Bagaimana untuk menonton TBS dalam talian di luar AS


Sistem Penyiaran Turner, atau TBS, adalah sebuah stesen TV satelit dan satelit popular di AS. Stesen ini terkenal dengan penyiaran klasik penyiaran. Akhir-akhir ini, saluran itu telah menghasilkan beberapa siri asal.

Beberapa program di TBS telah memperolehi pangkalan peminat yang penting dan memenangi anugerah utama. Salah satu program yang paling ditonton ialah persembahan yang dihoskan oleh Conan O’Brien yang dahulunya muncul di NBC. Dari Isnin hingga Khamis, anda dapat menonton Andy Richter Conan, Ginnifer Goodwin, dan Conan O’Brien. TBS juga rumah kepada komedi kontemporari: Tingkat bawah, Brooklyn Sembilan Sembilan, Raja Nerds, Sullivan dan Anak, ayah Amerika dan Lelaki di tempat kerja.

Jika anda suka sitkom, maka TBS harus berada di senarai saluran TV teratas anda. Dari Buku Tetamu, Seinfeld, Keluarga Guy, dan Rakan-rakan, TBS adalah mesti menonton penagih sitkom. TBS tidak’t meninggalkan peminat bola sepak juga kerana ia menyiarkan sukan, iaitu NBA, MLB dan Lelaki’Kejohanan Bola Keranjang.

Adakah mungkin menstrimkan TBS di luar Amerika Syarikat?

Geoblocking

Disebabkan geo-blocking, TBS tidak tersedia di luar sempadan AS. Oleh itu, jika anda adalah seorang ekspatriat Amerika yang tinggal di UK, Australia atau Kanada, anda tidak boleh mengakses talian TBS. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan gelak ketawa harian anda di luar Amerika Syarikat jika anda menggunakan proksi DNS Pintar atau VPN.

Berikut adalah panduan ringkas cara menonton TBS sama ada anda telah melanggan saluran kabel Amerika atau tidak. Perhatikan bahawa rangkaian’program boleh didapati di rangkaian’laman web dan aplikasi atau perkhidmatan TV streaming AS.

Bagaimana untuk menonton TBS tanpa langganan TV kabel

Dalam kes ini, anda akan menggunakan perkhidmatan penstriman AS untuk mengakses TBS di luar AS. Anda boleh memilih dari banyak pembekal seperti YouTube TV, Sling TV dan Hulu. Ikuti prosedur mudah ini:

 • Langgan VPN yang bereputasi (lihat cadangan kami di bawah)
 • Sambung ke pelayan AS
 • Beli kad hadiah TV Sling (dari MyGiftCardSupply) jika anda tidak’t mempunyai kad kredit AS
 • Lawati laman web Sling untuk menebus kad hadiah
 • Pilih antara rancangan Blue and Orange
 • Nikmati program TBS di Sling TV

Kami mengesyorkan Sling TV kerana ia adalah pilihan yang berpatutan.

Bagaimana untuk menonton TBS dengan langganan TV kabel

 • Pilih dari salah satu VPN kami yang disyorkan
 • Pilih alamat IP AS dan sambungkan
 • Masuk ke laman web TBS atau muat turun aplikasi
 • Masuk ke pembekal TV kabel anda
 • Nikmati program TBS kegemaran anda

Kepentingan VPN

Untuk menonton rangkaian penyiaran utama AS ini dari negara lain, anda perlu mencari jalan untuk menyembunyikan IP dan lokasi anda. Untuk memintas blok geo, anda perlu mengetik ke pelayan di wilayah AS supaya kelihatan seperti sedang melayari dari negara ini. Selain menikmati kandungan web khusus AS, VPN yang boleh dipercayai menjamin trafik dalam talian anda dengan pembalakan kosong, DNS Pintar dan protokol penyulitan kuat.

Untuk memilih VPN sebagai pembeli yang dimaklumkan, pertimbangkan kelajuan sambungan dan kestabilan. Perkara terakhir yang anda mahukan adalah lag arus panjang di tengah-tengah komedi yang menarik. Juga, lihat bahawa VPN mempunyai pelbagai pelayan AS berkelajuan tinggi.

Di samping itu, VPN yang ideal tidak mempunyai pendaratan bandwidth, sokongan pelanggan tersedia 24/7, dan tahap keselamatan sangat baik.

