Bagaimana untuk menonton TF1 di luar Perancis


TFI adalah rangkaian TV swasta yang dikawal oleh kumpulan TF1 dan rangkaian domestik yang paling popular di Perancis. Sama ada anda terpesona dengan hiburan dan budaya Perancis atau orang asing yang ingin berhubung dengan budaya anda di rumah, TF1 adalah sumber pergi.

Untuk masa yang paling lama, TF1 adalah satu-satunya saluran TV di Perancis. Ini menjelaskan mengapa ia masih mengekalkan popularitinya dan mempunyai anggaran 25% bahagian pasaran domestik. Penarafan TF1 sentiasa kekal tinggi kerana kandungan yang pelbagai dan cemerlang dalam program ini. Penonton diperlakukan dengan campuran pertunjukan permainan, drama, berita, dan beberapa hiburan ringan.

Saluran yang paling popular di Perancis

TFI mempunyai saluran kakak lain yang turut menyiarkan kandungan Perancis. MYTF1 membolehkan pengguna menstrimkan semua kandungan TF1 dan juga menstrim stesen lain, seperti filem siri LCI, TMC, TFX, NTI, HDI, dan TF1.

Di Perancis, terdapat banyak saluran yang berbeza, seperti W9, TF1, M6 antara lain yang boleh diakses hanya jika anda berada di Perancis. Perkhidmatan penstriman yang paling popular adalah TV Perancis, Zatto, Molotov, dan Canal Plus. TF1’Kandungannya biasanya tersedia atas permintaan dan hidup menerusi perkhidmatan streaming dalam talian MYTF1. Perkhidmatan streaming ini adalah Perancis yang paling popular.

Geo-blocking

Perkara yang paling tidak disedihkan bagi ekspatriat dan orang yang menikmati rancangan Perancis ialah mereka tidak dapat mengakses saluran ini jika mereka tidak berada di Perancis. Saluran tersebut disekat geo, yang bermaksud bahawa seseorang tidak dapat menyentuh kandungannya kecuali mereka tinggal di Perancis.

Walau bagaimanapun, berita baiknya ialah kami mempunyai beberapa tip bagaimana untuk menonton TF1 apabila anda berada di luar Perancis. Garis panduan tentang cara menonton TF1 ketika di negara lain sangat mudah: anda memerlukan Rangkaian Peribadi Maya (VPN).

VPN sangat sesuai kerana ia sangat membantu untuk menonton. Selain menyulitkan aktiviti dalam talian anda dan mengekalkan identiti anda secara peribadi, ia juga mengalihkan trafik melalui pelayan yang terletak di tempat lain.

Kenapa VPN diperlukan

Pada VPN, semua yang perlu anda lakukan ialah memilih lokasi di Perancis supaya ia kelihatan seperti anda mengakses TF1 dari Perancis.

Bagi mereka yang tertanya-tanya bagaimana menonton TF1 di luar Perancis, terdapat pelbagai VPN yang menawarkan perkhidmatan hebat. Pasaran VPN sangat kompetitif kerana keperluan keselamatan era ini dan kelaziman kandungan geo-terhad. Walaupun demikian, ini bukanlah jaminan bahawa semua VPN akan menjadi pilihan ideal untuk anda, oleh itu kami akan mencadangkan beberapa VPN terbaik di pasaran.

Dengan VPN, anda boleh dengan mudah menipu MYTF1 untuk berfikir bahawa anda berada di Perancis. Trafik internet anda melalui pelayan luaran dan kemudian ditandakan dengan alamat IPnya.

Langkah-langkah mudah untuk menonton TF1 adalah seperti berikut:

  • Dapatkan VPN dan daftar untuknya
  • Muat turun apl VPN pada peranti yang anda gunakan untuk strim
  • Masuk dan kemudian sambungkan ke pelayan di Perancis
  • Pergi ke laman web dan strim MYTFI

Penyedia VPN terbaik untuk digunakan

Mendapatkan VPN yang hebat yang boleh anda gunakan untuk streaming mungkin kelihatan seperti pengalaman yang menakutkan, tetapi dengan penyelidikan yang tepat, anda akan melakukannya dengan cepat. Dengan begitu banyak VPN di pasaran, kadang-kadang mungkin sukar untuk membezakan yang baik dari yang buruk.
Penting untuk diperhatikan bahawa tidak semua VPN menjamin keupayaan membuka kunci untuk menyalurkan TF1 dari negara yang berbeza. Juga, tidak semua menawarkan kelajuan dan keselamatan yang diperlukan.

