Bagaimana untuk Menonton Rick dan Morty dalam talian


Salah satu komedi animasi yang paling hangat menyentuh skrin kecil dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Rick dan Morty adalah persembahan yang sangat popular berikutan eksploitasi dan peluncuran saintis gila Rick Sanchez dan cucunya naif Morty Smith. Satu episod tipikal menunjukkan ciri-ciri Rick dan Morty dalam beberapa jenis pengembaraan aneh, sering mendaki Rick’kereta terbang dan pelayaran ke planet jauh dan dimensi selari.

Dicipta oleh Justin Roiland dan Dan Harmon, bintang-bintang pertunjukan Roiland sebagai suara kedua-dua Rick dan Morty, dan juga mempunyai ciri seperti Chris Parnell dan Spencer Grammer dalam menyokong peranan.

Musim 4 Rick dan Morty mula ditayangkan pada 10 November 2019 - ia akan mempunyai 10 episod total. Semua episod Rick dan Morty dapat dilihat di Adult Swim, dengan pelbagai episod berulang kali, dan juga disediakan di laman web Dewasa Berenang.

Walau bagaimanapun, menonton Rick dan Morty online isn’t sentiasa semudah yang boleh - Swim Dewasa hanya tersedia untuk penonton Amerika. Nasib baik, anda boleh menyelesaikan masalah ini dengan menggunakan perkhidmatan seperti NordVPN.

Masalah biasa dengan menonton Rick dan Morty dalam talian

Geo-blocking adalah yang menjadikannya lebih sukar untuk menonton Rick dan Morty dalam talian apabila anda’bukan di Amerika Syarikat. Hak untuk rancangan TV, filem, dan media lain dapat dirawat secara berbeza dan berada di tangan syarikat yang berlainan di seluruh dunia, jadi jika anda’di luar AS dan mahu menonton Rick dan Morty, hanya melawat laman Swim Dewasa yang dimenangi’kerja.

Ini kerana laman web ini secara automatik dapat mengesan lokasi anda dan menghalang kandungan. Walaupun anda’semula Amerika di luar negara, anda’anda akan disekat dari menonton Rick dan Morty dan pertunjukan popular lain dalam talian jika anda cuba mengakses jenis kandungan ini. Ini boleh membuat perkara yang sangat sukar bagi peminat Rick dan Morty untuk menikmati persembahan itu, tetapi ada beberapa cara di sekitar masalah ini.

Penyelesaian yang mungkin untuk menonton Rick dan Morty dalam talian

Nasib baik, terdapat beberapa kemungkinan untuk membantu anda menonton Rick dan Morty dalam talian. Di sini’s bagaimana anda boleh melakukannya:

  • VPN: Jika anda boleh’t mencari Rick dan Morty tersedia untuk menonton dalam talian di mana sahaja anda berada, penggunaan VPN adalah pilihan terbaik. VPN (rangkaian peribadi maya) berfungsi dengan memindah identiti sambungan internet anda, menjadikannya kelihatan seperti anda’Sebenarnya di rantau atau negara yang berbeza ke mana anda benar-benar berada. Ini berkesan boleh menipu sistem penyekatan geo dan membolehkan anda mengakses saluran dalam talian seperti Swim Dewasa atau perkhidmatan streaming seperti Hulu dan Netflix dari kawasan lain.
  • Saluran TV Antarabangsa: Rick dan Morty adalah persembahan popular di seluruh dunia dengan banyak peminat di seluruh dunia. Acara ini disiarkan di banyak negara yang berbeza, jadi walaupun anda’Di luar AS, ada cara untuk menonton Rick dan Morty dalam talian melalui saluran dan perkhidmatan lain. Di Kanada, misalnya, Rick dan Morty ditunjukkan di Adult Swim Canada. Di UK, penonton boleh menonton pertunjukan secara dalam talian melalui saluran Fox.
  • Perkhidmatan Streaming: Rick dan Morty juga boleh didapati melalui pelbagai platform penstriman. Di Amerika Syarikat, episod dari tiga musim pertama Rick dan Morty boleh ditonton dalam talian melalui Hulu. Di luar Amerika Syarikat, pengguna Netflix di negara lain boleh menonton episod setiap kali mereka suka pada komputer, TV Pintar, telefon, dan peranti lain yang bersambung.

VPN terbaik untuk menonton Rick dan Morty dalam talian

Jika anda mahu menggunakan VPN untuk menonton Rick dan Morty dalam talian, ia’s penting untuk memilih yang betul. Sesetengah VPN jauh lebih berkesan daripada yang lain ketika datang untuk mengakses saluran dan mendapatkan geo-blocking dan geo-restrictions yang lalu pada perkhidmatan penstriman. VPN berikut adalah antara yang terbaik untuk sesiapa sahaja yang mencari cara untuk menonton Rick dan Morty dalam talian:

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Salah satu VPN keseluruhan terbaik yang boleh anda pilih, ExpressVPN adalah sangat cepat, super dipercayai, dan sangat selamat juga. Ia’s sempurna untuk filem dan pertunjukan streaming seperti Rick dan Morty, menawarkan akses penuh ke Netflix, Hulu, dan perkhidmatan streaming dan saluran lain di seluruh dunia.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN juga merupakan perkhidmatan VPN yang amat tinggi yang terkenal dengan ciri keselamatannya yang luar biasa. Jika anda ingin menonton Rick dan Morty dalam talian dan selamat, selamat, dan tidak boleh dipercayai semasa anda berbuat demikian, ini adalah perkhidmatan yang baik untuk dipilih. Ia mempunyai pelayan di lebih dari 60 negara dan menawarkan akses tidak terhad kepada saluran dalam talian dan rangkaian penstriman.

3. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost CyberGhost

Last but not least, CyberGhost adalah VPN hebat yang anda boleh gunakan untuk menonton Rick dan Morty dan pertunjukan dan filem besar lain dalam talian tanpa sebarang masalah. VPN ini menawarkan sambungan untuk penyemak imbas popular seperti Chrome dan Firefox dan dilengkapi dengan sokongan pelanggan dan ciri privasi yang hebat juga.

Pokoknya

Secara keseluruhan, jika anda’mencari semula cara untuk menonton Rick dan Morty dalam talian, VPN adalah cara terbaik untuk pergi. Ia benar-benar menyulitkan sambungan internet anda dan memberi anda IP baru, menjadikannya mudah untuk memintas geo-blocking dan sistem lain yang membuat menonton komedi animasi popular ini begitu mencabar pada masa-masa.

Bagi sesiapa di luar AS, VPN adalah sangat penting untuk menonton Rick dan Morty dalam talian, kerana ia memberikan anda akses segera ke saluran seperti Swim Dewasa di mana anda boleh menonton semua episod yang disiarkan setakat ini dengan hanya menggunakan pelayan AS.

VPN juga dilengkapi dengan banyak faedah keselamatan tambahan, termasuk melindungi identiti anda sekiranya anda memilih untuk menyiarkan acara tersebut.

Untuk VPN yang lebih hebat lihat senarai penuh VPN terbaik untuk Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =