Bagaimana untuk menonton permainan All-Star MLB 2019 dalam talian

Pada 9 Julai 2019, Midsummer Classic 90 akan bermula. Tertanya-tanya bagaimana untuk menonton permainan All-Star MLB secara dalam talian tanpa langganan kabel? Kemudian tidak hairanlah lagi.

Berikut adalah pilihan terbaik untuk melakukannya.

Di mana dan apabila permainan All-Star MLB 2019 akan berlaku?

Pertandingan All-Star ke-90 antara pemain terbaik Amerika Liga (AL) dan Liga Kebangsaan (NL) akan berlangsung di Progressive Field di Cleveland, Ohio. Ini akan menjadi kali ke-6 bahawa Cleveland menganjurkan permainan. Ia’s ditetapkan untuk bermula pada 7:00 petang ET, 9 Julai 2019.


Saluran mana yang menyiarkan Midsummer Classic pada tahun 2019?

Walaupun penyiaran permainan MLB dibahagikan di kalangan ESPN, TBS, dan Fox Sports, hanya yang mempunyai hak untuk menyiarkan Midsummer Classic dan Siri Dunia MLB. Acara MLB juga boleh didapati dalam talian di Fox Sports Go aplikasi, yang memerlukan kelayakan penyedia TV anda dan berfungsi di wilayah AS hanya disebabkan geo-blocking.

Tetapi bagaimana untuk menonton permainan All-Star MLB jika anda tidak’t mempunyai kabel atau akan keluar dari daerah pada 9 Julai?

Cara terbaik untuk menonton MLB All-Star 2019 dalam talian

Berikut adalah pilihan utama untuk melayari MLB All-Star dalam talian ini Julai. Sila sedar bahawa walaupun ada kos yang lebih tinggi daripada yang lain, mereka mungkin mempunyai ciri-ciri yang tidak tersedia kepada pesaing.

1. MLB.TV

MLB All Star 2019

Inilah pertaruhan terbaik anda jika anda hanya mahu baseball dan apa-apa lagi. Ia membolehkan anda menonton setiap perlawanan musim biasa secara langsung dan menyokong peranti Android, Apple, Samsung, dan Amazon bersama-sama dengan konsol PlayStation 4 dan Xbox One, Roku, dan Chromecast. Harga datang pada $ 24.99 / bulan atau $ 99.99 / tahun dengan a Percubaan percuma 7 hari.

Malangnya, Siaran MLB.TV tertakluk kepada pemadaman tempatan dan kebangsaan, i. e. jika pasukan dalam pasaran sedang bermain permainan. Jika anda masih mahu menstrim permainan yang dikehendaki secara langsung, anda’anda perlukan VPN (Virtual Private Network). VPN spoofs alamat IP anda supaya anda berpura-pura datang dari lokasi di mana permainan itu tidak’t blacked-out.

NordVPN Kedudukan VPNpro NordVPN: 9.6 / 10

2. SlingTV

MLB All Star 2019

SlingTV menawarkan tiga pakej teras, dan yang paling murah untuk memasukkan Fox Sports ialah Sling Blue untuk $ 25 / bulan. Untuk itu, awak’boleh dapatkan tiga sambungan serentak. Anda juga boleh menambah pakej tambahan atau saluran khusus - sesuatu yang anda menang’t cari di semua platform penstriman.

Walaupun SlingTV menyokong banyak peranti, kelemahannya adalah kekurangan ruang DVR. Untuk mendapatkan beberapa, bersiaplah untuk membayar $ 5 / bulan selama 50 jam. Awak boleh cuba perkhidmatan selama 7 hari sebelum membuat keputusan jika anda mahu melakukan.

SlingTV boleh didapati di AS sahaja, jadi anda’anda perlukan VPN untuk menonton Midsummer Classic 2019.

3. Hulu + Live TV

Logo Hulu

Hulu menjadikannya mudah dengan satu kumpulan $ 44.99 / bulan yang termasuk Fox Sports tetapi, malangnya, tidak ada saluran premium seperti HBO. Bahagian yang baik adalah yang anda dapatkan 50 jam DVR yang boleh dilanjutkan sehingga 200 untuk $ 14,99 / bulan. Dua peranti boleh berjalan di satu akaun Hulu pada masa yang sama.

Hulu menyokong mungkin pelbagai peranti yang paling luas, bermakna bahawa aliran Midsummer Classic 2019 pada Nintendo Switch atau Echo Show mungkin sepenuhnya. Anda’akan ada tujuh hari untuk mencuba dan melihat jika peranti anda disokong dan sama ada ciri-ciri platform ini dapat memuaskan anda. Akhirnya, Hulu telah mengeluarkan kad hadiah sendiri, yang bermakna anda boleh membayar tanpa nama.

Hulu + Live TV hanya tersedia di Amerika Syarikat. Oleh itu, anda mesti menggunakan VPN untuk melancarkan permainan All-Star MLB 2019.

4. PlayStation Vue

MLB All Star 2019

Untuk $ 49.99 / bulan anda mendapat pilihan Essential Live TV + Sports yang termasuk Fox Sports. Walaupun ia’bukan pilihan yang paling murah, ia membenarkan lima sambungan serentak dan Storan DVR untuk 500 program. Dan awak tidak’Malah, perlu mempunyai PlayStation untuk meraih semua manfaat ini kerana perkhidmatan berfungsi pada banyak peranti.

The Jaminan balik wang adalah 5 hari, dan pilihan pembayaran termasuk kad kredit atau Amazon Pay. Terakhir, jika lima peranti tidak mencukupi, anda boleh memisahkan skrin ke tiga!

PlayStation Vue adalah terhad kepada wilayah Amerika Syarikat, jadi jika anda mahu menstrim permainan All-Star MLB menggunakannya, anda memerlukan VPN.

5. YouTube TV

MLB All Star 2019

Kos TV YouTube $ 49.99 / bulan dan mempunyai a Percubaan percuma 5 hari. Ia termasuk Fox Sports dalam kumpulan utama dengan senarai saluran premium yang akan ditambah dari $ 3 / bulan. Anda boleh membayar semua ini dengan sama ada kad kredit atau PayPal.

Perkara terbaik mengenai TV YouTube ialah storan DVR tanpa had di mana anda boleh menyimpan semua rakaman selama sembilan bulan. Platform ini juga membolehkan tiga sambungan serentak. Tetapi seperti yang lain, TV YouTube hanya tersedia di AS, jadi pastikan anda’menggunakan semula salah satu VPN di bawah untuk menonton permainan All-Star MLB 2019 dari luar negara.

VPN terbaik untuk membuka kunci permainan All-Star MLB 2019

Ini adalah VPN terbaik untuk streaming dalam talian MLB All-Star 2019, tidak peduli di mana negara anda’akan menonton dari 9 Julai.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Amalan privasi yang tidak bertanggungjawab, ciri keselamatan lanjutan, dan kemampuan geo-unblocking yang boleh dipercayai menjadikan NordVPN sebagai pemimpin industri yang tidak dipertikaikan. Apa sahaja keperluan anda, VPN ini telah dilindungi - semuanya bermula dari hanya $ 3.49 / bulan.

  • Keselamatan yang sangat baik
  • Senarai pelayan yang hebat
  • Hebat untuk Netflix
  • Baik untuk torrenting
  • Sangat mudah digunakan
  • Harga berpatutan
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =

Adblock
detector