Bagaimana untuk menyahsekat larangan IP Fortnite dengan VPN


Adakah Epic Games mengharamkan IP Fortnite anda tanpa sebab, menjadikan anda tidak dapat mengakses pelayan multiplayer dan menonton Piala Dunia Fortnite? Tiada masalah. Anda’akan jatuh dari Bus Battle sekali lagi dalam masa yang singkat.

Kami’akan menerangkan semua yang anda perlu ketahui untuk menikmati penembak kegemaran anda tanpa jatuh busuk Epic Games’ langkah-langkah keselamatan yang terlalu besar. Anda juga akan dapat menamatkan Final Piala Dunia Fortnite hujung minggu ini dengan menggunakan mod gambar dalam gambar.

Kenapa Epic Games melarang IP Fortnite?

Pada pandangan pertama, nampaknya sangat pelik. Kenapakah permainan ini mengganggu peminat begitu banyak dengan membenci alamat IP mereka? Nah, ternyata Epic Games mempunyai sebab yang baik untuk mengambil tindakan.

Sebab pengharaman itu adalah fakta bahawa Fortnite’s Mod Pertempuran Royale terdedah kepada penipuan.

Pemain Savvy boleh menggodam permainan dalam pelbagai cara

Tidak lama selepas Fortnite dibebaskan, peretas mencipta alat yang membuka hacks ini kepada pemain setiap hari. Walaupun kebanyakan perisian itu benar-benar malware, ramai pemain mendapati cara untuk memanipulasi permainan. Dan itu berita buruk bagi pemain biasa yang ingin bermain adil.

Sebagai tindak balas, Epic melabelkan Syarat Perkhidmatan mereka untuk membolehkan mereka mengharamkan pemain setiap kali mereka suka. Lihatlah T&Cs yang datang dengan muat turun anda, dan anda’akan melihatnya Epik boleh mengecualikan sesiapa sahaja, dan mereka tidak’t perlu memberi alasan.

Epik alamat IP yang disasarkan untuk beberapa sebab. Mereka mempunyai dua pilihan:

  • Menerima laporan penipuan dari pemain lain dan ambil kira akaun tertuduh.
  • Mencuba mengesan IP yang mencurigakan dan bawa mereka secara automatik.

Beribu-ribu orang yang tidak bersalah diharamkan

Malangnya, teknik kedua ini bermakna ribuan pemain yang menggunakan Fortnite VPN untuk mengakses permainan, tiba-tiba mendapati diri mereka terkunci dan dituduh manipulasi. Dan banyak orang berjuang untuk kembali ke dalam permainan’s pelayan selepas mereka mempunyai IP Fortnite diharamkan tanpa sebab.

Tetapi sebenarnya itu anda boleh bermain Fortnite dan menggunakan VPN pada masa yang sama, tanpa menimbulkan kemarahan permainan’pentadbir s.

Dapatkan tidak dilepaskan dari Fortnite tanpa peningkatan ping yang besar

Bypass ban Fortnite IP anda dengan VPN cepat kilat

Lawati Astrill VPN ▸

Jadi, mari’s menyiasat cara terbaik untuk keluarkan larangan IP Fortnite dan masalah lain yang dihadapi semasa bermain pada tahun 2020’permainan terbesar di dunia.

Mengapa menggunakan VPN untuk bermain Fortnite pula?

Mengapa menggunakan VPN untuk bermain Fortnite?

Sebelum kita bergerak ke pembetulan teknikal dan bagaimana untuk memintas isu-isu larangan IP fortnite, mari’s lihat kenapa awak’d perlu menggunakan VPN semasa bermain permainan.

Sebenarnya, terdapat beberapa sebab.

1. Menangkap penapis

Pengguna di beberapa negara seperti China bergantung pada mencari Fortnite VPN kerana jika tidak, mereka tidak akan’t dapat mengakses permainan’s pelayan sama sekali. Kerajaan China secara rutin menghalang permainan seperti Fortnite, jadi menggunakan VPN adalah penting.

2. Kebimbangan privasi

kebimbangan privasi

Kedua, anda harus menggunakan VPN setiap kali anda’kembali dalam talian untuk menjadikan privasi anda sebagai kedap air yang mungkin.

Tidak boleh’t menjadi sebab untuk memaksa perpindahan antara hiburan dan privasi, terutamanya jika anda’melakukan sesuatu yang lain di latar belakang.

3. Fight lag

Menggunakan VPN juga boleh menyampaikan penambahbaikan prestasi yang memerangi kelebihan yang berlebihan dan hentikan mesej ralat Fortnite daripada muncul.

Sebagai contoh:

  • Jika awak’semula di negara itu’s jauh dari pelayan Fortnite utama.
  • Anda perlu menggunakan pelayan tempatan yang perlahan.

Untuk meneutralkan kelemahan lokasi anda, anda boleh menggunakan VPN untuk menyambung ke pelayan yang lebih cepat.

4. Throttling

fortnite Throttling

Beberapa pemain Fortnite menderita penyambungan jalur lebar ISP, yang juga boleh mengurangkan kelajuan bermain secara radikal. VPN sering merupakan cara yang baik untuk memintas throttling, membantu pemain untuk mengurangkan ping mereka dan menyertai elit.

5. Larangan sekolah

Oleh itu, orang ramai menggunakan Fortnite VPN untuk membuka kunci permainan di tempat seperti sekolah dan bangunan awam.

Sudah tentu, kanak-kanak dan pelajar, secara amnya, harus tetap fokus pada kerja mereka. Yang berkata, setiap sesi permainan sekarang dan kemudian boleh membantu mengalirkan wap. Bagi ramai pelajar, ini bukan’t mungkin tanpa VPN.

6. Menipu

Dan kemudian ada penipu. Para penipu yang harus dipersalahkan kerana keperluan anda untuk melarang larangan IP Fortnite ini masih ada dan cuba mendapatkan kelebihan yang tidak adil. Jadi jika anda’kembali gembira menggunakan alat untuk meningkatkan kebolehan permainan anda, VPN sangat penting.

Bersama-sama dengan sebab-sebab tersebut, VPN juga telah dipeluk oleh orang-orang yang mencari untuk menyahsekat larangan IP Fortnite.

Apabila alamat IP anda diharamkan, anda boleh’t semata-mata log balik selepas seminggu atau lebih.

Sebaliknya, untuk kembali ke tindakan, anda’anda perlu menanggalkan IP anda, yang betul-betul dilakukan oleh VPN.

Membuka kunci larangan IP Fortnite anda

Membuka kunci larangan IP Fortnite anda

Biarkan’langkah ke arah bagaimana untuk menyahpasang larangan IP Fortnite anda dengan VPN.

Seperti yang anda mungkin’telah meneka, ia’s tidak mudah. Ini kerana pemaju Fortnite telah berusaha keras untuk menghalang banyak VPN massa pasaran popular. Walau bagaimanapun, sesetengah masih berfungsi dengan baik dan menyediakan akses kepada pelayan Fortnite di seluruh dunia.

Jika awak’Anda mempunyai IP Fortnite yang diharamkan tanpa sebab, ia’s idea yang baik untuk memeriksa VPN terbukti.

Berikut adalah pilihan TOP 5.

1. Astrill

Dengan kelajuan yang luar biasa dan sistem automatik untuk mencari sambungan terpantas, Astrill nampaknya dibuat untuk pemain Fortnite. Mudah untuk menubuhkan, ia’s perkhidmatan hebat untuk mana-mana platform permainan.

Bagaimana untuk menyahsekat larangan IP Fortnite dengan VPN

Astrill VPN ▸

Kedudukan VPNpro: 9.3 / 10

Lawati Astrill VPN ▸

2. ExpressVPN

Mempunyai rangkaian pelayan yang besar dan kelajuan pesat, ExpressVPN adalah pemimpin industri. Ia datang tanpa sekatan bandwitch dan penyulitan yang sangat baik. All-in-all, itu’s ideal untuk peminat Fortnite.