Kami telah membuat kajian kami berdasarkan kualiti VPN berikut:

Mempunyai kelajuan sambungan yang tinggi

Untuk anda aliran, anda memerlukan kelajuan sambungan yang cepat. Sesetengah VPN dapat memperlahankan kelajuan internet anda dengan ketara dan membuat kesulitan besar. Anda perlu mendapatkan VPN yang menawarkan sambungan berkelajuan tinggi dan sesuai untuk penstriman dalam talian.

Pelayan Perancis

Anda perlu mencari VPN yang mempunyai banyak pelayan Perancis yang boleh anda sambungkan. Ini akan membolehkan anda menyebarkan dan menonton TF1 secara berkesan dari luar Perancis.

Kekuatan dan kekuatan penyulitan

Oleh kerana VPN terutamanya digunakan untuk privasi dan keselamatan dalam talian, ini pasti salah satu faktor yang perlu anda pertimbangkan dengan serius. VPN yang baik akan dapat menawarkan anda penyulitan kuat yang pada akhirnya akan memastikan data anda selamat.

Tiada had lebar jalur atau pemindahan data

Untuk menonton TF1, anda perlu menstrimkannya secara dalam talian. Ini memerlukan penggunaan data intensif. Pastikan anda mendapat VPN yang tidak mempunyai batasan pada jalur lebar dan pemindahan data supaya anda mempunyai pengalaman terbaik dalam talian streaming.

Berdasarkan kriteria di atas, VPN berikut adalah yang terbaik:

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Ini adalah salah satu pilihan pengguna yang ideal untuk penstriman dalam talian. ExpressVPN mempunyai pakej yang hebat dan seimbang untuk privasi dan keselamatan serta semua yang anda perlukan untuk penstriman dalam talian.

Kelajuan yang ditawarkannya boleh dipercayai di seluruh rangkaian luas lebih daripada 3000 pelayan. Ia juga menawarkan penyulitan AES 256-bit yang tidak dapat dikalahkan. Di samping itu, ia tidak mempunyai sekatan penggunaan, bermakna anda boleh menstrim kandungan sebanyak yang anda mahu. Walaupun agak mahal, ia mempunyai pelbagai aplikasi mesra pengguna yang boleh didapati di hampir semua peranti.

2. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Ini adalah VPN yang mesra pengguna. Sama seperti ExpressVPN, ia mempunyai banyak aplikasi intuitif dan diselaraskan yang ada pada semua peranti yang boleh anda fikirkan. Ia begitu mudah digunakan, dan seseorang itu tidak perlu mempunyai pengetahuan teknikal untuk memahaminya. Satu-satunya perkara yang perlu anda lakukan ialah menyambung ke pelayan streaming di Perancis.

Di samping itu, CyberGhost tidak mempunyai sekatan data dan mempunyai perlindungan keselamatan dan privasi yang kuat, boleh dipercayai. Ini termasuk penyulitan 256-bit di semua sambungan. Ia mempunyai rangkaian pelayan yang mempunyai lebih daripada 6200 pelayan di 90 negara (termasuk Perancis).

3. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Dengan lebih daripada 5500 pelayan yang terletak di 58 negara dan 200+ pelayan di Perancis, NordVPN adalah salah satu pilihan terbaik untuk penstriman dalam talian. Ia menawarkan peruntukan keselamatan yang mantap dan menawarkan ciri keselamatan tambahan seperti suis membunuh dan pelayan VPN Double di kalangan yang lain.

Ia mempunyai dasar tidak log yang ketat yang memastikan aktiviti anda dalam talian kekal peribadi. Apa’s lebih, ia tidak mempunyai had lebar jalur, dengan itu membolehkan anda menyiarkan seberapa kerap yang anda mahu. Akhir sekali, NordVPN mempunyai aplikasi mesra pengguna yang menyokong banyak peranti.

Ringkasan

Oleh kerana TF1 adalah saluran TV paling popular di Perancis dan ramai orang dari seluruh dunia berminat untuk menontonnya, adalah penting untuk mencari cara untuk dapat mengaksesnya ketika berada di luar negara. Oleh kerana kebanyakan rangkaian menggunakan teknik geo-blocking, menggunakan VPN adalah penting - ia akan membolehkan anda melihat kandungan pada TF1.

Sebaik sahaja anda mengenal pasti VPN terbaik yang tersedia untuk anda, log masuk, sambungkan ke pelayan di Perancis dan kemudian anda akan dapat mengakses MYTF1.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 51