VPN harus bertujuan untuk melindungi data dalam talian anda. Sebaik sahaja anda menyambung ke pelayan maya, ia akan menyimpan maklumat anda daripada entiti pengintipan. Faedah lain dari VPN termasuk:

 • Privasi dalam talian yang optimum: ia menambahkan lapisan tambahan keselamatan dan privasi semasa menyemak imbas
 • Mengakses kandungan yang disekat geo: membolehkan anda mengatasi sekatan serantau
 • Apl yang mesra pengguna: dalam langkah mudah, anda boleh melancarkan aplikasi VPN tanpa mendapatkan bantuan teknikal
 • Mengelakkan throttling ISP: Penyambungan ISP menghadkan kelajuan internet anda semasa menonton video dalam talian. VPN membantu untuk membendung isu tersebut

Berikut adalah VPN teratas untuk TBS

1. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

CyberGhost direka dengan pemula dalam fikiran. Ia mempunyai UI mudah yang membolehkan anda untuk memulakan aliran cepat dalam sambungan selamat tidak kira tahap pengetahuan teknikal anda. Di antara 6200 pelayan yang ditawarkan oleh CyberGhost, 473 terletak di Amerika Syarikat.

Ulasan pelanggan boleh memberitahu anda betapa popularnya CyberGhost adalah dan atas alasan yang baik. Pembekal kadangkala memberikan harga diskaun pada pakej jangka panjang, menjadikan CyberGhost VPN premium yang mampu dimiliki.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Apabila ia membongkar kunci kandungan khusus rantau, ExpressVPN menawarkan perkhidmatan terbaik. Perisian ini mempunyai kebanyakan pelayan AS. Sekiranya anda tidak’t mendapatkan apa yang anda harapkan, jaminan wang balik 30 hari akan dikenakan. Mencubanya. Lagipun, anda menang’T mengambil apa-apa risiko.

3. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Kecekapan pembasmian global NordVPN terkenal dengan kelajuan dan kebolehpercayaan yang luar biasa. Lebih daripada 5500 pelayan boleh didapati di perisian berbayar - 1,800+ daripada mereka yang berasaskan AS. Salah satu teknologi canggihnya adalah Bawang atas VPN.

Penyulitan gred tentera NordVPN memastikan bahawa privasi dalam talian anda tetap utuh. Apabila keselamatan menjadi keutamaan anda, NordVPN tidak akan mengecewakan. Paling penting, pelayan dioptimumkan untuk streaming. Pembelian NordVPN benar-benar bebas risiko kerana ia menawarkan dasar wang balik 30 hari.

4. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

Ciri yang paling menarik dari VyprVPN adalah bahawa pembekal menguruskan semua pelayannya yang terdapat di lebih daripada 8.3 lokasi. Lebih 700 pelayan boleh didapati, dan 8 daripadanya berada di AS.

Berkat teknologi Chameleon mereka, VyprVPN mampu berebut metadata dan mengelakkan blok VPN. Faedah-faedah yang ditambah termasuk kelajuan superfast, tidak ada topi muat turun, batasan pertukaran pelayan sifar, dan banyak ulasan positif oleh pengguna.

Adakah DNS Pintar adalah pilihan yang boleh dipercayai?

Adakah anda memerlukan pilihan alternatif untuk membuka kunci program TBS di luar negara? DNS Pintar boleh dijawab. Bagaimanapun, tidak seperti VPN, ia tidak akan menyulitkan lalu lintas dalam talian anda. Namun, ia tidak’t menyembunyikan IP sebenar anda. Itu dikatakan, VPN berdiri sebagai pilihan yang unggul.

DNS Pintar berfungsi dengan semua peranti mudah alih dari TV Pintar, Apple TV, telefon Android, PC, iPad, Mac, Xbox, PS4, PS3, Amazon Fire TV Stick, dll. Namun, walaupun selepas menyiapkan proksi DNS Pintar, dapat mengakses beberapa laman web yang disekat. Perkhidmatan ini amat terhad di mana rampasan DNS berleluasa.

Apa peranti yang anda perlukan untuk menstrimkan TBS?

Dari mana sahaja di dunia, anda boleh menggunakan:

 • Android
 • iPhone
 • Chromecast
 • FireStick
 • iPad
 • Amazon Fire TV
 • PC
 • Roku
 • Mac
 • Apple TV

Ringkasan

Tanpa soalan, awak’Anda perlu langganan VPN untuk menonton TBS jika anda berada di luar Amerika Syarikat. Adalah penting bahawa anda dapat melepasi blok serantau dan mendapatkan sambungan internet yang cepat dan konsisten. Mengalir saluran TBS dari negara lain tanpa kad kredit AS adalah sebahagian daripada kerja tetapi tidak mustahil.

Menggunakan panduan ini dan beli VPN yang cepat, selamat, dan stabil untuk menikmati sitkom Amerika, sukan dan ceramah lewat malam di TBS dari mana-mana negara. Anda boleh bersorak pada atlet kegemaran anda, luangkan masa dengan filem-filem klasik, dan ketawa dengan kuat pada bintang-bintang TV realiti Amerika yang lucu.

Masih, jangan’t tahu VPN terbaik untuk melancarkan komedi dariTBS? Walaupun DNS Pintar boleh menjadi pilihan, kami bertegas menggunakan VPN, sebaiknya ExpressVPN. Ia akan memberi anda ketenangan fikiran sama ada anda berada di Eropah, UK, Australia, Kanada, China UAE, atau China.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =