Bagaimana untuk menonton Ziggo GO di luar Belanda


Anda telah mengembara keluar dari Belanda, dan selepas cuba menonton saluran Ziggo kegemaran anda, anda menerima salah satu daripada mesej ralat ini: “Maaf, video tidak boleh dimainkan pada masa ini” atau “Malangnya Ziggo Go telah disekat kerana sebab hak cipta.” Anda’pastinya ingin tahu bagaimana untuk menonton Ziggo GO ketika di luar negeri.

Kandungan menarik untuk ditonton di Ziggo Go

Ziggo GO adalah aplikasi TV yang dibuat oleh Ziggo, sebuah syarikat yang mapan dari Belanda. Ziggo menawarkan perkhidmatan telefon, televisyen kabel dan internet jalur lebar. Terdapat lebih daripada 300 saluran dari apl TV. Lebih daripada 100 saluran terus hidup dengan tajuk Belanda dan dalam kualiti HD.

Dengan sambungan internet, anda boleh mengakses kandungan berikut pada Ziggo Go:

 • Siaran langsung TV
 • Replay TV
 • Filem dan Siri XL
 • Liga Perdana Sukan FOX
 • Negara video
 • Ziggo Sukan Jumlah
 • FOX Sports International
 • Saluran Hindi dan Turki
 • Pas hari bola sepak

Terdapat lebih daripada 55 saluran TV HD, termasuk Discovery HD, Sejarah HD dan National Geographic HD. Replay membolehkan anda mengejar program TV yang anda tidak dapat. Anda boleh menonton tayangan ulang secara percuma sehingga 7 hari selepas siaran.

Bagaimana ia berfungsi

Biasanya, Ziggo membolehkan pelanggan menyiarkan kandungan TV pada peranti mudah alih pada bila-bila masa. Melalui aplikasi Ziggo Go, anda boleh memuat turun apa sahaja yang anda mahu pada dua peranti paling banyak. Tajuk yang dimuat turun akan tersedia dalam 30 hari akan datang selepas paparan pertama.

Ziggo telah menambah lebih banyak saluran TV sejak 2017 sambil menggunakan teknik ujian inovatif untuk meningkatkan pengalaman pengguna. Akibatnya, ia telah menjadi salah satu aplikasi streaming TV terbaik di seluruh Eropah. Malangnya, pengaturcaraan Ziggo tidak tersedia di luar Belanda. Mengapa? Kerana ia’s geo disekat.

Anda sepatutnya’jangan terlalu risau kerana ada cara untuk mengatasi sekatan tersebut dan menikmati saluran Ziggo kegemaran anda. Apa yang anda perlukan adalah VPN yang baik. Kami akan memberi anda panduan bagaimana untuk menonton Ziggo GO di luar Belanda.

Apa’s rasional di sebalik geo-blocking?

Ziggo Go bukan satu-satunya laman web yang mengharamkan IP asing daripada mengakses kandungan. Platform streaming lain melaksanakan langkah yang sama untuk melindungi penyedia perkhidmatan mereka. Larangan itu berdasarkan undang-undang penapisan.

Katakan anda sudah mempunyai langganan sah dengan Ziggo. Adakah anda akan melanggar undang-undang jika anda menggunakan Ziggo Go dalam perjalanan anda ke negara asing? Akankah’t anda mahu menonton Disney, Nickelodeon, atau MTV dalam bahasa ibunda anda? Ia sentiasa baik untuk memeriksa apa’yang berlaku di rumah.

Bagaimana untuk menonton Ziggo Go menggunakan VPN

VPN mengubah keseluruhan keadaan maklumat dalam talian secara geografi. Jika awak tidak’Tidak tahu, Rangkaian Peribadi Maya (VPN) menyembunyikan alamat Protokol Internet sebenar anda, dengan itu menyembunyikan lokasi anda. Aplikasi Ziggo Go perlu mengesahkan bahawa IP anda sememangnya di Belanda, supaya ia tidak menafikan anda akses.

Dengan VPN, anda boleh menyambung ke pelayan Belanda dan kelihatan seperti anda menonton dari negara ini. Anda akan menipu perkhidmatan dan kandungan aliran seolah-olah anda tidak’t pindah dari Belanda.

Berikut adalah proses mudah untuk mengakses Ziggo dari mana saja di dunia:

 • Langgan VPN yang bereputasi seperti ExpressVPN
 • Muat turun perisian dan pasang pada PC, router, atau telefon pintar anda. Pastikan untuk memilih apl yang sepadan untuk peranti anda’sistem operasi s
 • Lancarkan VPN
 • Daftar akaun Ziggo jika anda tidak’t mempunyai satu
 • Sentiasa berhubung dengan pelayan di Belanda sebelum membuka aplikasi Ziggo Go
 • Sambung ke mana-mana pelayan Belanda pada VPN anda
 • Buka kunci aplikasi Ziggo Go dan mula menonton tanpa nama

VPN yang baik mempunyai kelajuan yang sangat baik dan mekanisme penyulitan kuat seperti AES 256-bit. Kelajuan adalah penting untuk pengalaman yang sempurna. Anda juga mahu jaminan keselamatan siber, pembalakan kosong dan dasar privasi kompeten. Kami menasihati terhadap VPN percuma kerana mereka tidak boleh selalu dipercayai. Melabur dalam VPN yang layak akan memberi anda ketenangan fikiran yang anda perlukan.

