Bagaimana untuk menonton TV Tokyo dalam talian di luar Jepun


TV Tokyo adalah rumah kepada beberapa pertunjukan tercinta termasuk Naruto, Yu-Gi-Oh!, Pokemon, dan juga klasik seperti bola naga siri. Ia juga menyiarkan banyak filem popular, melibatkan liputan berita, dan banyak lagi.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin melihat episod lalu yang disiarkan di rangkaian TV tertentu ini, anda perlu berasaskan di Jepun, kerana kandungan ini disekat di luar negara. Tidak dapat menonton kandungan kegemaran anda sangat mengecewakan, untuk mengatakan paling tidak.

Syukurlah, itu tidak’t harus menjadi seperti itu. Artikel berikut akan memberitahu anda bagaimana untuk menonton TV Tokyo di luar Jepun. Oleh itu, teruskan membaca, dan anda’akan mencari kaedah yang paling berkesan untuk melangkau sebarang sekatan yang ada.

Apakah geo-blocking??

Dalam era digital, geo-blocking sering dilihat di kalangan beberapa laman web dan perkhidmatan streaming. Ia adalah langkah keselamatan yang pada dasarnya menyekat akses kepada kandungan berdasarkan pengguna’lokasi geografi. Ini sangat tidak adil bagi pengguna yang ingin melihat kandungan dari negara tertentu tetapi tidak’tidak dapat melakukannya kerana di mana mereka berada di dunia.

Anda sepatutnya’t perlu melepaskan kandungan yang hebat semata-mata kerana berada di bahagian yang berlainan di dunia. Jadi, jika anda ingin melihat kandungan yang tersedia di TV Tokyo apabila anda berada di luar Jepun, anda perlu menggunakan perkhidmatan VPN. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai cara kerja VPN dan mengapa anda memerlukannya nanti dalam artikel.

Bagaimana untuk menonton TV Tokyo

TV Tokyo adalah stesen utama rangkaian TV Jepun yang besar yang dinamakan TX. Mengkhususkan diri dalam anime, stesen khas ini mula menyiarkan semula pada tahun 1964. Sejak itu, ia telah berkembang dengan ketara dari segi popularitinya. Ini tidak menghairankan kerana ia menunjukkan persembahan seperti yang disebutkan di atas Pokemon dan Yu-Gi-Oh!, kedua-duanya sangat popular di seluruh dunia.

Menonton pertunjukan dalam talian adalah mudah dan ringkas, terima kasih kepada strim dalam talian. Walau bagaimanapun, anda akan mendapati bahawa anda tidak boleh mengakses aliran jika anda berada di luar Jepun. Jika awak’d suka memintas sekatan geografi, anda’anda perlu menggunakan perkhidmatan VPN. Teruskan membaca, dan anda’akan mengetahui dengan tepat mengapa anda memerlukannya dan bagaimana ia berfungsi.

Kenapa saya memerlukan VPN?

Adakah anda ingin menonton TV Tokyo di luar Jepun? Jika ya, maka anda mungkin akan berjuang untuk berbuat demikian kerana langkah-langkah geo-blocking yang ada. Dengan itu, boleh dikatakan bahawa anda perlu menggunakan kaedah yang membolehkan anda melangkau sekatan. Bagaimana ini boleh dilakukan? Nah, ia hanya berlaku bahawa VPN adalah penyelesaian yang sempurna!

Apabila anda menggunakan VPN, anda boleh menukar lokasi peranti anda dengan berkesan, walaupun anda beribu-ribu batu dari negara tertentu. Jadi, jika anda’d suka menonton TV Tokyo semasa anda’Di luar Jepun, anda hanya boleh memilih pelayan VPN yang berpusat di Jepun, dan pergi! Tidak lama lagi, anda’akan dapat menikmati semua kandungan di TV Tokyo seperti yang anda lakukan di rumah.

