Bagaimana untuk menonton Voot di Amerika Syarikat


Voot adalah video pada platform permintaan yang dimiliki oleh rangkaian kabel India Viacom18. Dilancarkan hanya tiga tahun yang lalu, perkhidmatan itu sudah terbukti menjadi pesaing serantau yang sukar untuk golongan SonyLIV, DittoTV, Viu, dan HotStar. Nama mereka adalah ekspresi yang biasa digunakan untuk menunjukkan kegembiraan dalam jawatan Usenet, serta gagasan untuk menghina diri sendiri.

Tidak syak lagi, Voot adalah platform yang’s dengan jelas bertujuan untuk orang awam dan keserasian silang platform yang lancar menjadikannya mudah untuk bertukar dari Android ke iOS atau aplikasi desktop.

Voot mempunyai pelbagai menunjukkan bahawa udara terutamanya pada saluran TV Warna dan pelbagai filem yang dihasilkan oleh Viacom18 sendiri. Jika awak’mencari filem Bollywood, ini adalah tempat untuk pergi! Malangnya, seperti banyak perkhidmatan VoD, Voot mengenakan sekatan ke atas kandungannya. Walaupun demikian, kita’kembali akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menonton Voot di Amerika Syarikat.

Saksikan Best of Realiti pada Voot

Platform ini tersedia dalam Bahasa Inggeris, tetapi juga dalam beberapa bahasa yang digunakan di benua kecil India, seperti Hindi, Gujarati, Bangla, Kannada, dan Marathi. Sama seperti platform penstriman yang paling popular di seluruh Internet, Voot mempunyai seksyen tersendiri dengan kawalan ibu bapa yang boleh anda gunakan untuk menyiarkan kandungan yang mesra kanak-kanak untuk orang-orang muda. Ciri yang paling menarik dari Voot ialah ia’s benar-benar percuma. Anda mungkin bukan peminat iklan, yang membantu membayar perkhidmatan luar biasa, tetapi bersyukur mereka bukan jenis pop timbul. Anda juga boleh melangkau mereka, yang kemas.

Beberapa filem Bollywood yang terbaru muncul di Voot, yang merupakan berita yang menarik untuk peminat produksi India kerana yang terakhir tidak seperti sedia ada di luar India seperti yang kita’d mahu mereka menjadi. Beberapa platform’mesti menonton tajuk sinematografi Bajrao Mastani, Sarkar, Koktel, sementara bos besar, MTV Splitsvilla, MTV Roadies, dan Ishq Mein Marjawan adalah beberapa siri yang paling popular lagi. Jika awak’lagi bersedia untuk berkomitmen untuk Voot, di sana’s pilihan premium yang membolehkan anda menyingkirkan beberapa iklan itu untuk serendah $ 3. Bercakap mengenai nilai luar biasa untuk wang anda!

Hanya untuk memberi anda rasa apa yang anda boleh dapatkan di Voot, Ishq Mein Marjawan, atau Saya Akan Die dalam Cinta Ini, adalah mengenai Aarohi Kashyap (Aalisha Panwar / Nia Sharma), seorang wanita muda yang bebas bersemangat yang akhirnya bertemu dengan lelaki impiannya, Deep Raichand (Arjun Bijlani). Walau bagaimanapun, sebaik sahaja pasangan itu menetap bersama, Aarohi dibingkai oleh Deep untuk menjadi suspek dalam beberapa siri pembunuhan.

Kemudian, Aarohi berangkat ke Mumbai untuk membalas dendamnya ke Deep’Namun, hubungan antara keduanya lebih rumit oleh perasaan yang mereka harapkan untuk satu sama lain.

Untuk membuat perkara lebih teruk lagi, Aarohi menjalani pembedahan plastik yang membuatkannya kelihatan seperti wanita yang sebenarnya bertanggungjawab atas pembunuhan itu. Dari sini dan seterusnya, kelainan plot mengikuti satu demi satu dalam hubungan antara identiti yang ditukar. Cukuplah untuk mengatakan bahawa peminat drama akan mendapat banyak kandungan seperti itu pada Voot’platform s. Jika awak tidak’t mempunyai sebab untuk menonton Voot di Amerika Syarikat setakat ini, anda pasti mempunyai satu sekarang.

Bolehkah anda menonton Voot dalam talian?

Seperti kebanyakan perkhidmatan atas permintaan video dalam talian, seperti iPlayer, Prime, Hulu, atau Netflix, Voot tidak boleh digunakan oleh mereka yang sama ada mengembara atau kekal secara kekal di luar lokasi tertentu. Dalam hal ini, Voot menggunakan geo-blocking kepada pengguna yang tidak mempunyai alamat IP India. Kami tahu betapa menyakitkannya dapat dibatasi daripada persembahan kegemaran anda, lebih-lebih lagi jika anda’semula seseorang mencari penetapan kandungan India anda. Ia’s mungkin bahawa Viacom18 sedang membahaskan aspek yang sama yang dilakukan Netflix dari segi hak ciptanya.

