Bagaimana untuk menonton Undang-undang dan Perintah: SVU dalam talian


Undang-undang dan Perintah: SVU adalah rancangan NBC yang telah menghidupkan TV sejak tahun 1999. Dengan kira-kira 450 episod, drama, drama dan thriller polis Amerika kini pada musim ke-20. Setiap episod berlangsung selama 40 hingga 44 minit dan mengikuti detektif NYPD ketika mereka menyelesaikan jenayah di New York City. Detektif adalah sebahagian daripada Presint 16 fiksyen di jabatan polis New York City. Jenayah yang diselesaikan oleh detektif termasuk penderaan kanak-kanak, kesalahan seksual, dan jenayah terhadap orang tua, maka namanya “Unit Mangsa Khas.” Jenayah yang diselesaikan dalam episod semasa cenderung untuk menjadi berdasarkan jenayah yang menjadi tajuk utama dalam kategori jenayah yang menjadi tumpuan pertunjukan. Episod ini juga kebanyakannya difilemkan di New York City.

Sejak ditayangkan, Undang-undang dan Perintah menunjukkan: SVU telah menerima pujian yang besar daripada para peminat dan pengkritik (dengan rating IMDB 7.9) dan siri ini telah memenangi Emmy, Golden Globes dan People’anugerah Pilihan untuk musim yang lalu.

Sekatan geo-blocking pada Undang-undang dan Perintah: SVU

Orang di AS boleh menonton Undang-undang dan Perintah: SVU di NBC untuk orang di Amerika Syarikat. Episod terbaru juga boleh didapati di NBC’laman web dan aplikasi untuk streaming. Walau bagaimanapun, bagi orang di luar Amerika Syarikat, terdapat sekatan larangan geo yang menghalang mereka daripada menonton persembahan seperti rakan mereka di Amerika Syarikat, jadi kami akan berkongsi bagaimana anda boleh menonton pertunjukan di platform seperti Hulu di mana musim ini tersedia. Undang-undang dan Perintah: SVU juga boleh didapati di iTunes dan Amazon Video, walaupun beberapa musim mungkin tidak tersedia.

Oleh itu, Hulu adalah sumber yang paling mantap dari semua Undang-undang dan Perintah: SVU episod dalam talian. Bagaimanapun, platform ini hanya tersedia untuk pengguna AS. Hulu adalah platform berasaskan langganan Amerika yang menyediakan kandungan premium kepada pengguna AS sahaja dan bagi pengguna di luar Amerika Syarikat, terdapat sekatan geo-blocking yang menghalang mereka daripada mendapat akses ke Undang-undang dan Perintah: SVU.

Di sini’s bagaimana kerja-kerja sekatan geo. Pengguna mendapat terhad atau tiada akses ke tapak web kerana lokasi mereka. Sistem sekatan geografi dikenakan sebaik sahaja lokasi pengguna dikesan di luar lokasi yang dibenarkan untuk mengakses laman web. Bagi Hulu, lokasi yang dibenarkan adalah AS.

Untuk menonton Undang-undang dan Perintah: SVU, kita memerlukan alat yang menyekat platform. Kami mengesyorkan VPN. Kerana geo-blocking diterapkan pada Hulu, kita memerlukan VPN yang boleh dipercayai untuk memintas sekatan jika mereka tidak berada di AS. VPN tersebut termasuk NordVPN, ExpressVPN, PrivateVPN, dan VyprVPN. VPN ini menawarkan ciri-ciri khusus yang menjadikan mereka hebat untuk mengakses Hulu dari mana-mana bahagian dunia.

Di sini’mengapa anda perlu mendapatkan VPN untuk Undang-undang dan Perintah: SVU

Di sana’tiada sebab mengapa anda harus ketinggalan Undang-undang dan Perintah: SVU hanya kerana anda berada di luar AS. Sama ada anda tinggal di luar AS secara kekal atau pergi bercuti, VPN akan membantu anda pergi ke mana-mana blok yang telah disediakan.