Sudah tentu, satu lagi sebab untuk mendapatkan VPN ialah keselamatan yang dipertingkatkan yang dapat anda manfaatkan. Pakej keselamatan internet hanya akan pergi sejauh ini untuk melindungi data peribadi anda. Tetapi, jika anda menggunakan VPN dalam kombinasi dengan perisian antivirus dan anti-malware pepejal, anda boleh menyembunyikan alamat IP anda dari mana-mana mata palsu - semua semasa memastikan perlindungan dalam talian yang optimum.

VPN yang patut saya gunakan?

Anda sememangnya rosak kerana pilihan untuk menentukan VPN mana yang akan digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak sepatutnya’Anda berpegang dengan wang tunai anda dengan mudah - ia benar-benar membayar untuk melakukan penyelidikan anda sebelum anda menggigit peluru itu dan teruskan dan membuat pembelian. Berikut adalah tiga cadangan utama kami untuk perkhidmatan VPN yang akan membantu membuat keputusan anda lebih mudah:

1. Mengganggu VPN

Logo perkhidmatan VPN bertuliskan diri Lawati Windscribe

Berasaskan di Kanada, Windscribe adalah pembekal VPN yang sangat popular yang telah menubuhkan pangkalan pengguna yang besar dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ini tidak menghairankan memandangkan mereka mempunyai versi percuma dan berbayar yang ada. Sama ada anda pergi untuk versi percuma atau pro Written, ia adalah paling pasti penyelesaian yang sempurna untuk melangkau amalan menyekat geo.

Windscribe Free membolehkan anda untuk merasakan perkhidmatan sebelum anda maju dan naik taraf ke versi pro. Memaparkan elaun bulanan sebanyak 10 GB, versi percuma bernilai baik jika anda jarang melayari web, atau berhasrat menggunakannya untuk streaming hanya beberapa filem setiap bulan.

Sebagai alternatif, terdapat Windscribe Pro, yang merupakan pilihan yang sesuai untuk pengguna yang memerlukan lebih daripada 10 GB data setiap bulan. Perkhidmatan premium ini sangat berpatutan - harga dari hanya $ 1.00 sebulan. Jadi, jika anda’untuk mencari pelan tanpa had di mana anda boleh menggunakan pelbagai peranti secara serentak, Windscribe Pro mungkin menjadi jawapan kepada doa anda.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Dengan lebih daripada 3,000 pelayan yang berpangkalan di lebih daripada 90 negara, tidak ada keraguan bahawa ExpressVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN terbaik yang tersedia sekarang. Walaupun ia datang pada kos yang lebih tinggi daripada banyak pesaingnya, keselamatan dan kebolehpercayaannya yang lebih baik lebih daripada membenarkan kos. Langganan bulanan tersedia dari $ 8.32 sebulan.

ExpressVPN pasti pilihan yang baik bagi mereka yang ingin menonton TV Tokyo di luar Jepun. Ia berfungsi dengan sempurna untuk melangkau sekatan larangan geo dan memastikan bahawa anda akan dapat menikmati sambungan yang cepat apabila anda menstrimkan kandungan.

3. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Amalan privasi yang sangat baik dan amalan privasi yang sempurna adalah apa yang anda boleh jangkakan ketika datang ke NordVPN. Oleh kerana terdapat lebih daripada 5,700 pelayan di 60 negara yang ada, ini menjadikan pelaburan dalam VPN khusus ini lebih bermanfaat.

Terdapat hanya $ 3.49 sebulan, nilai wang yang anda dapatkan dengan NordVPN benar-benar tidak dapat dinafikan. Oleh itu, jika anda’mencari peluang yang berkesan dan berpatutan untuk menonton TV Tokyo di luar Jepun, anda boleh’t pergi salah dengan NordVPN.

Kesimpulannya

Oleh itu, sekarang anda tahu bagaimana menonton TV Tokyo di luar Jepun, ia patut mengambil masa untuk mempertimbangkan perkhidmatan VPN yang paling sesuai untuk keperluan anda. Sebaik sahaja anda selesai melakukannya, anda akan mempunyai akses penuh dan tidak terhad kepada semua kandungan hebat yang ditawarkan oleh TV Tokyo - walaupun anda’semula di seberang dunia!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7