Bagaimana untuk menonton Silicon Valley Online


Lembah Silikon, HBO’Jawapan yang paling kuat kepada CBS’s Teori Big Bang, adalah siri televisyen komedi yang menggambarkan kehidupan lima lelaki muda yang menubuhkan permulaan Silicon Valley mereka sendiri, Pied Piper. Tidak seperti yang setara dengan CBS, Lembah Silikon telah menerima pujian kritis yang konsisten sejak perdana.

Pertunjukan ini selalu memberikan pandangan yang mendalam dan lucu pada teknologi kontemporari bersama orang yang berada di belakangnya. Dalam artikel ini, kita’Saya akan menawarkan gambaran ringkas mengenai siri ini, serta menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menonton Lembah Silikon dalam talian.

Kenapa orang suka Lembah Silikon

Pada masa ini, pada musim kelima, Lembah Silikon telah mempunyai keenam dan mungkin musim akhir yang ditangguhkan oleh HBO sehingga 2020 kerana salah seorang pengeluar eksekutif mereka’komitmen ke siri TV lain, Barry. Salah satu aspek yang paling kontroversi ialah Lembah Silikon adalah gambaran yang sangat tepat dari dunia teknologi. Di blog peribadinya, Bill Gates mengaku kepada parodi yang sangat setia dan penangkapan kawasan Bay asal. Microsoft’s pengasas juga membiarkan kita dalam aspek perbalahan lain tentang badai epik gagal, kemenangan, dan perayaan yang disajikan dalam persembahan: ramai kawan Silicon Valleynya boleh’t menonton kerana mereka merasakannya’s terutama menyenanginya.

Bill Gates’ komen disuarakan oleh Thomas Middleditch, ahli pemain utama yang memainkan Richard Hendricks. Thomas berkata bahawa rakan-rakan dan peminat sering menceritakannya’t menonton rancangan itu kerana betapa benarnya dengan semangat industri teknologi California. Kebanyakan mereka merasakannya’s menggubal beberapa kenangan paling buruk dalam kehidupan profesional mereka. Jika tidak ada yang lain, ini adalah sebab yang cukup untuk mengetahui bagaimana untuk menonton Lembah Silikon dalam talian.

Apa itu Lembah Silikon kira-kira?

Musim pertama Lembah Silikon menumpukan pada aplikasi mampatan yang dibangkitkan Richard, bernama Pied Piper. Richard berhenti kerja sebagai pengkod di syarikat teknologi tinggi Hooli untuk sepenuhnya mendedikasikan dirinya kepada Piper. Pengasas seorang jutawan, Christopher Evan Welch, yang dimainkan oleh Peter Gregory, bersetuju untuk benih Richard’aplikasi dengan memperoleh kepentingan dalam permulaan, sementara kedua mengupah Bertram Gilfoyle, Dinesh Chugtai, serta Jared Dunn untuk membantu mengembangkan perisiannya.

Baki musim ini memberi tumpuan kepada Richard’bekas syarikat cuba mencuri ideanya dari dia dengan kejuruteraan terbalik bekas pekerja mereka’algoritma di bawah nama Nucleus. Hooli berjaya dalam cubaan mereka dan kedua-dua syarikat dijadualkan membentangkan produk mereka di acara TechCrunch. Oleh itu, kami tetap tidak dapat memisahkan spoiler utama, kami menang’t mendedahkan penyerahan pertunjukan ini. Tidak perlu dikatakan, Pied Piper menjadikannya musim kedua, yang memberi tumpuan kepada pembiayaan projek dan pasukan yang sepatutnya.’usaha untuk melawan tuntutan palsu pelanggaran hak cipta yang difailkan oleh Hooli.

Musim tiga melihat pelancaran aplikasi dan sementara banyak pengguna memasangnya, beberapa daripada mereka terus menggunakannya kerana antara muka yang kompleks. Walau bagaimanapun, Pied Piper mendapati cara untuk menjadikan nasib mereka berdasarkan ciri marginal yang Dinesh dimasukkan ke dalam platform. Musim keempat melihat perubahan besar dalam Richard’rancangannya, ketika ia mula bekerja di Internet yang terdesentralisasi, peer-to-peer sepenuhnya dikuasai oleh rangkaian ponsel. Pada musim lalu yang ada sekarang, kumpulan Pied Piper mengupah pasukan pemaju yang besar untuk bekerja di Richard’idea Internet baru.

Kenapa awak boleh’t menonton Lembah Silikon dalam talian

Sama ada disebabkan oleh sekatan kerajaan atau hak wilayah kepada media tertentu, geo-blocking digunakan untuk menyekat akses kepada beberapa kandungan berdasarkan lokasi anda. Lebih sering daripada tidak, ini adalah amalan yang menyalahi undang-undang di mana diskriminasi harga dikuatkuasakan. Contohnya ialah Netflix’ perkhidmatan di Eropah, yang lebih mahal daripada langganan mereka di A.S. tetapi menawarkan kurang tajuk kepada penontonnya. Terutama jika anda banyak bepergian, geo-blocking boleh menjadi gangguan. Penapis ini tidak peduli di mana anda berada’membayar langganan anda, tetapi sekarang anda berada.