Selain itu, VPN akan membantu menjaringkan alamat IP anda dengan itu melindungi aktiviti internet anda daripada penggodam atau pemerintah yang sombong. Di banyak negara di seluruh dunia, mengotorkan adalah haram, dan malangnya, kebanyakan barangan yang baik boleh didapati melalui torrents.

Dengan menggunakan VPN, anda akan menyimpan maklumat peribadi anda daripada bahaya’cara s. Berikut adalah beberapa perkhidmatan yang boleh membantu anda.

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN mempunyai perkhidmatan proksi DNS Pintar yang menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk membuka sekatan Hulu serta platform penstriman lain, seperti Netflix. Satu juga terjamin dengan penyambungan berkelajuan tinggi dengan VPN ini yang mempunyai banyak pelayan di seluruh AS. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa Hulu hanya boleh disekat dengan menggunakan versi pembayaran ExpressVPN.

Dengan kira-kira 15,000 pelayan di sekitar 100 lokasi dan polisi tidak log, pengguna ExpressVPN memastikan privasi. ExpressVPN juga mempunyai suis bunuh dan membolehkan bitcoin sebagai kaedah pembayaran.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Dengan NordVPN, seseorang boleh menonton Undang-undang dan Perintah: SVU di Hulu tanpa mengira lokasi mereka. NordVPN mempunyai pelayan VPN yang akan membenarkan pengguna menyahsekat Hulu. NordVPN juga serasi dengan sistem operasi yang berbeza dan membolehkan sambungan sehingga 6 peranti pada masa yang sama. Pengguna mendapat keselamatan yang sangat baik dengan NordVPN, dan mereka boleh berehat mengetahui privasi mereka sentiasa dilindungi dengan enkripsi gred ketenteraan dan dasar kosong.

NordVPN berpangkalan di Panama dan mempunyai rangkaian kira-kira 5,700 pelayan tersebar di 60 negara. Perkhidmatan VPN ini juga menawarkan jaminan wang balik 30 hari.

3. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

VyprVPN adalah VPN yang sangat baik untuk membuka sekatan Hulu dan juga platform lain, seperti Netflix AS. VPN ini menawarkan ciri keselamatan terkini, terutamanya protokol Bunglon. VyprVPN berpusat di Switzerland dan menawarkan pengguna kira-kira 200,000 alamat IP, dan ini adalah salah satu ciri yang paling menarik dari VPN ini. VPN tidak menyimpan log aktiviti pengguna dan menawarkan jaminan wang balik 30 hari.

Panduan bagaimana untuk menonton Hukum dan Perintah: SVU dalam talian tidak akan lengkap jika cara memintas sistem pembayaran tidak dibincangkan. Oleh kerana Hulu menerima kad PayPal dan kad kredit AS, seseorang perlu mempertimbangkan cara mengelakkan rintangan dan satu cara untuk melakukannya adalah dengan menggunakan kad hadiah.

Di sini’s bagaimana untuk menonton Undang-undang dan Perintah dengan membayar langganan Hulu dengan kad hadiah:

  • Beli kad hadiah dalam talian, sebaik-baiknya dari sumber tanpa sekatan
  • Daftar Hulu dengan VPN yang anda pilih
  • Masukkan kod kad hadiah pada halaman penebusan kad hadiah dan tambahkan NBC

Selagi anda memilih VPN yang berkesan untuk membuka sekatan Hulu, seperti yang disenaraikan di atas, anda harus mendapat akses ke NBC’Undang-undang dan Perintah s: SVU.

Ringkasnya, anda boleh menonton Undang-undang dan Perintah: SVU di Hulu di mana semua episod tersedia. Walau bagaimanapun, Hulu adalah terhad kepada pengguna AS, dan orang di luar AS memerlukan VPN serta kad hadiah untuk mengakses Hulu dan menonton semua episod sedia ada Undang-undang dan Perintah: SVU. Pastikan anda menggunakan VPN yang diuji dan dipercayai supaya anda mendapat pengalaman yang optimum dan kami pasti yang disyorkan di atas akan memberikan anda itu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 16