Bagaimana untuk menonton Star Trek dalam talian


Dicipta oleh Bryan Fuller dan Alex Kurtzman untuk CBS All Access, Discovery Star Trek telah dengan cepat memperoleh tempat dalam siri 50+ tahun melalui gabungan arketipe biasa dan isu kontemporari. Hanya dua musim dalam, Discovery telah memenangi Anugerah Saturn untuk pelakon terbaik di TV dan untuk siri TV media terbaik, serta Anugerah Empayar untuk pelakon terbaik dalam siri TV. Pencalonan lain termasuk Primetime Emmy untuk solek dan penyuntingan bunyi dan Anugerah IGN untuk siri TV terbaik yang baru.

Peminat siri lama yang pertama kali dicipta oleh Gene Roddenberry dan pendatang baru sama-sama memberi respons positif Discovery Star Trek’jemputan untuk “berani pergi”, tetapi sejak yang diketengahkan melalui CBS All Access, melihat telah menyusahkan penonton di luar AS. Sesungguhnya, CBS All Access hanya tersedia untuk penonton yang terletak di Amerika Syarikat dan, walaupun siri ini juga boleh disiarkan dari Netflix, amalan penyekatan geo menjadikan ia tidak ada di beberapa bahagian dunia.

Sungguh yakin, walaupun. Jika awak’Tidak kini di Amerika, anda masih boleh mengetahui langsung apa yang berlaku kepada Michael Burnham dan awak Discovery sebaik sahaja episod baru memasuki platform streaming. Baca terus untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana untuk menonton Star Trek dalam talian dari mana sahaja di dunia.

Bolehkah anda menonton? Discovery Star Trek dalam talian?

Discovery Star Trek adalah siri CBS All Access, yang bermaksud untuk menontonnya hidup, anda mesti menjadi pelanggan untuk platform hiburan tertentu ini. Untuk menjadi pelanggan, anda boleh mengakses dua rancangan berbeza - iklan terhad dan percuma komersial - masing-masing $ 5.99 atau $ 9.99 bulanan. Anda juga boleh menonton Discovery hidup dengan streaming dari Netflix, sementara langganan Netflix akan menetapkan anda kembali di mana saja dari $ 7.99 hingga $ 13.99 di Amerika Syarikat.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa isu dengan kedua-dua platform hiburan ini, terutamanya untuk penonton yang tidak mengakses Discovery Star Trek dari AS. Sebagai contoh, CBS All Access adalah perkhidmatan yang disediakan secara eksklusif untuk penonton AS, yang bermaksud bahawa anda tidak boleh menyiarkan rancangan mereka dari tempat lain di dunia, walaupun anda adalah pelanggan. Sementara itu, Netflix dapat diakses di kebanyakan lokasi di seluruh dunia, tetapi beberapa kandungan di platform tidak tersedia di kawasan tertentu.

Bagaimana untuk menonton Star Trek dalam talian dari mana sahaja di dunia

Pada dasarnya ada dua cara untuk melalukan amalan geo-blocking dan menonton Discovery Star Trek dalam talian, tanpa mengira lokasi semasa anda. Yang pertama ialah menggunakan saluran sekunder yang menyediakan akses kepada pelbagai siri dari torrents. Anda boleh, sebagai contoh, menonton Discovery Star Trek menggunakan Kodi, platform media sumber terbuka yang membolehkan anda mengikut program kegemaran anda tanpa langganan. Perkhidmatan serupa disediakan oleh Popcorn Time, platform yang juga bebas untuk diakses dan yang boleh digunakan untuk aliran siri dan pertunjukan dari mana-mana lokasi di dunia.

Jika anda lebih suka menyokong usaha di belakang yang baru Star Trek siri dan elakkan potensi perangkap untuk mengakses setiap episod melalui torrents, maka anda boleh melangkau amalan penyekatan geo dari kedua CBS All Access dan Netflix melalui VPN yang baik. Untuk berbuat demikian, anda’anda perlu menjadi pelanggan untuk kedua-dua platform dan memperoleh VPN. Yang terakhir ini akan mengalihkan sebarang trafik dalam talian yang dijalankan dari peranti anda melalui pelayan AS, sehingga menjadikannya kelihatan seperti sebenarnya anda menyambungkan ke CBS atau Netflix dari AS..

Terlepas dari apakah anda memilih untuk aliran Discovery Star Trek melalui saluran sekunder atau dengan menyambung terus ke CBS All Access atau Netflix, anda’Anda memerlukan VPN untuk menjaga aktiviti merosakkan anda secara peribadi atau untuk menghalang geo-blocking. Berikut adalah tiga perkhidmatan VPN terbaik untuk dipertimbangkan apabila anda ingin menonton Star Trek dalam talian dari CBS:

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN adalah perkhidmatan yang mendapat markah tertinggi di seluruh papan, dari langkah-langkah keselamatan yang hebat untuk kelajuan yang baik, pelayan yang dioptimumkan, dan keupayaan untuk memintas China’s Firewall Besar. Mengikut ujian kami, ia’s juga boleh dipercayai dari segi membuka kunci kunci Netflix dan CBS All Access, dan ia mempunyai keserasian yang baik dengan Kodi untuk boot.