Sekiranya anda berada di luar Amerika Syarikat, di sana’tidak ada jaminan bahawa anda’akan dapat menonton Lembah Silikon. Tidak seperti Netflix, HBO’platform penstriman s jauh lebih muda dan anda boleh menceritakannya’cuba untuk mengejar. Aspek yang paling malang mengenai HBO Sekarang adalah bahawa ia’tidak tersedia di luar Amerika Syarikat disebabkan oleh sekatan hak serantau. Anda mungkin dapat menonton rancangan anda melalui HBO Go, tetapi anda’Anda perlu membeli langganan serantau yang berasingan untuknya. Ia’s tidak lestari untuk membeli langganan HBO Go di setiap negara yang anda lawati hanya untuk melihat Lembah Silikon.

Bagaimana untuk menonton Lembah Silikon dalam talian di luar U.S.

Terdapat dua kaedah yang membolehkan anda menyiarkan kandungan HBO Sekarang di luar Amerika Syarikat. Yang pertama melibatkan penggunaan aplikasi seperti Kodi atau Popcorn Time. Walaupun anda mungkin dapat menyambungkan akaun Sekarang ke Kodi, lokasi anda masih akan menghalang anda daripada mengakses platform. Akibatnya, anda hanya boleh berharap untuk mendapat akses kepada Lembah Silikon melalui streaming rakan sebaya. Bergantung kepada kawasan anda’semula perjalanan ke, ia’s agak berkemungkinan bahawa penggunaan torrent dan undang-undang hak cipta mungkin mempunyai sesuatu untuk dikatakan tentang itu. Jika anda ingin menggunakan aplikasi seperti Kodi atau Popcorn secara selamat untuk streaming rakan sebaya, VPN adalah wajib.

Mempunyai VPN juga membolehkan anda mengakses akaun HBO Sekarang anda di luar A.S. seolah-olah anda berada di rumah. Anda boleh menggunakan perkhidmatan VPN untuk mendaftar untuk HBO Now walaupun anda’semula bukan di Amerika Syarikat. Ini mungkin kerana perkhidmatan VPN menyulitkan dan mengulang semula trafik Internet anda melalui pelayan pilihan anda. Apa ini bermakna ISP tidak dapat memberitahu apa yang anda lakukan di web, sementara lokasi semasa anda disembunyikan oleh pelayan VPN yang anda gunakan. Menggunakan VPN dengan aplikasi seperti Masa Popcorn menjamin bahawa anda boleh menonton rancangan kegemaran anda tanpa perlu risau tentang seseorang yang mengintai pada lalu lintas anda.

Di sini’s a senarai penyedia VPN teratas yang akan membolehkan anda melangkau geo-larangan:

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN adalah antara perkhidmatan VPN yang paling selamat dan terjangkau di luar sana. Senarai lebih daripada 5700 pelayan di 60 negara memastikan anda dapat mengakses kandungan yang disekat geo semasa bepergian untuk perniagaan atau untuk masa lapang.

Sama ada’s HBO Sekarang, Netflix, atau BBC iPlayer, tiada apa yang akan berlaku ketika anda menggunakan NordVPN. Alatan membunuh dan algoritma penyulitan memastikan bahawa trafik Internet anda tetap anda sendiri.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Sama seperti Nord, ExpressVPN menawarkan salah satu daripada tahap penyulitan data dan perlindungan, sementara juga menyediakan akses kepada mana-mana dan semua kandungan yang disekat geo.

Walaupun kiraan pelayan mereka kurang dari separuh Nord’s, kelajuan sambungan mereka berada dalam kemampuan HD streaming. Prestasi mereka hanya dipadankan dengan perkhidmatan pelanggan cemerlang yang memberi respons kepada permintaan 24/7.

3. Astrill VPN

Astrill logo perkhidmatan VPN Lawati Astrill VPN

Satu lagi perkhidmatan VPN premium yang boleh anda gunakan untuk menonton siri TV disekat geo kegemaran anda adalah Astrill VPN. Sokongan pelanggan, keselamatan, dan keserasian lintas platform menjamin tempat mereka sebagai pesaing utama.

Mereka adalah salah satu VPN paling berprestasi di luar sana dan mereka menawarkan kelajuan sambungan di atas industri, tetapi langganan mereka sedikit lebih mahal daripada Nord dan Express.

Satu persembahan itu’s bernilai VPN

Walaupun anda kini telah mengetahui bagaimana untuk menonton Lembah Silikon dalam talian dari mana sahaja di seluruh dunia, di sana’tidak ada jaminan bahawa trafik Internet anda tidak dipantau. Dengan munculnya organisasi pengumpulan perisikan global seperti Lima dan Empat Belas Mata, ia’s menjadi sangat penting bahawa kita mengambilnya pada diri sendiri untuk melindungi data peribadi kita apabila pergi secara dalam talian.

Sama ada anda mahu membeli langganan HBO Now, gunakan HBO’perkhidmatan penstriman s dalam perjalanan, atau memastikan bahawa anda boleh menggunakan aplikasi seperti Kodi dan Popcorn Time dengan cara yang selamat dan peribadi, harga sederhana perkhidmatan VPN terbaik menjadikan mereka pilihan nilai yang popular untuk beratus-ratus juta di seluruh dunia.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 79 =