Apa yang VPN lakukan

Selepas menyambung ke pelayan Belanda, lalu lintas anda disulitkan dari hujung ke hujung. Tiada penggodam atau mata prying boleh memintasnya kerana ia bergerak dari rangkaian anda ke pelayan. Walaupun ISP anda akan tahu bahawa anda menggunakan perkhidmatan mereka, mereka tidak akan tahu apa yang anda perlukan.

Dari pengalaman kami, ISP seperti mengintip ke atas aktiviti pelanggan mereka. Dan itulah cara mereka tahu kapan untuk mendekatkan sambungan, seperti mengehadkan kelajuan sambungan dan menyekat laman web tertentu. Mereka melakukan ini dalam usaha untuk membuat jalur lebar yang sama di seluruh rangkaian keseluruhan. Untungnya, VPN dapat membantu anda untuk meloloskan ISP.

Apa VPN memberikan keselamatan dan privasi yang baik untuk Ziggo Go?

VPN yang direka dengan baik dengan reputasi yang baik adalah titik permulaan yang bagus. Lihatlah pilihan terbaik kami yang telah kami uji diri dan dapat mengesahkan prestasi cemerlang mereka.

1. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Ini adalah VPN Romania dengan lebih daripada 3,000 pelayan di seluruh papan. Lebih daripada 100 pelayan yang berpusat di Belanda, jadi anda tidak’tidak perlu bimbang untuk mengakses Ziggo. Setakat kelajuan berlaku, CyberGhost tidak’t syirik sedikit pun. Anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada buffering dan lags. Apa lagi yang anda boleh tanya daripada VPN dengan protokol keselamatan dalam talian kelas tentera dan penyulitan? Berbanding piawaian industri, CyberGhost mempunyai lebih banyak sambungan serentak (7).

2. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

Sebagai peneraju industri untuk melangkau geo-blok, VyprVPN menggunakan protokol keselamatan sendiri (Chameleon) yang membolehkan pengguna memintas sekatan, dan oleh itu mereka dikendalikan dan dipantau dengan cekap untuk memberikan pengguna prestasi optimum. Tidak dinafikan, VyprVPN mempunyai pelbagai pelayan Belanda yang membolehkan anda mengakses negara ini’laman web termasuk Ziggo Go.

3. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Di sana’ExpressVPN begitu banyak di kedai untuk anda. Pertama, ia mungkin VPN yang paling dipercayai di seluruh dunia, meliputi kira-kira 90 negara. Ini adalah salah satu pilihan terbaik untuk kelajuan tinggi dan mengakses laman web Belanda.

Tidak kira di mana anda berada, ciri keselamatan yang kuat dari ExpressVPN akan memastikan anda selamat. Pelanggan VPN sangat sesuai untuk walaupun pengguna kali pertama terima kasih kepada aplikasi mudah yang boleh dimuat turun di Windows, iOS, Linux dan Android. Selain daripada penstriman, ExpressVPN juga membenarkan memuat turun dan muat turun pukal.

Satu siri pelayan yang dibongkar boleh digunakan untuk memudahkan perkhidmatan kepada kawasan VPN-bermusuhan.

4. IPVanish

Logo perkhidmatan IPVanish Lawati IPVanish

Pelanggan IPVanish memberikan sehingga 40,000 alamat IP yang semuanya dimiliki oleh syarikat yang berpusat di AS. Ini bermakna tiada pihak ketiga boleh memintas maklumat anda semasa menjalankan aktiviti dalam talian anda. Dasar penolakan sifar dan penyulitan 256-bit memberi keseimbangan terbaik antara keselamatan dalam talian dan privasi. Anda boleh menjangkakan masa buffer rendah dan lemah. Tiada had untuk menukar pelayan atau lebar jalur sementara pemindahan data P2P anda tetap tanpa nama. Dengan selesa, anda boleh membuat sehingga 10 sambungan serentak dengan langganan tunggal.

Ringkasnya

Alasan kami memilih klien VPN di atas adalah bahawa mereka mempunyai ciri-ciri menarik yang anda perlukan apabila menstrim kandungan Ziggo.

 • Mereka cepat dan boleh dipercayai
 • Mereka memudahkan sambungan serentak di seluruh sistem operasi yang berbeza
 • Mekanisme perlindungan privasi mereka adalah antara yang paling kuat

Walau bagaimanapun, pilihan utama kami adalah ExpressVPN kerana ia menjanjikan kelajuan ultra tinggi. Siasatan kami mengesahkan bahawa penyedia menyimpan janji-janji mereka.

Jika anda fikir berada jauh dari Belanda bermakna hidup tidak dapat bersaing dengan budaya Belanda, kini anda tahu ia tidak benar. Semoga anda’anda mendapat jawapan kepada persoalan anda bagaimana untuk menonton Ziggo Go di luar Belanda.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 81 =