Seperti yang kini berdiri, rangkaian itu banyak mendapat keuntungan dengan menjual hak cipta kepada kandungan mereka di lebih banyak wilayah, jadi ia’s sangat tidak mungkin bahawa mereka akan membuat platform yang tersedia di negara lain juga. Walau bagaimanapun, kerana mereka mempunyai pilihan percuma, di sana’s sedikit peluang mereka boleh berunding dengan pengiklan serantau, bukan penyiar.

Maksud ini ialah bahawa Voot sebenarnya mungkin berkembang dengan menggunakan model percuma yang sama yang mereka gunakan setakat ini. Jika ya, mereka’d pasti pergi ke bahagian atas senarai pilihan kami dari segi VoD.

Bagaimana untuk menonton Voot di Amerika Syarikat

Beruntung untuk anda, di sana’s cara mudah untuk menonton Voot di Amerika Syarikat, serta di seluruh dunia. Satu-satunya perkara yang anda perlukan adalah VPN berkualiti yang boleh menjamin sambungan yang disulitkan melalui pelayan India. Apa yang VPN lakukan adalah mengalihkan dan menyulitkan trafik internet anda melalui rangkaian pelayan peribadi sebelum menyambungkan anda ke web. Ini bermakna anda boleh kelihatan bersambung dari tempat lain ketika melakukan perjalanan di mana sahaja anda berada.

Lebih penting lagi, maklumat peribadi anda tetap selamat dan selamat kerana lapisan tambahan keselamatan yang disediakan oleh protokol penyulitan. Kami’telah menyusun senarai perkhidmatan VPN yang hebat yang membolehkan anda mengalirkan kandungan Voot tidak kira di mana anda berada:

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Buat masa ini, ExpressVPN telah mendapat tempat mereka sebagai peneraju dalam industri VPN. Walaupun perkhidmatan mereka bukanlah yang paling murah yang kini tersedia, ia masih lebih murah daripada kebanyakan langganan Netflix ($ 8.32 / bulan pada rancangan terbaik mereka), dan kami menjamin ia’s bernilai setiap sen.

Express memberi anda akses kepada penyulitan premium dan dasar sifar log untuk trafik internet anda, kelajuan sambungan yang mampu menstrim video 4K, aplikasi intuitif yang tidak memerlukan pengetahuan pakar, dan perkhidmatan pelanggan lima bintang. Tidak banyak VPN boleh berbangga responsif, 24/7 sokongan langsung. Lebih penting lagi untuk tujuan kami, tiada geo-block boleh berdiri dengan cara anda dengan ExpressVPN.

2. Ivacy VPN

Logo perkhidmatan VPacy Ivacy Lawati Ivacy VPN

Kami’Anda juga menyediakan penyelesaian anggaran sekiranya anda’lagi mempertimbangkan Voot kerana anda boleh’T benar-benar mampu membayar harga langganan VoD yang paling. Ivacy VPN adalah salah satu VPN paling murah di pasaran yang tidak menjejaskan keselamatan anda. Sebaik sahaja $ 1.38 / bulan, anda mendapat keselamatan dalam talian yang kukuh, kelajuan sambungan yang hebat, dan pasukan sokongan pelanggan profesional keseluruhan.

Satu-satunya kelebihan kami ialah Ivacy yang berpusat di Singapura, yang sering bekerjasama dengan pakatan Mata 5/9/14. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menemukan bukti kebocoran DNS, penyimpanan log, atau perkongsian.

3. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

Di suatu tempat di antara dua bekas adalah PrivateVPN. Sama seperti Ivacy, PrivateVPN berpusat di negara yang mempunyai undang-undang pengekalan data, iaitu Sweden. Walaupun demikian, dasar ketat tanpa log mereka kelihatan kedap udara.

Untuk hanya $ 3.82 / bulan, Pribadi menawarkan keselamatan dan privasi dalam talian yang baik, serta kelajuan sambungan yang boleh dipercayai untuk mengalirkan atau mengalir kandungan kegemaran anda. Walau bagaimanapun, sokongan mereka bertambah baik.

Membuka kunci hampir 20,000 jam kandungan percuma

Sekarang anda tahu bagaimana untuk menonton Voot di Amerika Syarikat. Dua daripada tiga VPN yang disyorkan juga datang dengan percubaan percuma, jadi anda boleh menyemaknya dan kemudian memutuskan sendiri yang terbaik.

Nasihat kami adalah menggunakan percubaan untuk mengalami yang terbaik dari Voot, dan kemudian beralih kepada jangka panjang VPN industri. Lagipun, apa yang lebih memuaskan daripada membuka kunci kandungan percuma bernilai 20,000 jam?

Disyorkan baca:

Bagaimana untuk menonton HotStar di luar India

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 74