NordVPN menggunakan rangkaian 5500 pelayan yang mengagumkan di seluruh dunia dan ini menunjukkan dalam kedua-dua kelajuan muat turun / muat naik dan keupayaannya untuk bersaing dengan pengharaman Netflix. Semasa anda menggunakan NordVPN, anda boleh menjalankan sehingga 6 peranti yang berbeza dan beberapa sistem pengendalian yang berbeza.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Jika awak’lagi tertanya-tanya bagaimana untuk menonton Star Trek dalam talian dari luar AS dan mengekalkan privasi anda dalam talian pada masa yang sama, ExpressVPN mungkin pilihan terbaik anda. Dengan 3000 pelayan di lebih daripada 90 negara di seluruh dunia, perkhidmatan VPN ini mempunyai kelajuan dan kebolehpercayaan yang anda perlukan untuk menyiarkan siri kegemaran anda tanpa menghiraukan lokasi semasa anda.

Ciri-ciri utama yang datang dengan Express termasuk suis bunuh yang berguna, aplikasi khusus untuk sistem operasi yang berbeza, dan kemungkinan untuk membayar secara tanpa nama menggunakan Bitcoin. Kami’telah menguji pelayan AS dengan Netflix dan CBS All Access dan boleh berdiri dengan kebolehpercayaan penyedia VPN ini ketika datang untuk mengakses kandungan yang disekat geo.

3. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

CyberGhost telah mempunyai beberapa isu keselamatan pada masa lalu dan terdapat keraguan tentang kebolehpercayaan rakan kongsi semasa, tetapi apabila ia membuka kunci kandungan pada Netflix atau CBS All Access, perkhidmatan VPN ini mendapat pekerjaan yang dilakukan pada kos yang berpatutan.

Muat turun / muat naik kelajuan adalah penting apabila anda mahu menstrim Star Trek atau sebarang siri lain melalui VPN, dan CyberGhost mempunyai lebih daripada cukup untuk menawarkan pengalaman yang memuaskan. Ia juga dilengkapi dengan aplikasi tersuai untuk sistem pengendalian yang berbeza, serta dengan penghala, Stick Fire, dan aplikasi Amazon Fire TV, yang bermaksud ia’sangat mudah untuk dijalankan di TV anda.

Sesuatu yang baru, sesuatu yang lama: Discovery Star Trek

Menurut pengeluar eksekutif Alex Kurtzman, intipati Star Trek terletak pada Gene Roddenberry’s “pandangan optimis masa depan”, tanpa itu keseluruhan projek kehilangan identiti. Walau bagaimanapun, pada masa yang sama, siri ini sentiasa mencerminkan konteksnya sendiri, terutamanya dengan membezakan antara cara dan cara yang sepatutnya.

Cabaran untuk Discovery Star Trek adalah untuk menjaga visi ini hidup sambil menangani isu kontemporari seperti konflik bersenjata, hak gay, feminisme, diskriminasi, dan banyak lagi. Sebagai tambahan baru yang pertama kepada siri berikut kesimpulan awal dari Star Trek: Enterprise pada tahun 2005, beban untuk berjaya adalah sangat besar. Discovery terpaksa merayu kepada peminat-peminat siri asal, tetapi juga membentuk jambatan antara generasi mereka dan penonton yang lebih muda, yang mungkin atau mungkin tidak pernah mempunyai hubungan sebelumnya dengan Starfleet.

Memandangkan keadaan, musim pertama Discovery Star Trek melebihi jangkaan. Memberi pandangan melalui perspektif watak wanita kedua dalam arahan untuk kali pertama dalam sejarah siri ini, ia memberi tumpuan kepada peranan kapal penemuan sains dan kru di Persekutuan vs Klingon yang berlaku kira-kira satu dekad sebelum plot siri asal. Kisah ini memaparkan beberapa kelainan plot yang menarik yang tersebar luas sepanjang musim’s 15 episod. Sekiranya kekurangan ada pada tahap naratif, mereka lebih banyak disusun oleh prestasi pelakon utama Sonequa Martin-Green, yang memainkan Michael Burnham.

Walaupun lelaki masih muncul dalam kedudukan komando (lihat, misalnya, Kapten Lorca), perasaan umum adalah bahawa wanita memindahkan plot ke hadapan dalam prekur Star Trek baru ini, yang merupakan perubahan yang disambut baik. Sama-sama disayangi oleh penonton adalah adegan persembahan antara Anthony Rapp dan Wilson Cruz, yang wataknya, Paul Stamets dan Dr. Hugh Culber, membentuk pasangan yang meyakinkan dan bergerak.

Berikutan kejayaan musim pertamanya, Discovery Star Trek kini lebih dari separuh masa melalui dua musim, yang berlaku selepas tamatnya perang Klingon. Perintah Discovery kini milik Kapten Pike, yang bekerja dengan Burnham dan seluruh kru untuk pertama kali mencari Spock misterius yang hilang dan kemudian bertindak balas terhadap jenis ancaman yang sama sekali baru. Episod akhir musim ini disiarkan pada April 2019, manakala musim ketiga siri itu telah dipesan semula pada bulan Februari.

Pokoknya

Discovery Star Trek telah menjanjikan peminat dan neophytes lama siri ini bahawa ia akan terus berani menolak sempadan alam semesta Starfleet untuk menyambung kepada isu sosial lama dan baru dalam cara yang menarik. Setakat ini, mereka telah menyampaikan janji mereka.

Jika awak’kembali peminat siri ini, anda layak menontonnya secara langsung, dengan orang lain, sebaik sahaja ia mencecah platform streaming. Dengan menggunakan VPN yang berkualiti, anda boleh berbuat demikian, dan juga untuk tawaran murah.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 18 =