Bagaimana untuk menonton The Irishman dalam talian


Dibintangi legenda sepanjang masa seperti Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino, dan Harvey Keitel, Martin Scorsese’Epik gangster berusia 209-minit Orang Ireland mempunyai pelepasan Netflix di seluruh dunia pada 27 November 2019. Dengan ulasan yang mengagumkan dari kedua-dua pengkritik (96% RT skor) dan penonton (8.7 bintang di IMDb), filem itu pasti membuat pusingan musim anugerah ini.

Jika awak’semula di kalangan mereka yang terlepas drama jenayah’sungguh sangat teatrikal dan ingin menonton The Irishman dalam talian, semua yang anda perlukan adalah langganan Netflix yang aktif. Walaupun ini adalah berita hebat untuk pita streame yang paling terkenal di luar sana, tidak semua perpustakaan Netflix dicipta sama. Disebabkan tawaran pelesenan atau isu penapisan dalam talian, Orang Ireland mungkin sebenarnya tidak berada di katalog Netflix anda. Selain itu, dengan Netflix tidak tersedia di China, peminat Martin Scorsese yang berpangkalan di People’s Republic juga ditinggalkan dalam keadaan dingin.

Itu dikatakan, di sana’s masih cara untuk menonton orang Ireland di Netflix dari mana sahaja di dunia. Dengan menggunakan perkhidmatan VPN yang berkualiti, anda boleh melihat Scorsese’episod kejahatan sepanjang 3.5 jam berlaku dalam semua kemuliaannya.

Tonton orang Ireland di Netflix dengan VPN

Jika anda mempunyai langganan Netflix yang aktif dan anda masih boleh’t menonton The Irishman, ini bermakna filem itu disekat geo di lokasi anda.

Berita baiknya ialah dengan perkhidmatan VPN yang betul, anda boleh mengatasi halangan ini dengan mudah. Berita buruk? Hanya mana-mana VPN rawak yang menang’kerja-kerja - Netflix bekerja sepanjang masa untuk mengharamkan VPN dari mendapatkan sekitar langkah-langkah menghalang geo. Ini bermakna bahawa sebahagian besar perkhidmatan VPN hanya dimenangi’t menyekat orang Ireland. Sebaliknya, Netflix hanya akan mengganggu anda dengan memperlihatkan yang ditakuti “Anda seolah-olah menggunakan proksi” mesej ralat.

Itu’kenapa kita’Anda telah menyusun senarai VPN terbaik yang masih boleh menyahsekat Netflix dan membiarkan anda menyiarkan The Irishman dari mana sahaja. Apa yang anda perlu lakukan ialah mendapatkan salah satu perkhidmatan VPN yang terbaik ini, sambungkan ke pelayan di negara dengan perpustakaan Netflix yang betul - anda tidak boleh salah dengan AS - dan klik Main untuk menonton The Irishman.

VPN terbaik untuk menonton The Irishman dalam talian

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Harga minima sebulan: $ 3.49

Apabila membatalkan pembasmian Netflix, NordVPN merupakan salah satu perkhidmatan VPN yang paling boleh dipercayai di luar sana, tidak kira kelajuan purata di atas dan ciri privasi yang lebih tinggi. Apa yang menjadikannya hebat untuk penstriman ialah SmartPlay - ciri yang menggabungkan teknologi VPN dan Smart DNS untuk mengakses kandungan yang disekat dengan mudah seperti The Irish pada Netflix atau platform penstriman lain. Ini adalah VPN yang akan membolehkan anda menonton apa-apa dari mana-mana sahaja, termasuk dengan selesa melancarkan Orang Ireland dari belakang Great Firewall of China.

NordVPN juga mempunyai rangkaian besar 5,200+ pelayan di 59 negara, yang bermaksud lebih laju dan kurang penimbal jika anda memilih pelayan yang’dekat dengan lokasi anda. Dan dengan enam sambungan serentak bagi setiap akaun, NordVPN juga sangat murah.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Harga minima sebulan: $ 8.32

ExpressVPN adalah satu lagi perkhidmatan VPN yang serba mewah yang melampaui segala-galanya, termasuk keselamatan yang tidak dapat ditembusi, prestasi tinggi oktan, dan geo-unblocking yang boleh dipercayai. Kandungan tidak disekat geo adalah perlawanan untuk ExpressVPN’armada 3,000 pelayan di 94 negara dan ciri MediaStreamernya, yang dikembangkan khusus dengan platform seperti Netflix dalam fikiran.

Tambah kepada sokongan pelanggan 24/7, penyulitan gred tentera, serta lima sambungan serentak bagi setiap akaun, dan anda mendapat perkhidmatan VPN yang hebat untuk menonton The Irishman pada mana-mana peranti yang anda miliki, termasuk Amazon Firestick, PlayStation 4, Xbox One , dan banyak lagi.

3. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Harga minima sebulan: $ 2.75

CyberGhost adalah satu lagi VPN yang sangat baik untuk streaming The Irishman di Netflix. Ia’s cepat, ia’selamat, dan ia’s super mudah digunakan. Dan bahagian yang terbaik? CyberGhost adalah pilihan yang paling murah bagi tiga untuk menonton The Irishman dalam talian.

Walaupun anda tidak’t mendapatkan ciri DNS Pintar seperti dengan ExpressVPN dan NordVPN, di sana’s banyak faedah lain untuk dinikmati dengan CyberGhost. Kebiasaan seperti 5,800 + pelayan di 80+ negara, penyulitan yang tidak dapat dipecahkan, pelan harga yang sangat berpatutan dan jaminan wang balik 45 hari.

Pokoknya

Semua dalam semua, jika anda mahu menonton The Irishman di Netflix, anda boleh’t pergi salah dengan mana-mana tiga VPN ini. Walaupun ketiga-tiganya mempunyai kelebihan masing-masing - sama ada’kiraan pelayan, kelajuan, atau kemudahan penggunaan - mereka’semula semua leher dan leher dalam lebih banyak aspek daripada satu.

CyberGhost adalah yang paling murah, tetapi ia tertinggal di belakang NordVPN dan ExpressVPN dalam jabatan keselamatan dan ciri. ExpressVPN mungkin terpantas, tetapi harga yang diminta mungkin terlalu tinggi untuk sesetengah pengguna. Dan NordVPN mungkin mempunyai yang terbaik dari kedua-dua dunia, tetapi ia tidak’t mempunyai aplikasi penghala untuk menjadikan pengalaman Netflix anda sebagai lancar seperti dengan dua perkhidmatan lain.

Mana-mana tiga yang anda pilih, satu perkara yang jelas - anda’akan dapat menonton The Irishman dari mana sahaja anda berada. Dengan itu, jika tidak ada tiga VPN yang menarik minat anda, pastikan untuk melihat VPN Terbaik kami untuk senarai Netflix untuk pilihan yang lebih baik.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 65 =