Logo ExpressVPN

ExpressVPN ▸

Kedudukan VPNpro: 9.6 / 10

Lawati ExpressVPN ▸

3. NordVPN

Fortnite’pemaju s’t memecahkan industri’s terbaik dari segi privasi dan keselamatan, NordVPN. Dan itu tidak’nampaknya mungkin berubah. Tiada log dan kelajuan pantas adalah tambahan yang menjadikannya pilihan yang sangat baik.

Logo NordVPN

NordVPN ▸

Kedudukan VPNpro: 9.5 / 10

Lawati NordVPN ▸

4. PrivateVPN

Hampir secepat dan popular sebagai pemimpin seperti ExpressVPN, skor PrivateVPN sangat tinggi dalam jabatan perkhidmatan pelanggan, yang sepatutnya membantu meredakan berita baru ke dalam dunia VPN dan akan mengetahui semua tentang bagaimana untuk menghapuskan isu larangan IP fortnite juga.

Kajian PrivateVPN

PrivateVPN ▸

Kedudukan VPNpro: 8.5 / 10

Lawati PrivateVPN ▸

5. VyprVPN

Super murah tapi boleh dipercayai dan cepat, Vypr’s 700+ pelayan menyampaikan prestasi yang baik, dan tidak ada log untuk bimbang. Ia’s penyelesaian permainan bajet yang sempurna.

vypr vpn logo

VyprVPN ▸

Kedudukan VPNpro: 8.3 / 10

Lawati VyprVPN ▸

Setiap perkhidmatan ini mempunyai a rekod prestasi hebat untuk melindungi identiti pengguna Fortnite (dan pemain permainan dalam talian lain). Seperti biasa dengan VPN, terdapat beberapa perbezaan di antara mereka. Contohnya, kedua ExpressVPN dan NordVPN mempunyai senarai pelayan global yang besar. Ini menjadikan mereka sesuai untuk orang yang memerlukan pelayan Fortnite tempatan terpantas.

Cadangan am yang baik adalah untuk muat turun versi percubaan percuma daripada VPN Fortnite dan semak kelajuan pelayan. Di sana’s laman yang berguna dipanggil Fortniteserverstatus yang memberikan bacaan masa nyata dari kelajuan pelayan. Mereka’diukur di rantau yang berbeza (bukan berdasarkan server-by-server) dan memberikan idea yang baik di mana sambungan terbaik.

Ubah alamat IP anda untuk mendapatkan akses ke Fortnite

Ubah alamat IP anda untuk mendapatkan akses ke Fortnite

Menemui VPN dengan campuran akses, nilai dan kelajuan yang tepat? Biarkan’gunakannya untuk menghilangkan langkah-langkah larangan IP Fortnite dan kembali ke tengah pertempuran.

Sebelum anda menyelam balik, bagaimanapun, anda mungkin mahu mengambilnya beberapa tindakan tambahan untuk memastikan Epic boleh’t mengesan pulangan anda.

  1. Malangnya, itu bermakna memasang semula Fortnite. Jika anda terus log terus dengan VPN Fortnite, di sana’s kesempatan baik yang Epic’sistem peringatan akan menimbulkan masalah kepada anda.
  2. Perkara pertama yang perlu dilakukan di sini adalah untuk buat akaun pengguna Windows baru dan berikan akaun itu “Hak Pentadbiran.”
  3. Kepala ke Panel Kawalan dan beralih ke pengguna baru yang baru saja anda buat,
  4. Nyalakan VPN anda dan pergi ke laman web Epik Permainan Fortnite.
  5. Dapatkan semula penginstalan Fortnite dan sediakan akaun Permainan Epik yang baru. Lakukan ini sebelum anda memuat turun permainan itu sendiri. Apabila itu’sudah selesai, mulakan muat turun dan log masuk.

Jika VPN anda’yang dipilih adalah berkesan dan anda’telah mencipta akaun kulit bersih, ada yang perlu’t ada masalah. Hanya ingat bahawa penipuan boleh menyebabkan larangan IP tiba-tiba, dan di sana’s sentiasa satu peluang yang tipis untuk dikeluarkan dalam kesilapan.

Syukurlah, sekarang anda tahu bagaimana untuk menyahsekat larangan IP Fortnite anda dengan VPN, yang sepatutnya’t menjadi masalah besar.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =