sama ada dengan membayar langganan mereka sendiri atau melalui Amazon Prime atau Hulu, semuanya boleh jadi agak mahal.

Di luar A.S., anda boleh’t mendapat akses kepada Outlander pada platform Starz, Perdana atau Hulu kerana anda tidak’t mempunyai IP Amerika. Ini adalah disebabkan oleh sekatan swasta, geo-larangan yang bertujuan untuk menguatkuasakan hak cipta serantau. Ia’s tidak cukup bahawa studio dan pengeluar memanfaatkan kerja mereka dalam satu ekonomi, mereka mahu dapat melakukannya berulang kali di seluruh rantau, dengan harga yang berbeza-beza.

Jika awak’Kembali ke negara asing, anda mungkin bernasib baik untuk mendapatkannya di Netflix serantau. Jika tidak ada yang lain, bagaimanapun, pertunjukan ini merupakan contoh utama bagaimana cara menghalang geo-blocking dan pelesenan, dan bukan menggalakkan orang ramai untuk menonton penampilan yang baik.

Bagaimana untuk menonton Outlander dalam talian di luar U.S.

Sama ada anda mempunyai akaun Starz, Hulu, Prime, atau Netflix, kami’akan membantu anda mencari cara untuk menonton Outlander dalam talian tanpa mengira lokasi anda. Bagi mereka yang mempunyai langganan Starz atau serupa yang memberi mereka akses kepada pameran itu, perkhidmatan VPN akan memastikan mereka boleh menyambung ke platform ketika melakukan perjalanan ke tempat-tempat di luar U.S..

Sebaliknya, jika anda tidak’t mempunyai salah satu daripada langganan premium ini, tetapi anda mempunyai Netflix, anda masih boleh menonton siri dalam talian jika anda menggunakan perkhidmatan VPN. Apa yang anda’d perlu lakukan untuk menunjukkan Netflix anda Outlander adalah menggunakan VPN untuk memalsukan lokasi anda. Netflix di Kanada, kebanyakan negara Amerika Latin, majoriti negara-negara Eropah, dan beberapa negara Asia telah memperoleh hak untuk menyiarkan siri Starz di rantau ini sahaja.

Selain daripada menyulitkan trafik Internet anda, VPN membolehkan anda untuk menutup lokasi sebenar anda melalui web dengan mengalihkan semula lalu lintas anda melalui rangkaian pelayan peribadi. Keuntungan besar dari amalan ini ialah anda secara teoritis dapat mendapat manfaat daripada alamat IP yang berasal dari negara yang anda inginkan.

Walau bagaimanapun, kerana tidak semua perkhidmatan VPN mempunyai kelajuan yang cukup baik untuk streaming, serta disebabkan oleh fakta bahawa sesetengahnya kurang selamat daripada yang lain, kami’Anda telah membuat senarai beberapa VPN terbaik yang boleh anda gunakan untuk aliran Outlander kedua-duanya di A.S. dan di luarnya.

1. Astrill VPN

Astrill logo perkhidmatan VPN Lawati Astrill VPN

Pada keseluruhannya, perkhidmatan VPN terkenal kerana memperlahankan sambungan internet anda secara mendadak. Walau bagaimanapun, ini tidak berlaku dengan VPN Astrill. Malah, Astrill adalah salah satu VPN terpantas yang kini tersedia di pasaran.

Dengan hanya lebih dari 320 pelayan di 60 negara, di sana’tiada kandungan yang anda menang’t dapat membuka sekatan. Selain privasi dan keselamatan yang hebat, VPN ini akan membolehkan anda menyalurkan apa sahaja yang anda mahu dengan menukar lokasi anda dan menyulitkan data anda dengan selamat.

2. TorGuard

Logo perkhidmatan TorGuard Lawati TorGuard

TorGuard sama efektifnya dengan geo-fences yang lewat, sama ada mereka termasuk syarikat swasta seperti Netflix atau institusi kerajaan.

Walaupun organisasi itu’lokasi di Amerika Syarikat, harga berpatutan dan suite keselamatan yang hebat telah menjadikan TorGuard tetap berkhidmat di kalangan perkhidmatan VPN terbaik. Di samping itu, sokongan hidup mereka sangat membantu jika anda mendapati di sana’sesuatu yang anda boleh’t menyusun sendiri.

3. Ivacy VPN

Logo perkhidmatan VPacy Ivacy Lawati Ivacy VPN

Daripada ketiga-tiga di sini, Ivacy adalah, VPN paling berpatutan yang anda dapat, yang menjadikannya pilihan nilai yang hebat untuk dapat menstrim kandungan yang tidak terhalang oleh geo-blocking.

Walaupun tidak popular seperti dua bekas, Ivacy’ciri keselamatan dan penyulitan yang penting, disamping kelajuan sambungan yang baik, cukup memastikan anda dapat menstrim kandungan 4K di mana sahaja anda pergi.

Banyak lagi yang datang dari sini

Dengan dua musim lagi yang disahkan, ia’kira-kira masa anda mengetahui bagaimana untuk menonton Outlander dalam talian. Ronald More, pemaju utama, mengesahkan bahawa walaupun kedua-dua musim ini sebahagian besarnya akan berdasarkan buku kelima dan keenam di Gabaldon’s siri, iaitu Salib Berapi dan A Breath of Snow dan Ashes, di sana’s kesempatan baik mereka’juga akan bercampur dengan beberapa idea mereka sendiri untuk memastikan ia segar.

Tanpa mengira VPN pilihan anda, yang terakhir akan memastikan anda dapat menonton Outlander dimana saja kamu berada. Jika anda tidak’t mempunyai akses kepada mana-mana langganan berbayar, menggunakan VPN dengan Kodi atau Project Butter akan menjamin keselamatan anda semasa anda mengalir pengembaraan Claire dan Jamie peer-to-peer.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 50 =