Bagaimana untuk menonton Pejabat dalam talian


Pejabat ini merupakan remake Amerika yang sangat popular dari sitkom British yang disiarkan di rangkaian NBC dari tahun 2005 hingga 2013. Sembilan musim Office ini dihasilkan secara total, berjumlah 201 episod. Pertunjukan ini dibangunkan oleh Greg Daniels dan berdasarkan pertunjukan British dengan nama yang sama yang dibuat oleh Ricky Gervais dan Stephen Merchant.

Walaupun banyak masa berlalu sejak pertunjukan berakhir, ia tetap popular dengan peminat di seluruh dunia. Adakah anda juga mahu melihatnya? Baiklah’lihat bagaimana anda boleh melakukannya.

Menonton Pejabat dalam talian

Pejabat itu pada asalnya disiarkan di NBC, tetapi sejak pameran berakhir, ia’s telah tersedia di pelbagai perkhidmatan dan rangkaian, termasuk seperti NBC.com, iTunes, Microsoft’s Zune Marketplace, dan yang terbaru, Netflix dan Comedy Central. Ini bermakna penonton yang berpangkalan di AS mempunyai banyak cara untuk menonton pertunjukan, tetapi orang-orang di luar Amerika mungkin berjuang untuk mencari pertunjukan secara dalam talian.

Ini semua kerana isu hak. Tidak semua orang di luar Amerika akan dapat mengakses perkhidmatan seperti Comedy Central atau US Netflix - pilihan mungkin terhad.

Rangkaian seperti Comedy Central menggunakan geo-blocking. Sistem ini mengesan secara automatik di mana penonton cuba mengakses perkhidmatan dari dan kemudian menghalang akses kepada sesiapa di luar AS. Ini bermakna penonton di UK, Australia, Kanada, dan negara lain, serta orang Amerika yang melancong atau tinggal di tempat lain, boleh berjuang untuk mencari episod yang mereka mahukan.

Penyelesaian untuk menonton Pejabat dalam talian

Terdapat beberapa cara untuk menonton Pejabat dalam talian jika anda’tidak dapat mengakses rancangan melalui saluran dan perkhidmatan biasa:

  • Saluran TV antarabangsa - seperti banyak persembahan popular, Pejabat telah mendapat banyak berikut di banyak negara di seluruh dunia. Rangkaian dan saluran TV asing menunjukkan semula episod-episod The Office dari semasa ke semasa, jadi ia’anda perlu menyemak jadual TV di rantau anda untuk mengetahui lebih lanjut.
  • Perkhidmatan streaming - Sama seperti saluran antarabangsa, beberapa perkhidmatan penstriman mempunyai sitkom popular di perpustakaan mereka, tetapi ini boleh berbeza dari satu negara ke tempat seterusnya.

Tidak perlu dikatakan, penstriman dalam talian dalam perkhidmatan seperti Netflix adalah yang paling mudah. Bagaimanapun, untuk memintas geo-blocking yang digunakan oleh platform ini, anda memerlukan sesuatu yang lebih baik - ideal VPN.

VPN akan membiarkan anda muncul seolah-olah anda’terletak di negara lain. Selain itu, VPN yang baik akan membolehkan anda memilih negara mana. Dengan menggunakan alat ini, anda boleh mengakses kandungan yang hanya tersedia di Amerika Syarikat misalnya.

VPN terbaik untuk menonton Pejabat dalam talian

Langkah pertama dalam proses ini ialah memilih VPN yang tepat untuk anda. VPN datang dalam pelbagai bentuk, dengan beberapa memberi tumpuan kepada kelajuan dan streaming, sementara yang lain lebih prihatin terhadap privasi, keselamatan, dan tidak mahu namanya disiarkan.

Ketika datang untuk menonton Office dengan VPN, anda perlu memberi tumpuan kepada penyedia VPN yang memprioritaskan kelajuan dan keupayaan untuk menyekat perkhidmatan geo-terhad. Berikut adalah beberapa VPN teratas dalam hal ini:

  • ExpressVPN - mudah salah satu daripada VPN terbaik yang ada sekarang, ExpressVPN hidup sehingga namanya dengan menawarkan perkhidmatan super cepat. ExpressVPN meletakkan kelajuan dan kesederhanaan di bahagian atas senarai keutamaan dan menawarkan beribu-ribu pelayan di seluruh dunia. Ini adalah alat yang hebat untuk membuka kunci kandungan di seluruh dunia.
  • CyberGhost - umumnya dianggap salah satu daripada VPN teratas untuk orang yang ingin dapat mengakses perkhidmatan penstriman yang boleh dipercayai seperti Netflix, Amazon Prime, dan Comedy Central dari lokasi di luar AS. Ia menawarkan prestasi hebat untuk menonton rancangan kegemaran anda dan tidak membuat kompromi dalam kualiti.
  • NordVPN - salah satu VPN paling berpatutan yang ada sekarang, tetapi tidak pada kos kualiti. Keselamatan yang disediakan oleh NordVPN tidak ada, dan penyedia ini mempunyai senarai pelayan terbesar di pasaran.

Pejabat ini merupakan salah satu rancangan TV paling laris pada masa lalu, jadi ia’hanya semulajadi yang begitu ramai orang ingin menontonnya, menghidupkan kembali detik-detik paling lucu, dan mengejar Michael Scott dan seluruh geng Dunder Mifflin. Cara terbaik untuk melakukan ini ialah memasang VPN, menggunakan pelayan berasaskan AS, dan hanya memuatkan salah satu tapak atau platform streaming yang disebutkan di atas..

VPN seperti ExpressVPN dan CyberGhost sangat mudah digunakan, jadi ia’s sangat mudah untuk memuatkan VPN dan mula menonton The Office dalam masa beberapa saat. Bukan itu sahaja, tetapi VPN juga memberi anda akses kepada banyak pertunjukan dan filem yang lain, serta menawarkan perlindungan yang unggul dan tidak mahu namanya disiarkan untuk sambungan internet anda.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =