Bagaimana untuk menonton TV Sekarang di luar Jerman


Adakah anda ingin tahu bagaimana untuk menonton TV Sekarang di luar Jerman? Adakah anda terlepas pelbagai pilihan yang anda ada dalam rangkaian ini? Pertunjukan Miss seperti “Deutschland seperti Superstar”, “Penggera untuk Cobra 11 - Die Autobahnpolizei”, atau seluruh rangkaian seperti RTL, RTL II, Vox, dan Nitro? Ikuti panduan ini untuk mengetahui cara menonton semua saluran TV Sekarang dari mana-mana tempat di dunia.

Saluran TV Sekarang

TV Sekarang ialah RTL’platform penstriman s. Melalui laman web mereka, anda’anda boleh mendapat akses kepada sepuluh saluran:

  • RTL
  • Vox
  • RTL II
  • Nitro
  • N-TV
  • RTLplus
  • Super RTL
  • Toggo Plus
  • Sekarang
  • WatchBox

Jerman sangat ketat dengan isu cetak rompak hak cipta. Ia’s berbahaya untuk memindahkan atau mengalirkan kandungan secara dalam talian kerana mekanisme sedia ada untuk melakukan aktiviti pemasaran pasaran gelap. Atas sebab itu, VPN adalah penting untuk navigasi selamat dan peribadi yang melibatkan kandungan Jerman.

Sekarang bahawa web di seluruh dunia, kami cenderung bergantung kepada kebebasan yang kami peroleh tanpa pertimbangan. Kami cenderung untuk mengakses sebarang kandungan dari mana-mana sahaja, pada bila-bila masa. Malangnya, idea ini salah. Anda mungkin telah menerima sekatan serantau di internet sebelum ini. Mereka mengecewakan jika anda’semula ekspatriat cuba untuk selaras dengan rancangan kegemaran anda, atau ikuti berita asli anda dari saluran yang anda sudah biasa sebelum ini. Begitu juga untuk pelancong atau mereka yang sentiasa berada di jalan raya. Mungkin, kerana beberapa sebab anda’lagi hanya ingin tahu tentang saluran TV dari negara-negara yang berbeza untuk mengetahui budaya mereka dengan lebih baik atau belajar bahasa mereka. Ia tidak’t perkara apa’kes itu; ia’sungguh tidak menyenangkan untuk menghadapi diskriminasi kandungan kerana lokasi anda.

Banyak syarikat menggunakan teknologi yang disebut sebagai geo-blocking kerana pelbagai sebab. Ini kebanyakannya dikaitkan dengan keuntungan atau perjanjian lesen mereka. Mereka terus melakukan itu sementara tidak ada undang-undang yang jelas terhadap penggunaan geo-blocking.

Apakah geo-blocking dan bagaimana ia berfungsi?

Setiap peranti di web mempunyai alamat Protokol dalam talian atau IP. Bila-bila masa peranti meminta sambungan dari pelayan, pelayan menerima permintaan serta alamat IP untuk mengetahui di mana ia’s berasal. Pelayan IP diedarkan dalam kumpulan besar ke pelayan asli, dan pelayan ini memberi mereka kepada pelanggan mereka. Alamat IP mendedahkan komputer’lokasi s. Beberapa pangkalan data mengaitkan alamat IP ke lokasi asal mereka dan syarikat boleh menggunakannya untuk menyusun senarai IP untuk setiap kandungan yang disekat.

Adakah terdapat jalan sekitar geo-blocking?

Kaedah terbaik untuk mengelakkan geo-blocking adalah dengan menggunakan VPN atau Rangkaian Peribadi Maya. VPN mengarahkan trafik anda ke arah pelayan yang terletak di negara yang anda pilih. Mereka boleh dengan mudah dipasang pada telefon pintar, tablet, dan kebanyakan peranti mudah alih yang lain. Panduan ini akan membimbing anda melalui kaedah mencari VPN yang paling berkesan, memasangnya, dan akhirnya, bagaimana untuk menonton TV Kini di luar Jerman menggunakan VPN anda.

Langkah # 1 - memilih VPN

Terdapat banyak perkhidmatan VPN yang sesuai untuk mengakses saluran asing dalam talian. Salah satu pilihan penting yang perlu ada VPN adalah keupayaan untuk menentukan lokasi pelayan anda kerana anda menyasarkan kandungan yang disekat geo dari Jerman. Jumlah pelayan yang mereka miliki di negara sasaran anda juga merupakan maklumat yang sangat penting, yang tidak semua perkhidmatan diterbitkan.

CyberGhost

CyberGhostCyberGhost adalah pilihan perkhidmatan VPN biasa dengan antara muka yang mudah, pengedaran pelayan geografi yang luas dan beberapa pilihan yang berbeza untuk keselamatan tambahan, seperti blok iklan dan penjejakan laman web yang berniat jahat. Ia’s salah satu daripada VPN yang paling berkesan untuk Jerman khusus kerana mereka tidak jelas dasar log, yang penting di negara ini. Mereka juga menawarkan kriptografi OpenVPN yang menjadikan data penyemakan anda disulitkan.

Kelebihan lain CyberGhost adalah pilihan untuk membayar dengan Bitcoin, menambah lapisan tambahan keselamatan. Juga, anda tidak’t perlu mendaftar dengan nama atau butiran sebenar anda apabila membayar dengan crypto.

Jika awak’bersedia untuk mencuba sebelum membuat keputusan, CyberGhost boleh membenarkan sehingga tujuh peranti serentak tanpa meminta maklumat peribadi anda.

Lihat ulasan kami tentang CyberGhost

PrivateVPN

PrivateVPNVPN ini mempunyai pelayan lebih daripada lima puluh dua negara dan dibina dengan perlindungan kebocoran DNS IPv4 dan IPv6 penuh, serta suis pembunuh berasaskan firewall. PrivateVPN’suis bunuh membuang sambungan internet anda apabila VPN memutuskan sambungan dari web. Mengenai penilaian keselamatan dan pelanggan, ia’s pilihan yang baik untuk kandungan Jerman streaming.

Astrill VPN

Astrill VPN ReviewPerkhidmatan VPN ini sangat baik untuk orang yang mencari penyulitan kuat khususnya. Mereka menggunakan penyulitan gred tentera AES-256, dan Astrill VPN’Keselamatan akan ditambah dengan pemilihan besar protokol yang ditawarkan. Pilihan berbeza dari SSTP dan PPTP ke StealthVPN, OpenWeb, OpenVPN, Cisco IPSec, dan L2TP / IPSec ke IKEv2 / IPsec.

Astrill VPN sangat baik untuk mengekalkan muat turun dan memuat naik kelajuan, yang menjadikannya pilihan yang sangat padat. Anda juga boleh memasang VPN ini pada penghala, yang melindungi semua peranti yang disambungkan ke rangkaian seperti Xboxes, PlayStations, TV pintar dan telefon pintar anda.

ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN menerima pengiktirafan yang sangat baik untuk menyediakan perkhidmatan yang konsisten dan stabil, menjadikannya pilihan terbaik keseluruhan. Di negara-negara seperti China dan Iran, beberapa pembekal VPN akan melebihi pengimbasan penapisan. Di China, kerajaan terlibat dalam usaha berterusan untuk menyekat kebanyakan sambungan VPN; Walau bagaimanapun, ExpressVPN telah bersedia secara konsisten untuk mengatasi dasar ini.

ExpressVPN juga menawarkan sokongan pelanggan yang cemerlang, jalur lebar tanpa had, kelajuan, dan kestabilan kepada sambungan.

NordVPN

Bagaimana untuk menonton TV Sekarang di luar JermanNordVPN adalah satu lagi pilihan konsisten yang menyediakan beberapa alat penting untuk sesiapa sahaja yang ingin menonton TV Kini di luar Jerman. Antaranya ialah VPN Double, yang menyulitkan sambungan anda dua kali. NordVPN mempunyai sifar-log, dan mempunyai pelayan sebanyak 5,700+ di 60 negara. Banyak pelayan bermakna beban yang kurang dan kualiti sambungan yang lebih tinggi menjadikannya lebih mungkin’anda akan dapat mencari pelayan yang tidak berkepala berhampiran anda.

NordVPN adalah salah satu daripada VPN yang jarang berlaku yang mampu memberikan tahap keselamatan dan kelajuan yang tinggi.

Lihat ulasan kami mengenai NordVPN

Langkah # 2 - Daftar dan Log masuk ke laman web 6play

Sebaik sahaja anda telah memilih dan memasang VPN anda, anda’Anda telah mencapai sebahagian besar langkah panduan kami tentang cara menonton TV Sekarang.

Kini, anda boleh menyediakan VPN anda seolah-olah anda biasanya menonton TV Sekarang dari Jerman: hanya menyambung ke pelayan VPN Jerman dan anda’semula hampir baik untuk pergi.

Cuma arahkan ke tv now.de, log masuk atau dapatkan akaun dan anda’semula bersedia menikmati pertunjukan Jerman kegemaran anda!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 25