Bagaimana untuk menyekat Youku

Anda boleh menyahsekat Youku dengan bantuan VPN. Baca terus untuk mengetahui VPN mana yang menjadi pilihan terbaik untuk membuka kunci Youku di luar Tanah Besar China.


Sama ada awak’semula seorang Amerika yang merupakan peminat filem Cina atau seorang ekspatriat Cina yang bekerja di bahagian lain di dunia, Youku adalah laman kandungan video di mana anda boleh mendapatkan semua video kucing anda dalam satu perjalanan. Walau bagaimanapun, Youku adalah terhad kepada China, jadi anda’tidak akan dapat mengakses perkhidmatan ini jika anda tidak’t tinggal di sana.

Cara terbaik untuk membuka kunci Youku adalah dengan menggunakan VPN yang boleh memintas larangan geo-blockingnya. Dalam artikel berikut, kami akan menggariskan beberapa VPN terbaik yang boleh anda gunakan untuk perkhidmatan ini. Kami akan menampung kelajuan, prestasi, pelayan, harga, pelanjutan, protokol keselamatan dan banyak lagi, semua untuk membantu anda mencari VPN yang sempurna untuk Youku.

Buka blok Youku dengan VPN: VPN terbaik

1. EarthVPN

Logo perkhidmatan EarthVPN

VPN ini berpangkalan di Cyprus Utara. Ia menggunakan teknologi canggih yang membolehkan anda memintas sekatan dan mengalirkan kandungan anda.

Salah satu ciri yang paling kami sukai ialah penyulitan kuat yang memastikan butiran trafik dalam talian anda seperti nama pengguna, kata laluan, butiran perbankan dalam talian, dan sebarang maklumat sensitif yang lain, adalah selamat.

Untuk $ 3,99 sebulan, atau $ 39,99 setiap tahun, anda dapat melihat mengapa mereka tetap tiada tandingannya. Mereka mempunyai pelayan di 54 negara dan sekurang-kurangnya 190 lokasi fizikal.

EarthVPN tidak log masuk aktiviti pengguna dan penggunaan. Ini bermakna bahawa EarthVPN mahupun mana-mana alamat IP boleh sepadan dengan akaun ke alamat IP tertentu. VPN tidak’t memberikan maklumat peribadi atau peribadi kepada pihak ketiga.

Perkhidmatan ini mempunyai lebar jalur keluar dan masuk yang tidak terhad, yang bermaksud bahawa tiada kuota sewenang-wenang atau tiruan diletakkan pada data anda. EarthVPN juga mempunyai pelayan di setiap benua, termasuk lokasi di Beijing, yang secara khusus dioptimumkan untuk trafik torrent. Ia berfungsi dengan kebanyakan ISP, yang bermaksud perkhidmatan mereka tersedia di setiap benua.

2. Astrill VPN

Astrill logo perkhidmatan VPN Lawati Astrill VPN

Astrill VPN telah berada di pasaran sejak tahun 2009 dan lebih disukai oleh ramai kerana tahap keselamatan dan privasi yang tinggi.

Astrill’kelajuan tinggi di pelayan Asia menjadikannya pilihan yang baik untuk permainan dan streaming dalam talian. Ia menyokong ciri-ciri tambahan seperti IP berdedikasi dan mempunyai pelayan di 60 negara.

Perkhidmatan ini menyimpan rahsia alamat IP anda supaya anda boleh melayari tanpa nama. Astrill VPN juga melindungi trafik internet anda daripada pengintip dan penggodam kerana ciri penyulitan SSL.

3. StrongVPN

Logo perkhidmatan StrongVPN Lawati StrongVPN

Salah satu sebab yang kami cadangkan StrongVPN adalah kerana sambungan yang boleh dipercayai dan kelajuan yang baik. Ia mempunyai banyak pelayan yang menawarkan alamat IP statik.

StrongVPN tersedia untuk $ 10 / bulan dan $ 5.83 jika anda memilih untuk membayar 12 bulan dalam satu perjalanan, disokong oleh jaminan wang balik 5 hari. StrongVPN membolehkan anda menyambung sehingga 2 peranti secara serentak.

Perkhidmatan ini mempunyai 682 pelayan yang tersebar di 26 negara, termasuk Hong Kong. Walaupun rangkaian pelayannya adalah yang terbesar dan tidak ada pelayan di tanah besar China, ini sepatutnya cukup untuk menyediakan anda dengan banyak pilihan.

Perkhidmatan StrongVPN serasi dengan pelbagai peranti seperti Windows, iOS, macOS, Google Chrome, dan Android. Mereka juga mempunyai pusat bantuan yang luas, di mana pelanggan boleh mengakses arahan terperinci tentang bagaimana untuk menetapkan StrongVPN di router rumah mereka.

Dengan StrongVPN, anda boleh menyambung menggunakan semua protokol utama seperti PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP, dan IKEv2. Ia juga dilengkapi dengan suis bunuh yang memastikan anda selamat sekiranya sambungan anda ke pelayan VPN turun. Satu-satunya kelemahan StrongVPN adalah bahawa ia tidak mempunyai sokongan langsung.

4. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

VyprVPN adalah salah satu daripada VPN yang lebih cepat dan lebih dipercayai. Ia menggunakan teknologi Chameleon untuk memintas sekatan di China.

Ia’s juga boleh didapati pada harga yang berpatutan sebanyak $ 2.5 setiap bulan. Sebagai tanda perkhidmatannya yang unggul, VyprVPN menawarkan jaminan wang balik 30 hari. Bergantung kepada pilihan pelan anda, anda boleh mendapat 3 hingga 5 sambungan serentak.

VyprVPN juga mempunyai sokongan 24/7, dan ini pasti ditambah untuk penggunanya. Ia mempunyai pelayan di Hong Kong yang boleh anda gunakan untuk mengakses Youku di China.

5. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN dianggap sebagai pembekal perkhidmatan VPN yang terkemuka di dunia, dan untuk alasan yang baik. Untuk satu, anda boleh menstrimkan semua filem Premiere Youku yang anda mahu sejak Express memberi anda lebar jalur tanpa had. Ini adalah lebih daripada menyediakan aplikasi berdedikasi bagi setiap peranti anda, termasuk penghala.

Walaupun ExpressVPN tidak’t mempunyai pelayan di China, ia mempunyai banyak di kawasan berdekatan lain seperti Macau dan Hong Kong. Pelayan-pelawat ini akan memberikan anda satu-satunya drop-off yang diabaikan dalam kelajuan berbanding dengan pelayan yang terletak di PRC itu sendiri.

ExpressVPN memastikan bahawa anda mendapat perlindungan maya, kerana ia menawarkan sejumlah protokol yang diuji pertempuran bersama dengan sistem penyulitan teknologi tinggi. Anda boleh mendapatkannya dan berjalan pada peranti dalam beberapa minit. Apa yang perlu anda lakukan ialah memuat turun, memasang dan menyambung ke ExpressVPN.

6. HideMyAss

Logo perkhidmatan HideMyAss Lawati HideMyAss

Ini adalah antara pemain yang paling terkenal di industri ini. HideMyAss (HMA) popular kerana kelajuan pelayan yang sangat konsisten dan hakikat bahawa ia menawarkan penyulitan yang baik, tetapi mereka juga mengumpul fail log untuk butiran tertentu seperti nama pengguna dan alamat IP.

HMA menawarkan rangkaian besar lebih dari 1000 pelayan di 190 negara, dengan satu lokasi pelayan di Macau, 3 di tanah besar China dan 6 di Hong Kong.

Ia mempunyai aplikasi cross-platform, mudah untuk digunakan yang berfungsi dengan sempurna di Windows, iOS, Mac, dan peranti Android. Apa yang kita’Sekali lagi tidak begitu gembira, adalah hakikat bahawa anda hanya boleh menggunakan dua peranti pada setiap akaun HMA. Jika anda mempunyai lebih banyak peranti, anda perlu menaik taraf ke pelan VPN perniagaan mereka. Ini, tentu saja, bermakna yuran yang lebih tinggi.

7. TorGuard

Logo perkhidmatan TorGuard Lawati TorGuard

Ini adalah VPN yang dilengkapi dengan pelbagai ciri. TorGuard mempunyai 3000 pelayan di lebih daripada 50 daerah, memberikan anda lebih banyak pilihan untuk melangkau batas-batas geo.

Ia mempunyai penyulitan kuat dan pelbagai protokol selamat. TorGuard VPN juga berharga berharga dan mempunyai kelajuan yang agak tinggi di atas penjagaan pelanggan yang baik. Satu-satunya keburukan ialah kekurangan sembang secara langsung 24/7 dan bukannya pelanggan yang paling mesra pengguna.

8. VPNArea

Logo perkhidmatan VPNArea Lawati VPNArea

Ini adalah pembekal perkhidmatan VPN yang datang dengan pelayan di lebih dari 60 buah negara termasuk China. Mereka terus menambah pilihan baru ke rangkaian pelayan mereka, yang bermaksud anda’akan dapat menikmati fleksibiliti dalam memintas sekatan.

Ini adalah di atas fakta bahawa VPNArea menawarkan keselamatan yang kukuh dengan ciri-ciri canggih seperti suis membunuh, anti-WebRTC, kebocoran anti-DNS, dan perlindungan terhadap kebocoran IPv6.

Hari ini, kebanyakan pembekal VPN menawarkan dua jenis pakej harga: bulanan dan tahunan. Walaupun ini berlaku untuk VPNArea, mereka menawarkan harga yang kompetitif, dengan biaya tahunan serendah $ 50. Jika anda memilih pakej bulanan, anda boleh mendapatkannya sekurang-kurangnya $ 4.92 sebulan, yang boleh menjadi agak murah.

VPNArea’kelajuannya agak tinggi, dan perkhidmatan pelanggan mereka sentiasa ada untuk membantu. Di atas semua ciri-ciri ini, anda boleh menyiarkan filem dan rancangan TV yang disekat di Netflix dan BBC iPlayer.

VPN terbaik untuk membuka kunci kunci Youku - NordVPN

Salah satu sebab mengapa kami memilih NordVPN untuk mengakses Youku adalah kerana ia menawarkan dasar tidak log. NordVPN juga mempunyai pelbagai sokongan protokol, penyulitan berganda, dan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. Ciri-ciri ini menjadikannya salah satu VPN utama di pasaran hari ini.

Para pelanggan untuk NordVPN dapat menikmati 6 sambungan serentak, pelbagai sokongan lintas platform, ciri suis bunuh automatik, dan penyulitan berganda yang memastikan lapisan keselamatan tambahan. Perkhidmatan ini juga dilengkapi dengan sokongan 24/7 pelanggan yang hebat. Sebagai bukti perkhidmatan mereka yang unggul, NordVPN menawarkan jaminan wang balik 30 hari.

Faktor yang perlu dipertimbangkan semasa memilih VPN untuk Youku

Apabila mencari pembekal VPN, aspek nombor satu ialah perlindungan privasi. VPN membolehkan orang mencari web dan bahkan mengakses laman web yang berbeza secara tanpa nama sambil menguruskan untuk melindungi identiti mereka.

Ia’terbaik untuk mencari VPN yang:

  • Mempunyai pelayan di tanah besar China dan / atau Hong Kong
  • Mempunyai dasar privasi yang baik dan tidak menyimpan log aktiviti dalam talian anda
  • Membolehkan banyak penggunaan data dan tidak’t menghadkan jalur lebar anda
  • Adakah cepat dan berkuasa
  • Mempunyai sokongan pelanggan yang baik
  • Dan tentu saja, boleh menyekat Youku

Disyorkan baca:

VPN terbaik untuk China

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 71